sminkehimmel (Iselinn Andersen)

sminkehimmel


Heisann dere! Nå er det virkelig lenge siden sist. Jeg har klart å få flytta meg ut til Svennevik (endel før tiden, men whatevs) og gleder meg kjempemye til oppussinga her hjemme er ferdig slik at jeg kan begynne å dekorere rommet mitt. Akkuat nå ligger jeg på en madrass inni et helt tomt rom, fordi alle andre rom med senger er opptatt, haha! Men har allerede vært og kjøpt både seng, skap og noen utemøbler til verandaen som er koblet til rommet mitt, så tror dette blir bra! Gleder meg sånn til å vise dere det ferdige resultatet  

Her om dagen fikk jeg en kjempegøy pakke i posten, masse sminke! Jeg har nemlig bestemt meg for å bruke sminke som ikke er dyretestet, så jeg klikket meg hjem endel ifra merkene NYX og L.A COLORS ifra nettstedet cherryculture.com. De har såå mye der, og alt er så billig. De har nemlig konstant avslag på noe. Og ikke lang leveringstid. Jeg fikk altså kjøpt: Neglelakksett på 10 stk i forskjellige farger, Glitterneglelakk, Full Coverage concealer, øyeglitter, to matte leppestifer, primer, leppepomade med druelukt, to helt ordinære pakker med falske øyevipper med lim og to litt mer spesielle som jeg har tenkt og bruke til fotoideer jeg har. Alt dette med frakt inkludert kom på den nette sum av 432 NOK. Er så gøy med slike ting!

Det må forresten nevnes at primeren er den beste jeg noengang har prøvd.. Det gjelder faktisk concealeren også  

Har du bestilt derfra før, og har du noen erfaringer med disse merkene?

10 kommentarer

så mye fint :)
Stine Erichsen: takker :-D

diana

13.06.2013 kl.19:18

mange fine ting! Likte veldig godt den glittre neglelaken !:)
diana: takk :D Ja, jeg liker også den veldig godt :-)

Khriipy

13.06.2013 kl.23:24

Mye flott her! Veldig nysjerrig på hvordan disse leppestiftene ser ut på. Tror mine favorittsaker her må være neglelakkene, fått så sykt dilla på slikt selv!

Mon tro når du skal ta i bruk disse partyvippene haha, vågalt!
Khriipy: Dritfine leppestifter! Liker best matt. Og sjokkrosa er faktisk dødskult haha.

Ja, har noen spenstige fotoideer til de :-D

Jennifer

14.06.2013 kl.10:48

aah man kan aldri ha for mye sminke!!

Og elsker matt leppestift.. tror jeg må sjekke ut den siden! :)

Marita

14.06.2013 kl.11:06

Åh, så mye bra!

Marthe

26.06.2013 kl.00:12

Ble det toll på det du bestilte? :)
Marthe: Jeg betalte totalt 110,- for shippingkostnadene, så lurt å handle en del når man først skal :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡