Kaos (Iselinn Andersen)

Kaos


Hei dere! Nå var det på tide å komme seg tilbake til bloggen merker jeg.. Hehe, ironisk med innlegget under om at jeg skulle bli flinkere til å blogge. Wups! Hehe. Mye av det andre har jeg heldigvis holdt. Uansett, da jeg våkna i dag i halv åtte tiden merka jeg at strømmen hadde gått! Nå tenkte jeg det ble 3-4 dager med brødskiver og vedfyring, men heldigvis har den kommet tilbake igjen nå. Ute er det fullstendig kaos, sørlandet er helt på hodet i dag. Stiv kuling, ufattelige mengder snø, busser og biler kjører av veien og trær velter i veibanen. Det har faktisk veltet et tre inn på den private veien vår, så vi kommer oss ikke ut ennå! Hehe, skulle tro vi sørlendiger aldri hadde sett snø før. Heldigvis kan jeg kose meg inne med te, musikk og boka mi! 

 


MÅTTE bare vise dere den fine koppen min som jeg fikk til jul. Jeg synes den er SÅ fin, hehe. Dessuten har jeg fått dilla på Lipton Peppermynt Tea. Den er kjempegod!

Hva gjør dere i dag? Og hvordan er været?

6 kommentarer

RaversSpeech

17.01.2014 kl.13:26

For noen fantastiske bilder^^ Nyt dagen videre
RaversSpeech: Tusen takk! Du også :-)

frida

17.01.2014 kl.15:43

elsker bildene, og koppen! her er det ti minus, og vind:(
frida: Takk! :-D Det hørtes fryktelig ut! Håper du får en flott fredag allikevel :-)

LINN KRISTIN ELIASSEN

17.01.2014 kl.16:21

FANTASTISKE BILDER!
Linn Kristin Eliassen: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡