Swiss Anti Cellulite + rabattkode (Iselinn Andersen)

Swiss Anti Cellulite + rabattkode


Swiss Clinic er noe jeg har hørt mye snakk om i det siste, først  var det stort sett blant bloggere men nå synes jeg nesten alle snakker om det og det er nærmest utelukkende positive ting jeg har hørt. Dermed har jeg naturligvis blitt nysgjerrig på dette og skal nå fortelle dere om oppfølgeren til Swiss Skin Renewal fra Swiss Clinic, nemlig Swiss Anti Cellulite!

Hele tanken bak Swiss Anti Cellulite er å kunne kvitte seg med cellulitter, strekkmerker og forstørrede porer hjemme på en naturlig måte, for bare brøkdelen av prisen du måtte gitt for samme behandling på en salong. Swiss Anti Cellulite består av tre produkter som fungerer slik:
Swiss Body Roller er en bred hudroller for store overflater, som åpner opp huden og setter fart på kollagenproduksjonen. Det følger også med 2 stk "Swiss Eraser" : et serum til bruk på kvelden og en krem til bruk på dagen. Serumet og kremen inneholder hele 14% aktive ingredienser med bevist effekt mot cellulitter i kliniske studier. Man kan forvente seg resultat etter bare 6-8 uker.Siden jeg har hørt så mye positivt om Swiss Clinic skal jeg definitivt bestille meg denne selv og prøve nå i sommer (og da kan jeg jo gi dere en skikkelig personlig vurdering) Akkurat nå kan du kjøpe Swiss Anti Cellulite til redusert pris! 1890,- er ordinær pris, men bruker du rabattkoden BLOGG kan du få Swiss Body Roller, en nattgel og en dagkrem hjem for kun 1275,-

 

Én kommentar

Ida Øverland

24.09.2015 kl.15:00

har testet den lille rolleren selv, og var ganske fornøyd :D har forresten linket til deg på bloggen min! sjekk det ut hvis du har lyst :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡