Bare et år siden sist... (Iselinn Andersen)

Bare et år siden sist...


Hei, alle! Idag har jeg virkelig bare brukt dagen på meg selv, gikk faktisk til frisøren idag og klippa meg. Var bare et år siden sist, liksom. Skulle egentlig klippe pannelugg, men så feiga jeg ut. Pingle!

Fra nå av skal jeg være flinkere til å spise. For en uke siden tok jeg penn og papir, målte vekta mi og målene rund bryst, mage, hofte, lår osv. Jeg skal nemlig ned endel kilo. Regelen er at jeg kan spise hva jeg vil, men spise med måte. Cola og godteri hører nå helgene til. Faen. Men salat og smoothie er faktisk ikke så værst når det nytes på verandaen med ELLE og steikende sol.

 

Jeg tok meg også tid til å pleie føttene mine idag, og neglene mine ble i samme farge som mobildekselet inni ELLE idag. Tilfeldigheter? I think not.


 

Digger neglelakksettet jeg kjøpe fra L.A COLORS. Så mange kule farger! Synes den ble fin på solbrun hud. Gøy med noe annet enn svart og rødt alltid.

 

Hvordan har din dag vært?

12 kommentarer

Elin Slåen

17.06.2013 kl.21:09

Oi, jeg burde ha vært hos frisøren selv :O Men jeg er ganske sikker på at pannelugg hadde kledd deg veldig godt ;)
Elin Slåen: Hahah, det går over et år mellom hver gang jeg er hos frisøren. Idag tok hun bare i det og lo og sa "lenge siden sist eller?" Haha, herregud. Får se om jeg tør neste gang! Håper bare ikke det blir ennå et år til ;P

Elin Slåen

17.06.2013 kl.21:13

Jeg også er hos frisøren en gang om året- maks to, hvis jeg har fått for meg noe :P he he... Samme gjelder farging- jeg har mast på meg selv i en måned nå, men gidder bare ikke komme i gang :P

lisebrevik - Fotografier

17.06.2013 kl.21:16

Var et år siden jeg selv var til frisør, men nå går det kanskje fire måneder i mellom :) jeg er også sikker på at pannelugg hadde kledd deg godt. Og jeg syntes det er fint med folk som har pannelugg :) jeg likte utrolig godt fargen på negelakken din !
Elin Slåen: hehe, vet akkurat hva du mener. Selv om man vet at det er digg og føle seg fin på håret så er det virkelig verdens største pes :P
lisebrevik: Jeg synes også pannelugg var veldig fin, men så plutselig fikk jeg det for meg at det kom til å se grusomt ut. Får se om jeg prøver meg en annen gang, haha :-)

Cesilie

17.06.2013 kl.22:07

så fine bilder! :D kjempefint design også
Cesilie: tusen takk for det! :)

HELENE

18.06.2013 kl.00:40

herlig! :-) Fine bilder!

annette E. VINN MOBILDEKSEL!!

18.06.2013 kl.11:00

Kjempe fin blogg! ♥
Helene, kommenterer tilbake: Tusen takk :-)
annette E. VINN MOBILDEKSEL!!: Takk for det :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡