VINN FESTIVALBILLETT TIL HOVEFESTIVALEN! Vær kjapp! (Iselinn Andersen)

VINN FESTIVALBILLETT TIL HOVEFESTIVALEN! Vær kjapp!


Som dere (kanskje) vet, så vant jeg to festivalbilletter i går, greia er at alle jeg har spurt til nå er opptatt eller har allerede billett til festivalen. Nå spør jeg DERE! Jeg har jo altså da fått en billett, og vil gi den andre videre til noen som har skikkelig lyst på den. (Jeg har også prøvd å selge den på facebookgrupper, men ingen respons)

Skriv i kommentarfeltet hvorfor du burde vinne, ditt fulle navn og e-post

Jeg må gi beskjed om et navn innen 15:30 så dette avsluttes 15:15. Etter det lodder Glitter den ut til andre som har deltatt i konkurransen.

PS: Det går ikke ann å selge billetten videre. Del gjerne videre, slik at de som virkelig har lyst på en tur til Hove har en sjangs :-)

 

Billetten gir deg adgang til festivalområdet og campingen i hele uka (30. juni - 5. juli)

 

5 kommentarer

Cesilie

25.06.2013 kl.14:47

Så utrolig morsomt! Hadde vært helt sykt fantastisk å fått vært med på hove 2013. Jeg har utrolig lyst til å vinne pga at jeg er utrolig betatt av musikk, jeg har aldri vært på hove før, og dette er jo en helt utrolig stor sjangse for en som virkelig vil nyte livet å høre musikk på samme tid. Det er mange av vennene mine som skal dit, så hvorfor ikke hive seg med i samme slengen sammen med de? Det hadde vært såååå sykt :D

Mange fortjener å vinne, men min spesielle grunn er vell for at jeg aldri har vært på noen som helst form for festival før. Jeg har heller ikke noen planer for denne sommeren, så blir nok bare hjemme denne sommeren, så da er jo dette en fin mulighet å få kommet seg ut å oppleve litt :D Krysser fingrene!

Epost: Cesilie_10@hotmail.com

Navn: Cesilie Granaune Matberg

malin

25.06.2013 kl.14:49

Jeg vil vinne! Fordi hove endelig har et dugbart program igjen... og om jeg vinner får jeg se venninna mi igjen som jeg trodde jeg ikke skulle få se igjen i år!

Også trenger jeg en fin avslutning på et tungt skoleår og en fin begynnelse på en enda tyngre sommer.

Også har jeg faktisk ikke råd til både billett og oppehold.... og det er jo supertrist. tjolahopptjolahei!

malin

25.06.2013 kl.14:52

åja hei fult navn: malin lindstrøm

beehiver@gmail.com

TJOLAHOPPTJOLAHEI!

Benedicte Mathisen

25.06.2013 kl.15:01

Så utrolig gøy! Jeg føler jeg burde vinne fordi da har jeg og bestevenninna mi mulighet til å gå på våre favoritt artister/gruppe som stone sour, hadde vært en helt fantastisk opplevelse å fått blitt med på hove iår, vi hadde planer om å gå for lenge siden men vi fikk ikke sommerjobb og derfor fikk vi ikke muligheten til å betale billettene, om jeg hadde vunnet de billettene hadde vært den beste opplevelsen hele sommer i og med at vi ikke får dratt på noe annet! Har vært på hove en gang før men venninna mi har aldri vært før og jeg ville gjort sykt mye for å få muligheten til å reise dit igjen! Du ville gjort hele sommeren for oss! Det hadde vært helt fantastisk og vi hadde vært sykt takknemlige.

Benedicte Mathisen

Basten_andreur@hotmail.com

Tanja Lundevold

25.06.2013 kl.15:14

ÅÅÅÅH! Jeg vil virkelig vinne. Er egentlig på litt dypt vann nå, siden jeg enda ikke har bestilt festivalpass til Hove - men det ville vært gjort for lenge siden om det ikke var pengene som stoppet meg! Jeg elsker festivallivet, og har et stort, stort, STORT ønske om å få oppleve det i år også! Jeg begynte allerede på nedtellingen da det var 316 dager igjen til Hovefestivalen 2013 (nå er det bare snakk om 5 små dager!!), og går fortsatt med båndene fra i fjor rundt håndleddet. Ekkelt, tenker kanskje folk? I mine øyner er det et minne fra fjorårets største happening! Hovefestivalen og hvilke artister jeg gleder meg mest til, er det eneste som har stått i hodet på meg (noen litt lei venner vet alt om det, haha). Men jeg girer meg selv opp til noe jeg egentlig ikke har råd til, som jeg så gjerne ikke vil gå glipp av... Det hadde hvertfall betydd utrolig mye for meg:) tanja8770@hotmail.com

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡