19.06.2013 (Iselinn Andersen)

19.06.2013


God dag dere, og takk for alle reisetipsene jeg fikk i forrige innlegg. Blir spennende å se hvor vi tar turen :-) Idag regner det her iallefall, og jeg skal straks til Mandal for å passe et par søte tantebarn. Merker allerede at jeg savner sola, ligge ute og lese i boka mi. Heldigvis er det meldt sol i morgen. Jeg skal også bruke innlegget mitt for å skryte over hvor flink jeg har vært de siste to ukene med spisingen og alt, og i går hadde jeg til og med så mye energi at jeg tok 50 minutters jogging/rask gange tur sammen med Connie, og avsluttet med styrketrening. Tihi, stolt da. Etterpå koste jeg meg med en fruktskål, heldigvis er jeg kjempeglad i frukt, ellers hadde jeg nok dødd av søtsug. Og idag skulle jeg lage en kake for min søster, å holde seg unna brownies-deigen går jo bare ikke, men det er verdt det, haha!

 

Elsker å gå med bare bein på sommeren Dette her var seriøst DIGG! Og har noen smakt den Zeroh saften? Beste jeg noengang har smakt, mye bedre enn Fun!

 

Forresten, har noen av dere noen supergode, men også litt sunne oppskrifter dere vil dele med meg? Gjerne om det skal på grillen! Og bare fortsett å gi meg tips i forrige innlegg til hvor jeg kan dra på shoppingferie :-)

8 kommentarer

Cesilie

19.06.2013 kl.19:34

det så utrolig godt ut :) elsker å gå barbeint jeg også!

Line G. Haus

19.06.2013 kl.19:55

Muligheten er til stedet for at jeg amputerer de irriterende velforma bena dine en dag, men foreløpig er jeg for glad i deg til å gjøre det.
Line G. Haus: haha velforma bein er kanskje å ta litt hardt i, men de kan jo forsåvidt være så velforma de bare vil, men hjelper jo ikke når jeg ikke klarer å bruke de. Gjelder vel forsåvidt deg også hahah!

Fotograf Gøril Hernes

21.06.2013 kl.00:53

Zeroh saften er det som er bedre enn himmelsent! Den er helt fantastisk og de smakene jeg har smakt, har alle vært gooooooode. Nom nom!

Sola er litt fraværende her også, og jeg merker hvor bortskjemt jeg er på sola, da det var utrolig deilig da den var her. Sukk.

Hm. Jeg er ikke noe oppskriftekspert, men kylling og svin er sunne alternativ på kjøtt. Kjør på med salat og grønnsaker, fetaost (om ønsket) og dill og dall som du selv vil. Mm-mm!

Sigrid

23.06.2013 kl.21:20

Nam. Haha, noe av det beste jeg vet om sommeren er å gå barbeint! : )

Hvor får du kjøpt den zeroh-saften? :)
Fotograf Gøril Hernes: De er så fantastiske! Faktisk villig til å bytte bort pepsi max til fordel for den safta!
Sigrid: Jeg pleier å kjøpe på Coop Prix :-)

carl

26.06.2013 kl.21:31

grill tips; ta kyllingfilet og bank litt flat. bland sammen soya-saus,salt, pepper, sterk-sennep, olje og timian legg kyllingen oppi og la den ligge litt, så legger du den på grillen og mens den venter på å bli ferdig så finner du litt salat (bare velge å vrake) legger på tallerkenen og har litt kesam ved siden av. det er godt sunt og utrulig lett =D

er bare å hyle ut hvis du vil ha noen fler nam nam oppskrifter =)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡