Favoritter i januar. (Iselinn Andersen)

Favoritter i januar.


Image and video hosting by TinyPic

 

Jaa, endelig månedens favoritter igjen! Det er så digg å blogge igjen, og jeg har virkelig savnet disse innleggene. Januar har vært en træg måned med mye sykdom. Februar blir en skikkelig busy måned med forhåpentligvis lite sykdom, hehe. Månedens favoritt har jo blitt tradisjon, så nå skal jeg pinadø overholde denne. Yess!

 

MAKEUP STORE HOME SPA FACIAL SCRUB

Jeg gledet meg veldig til å prøve dette home spa kittet fra Makeup Store, og jeg må si at selv om de andre to produktene skuffet big time så ble jeg mektig imponert over face scrubben! Den har utrolig små korn, og jeg har tidligere opplevd å bli skrapet opp at face scrub, selv om jeg absolutt ikke bruker makt. Denne gjorde huden min silkemyk, og det er faktisk en fryd å bruke den!

 

L'OCCITANE EN PROVENCE HAND CREAM

Januar er vel best kjent som tørre hender måned, og denne har vært god å ha altså. Nå blir jeg ikke så fryktelig tørr på hendene, men jeg merker det kan begynne å prikke under huden etter en tur ute. Denne er så god, liten og søt. Lukter så og si ingenting og tørker inn kjapt.

 

BURT'S BEES RADIANCE SERUM

FOR et serum, dere! Denne har tilføyet utrolig mye fuktighet til huden min de siste ukene. Men, koordinert som jeg er, klarte jeg å miste denne ned i sminkeveska når korken var åpen, så de dyre dråpene bare fløyt ut over all sminka mi. Dritkult. Heldigvis er det noen få dråper igjen, men må rett og slett kjøpe en, før jeg kunne se at den var brukt, haha. Typisk meg ♥

 

BABYLISS ARGAN OIL

Dyr som bare det, så denne brukes absolutt ikke hver dag. Men tuppene mine skriker etter fuktighet pleier jeg å ta noen dråper i fuktig hår, og det hjelper virkelig!

 

PUKKA THREE MINT TEA

Verdens beste te (som er å få kjøpt på dette kontinentet iallefall) som smaker så ufattelig godt at jeg vet ikke hvordan dette kan beskrives med ord. Fikk den til jul av min søte søster som hadde fått med seg at jeg likte veldig godt mynte-te, haha! Dette er uten tvil den beste mynteteen som finnes.

 

DECLEOR AROMA NIGHT BALM

Wow, bare. WOW. Jeg gleder meg faktisk til å ta kveldsstellet før jeg skal legge meg nå på grunn av denne. Den lukter akkurat som produktene de bruker i hudpleiesalonger, og den skal masseres inn i ansiktet. Den føles også på en måte varm når man tar den på, så jeg blir helt salig og avslappet når jeg bruker denne før leggetid. Anbefales på det aller, aller sterkeste!

 

Har du noen favoritter for tiden?

15 kommentarer

lisebrevik

03.02.2015 kl.17:21

Kjempefine favoritter :)

Ingrid

03.02.2015 kl.17:27

Så fine favoritter :)

Line

03.02.2015 kl.17:33

Hvor kan man kjøpe teen?
Line: Blivakker.no og iHerb iallefall :-)

cheerchrissy.blogg.no

03.02.2015 kl.19:02

mange fine favoritter. er selv veldig glad i den håndkremen, og den er utrolig bra!

RaversSpeech

03.02.2015 kl.19:35

Herlig innlegg c:
cheerchrissy.blogg.no: Ja, den er skikkelig god! :-)

Egeo

03.02.2015 kl.20:48

Pukkateen er så god, de pleier ha den på helsekostforretninger også

Maria Jansen

03.02.2015 kl.20:49

Så mange fine favoritter! Ble noe nytt jeg må sjekke ut her hihi, elsker den håndkremen, så god! :)

Du tar så utrolig fine bilder og redigerer så fint med den skriften, blir skikkelig fasinert!

Maria Bergheim

03.02.2015 kl.21:35

Mange fine favoritter ♥ Ha en fin kveld!

Cecilia Catharina

03.02.2015 kl.22:24

Så utrolig fine favoritter alle sammen! :D Ha en helt super kveld videre fine du!

Julie

03.02.2015 kl.23:23

Hvor er det du kjøper decleor produkter? :)
Egeo: Aha, takk for tips! :-)
Maria Jansen: Tusen, tusen takk! Så utrolig hyggelig :-D
Julie: Bangerhead.no :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡