10 favorittprodukter akkurat nå (Iselinn Andersen)

10 favorittprodukter akkurat nå


Hei! Jeg må fortelle dere noe kjempespennende: Jeg hadde ny rekord med 496 norske lesere i går! Det var utrolig morro, men også litt skummelt at så mange hadde vært innom bloggen min, hehe. Det var nok takket være at jeg ble linket hos stina.blogg.no i går, men ble helt sjokkert allikevel! Uansett, har fått spørsmål om jeg kunne skrive litt om mitt favorittprodukt, så jeg slo på stortromma og viste dere ti produkter jeg har blitt utrolig glad i den siste tiden.

1. Babyliss pro argan oil: Denne hårkuren er så gull! I tillegg til å dufte fantastisk og gi håret glans så er den også organisk. Tommel opp!

2. Ciatè base coat. Skjønner ikke hva jeg gjorde med neglelakken min før jeg begynte med basecoat? Neglelakken sitter mye lengre, og neglene mine blir ikke misfargede.

3. Beautybird foot gel. Etter en lang dag på jobb/ shopping/ turgåing i skogen er det vel ikke bare meg som verker under føttene? Denne kremen kjøler ned trette føtter og legger, og avslapper musklene. Lukter forresten dødsdigg!


4. John Masters organics salt spray. Denne gir håret den fine beach-looken og får håret til å lukte lavendel. I tillegg er den organisk!

5. Palladio facial scrub. Alle mine rense og fuktighetsprodukter til ansiktet er fra Palladio. Denne skrubben gjør ansiktet silkemykt og lukker porene. Denne er også organisk.

6. Anatomicals eye bag patches. Jeg har ofte trette poser under øynene. Sleng disse på i 30 minutter imens du gjør noe annet, og vips, så er de borte.

7. Batiste tørrshampoo. Jeg er nok ikke den eneste som sverger til Batiste når håret begynner å bli fett, haha. Denne har også saltpulver i som gir masse volum til håret.

8. Ocèane Femme makeup remover. Denne er genial! Hvis man sminker seg og gjør noe feil trenger jeg ikke finne vann og sminkefjerner. Denne funker som et lite viskelær og er faktisk en livredder iblant!

9. Blender Cleanser. Å vaske sminkekostene er viktig, og denne har blitt min favoritt! 

10. Nougat London sparkling body shimmer. Jeg liker å smøre denne utover leggene når jeg skal på fest/ pynte meg litt ekstra. I tillegg er den ikke fet og tørker så og si med en gang.

 

Hva er ditt favorittprodukt for tiden?

9 kommentarer

Sara Lahon

17.03.2014 kl.16:16

Åh,så mye genialt! Tror jeg må prøve ut det meste her.

celi

17.03.2014 kl.17:29

ÅÅh, så mye greit! Må nok prøve noe her ja :)

RaversSpeech

17.03.2014 kl.18:07

Herlig innlegg :D

Constance Hatlevik

17.03.2014 kl.20:41

De der under- eye patch´ene har jeg kjempelyst til å prøve!

Ingebjørg Foss

17.03.2014 kl.22:14

Så mye fint! Hvor er saltvanns sprayen fra? :-)
ingebjorgfoss: Har kjøpt den på blivakker.no :-D
RaversSpeech: Tusen takk! :-D

Linn Therese

17.03.2014 kl.23:38

Har nå bladd meg gjennom bloggen din helt ned til sommeren 2013. Fasinert! Skjønner godt at du er på topplisten!

og jeg som trodde jeg var noen lunde pen (men sammenlignet med deg! ikke sjanse. du er nydelig)... jaja. Kommer til å følge bloggen din! Du er virkelig inspirasjon=D
Linn Therese: Tusen takk for flotte ord! Du gjorde virkelig blåmandagen min så ufattelig mye bedre! :-D

Og pen sa du?! Du er jo ufattelig vakker + den kroppen da.. TO DIE FOR!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡