DET BLIR ADVENTSKALENDER PÅ BLOGGEN! (Iselinn Andersen)

DET BLIR ADVENTSKALENDER PÅ BLOGGEN!


Det er så ufattelig gøy å kunne dele med dere at det i år blir adventkalender på bloggen, med premier fra blant annet Batiste, I love cosmetics, Real Techniques, Thon Hotels, PictureIt og mange flere. Dette er utrolig spennende for meg og selvfølgelig hadde det ikke vært mulig å få til uten fantastiske sponsorer.

Liker dere Facebook-siden min her legges det ut link hver dag i desember hvor du kan vinne flotte premier. Om du liker siden min får du i tillegg et ekstra lodd i trekningen, altså dobbel så stor sjanse for å vinne. PS: Adventkalenderen kommer til å bli lagt ut på den andre bloggen min iselinnandersen.femelle.no

2 kommentarer

Cathrine Nilsen

19.11.2015 kl.14:44

Så utrolig gøy og spennende! :)

Tonje Pettersen

19.11.2015 kl.14:55

Så artig :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡