ADVENTSKALENDER Luke 2 (Iselinn Andersen)

ADVENTSKALENDER Luke 2


TRYKK HER ELLER PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN!

Hei og riktig god onsdags formiddag! I dag hadde jeg litt tekniske problemer med bloggen, så kalenderen kom ut litt senere i dag enn forventet.

Nå er det på tide å åpne opp luke nummer 2 i advenskalenderen og i dag kan du vinne en Bold Metal Arched Powder Brush fra Real Techniques til en verdi av 379,-. Real Techniques er min ultimate kostefavoritt og de fra kolleksjonen «Bold Metals» er absolutt de beste sminkekostene jeg noensinne har prøvd. Arched Powder Brush er en fantastisk pudderkost med svært tett og myk bust. Busten er spesialkuttet, slik at den frigir perfekt mengde pudder. Håndtaket har mer vekt inn mot midten, slik at kosten ligger perfekt i hånden. Jeg har tidligere skrevet om den her.

_MG_6397

2 kommentarer

Marlene

02.12.2015 kl.12:03

Høres ut som en veldig bra "børste" :)

cheerchrissy.blogg.no

02.12.2015 kl.16:42

Så fin børste. Den virker forresten veldig bra!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡