Hotellanbefaling i Oslo (Iselinn Andersen)

Hotellanbefaling i Oslo


 

_MG_6440_MG_6445 Etter en helt fantastisk helg i Oslo har jeg nå stasjonert meg godt hjemme hos mamma for å ta det helt med ro i noen dager, men jeg kjenner at den helgen godt kunne vart litt lengre! Jeg må rett og slett tipse dere om hotellet jeg bodde på, selv om jeg skrev et lite innlegg om det tidligere. Jeg er bare rett og slett utrolig fornøyd og kommer nok til å bo på dette hotellet igjen for å si det slik.

Hotell Bastion ligger i Skippergata, og det tok meg nokså nøyaktig 4 minutter å gå til Karl Johan og 6 minutter å komme meg til Jernbanetorget. Utrolig sentralt hotell altså. Jeg elsker looken hotellet hadde, det føltes veldig ærverdig og hjemmekoselig.
_MG_6446_MG_6448Frokosten var virkelig et kapittel for seg selv! Jeg føler ofte at hoteller ikke har «alt», men her hadde de virkelig alt! Pannekaker, eggerøre, bacon, stekt laks, røyka laks, frukt og grønt i lange baner.. Ja, you name it! I tillegg serverer de også kveldsmat og man kan steke seg litt pannekaker midt på dagen om det skulle være behov for det, helt gratis selvfølgelig.

_MG_6449_MG_6430_MG_6441

Tusen takk for nå, Hotell Bastion og Oslo♥

3 kommentarer

Henriette Honsrud

02.06.2015 kl.21:56

Så god annbefaling! Skal ha det i bakhode, en gang jeg må booke hotell i byen :)

Ha en fin kveld videre!

RebeccaHasselgard

02.06.2015 kl.23:30

Skal jeg notere meg! :)

Nordic Choice Hotels

03.06.2015 kl.13:55

Tusen tack själv Iselinn! Vad kul att läsa att du trivts så bra på Clarion Collection Hotel Bastion. Vi jobbar för att alla våra Clarion Collection Hotel ska vara lika hemtrevliga och mysiga. Hoppas vi får se dig fler gånger. Hjärtligt välkommen tillbaka och ha en fortsatt strålande onsdag! Bästa hälsningar Victor

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡