1/365 (Iselinn Andersen)

1/365
Hei alle! Nå er det virkelig lenge siden sist. Tenk, nå er vi i 2014... Det er faktisk helt sykt å tenke på. Uansett, i går hadde jeg verdens koseligste nyttårsferiring. Jeg kunne virkelig ikke tenke meg fest og alkohol, så meg og Christopher lagde oss 3 retters middag! Reker i hvitvinssaus, biff med fløtegratinerte poteter og hjemmelagd sjokolademousse til dessert. Smakte nydelig! Når det nærmet seg midnatt gikk vi opp til Uranienborg i Mandal for å se utover den flotte byen vår og se på rakettene. Skal si det blåste! Hadde stativet med meg for å ta skikkelige bilder, men stativet og kameraet holdt jo på å fly avsted, haha! 

 

Nå skal jeg slappe av resten av dagen, desember har vært en kjempekoselig men også en lang og slitsom måned! Er jo alltid titusen selskaper man skal rekke. Ønsker alle sammen et riktig godt nytt år! Hvordan feiret du årets siste dag?

10 kommentarer

Avanya

01.01.2014 kl.16:01

Fine bilder! Når jeg så titteinnlegget ditt ga du meg en god ide, jeg skal gjøre en 365dagers fotoutfordring. Godt nyttår, vakre Iselinn!

Janne, kommenterer tilbake

01.01.2014 kl.16:22

godt nyttår :D

solivagant

01.01.2014 kl.16:31

Kjempeflotte bilder! Ble en ganske rolig kveld hos oss og, men synes nesten det er bedre iblant. Håper du får et knallbra 2014!

Elin Slåen

01.01.2014 kl.17:48

Mandal har aldri sett bedre ut :D

Jeg trudde først de kranen var bruer- og at det derfor var et bilde fra utlandet (når jeg så det på facebook) ;) he he.. Flotte bilder!

Godt Nyttår :)
Elin Slåen: Årh, hadde gitt mye for å feire i utlandet en gang! Men vet ikke helt hva jeg synes om å sette julelys på heisekranene, haha :-D

Godt nyttår til deg, Trier, Lillemor og Kaja! :-)
solivagant: tusen takk! jeg synes selv at rolig var helt fantastisk:-) håper du også får et kjempebra år!
Janne, kommenterer tilbake: takk, godt nyttår til deg også :-D
Avanya: takk! oi, det gleder jeg meg til å se mere av :-D digger bloggen din! Og godt nyttår til deg også! :-D

KATRINE- trening&hverdag

02.01.2014 kl.22:49

det nyttårsbildet var helt fantastisk, hvordan har du tatt dette? :)
Katrine: Tusen takk! Jeg hadde kameraet på stativ og 10 sekunders lukkertid :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡