Iselinn Andersen - ☮

Mini DIY: Marble table.


Hei dere! Nå er det virkelig lenge siden jeg har hatt et DIY innlegg her på bloggen og siden jeg holder på med endel småting til vi flytter inn i huset (3 dager igjen, iiiiih!) så tenkte jeg å vise det jeg har holdt på med i dag. Ble faktisk ganske fornøyd med resultatet. 


Slik så bordet ut før. Vi fikk det gratis via finn.no, helt genialt. Men bordet var litt for "shabby chic" for min smak. Du trenger:

Marmor kontaktplast. Kjøpte min på panduro her.(note to self: aldri bestill fra nettbutikken dems igjen tok nesten 2,5 uker før det kom)

Saks, skarp kniv og noe til å jevne ut boblene med (jeg brukte sånn isskape til bilruten)

Slik ble resultatet. Synes personlig det ble ganske fint! 

Halloween inspirasjon
Jeg er definitivt ingen Nille-kostyme menneske. Når jeg først skal kle meg ut, så vil jeg gjerne leke litt med kreativiteten. Så sminken er i stort fokus. Jeg tror nok jeg heller aller mest mot skjelettsminke eller det nederste største bildet, type tegneseriezombie. Da kan jeg gå i relativt normale festklær, så det ikke koster masse penger.

Slik gjorde jeg det i fjor, men "feira" ikke. Hva likte du best? Og hvordan skal du kle deg ut i år (om du skal)?

DIY: Jack Daniels såpedispenser


Hei alle sammen! Nå er det faktisk tid for bloggens første (tror jeg?) DIY! Eller gjør-det-selv, om det foretrekkes. Jeg har sett endel på pinterest at folk lager såpedispensere ut av mason jars/ norgesglass liknende ting, og også fra diverse flasker. Nå hadde jeg også lyst til å gjøre noe liknende, men litt mer min stil, hehe. Ble iallefall veldig fornøyd med resultatet, og det passer perfekt inn på mitt svarte og røde bad. Også er det jo en morsom og lett ting å lage, de fleste har jo disse tingene liggende rundt seg fra før av.

Husk å vaske flasken nøye og la den tørke godt før du begynner å teipe og spraye! Jeg brukte Quick Spraylakk som tørket etter 1 time i sola. Veldig praktisk!

Det er nå morroa begynner! Lim fast nagler og hva enn du vil, hvor enn du vil!La limet tørke, fyll på med såpe som lukter digg, sett på pumpa og vips så er den ferdig!


 

Håper dette innlegget falt i smak! Våren og fint vær får meg i håndarbeid-humør rett og slett. Ønsker dere flere slike innlegg?

 #DIY #artsandcrafts #gjørdetselv

(Minner også om konkurransen jeg har gående hvor du kan vinne en valgfri bikini fra To Die For Swimwear. Konkurransen avsluttes i morgen. Trykk herfor å delta)

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits