Tips: Pakkekalender til kjæresten din. (Iselinn Andersen)

Tips: Pakkekalender til kjæresten din.


I år har Christopher og meg (var vel helt ærlig mest meg som pusha mest) funnet ut at vi skal lage pakkekalender til hverandre. En pakkekalender vil da si en liten gave fra 1. desember til selveste julaften. Jeg merker at jeg har strevet litt med å finne ting til en gutt. Jenter kan man jo kjøpe en hårspray til noen ti-ere og de er fornøyd. Skal du kjøpe voks til en gutt må man gjerne ut med mange hundre kroner. Så derfor har jeg rett og slett bestemt meg for å dele mine ideer med dere! Jeg har fått Chris til å sværge på både ord og ære at han ikke skal kikke innom bloggen min, haha. Kom gjerne med innspill dere også!

1. Favorittølen hans.

2. Hva er interessene hans? Liker han f.eks å game kan du kjøpe dill til konsollene eller noe som ikke koster så mye. Liker han å spille gitar kan du kjøpe en pose med plektere f.eks.

3. Favorittgodteriet hans. Legg det sammen med en lapp som står at han kan velge en film dere skal se i kveld.

4. Gavekort på tjenester. Kan være en hyggelig massasje på 30 min f. eks.

5. Gavekort på en hyggelig middag hjemme hvor du skal handle inn maten, lage den og rydde opp. Han skal bare kose seg.

6. Skriv en lapp hvor du forteller hva du liker med kjæresten din. 

7. Fremkall et bilde av dere som begge to liker godt og legg det i en fin ramme.

8. Flaxkalenderen. Det er jo et must hvert år!

9. Et blad, enten det er FHM eller Donald.

10. Har kjæresten din en bil han er glad i, kan du kjøpe en bilvask, eller andre småting. Hjemmepolering på biltema koster for eksempel 70 kr.

11. Kjøp ynglingsvinen/ whiskeyen/ konjakken hans og kos dere sammen.

12. På hverdagene kan du kjøpe noe han synes er godt å spise/ drikke som han kan ta med seg på jobb. For eksempel en burn eller en sjokolade.

13. Hygieneprodukter som deodorant, parfyme eller bare dusjsåpa som han vanligvis bruker. Sniktitt på badet for å finn ut av hva han bruker hvis du ikke vet det.

14. Sokker og boksere! Rett og slett en slager. Husk 30% på Cubus idag!

15. På selveste julaften kan du jo kjøpe noe litt ekstra. Noe han kanskje trenger, men han vet det ikke selv ennå, haha. Kjenner jeg gleder meg usedvanlig mye til jul i år enn det jeg har gjort på mange år. 

Skal du ha pakkekalender med kjæresten din? Har du noen andre tips?

 

5 kommentarer

zena zuza

20.11.2012 kl.14:22

Har ikke tenkt på å lage noe sånt til typen, men det skal jeg jaggu gjøre!! Takk for tips :D

Mariell!

20.11.2012 kl.15:11

veldig gode tips.. ;)

Trine

20.11.2012 kl.18:53

Fin blogg :) !

makeupyourlife

20.11.2012 kl.20:51

Har ikke kjæreste men smarte tips!

Camilla

21.11.2012 kl.20:50

Så koselig! Nei, vi gjør ikke slike ting. Men tenker at neste år skal jeg avtale med han tidlig med å kanskje gjøre det, blir litt seint nå :/

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡