4 drømmereiser (Iselinn Andersen)

4 drømmereiser


NEW YORK: Storbyferie med shopping og uteliv. Jeg har aldri vært i USA før og har veldig lyst på en tur dit. 

 


PERU: Åh, jeg har så lyst til Machu Picchu! Virker som et fantastisk land hvor man kan slappe av, og ut i naturen. Og for en natur!

 TANZANIA: Jeg var her for noen år siden og jeg har så lyst til å dra tilbake! Dette landet har alt: Perfekte strender, yrende dyreliv og flott natur. 

 


CUBA: Jeg vil reise dit før alt forandrer seg, er jo som å reise til en annen tidsepoke. Pluss masse fine strender og perfekte fotoforhold.

 

 

Har du vært på noen av disse stedene? Hvor vil du reise?

2 kommentarer

Randomjenta

28.11.2012 kl.23:45

Fine steder/land du har på listen din! Har vært i Tanzania før, samt i New York (og reiser tilbake dit om et par uker omg!). Men Cuba og Peru har jeg SINNSYKT lyst å besøke. Føler at det haster litt angående Cuba også, vil jo også oppleve stedet før Castro dør og ting forandrer seg.. Håper du får muligheten til å besøke stedene :)
Randomjenta: Åh, heldig! Kos deg litt ekstra i New York for meg da! :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡