Iselinn Andersen - ☮

Antrekk: Breeze


Høstfavoritter


Altfor mye fint i butikkene for tiden. Hva er dine favorittplagg på høsten?

Something simple


Har fått utrolig dilla på enkle smykker i det siste, etter omtrent et år med dilla på statement-smykker er jeg altså nå i helt andre side av skalaen. Så dette blir nok min obsession i høst om jeg kjenner meg selv rett, haha!

I dag har jeg faktisk feiret bursdag sammen med familien, og det har vært så utrolig koselig! Nå er jeg dau som en sau, så resten av kvelden går nok til avslapning i senga. Familien min er nemlig såpass stor at når jeg kun inviterer søsknene mine med familie og mamma, pappa og Christopher blir vi en gjeng på 26 stykker av både stort og smått, og da var ikke alle tilstede engang, haha! Å feire noe i denne familien er med andre ord et stort prosjekt. Men jeg er så altfor glad i dem alle sammen <3 så utrolig koselig å samles.

Håper lørdagskvelden deres blir kjempefin!

Collar chain mania


Min nye favoritt i det siste: Collar chains! Jeg har fått så utrolig dilla på det i det siste, og her om dagen dumpet denne kule, grønne ned i postkassen min. Det blir nok å kjøpe noen få til, synes det er så fint på høsten med slike detaljer. I kjent stil forelsker jeg meg i noe som var populært for to år siden, haha. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men jeg er sjelden den som kaster meg først på en trend, for å si det sånn! Uansett er jeg iallefall kjempefornøyd med denne. Hva synes du?

Festival essentials


Hei og god onsdag alle sammen! For noen er det kanskje helg også? I dag har jeg gått amok på både IKEA og KID så jeg har fått kjøpt meg masse nytt og sommerslig til å ha hjemme. Det er forresten også lenge siden jeg har hatt kles-kollasj her på bloggen, og det pleier som regel å bli godt mottatt. Nå er det virkelig ikke lenge til festivalsommer kicker inn for fullt, og for hvert år som går handler festivaler mer og mer om klær.  Her har jeg altså puttet sammen endel nøkkeplagg jeg synes virkelig passer oppi baggen du skal pakke med deg til årets begivenhet.rockchick
Hippiechick
Hipsterchick

 

chilledchick

 

 Hvilken stil er mest lik din?

Hipp hipp!

Gratulerer med dagen alle sammen! En fantastisk 17. mai vel gjennomført. Nå skal jeg love dere at jeg er supersliten etter en lang dag med familiekos og overspising, haha. Håper dere har hatt en knallfeiring dere også! Nå skal resten av kvelden gå med til restespising og TV-titting. Ha en flott kveld videre! :-)


Leather up


Jeg digger skinnbukser som er veldig populært denne sesongen. Og ikke minst burgunder som er en favorittfarge (konstant). Tror nesten alt jeg eier er svart eller burgunder. Whups. Hva er ditt favorittplagg denne sesongen? Og funfact: i dag er det en måned siden jeg ble ferdig med tenårene. Sykt!

Innkjøp fra Primark


Primark in my ❤! De har heldigvis en butikk på Gran Canaria som vi jentene fikk handla litt i. Elsker at det er så mye billig, haha! Handler nesten ikke klær utenom når jeg er på ferie, og helst på butikker som de ikke har i Norge.Elvis Tee

Lommebok

Skjerf med hodeskaller

Skjørt i burgunder

Lommeboken hadde plass til kort og mobil og litt sminke. Genialt!

Batman genser

Army shorts med nagler

Cardigan med striper

Jeans skjorte

Mick Jagger tee

Nude heels

Armbånd med orientalsk mønster

Army jakke med spikes på skuldrene

Stor toalettmappe, plass til alle kremer osv

Sorte pumpsNoe du likte?

3 drømmeantrekk
3 dream outfits

 

Ligger fortsatt syk, så blogging er det utrolig dårlig med. Men dilla meg litt inne på polyvore.com og satte sammen 3 antrekk jeg gjerne kunne tenkt meg å ha! Er faktisk litt shoppesyk, men venter til Gran Canaria turen i februar. Hvilket antrekk er din favoritt?

Ønskeantrekk - hverdag


foxy but casual

 

everyday look

 

Jeg har så lyst på masse nytt til skapet mitt! Føler at det jeg går i er kjedelig og grusomt egentlig. Sist jeg var veldig glad i å kle meg og handle (og hadde penger til det) var i 14-års alderen. Begynner kanskje å bli på tide å friske opp litt nå ja, men det er vanskelig å få til en helt ny 'look', når man aldri vet hvor man skal begynne. NOK KLAGING haha, her er iallefall to plagg jeg kunne tenkt meg å gå med til hverdags. Dr Martens og Converse kommer jeg nok aldri til å bytte ut, før jeg er 90 år gammel og blir tviunget inn i crocks av pleierne på gamlehjemmet, haha! Noe du kunne tenkt deg?

Den perfekte nyttårskjolen.. Hjelp meg å velge?


the perfect new years eve dress
Jeg ville gjerne ha en fargerik paljettkjole og valget står imellom disse 4.. Tilbehøret kommer mest sannsynligvis til å være svarte strømpebukser og svarte, glossy pumps og alt ettersom hvilken kjole det blir. Men jeg er veldig usikker! Alle er ifra Nelly og til under 500 kr. Hvilken ville du valgt? 

 

Militær inpirasjon


Jeg digger militærmønster og militærgrønne klær, og skulle gjerne hatt mer enn det jeg har nå, men det er alltids morro å kikke litt på. Denne er lagd i polyvore. Liker du militærlooken?

 

 

Military inspo

want to wear - hverdag


Er sliten, ligger og kikker på inspirasjon. Lagde noe jeg kunne tenke meg å gå med. Hva synes du?

 

 

want to wear 2

 

 

 

Want to wear 1

 

 

 

Beautiful & Studded


Beautiful & studded

 

Følte meg i det inspirasjonstrengende hjørnet, så jeg lagde denne kollasjen på polyvore.com. Og det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker klær, sko og tilbehør med nagler egentlig. Hva synes du?

New inKjole ifra midseason salget til Nelly.com:  165,-

Dressjakke fra h&m: 399,-


Gleder meg til å bruke dette :-D 

Jeg er i PARIS


Yess, dere leste riktig. Har mobilbloggen nå så blir sikkert et crappy innlegg, men hey: JEG ER I PARIS! Sykt fett. Er riktignok bare på flyplassen, min kikker etter eiffeltårnet i alle vinduer, tihi. Mellomlanda i Amsterdam også idag, så nå er Lisboa neste! Can't wait! :-D jeg ser helt loko ut, og Chris sover søtt

Outfit?


De dagene du ikke orker å sminke deg eller fikse håret, og du skal bare en liten tur inn til byen, så du stjeler skjorta til typen din. Og det fine armbåndet jeg fikk av mi søster og familien hennes til 18 årsdagen 


Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits