Skjønnhetsprodukter jeg aldri kommer til å bytte ut (Iselinn Andersen)

Skjønnhetsprodukter jeg aldri kommer til å bytte ut


Image and video hosting by TinyPic

Man skal vel egentlig aldri si aldri, men disse produktene tviler jeg sterkt på at jeg kommer til å bytte ut i nærmeste fremtid. Dette er produkter jeg har lagt min elsk på, og dette innlegget er ikke for å selge eller noe som helst, bare være skikkelig ærlig med dere om hva som funker for meg. For skjønnhetsjungelen er stor, og det er skummelt å vandre alene, haha. Og det er iallefall ikke alltid like lett å vite hvem man kan stole på nå i dagens mediaverden. Spesielt blogging føler jeg bare har blitt penger, penger, penger og det er jo litt trist, når bloggere skal på en måte være online venninner som gir deg ordentlige vurderinger. Uansett, her er mine 6 absolutte favoritter!

Image and video hosting by TinyPic

 

THE LIP SCRUB BY SARA HAPP

Hands down, et av de mest fantastiske produktene jeg har prøvd når det gjelder scrubs. Jeg trodde egentlig ikke noe på det hele, da jeg har en tendens til å vike litt fra produkter når alle bloggere liksom hyller det opp og ned i mente, men etter jeg prøvde selv ble jeg faktisk helt frelst. Jeg bruker denne omtrent en dag i uken, og man kan nesten ikke se at den er brukt engang. Den er drøy, altså! Jeg har min i clementine, noe som passer meg perfekt. Og husk, dette sier jeg ikke for å tjene noen usle penger i kassa, jeg går faktisk 100% inn for dette produktet.

 

MAKEUP MEKKA SMOOTH AND CREAMY LIPSTICK - WILD AT HEART

He-rre-gud! Jeg har funnet min burgunderfargede leppestift iallefall. Denne er dessverre utsolgt på Makeup Mekka nå, så jeg regner med den er ganske populær. Den er kremete, men ikke glatt. Og den er matt uten å være tørr. En perfekt kombinasjon altså! Dessuten holder den ufattelig lenge, jeg har faktisk fått kommentarer etter jeg har spist både middag og dessert om hvordan i alle dager den holder så lenge. Jeg har så klart et par triks i ermet, men det er ikke alle leppestifter som holder like lenge likevel.

 

NYX MATTE BRONZER

Det er mange der ute som sverger til Too Faced sin matte bronzer, det kunne aldri jeg for jeg hadde konstant slikket meg selv i ansiktet hvis jeg lukta sjokolade. Jeg kan ikke fordra bronzere med skimmer i, og denne er matt og fin og holder hele dagen. Nå som jeg er på mitt aller blekeste gjennom vinteren (solarium, neitakk) så er den litt for mørk for meg, men om sommeren når jeg er brun og fregnete bruker jeg gjerne kun denne under kinnbena som ansikts sminke

 

BARE MINERALS PUDDER

En ganske nyoppdagen favoritt hos meg siden jeg sverget til NYX HD Powder så lenge, men nå er den tiden over. Inn med mineralsminken, sier nå jeg! Jeg føler meg lett sminket med denne på og det er alltids et stort pluss i min bok. I tillegg ser jeg nok ikke like sminket ut heller. Føler også at huden har blitt betydelig bedre etter jeg begynte med dette pudderet. I like it!

 

SMASHBOX PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER

VERDENS BESTE PRODUKT! Kan faktisk ikke få sagt dette nok, for jeg tviler så utrolig på at det finnes en bedre primer enn dette. Da skal man isåfall lete lenge. Iallefall for min del passer denne perfekt, siden den er oljefri og jeg har fet hud. Jeg føler meg bare hundre ganger bedre når jeg bruker denne som base på huden min, den blir rett og slett slikeglatt.

 

REAL TECHNIQUES POWDER BRUSH

At jeg har en supercrush på børstene fra Real Techniques er ikke akkurat noe nytt, jeg er nemlig glad i alle børstene derfra, og jeg skal aldri ha noe annet igjen (utenom noen billigere noen fra Makeup Mekka og liknende til øyne) Den er bare stor og superlett å jobbe med.  Gjett hvem som gleder seg til Bold Metals Collection kommer til Norge da, haha!

 

Har du noen favoritter du gjerne vil dele?

23 kommentarer

Lise Brevik

31.01.2015 kl.16:32

Det så bra ut. Kanskje jeg skal prøve ut noe av dette selv :D Håper du får en fin Lørdag.

Jenny

31.01.2015 kl.16:35

Aldri prøvd akkurat de før. Fin bilde:)

Style by Ida

31.01.2015 kl.17:12

jeg har faktisk lett etter en god leppeskrubb, så jeg skal absolutt teste denne! Kostene fra real technique har jeg også hørt mye bra om, så det er nok bare et tidsspørsmål før jeg kjøper noen selv. Ellers er mine desidert største skjønnhetsfavoritter mineralpudderet fra Bare Minerals og en flytende eyelinerpen fra Smashbox. Kunne ikke klart meg uten
Kjempe bra innlegg :)) Jeg er veldig glad i pudder fra Estee Lauder og solpudder fra Too faced :)

Cecilia Catharina

31.01.2015 kl.17:55

Så utrolig mange fine og det høres ut som gode produkter :)

Egeo

31.01.2015 kl.18:22

Jeg har akkurat kjøpt meg en super mascara, Dior Iconic Overcurl. Den bør prøves :)

sunniva

31.01.2015 kl.18:28

elsker sminkeveska! :)

Charlotte Tunes

31.01.2015 kl.18:54

Så pen du er :-) Likte sminkevesken, hihi!

Maria Jansen

31.01.2015 kl.19:48

Så mange fine favoritter! Skal helt klart sjekke ut mange av de :)

Elsker også den powder brushen fra RealTechniques :)

RaversSpeech

31.01.2015 kl.19:49

FLott innlegg c:

Line

31.01.2015 kl.20:20

Du er nydelig!

Jeg elsker brynvoks fra Billion Dollar Brows. Men det er fordi jeg er helt avhengig av brynvoks . Jeg elsker mineralpudderfoundationen (langt ord) fra Gosh, faktisk.

Sandra Vikra

01.02.2015 kl.12:39

Sett etter samme farge på leppestift, typisk at når jeg får tips om en noen er fornøyd med så er den utsolgt, haha får lete litt jeg da :)
Lise Brevik: Takk! Håper du får en fin søndag :-)
Jenny: Tusen takk :-)
Style by Ida: Denne leppeskrubben tror jeg må være den beste altså :-) Synes kanskje den er litt stiv i prisen, men krukken holder jo veldig lenge også da! :-)
Karina Larsen: Så hyggelig at du synes det, tusen takk :-) De har jeg aldri prøvd før!
sunniva: Haha, meg også! Falt pladask for den :-)
Charlotte Tunes: Tusen takk, så utrolig hyggelig sagt av deg :-) Meg også, haha! Den er så kul!
Maria Jansen: Ja, den er jo bare helt fantastisk :-D
RaversSpeech: Så hyggelig <3
Line: Takk søte deg <3

Jeg er også avhengig av brynvoks, på de få stedene i trynet jeg faktisk klarer å vokse bryn er de helt utemmelige :-p
Sandra Vikra: Haha, ja det er typisk! Har sett den ikke er utsolgt som 3 pck, men kanskje litt kjedelig hvis ikke du vil ha de to andre heller :-)

01.02.2015 kl.14:20

Så fint innlegg :) elsker primeren!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡