When you feel like quitting (Iselinn Andersen)

When you feel like quitting


 

Frukt er sååå godt, spesielt til frokost! Hadde som dere ser en herlig skål med banan, blåbær og jordbær (de smakte faktisk kjempegodt!), og jeg har merket at hvis jeg spiser frukt til frokost så har jeg ikke det søtsuget resten av kvelden. I det siste har jeg vært kjempesløv med trening og spisingen, men nå må jeg faktisk bare skjerpe meg. Hehe, godt å skeie ut litt iblant da. Håper dere får en flott torsdag videre!

3 kommentarer

Ida Stenersen

30.01.2014 kl.12:38

Det er så bra sitat!

henrietteberget

30.01.2014 kl.13:08

Elsker det sitatet! :)

RaversSpeech

30.01.2014 kl.16:58

Til frokost er det lurt å få i seg fiber eller noen proteiner også :3 Prøv å lage en smoothie hvor du inkluderer havregryn eller cottage cheese. Det er bare helt herlig!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡