Iselinn Andersen - ☮

Fototips for bloggere del 2


Les gjerne del 1 også.

Søndag, søndag, søndag. Ukens bloggdag #1! I dag tenkte jeg å vise dere del 2 av fototipsene jeg har holdt på med en liten stund og håper så inderlig at de faller i smak. Jeg vet det er mange som tråler google for å få bedre bilder til bloggen sin, så jeg tenkte rett og slett å dele mine personlige tanker rundt dette.

Jeg har også vært i begynnerfasen en gang, og på kollasjen under ser dere hvordan mine bloggbilder så ut i 2012. På kollasjen over er det bloggbilder fra 2014/ 2015. Mye har forandret seg siden dengang, og jeg tillater ikke mobil- eller webcambilder på bloggen min lengre. Å lære seg fotografering er en evigvarende prosess, og om 2 år til kommer jeg kanskje til å kikke på bildene fra i år og tenke "fysja!". Man lærer nemlig hele tiden, og nye trender kommer og går i fotodelen av bloggingen, akkurat som sko,  klær og hårfrisyrer. Her kommer da et nytt innlegg som viser litt av hva jeg har lært til nå.

Designet på en blogg har faktisk utrolig mye å si om hvor fort man klikker seg ut igjen, men også for hvor godt bildene dine blir fremstilt. Et rødt, skrikende design med blinkende elementer tar bort fokuset fra bildene dine. En ryddig blogg gjør at du kan gjøre mye ut av bildene dine, uten at det blir for mye. Liker du bildene dine enkle får du et rent og ryddig uttrykk ved å velge et diskre design. Et design burde også være såpass bredt at man kan laste opp bildene på 800px eller mer. Ellers kan de fort se veldig små og ubetydelige ut.Når man skal ta et bilde kan det være lurt å ha komposisjonsprinsippet i tankene. Noen ganger er det bare kjempekult å ha motivet helt i midten, men ofte kan du lage mer spenning i et bilde hvor hovedmotivet ikke ligger i sentrum av bildet. På eksemplet under kan du se at de 4 punktene hvor strekene krysses er det vi kaller "det gyldne snitt". 

Image and video hosting by TinyPic

Når du har tatt et knallbra bilde og brukt lang tid på å redigere det slik at fargene "popper" og alt er perfekt, også legger du det inn via bildeopplasteren på blogg.no og alt blir bare grått, trist og ute av fokus. Det er faktisk utrolig kjedelig! Jeg bruker alltid å laste opp via tinypic.com og hente html koden derfra og legge det inn i html-knappen i innleggs-boksen. På denne måten beholder man alle fargene og kvaliteten forblir den samme som den var i Bridge/Windows utforsker/ whatever. Det tar litt lengre tid, men det er sååå verdt det. Her lastet jeg opp et bilde med mye farger bare for å understreke poenget, og man ser virkelig at fargene blir utrolig blasse på bildene lastet opp av blogg.no bildeopplasteren.

Image and video hosting by TinyPic

Perspektiv er noe som faktisk er utrolig morro å leke seg med. Mine personlige favoritter er fugleperspektiv (sett ovenifra og ned) og normalperspektiv (rett frem). På detaljbilder synes jeg virkelig normalperspektiv fungerer aller best, og det er den jeg bruker oftest. Når det gjelder mat og produkter jeg all in på fugleperspektiv. Ta gjerne bilder ovenfra og ned, nedenfra og opp og rett frem for å se hva som fungerer aller best på bildet.

Image and video hosting by TinyPic
Misforstå meg rett, for man trenger absolutt ikke en hel haug med rekvisitter for å få bra bilder, men det hjelper. Ting som komplimenterer hverandre, eller ting som har en spennende tekstur kan være veldig fint å sette inn i et bilde. Hva som helst kan være rekvisitter, som en spennende bakgrunn med tekstur, blader, en plante, perler, et magasin.. Ja, hva som helst egentlig. 

Image and video hosting by TinyPic


 

Å skape helhet i et bilde kan hjelpe med å skape mer spenning. Tar man farger som komplimenterer hverandre opp mot hverandre eller leker med forskjellige nyanser av samme farger kan virkelig disse skape en helhet i et bilde. På bildet under har jeg for eksempel rødt, grønt og blått. 

Image and video hosting by TinyPic 

Jeg håper jeg klarte å uttrykke meg på en noenlunde forståelig måte og at dere fikk bruk for tipsene. Mange kunne dere helt sikkert fra før av også. Kanskje kommer det en del 3 også etterhvert? Vi får se!

Old places have souls


Lørdag, lørdag, LØRDAG! Fantastisk, rett og slett. Jeg dro med meg hund og samboer ut på en liten tur slik at de også kunne se hvor fint det er her som vi har kjøpt hus. Det var helt utrolig koselig helt til det begynte å regne sidelengs, hehe. Så nå er det full avslapning på sofaen og pizza senere i kveld som står på tapeten. Ønsker dere en riktig god helg! Hva skal du i kveld?

Fototips: Slik får du fine rakettbilder


Neimenn, hei dere! Nå er det utrolig lenge siden jeg har vært innom her. Har vært innom for å sjekke loggen og litt andre greier, men ellers har det vært helt stopp fra min side. Også uten å si ifra engang, beklager dette! Men jeg er så utrolig overrasket over at dere har vært innom bloggen min selv om jeg ikke har vært aktiv på over en måned. Det er faktisk helt utrolig! Nå er jo julestria over og Christopher og jeg har nettopp flyttet inn i huset (skal såklart oppdatere dere med oppussingen underveis) og selv om det fortsatt er mye å gjøre følte jeg tiden var inne for å blogge litt igjen. Og jeg har virkelig savnet det! 


Godt nytt år alle sammen! Selv om det faktisk er et par timer til, ønsker jeg dere alle det beste i det nye året som kommer. Er du som meg og ikke skal hive deg paljettkjolen og dra på tidenes rølpefest? Da er faktisk rakettfotografering noe som er utrolig morsomt å holde på med. Men, det er også utrolig vanskelig! I fjor slet jeg skikkelig, da det omtrent var stiv kuling og jeg måtte tviholde på stativet for at det ikke skulle fly avsted, haha. Så av alle bildene jeg tok i fjor, var det omtrent bare et som var bra nok. Forhåpentligvis blir været litt bedre i år, så jeg tenkte å dele mine beste tips til dere slik at dere også kan ha et flott fotominne over nyttårsaften 2014!Det aller, aller viktigste for å få brukbare bilder på nyttårsaften er disse to tingene. Her er det viktig å huske på at lukkertiden skal være lang og blenderåpningen skal være liten. Blenderåpningen bestemmer hvor mye lys som slippes inn igjennom objektivet. Og her hadde jo kanskje det naturlige vært å velge en stor blenderåpning for mye lys, men da mister man muligheten til å få mange raketter skarpe. Nemlig fordi stor blenderåpning = liten dybdeskarphet. På disse bildene jeg tok i fjor hadde jeg for eksempel 10 sekunder lukkertid og blenderåpningen på f/13. Og noe omkring disse tallene fungerte best for meg. Husk at det kan være vanskelig å bare kopiere disse tallene, da det kan hende du skal stå et sted med mindre eller mer lys enn på disse bildene.

Til nyttårsbilder vil jeg absolutt ikke anbefale deg en 50mm portrettlinse, men heller et objektiv som er fra 18mm og nedover. Da får man med seg mye mer. 

Stativ er virkelig et must til denne typen bilder. Ta gjerne med deg en fjernkontroll (trådløs eller ei spiller ingen rolle) eller bruk kameraets egne innebygde timer. Bruk gjerne 2 sekunder. Dette er for at din egen finger ikke skal forstyrre kameraets stabilitet på stativet.

Jeg velger alltid manuell fokus på denne typen fotografering. Kameraet har fryktelig vanskelig for å fokusere selv under disse omstendighetene, og man kan fortere få tatt et bilde, slik at man slipper å vente på den evige fokuseringen på mørkeste natta..

Hold ISOen på det laveste tallet som mulig, altså 100. Jeg oppfordrer ofte til å leke med ISOen, men dette er ikke riktig tidspunkt. Siden mesteparten av bildet kommer til å bli mørkt og svart vil ISOen bare støye til det hele. 

De aller fineste bildene får du nok ved å stå på en liten topp over en by/ et tettsted. (I fjor tok jeg bildene på Uranieborg i Mandal om noen i nærområdet ikke aner hvor de skal gå)

Som sagt: Ha et godt nytt år, dere! Her skal det bare feires stille og rolig i det nye huset med 3-retters og god vin og film. Håper alle får en fantastisk feiring, uansett hva dere skal!


Likte du disse fototipsene? Sjekk gjerne ut andre fototips jeg har skrevet: 

- Fototips for bloggere

- 5 personlige fototips

- Hva de forskjellige funksjonene gjør


 

Fototips for bloggere


Hei og riktig god mandag, dere! Det er mange som i den siste tiden har etterlyst fototips her på bloggen, og deres ønske er min kommando, hehe. Men istedenfor å liste opp disse standard "hvordan ta bedre bilder"-innleggene tenkte jeg å lage et fotoinnlegg spesielt tilpasset blogging. Etter noen kjappe google-søk kunne jeg ikke finne noe liknende på hverken norsk eller engelsk. Så jeg håper det er interesse for det.

Ser du forskjellene på bildene over og bildene under? Det håper jeg inderlig at du gjør! Bildene både over og under er nemlig tatt av meg og publisert på denne bloggen. Bildene over er tatt for omtrent fra seks måneder siden og frem til nå. Bildene under er tatt fra bloggens begynnelse og seks måneder frem. Og helt ærlig, jeg får faktisk frysninger av bildene under! For meg er blogging og fotografering alfa og omega. Videre har jeg tenkt å forklare dere ting jeg har lært fra den dagen jeg startet bloggen min i juli 2012.

Uansett hva noen skulle finne på å si til deg, så er det ikke nødvendig å ha det beste, dyreste og mest avanserte utstyret om du vil ha fine bilder på bloggen din. Det holder faktisk talt at du har en PC og et kamera og noe å koble disse to tingene sammen med. Jeg har hverken en mac eller Canon Mark III. Jeg har en sliten skolePC, Canon EOS 450D og Canon EOS 7D. Objektivene jeg bruker er Canon 18-55mm f/3.5-5.6 og Canon 50mm f/1.8. Og det er faktisk talt alt jeg trenger og mer til. Såklart er det enkelte ting du kan investere i som gjør utstyret ennå lettere å bruke som for eksempel:

- Stativ for å enklere ta bilder av deg selv, men også ting om det begynner å minske med lys.

- Trådløs fjernkontroll for å kunne ta bilder av deg selv, uten å løpe frem og tilbake.

- Backup slik at du ikke mister alle bildene dine om PCen eller harddisken kræsjer.

- Redigeringsprogram for å få den ekstra "wow"-effekten på bildene dine.

- Kamerabag slik at det er lett å frakte utstyret med seg."Fotografering er å male med lys" sa læreren min til meg da jeg gikk på Sørlandets Fotografskole, og jeg har senere innsett hvor sant dette er. Ikke bare på det tekniske, men også det visuelle. Det jeg gjør for å få lyse bilder er rett og slett å ta bildene rett ved et stort vindu eller en stor glassdør.Husk å skru av eventuelle taklys og liknende, slik at ikke bildene får det gule skjæret i seg. Begynner det å minke på lyset kan du bruke stativ for å bruke litt ekstra lang lukkertid om du tar bilder av ting. Man kan også ta bildene ute, men jeg prøver å unngå å ta bildene i direkte sollys. Og for all del: Dropp blitzen.Hva som er pent eller er jo utrolig individuelt, men jeg synes personlig at alle bilder som blir brukt i et blogginnlegg skal ha en viss kvalitet. Skarphet for eksempel er så uhyre viktig. Jeg vil anbefale å unngå å poste uskarpe og utydelige bilder. Et tips er å bruke forstørrelseknappene på kameraet slik at lettere kan fokusere på det du skal fokusere på.
 

For å få et spennende bilde kan det å gi bildet litt mer dybde ha en utrolig god effekt. Grunnen til at jeg elsker Canon 50mm f/1.8 objektivet mitt (bortsett fra at det gir meg lettere lyse bilder) er at det er så utrolig lett å skape denne dybden, nettopp på grunn av den store blenderåpningen. Stor blender = mye lys og lite fokusområde.Noen ganger kan en hvit bakgrunn være mer enn bra nok, andre ganger har man lyst på noe annet. Du kan bokstavelig talt bruke hva som helst som bakgrunn til produktfotografering. Som på bilder under har jeg brukt et gardin. Jeg er også glad i å bruke treverk og en hvit saueskinnsfelle. Her er det egentlig bare fantasien som setter grenser. Synes du bakgrunnen er litt kjedelig alene kan du sprite den opp med andre ting som for eksempel blomster, ringer, smykker, kaffebønner, et magasin. Ja, hva som helst egentlig.Som nevnt tidligere må du ikke absolutt redigere bildene dine. Og det må absolutt ikke være i photoshop eller lightroom. Du kan helt fint bruke gratisprogrammer som for eksempel picmonkey eller picasa. Personlig kunne jeg aldri levd uten å redigere bildene mine. Jeg har laget et innlegg her om hvordan jeg pleier å redigere bildene mine. Det er også lurt å forminske bildene fra 240 PPI til 72 PPI. (pixels per inch) Da er det mye fortere å laste opp bildene til blogginnleggene, og vi som leser bruker ikke lang tid på å få opp bildene.

Love the trees until their leaves fall off, then encourage them to try again next year


For en fantastisk morgen jeg har hatt! Det var utrolig varmt ute, men samtidig veldig friskt. Men også vindstille. Søsteren min, Connie og jeg har nettopp kommet hjem fra tur, noe som var utrolig godt. Kan ikke huske sist jeg bare ruslet ute uten mål og mening engang. I tillegg så var jeg ute litt tidligere på morgenen for å fore min dråpe-addiction, haha! Håper dere får en fin dag videre ♥ Senere kommer en oppskrift på Thai-wok som jeg likte utrolig godt.

Sunday morning, rain is falling- Steal some cover share some skin -Nå er det virkelig lenge siden jeg har lagt ut noe her i foto-sjangeren. Det ble bare stilleben i dag, men blir forhåpentligvis litt mer utover høsten. Håper alle får en fin søndag videre. I kveld kommer det forresten en ny konkurranse.

Home is where the heart is


Men når det er sagt så er det faktisk ufattelig deilig å komme ordentlig hjem også. Har vært full fres siden torsdag ettermiddag og jeg har vært hos Christopher i Kristiansand siden da. Storshopping med Cecilie på torsdag, kjempekoselig besøk av Bente og Line på torsdag kveld, sladring og sjokolade sammen med Anette på fredagen, fest på lørdag, lasagne og film med Andreas på søndag og i dag har det vært fantastisk bursdag med grillmat hos Christopher sin familie og besøk av farfar på kvelden. Så med andre ord har det vært nokså hektisk for meg som har en ganske rolig livsstil, haha. 

 

Hagen til mamma er så nydelig for tiden! Prøvde meg forresten på en ny redigeringsmetode som jeg likte ganske godt.

Nå tenkte jeg faktisk å hive meg i seng, slik at jeg er klar for en ny dag i morgen! Håper alle har hatt en fantastisk langhelg <3

The golden hour


 

Var ute med Connie i to timer på stranda i dag, og da jeg kom hjem var det så utrooolig fint lys! Måtte bare løpe inn og hente kameraet. Den gyldne timen er så utrolig fin synes jeg. Nå på ettermiddagen har det vært så utrolig fint vært her, så det har måtte utnyttes, kjenner virkelig sommervarmen på kroppen.

Vårregn


Haha, wow. Dagens overskrift.. Wow. Når jeg ikke finner på noe å ha som overskrift pleier jeg å raumfare google (skjer jo relativt ofte) for å se om jeg kan finne quotes som passer til det jeg skal skrive om. Men alle quotene om regnet var litt for kleint for meg. "Tears of joy are like the summer rain drops pierced by sunbeams".. eller "Let the rain kiss you. Lets the rain beat upon your head with silver liquid drops. Let the rain sing you a lullaby". HAHAH. Nei. Så det ble noe som simpelt som vårregn i dag. Dere får heller kjefte på meg om det skjer igjen haha.

Uansett, jeg var ute og gikk tur med Connie i dag, og bestemte meg for å ta med kameraet, det er jo ikke akkurat noen bombe at jeg er av en eller annen grunn veldig glad i dråper, haha. Men på vinterstid mister jeg all fotomotivasjon, så det har blitt ekstremt lite av det på bloggen i det siste. Har kjempemange fotoideer til sommeren, som jeg håper jeg får gjennomført!

Er ikke vårregnet egentlig litt koselig?

A Sunday well spent brings a week of content


God søndagskveld alle sammen! I dag var Chris og jeg fast bestemt på å tilbringe siste del av helgen i sofakroken med pizza, sushi, pepsi max og påskeeggrester. Men den gang ei! Det var rett og slett så fint vær ute at jeg måtte lokke han med litt softis fra snadderkiosen slik at vi kunne nyte vårdagen vi også. Kristiansand er så utrolig vakkert om våren!Softis fra Hennig Olsen med kakaostrøss på er så altfor godt om våren! En fast tradisjon.


Da vi satt ved vannet fikk vi øyet på en (av mange) måker. Jeg snakker nok for oss begge når jeg sier at vi er litt måkerasister, alle ser jo like ut. Men denne synes vi var så utrolig fin! Haha, så vi satt her helt paralysert av en kjempesøt måke. 

Meg: Kan vi ta med Kåre hjem?

Chris: Tror du det er en gutt? Tror det er ei jente, jeg!

Meg: Ja, kanskje det. Hun hadde veldig fine fjær da.

Chris: Hun heter Dunhild!
Så selv om vi var kjempeslitne i dag, så er jeg så utrolig glad for at vi kom oss opp fra fua og ut i det flotte været. Vi gikk i noen sidegater vi aldri pleier å gå i på vei hjem, så utrolig mange koselige gater man aldri legger merke til! Håper dere koser dere i de siste helgetimene <3 Hva har du gjort i dag?

 

A girl without freckles...
... Is like a night without stars. (Ikke legg merke til "vampyrbitt" føflekkene mine, haha..)

Daggers


 

Naturen er skummel noen ganger. Disse istappene henger altså rett ned foran kjøkkenvinduet vårt, rett ved inngangsdøren. Det ser faktisk helt sykt (og vakkert) ut!

1/365
Hei alle! Nå er det virkelig lenge siden sist. Tenk, nå er vi i 2014... Det er faktisk helt sykt å tenke på. Uansett, i går hadde jeg verdens koseligste nyttårsferiring. Jeg kunne virkelig ikke tenke meg fest og alkohol, så meg og Christopher lagde oss 3 retters middag! Reker i hvitvinssaus, biff med fløtegratinerte poteter og hjemmelagd sjokolademousse til dessert. Smakte nydelig! Når det nærmet seg midnatt gikk vi opp til Uranienborg i Mandal for å se utover den flotte byen vår og se på rakettene. Skal si det blåste! Hadde stativet med meg for å ta skikkelige bilder, men stativet og kameraet holdt jo på å fly avsted, haha! 

 

Nå skal jeg slappe av resten av dagen, desember har vært en kjempekoselig men også en lang og slitsom måned! Er jo alltid titusen selskaper man skal rekke. Ønsker alle sammen et riktig godt nytt år! Hvordan feiret du årets siste dag?

Christmas, children, is not a date. It is a state of mind
Jeg er fullstendig head over heals forelska i juletider! Jeg baker, pynter, tenner lys og har laget meg et gaveinnpakningshjørne som likner på et tempel (av gråpapir og silkebånd). Julelys er det peneste jeg vet, og det står på hele natta.. Selv om det er et skikkelig irritasjonsmoment, hehe. Jula er fantastisk 

Top of the rock: sun & stars


Hallo alle! Lenge siden jeg har fått blogget noe nå... I går hadde vi nemlig en hviledag, noe jeg trengte sårt! Så i dag våknet jeg med ny energi, og vi bega oss opp til toppen av Rockefeller hele to ganger i dag. Jeg ville jo såklart ha bilde både på dagen og i solnedgangen. Jeg har mange,mange, maaaange flere bilder herifra i dag, gleder meg til å redigere! Se så fint da! Ble helt målløs når jeg kom opp dit og så sola gikk ned. Håper dere likte bildene! :-)

Forresten: De som lurer på konkurransen jeg egentlig skulle ha trukket en vinner til før jeg reiste til New York så er den faktik ennå oppe og går. Jeg hadde nemlig ikke råd til å sende pakken avgårde, og ville ikke trekke en vinner sånn 2 uker før pakken faktisk ble sendt. Håper det er forståelse for dette! Pakken blir såklart sendt ut til vinneren slik at den kommer før jul! Takk for tålmodigheten alle!

My fake plant died because I forgot to pretend to water it.


Ha en flott morgen alle sammen 

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER.

Havsyn


God kveld(?) alle sammen! I dag har Connie, mamma og jeg vært på en herlig tur til Havsyn. Åh, det er så vakkert der! Vi stod der i en halvtime og bare stirret ut. Drømte om å bygge hus der jeg, haha. Eller, jeg er faktisk dødsredd for sånne tyskerplasser med kanoner og bunkerser og alt det der så hadde vel neppe trivdes alene, haha! Åh, men det er lov og drømme. Blir helt hypnotisert av slik utsikt! Også var det helt stille, ikke et eneste vindkast. Nydelig!Er virkelig stolt av å være herfra 

Smelt


Åh, har blitt verdens dårligste blogger igjen. Så legger igjen et bilde av en kjempesøt katt.

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER. Vinneren blir trukket i løpet av neste uke.
*smelt*

 

Droplets


God morgen alle! I dag våknet jeg opp til den fineste høstdagen noensinne, måtte rett og slett bare hoppe ut av senga og ta fatt i kameraet og ta med meg Connie og gå ut. Utrolig fint med duggedråper og sola som skinner igjennom dem. Håper dere liker bildene! Tidenes mest originale overskrift, men håper dere lar det passere for denne gang, haha!
 

Nå skal jeg stelle i stand en liten krok jeg skal fotografere søstera mi sitt julekort. Like morro hvert år! 

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER.

Stikkord:

Skeleton makeup til Día de Muertos


Gooood ettermiddag alle! I dag fikk jeg inn i hodet at jeg skulle teste ut sminke til halloween, og valget falt på et skjelett. Ser at jeg faila litt på brystet, men det er jo det generalprøver er til for, vel? Haha. Altså, kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg ikke engang til å feire halloween/ gjøre noe i halloweenhelga. Men litt øvelse er jo greit å ha i bakhånd, haha!

 
Her kom det svarte håret faktisk til god nytte, haha. Feirer du halloween? Og hva skal du kle deg ut som?

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER.

A day without sunshine is like, you know.. Night


 

God mandag! Senere i dag blir både ukens blogg trukket og en konkurranse kommer. Hurra!

Stikkord:

Du skinner som silver


God dag alle sammen! Her fortsatte regnet igjennom hele kvelden i går og utover dagen i dag, men så stoppet det plutselig. Det var så fantastisk at Connie fikk ikke tid til å glede seg til tur engang før vi var langt ute i skogen. Tok med meg kameraet i dag, håpte på å finne noe fint, og jeg synes faktisk sånne regndråper minner meg litt om sølv? Haha, synes iallefall det er utrolig pent å se på. Hva har dere gjort i dag?

 

PS: Du kan melde deg på Ukens Blogg helt frem til mandag!

Kosemandag
God mandag alle sammen! Håper alle har hatt en fin helg? Det har iallefall jeg! Familiebesøk, familiebursdag og søndagssløving med kjæresten. I dag bestemte jeg meg for å spise frokost litt tidligere og slå litt ekstra på stortromma. Det trengtes virkelig på en dag som denne. Her regner og blåser det ganske kraftig, så deilig å ha en sløv morgen og bare stirre på de dårlige talkshowene på tv3, haha. Håper alle får en fortsatt fin mandag! 

Bryllupsfotografering i Søgne


God kveld dere! Nå har jeg vært nede i kjelleren og tatt et basketak i ting som burde blitt gjort, nemlig å lage og beise noen hyller til rommet mitt! Utrolig herlig å få det unnagjort, så kan jeg kose meg resten av kvelden med verdens beste samvittighet. Ellers regner jeg med at brudeparet jeg fotograferte i Søgne har fått bildene sine i posten nå, og da er det jo bare å fyre løs med noen utvalgte bilder her på bloggen. For et utrolig nydelig brudepar, virkelig! Dette var forresten det første "ordentlige" bryllupsshooten jeg har hatt, da det aller første var av mine foreldre da de giftet seg i desember i fjor. 
Utrolig takknemlig for at jeg fikk lov til å være med på denne store dagen i livet dems, og gleder meg til forhåpentligvis flere bryllupsfotograferinger i fremtiden.

Hva holder deg tilbake?Tror jeg har funnet en ny favoritt-font ^

 

Har dere noengang tenkt på at dere kan dra hvor som helst i hele verden, bare slippe alt og dra avsted? Det er så mange av oss som drømmer om nettopp det, men som aldri gjør det. Hva holder deg tilbake?

Ready for fall?


Hei alle sammen! Blogging blir litt i sånn basketak merker jeg, men nå har jeg i det minste fått kameraene tilbake og jeg begynner å komme meg igjen etter influensaen. Har lagt merke til at det er så sinnsykt mange bloggere som legger ut høstbilder og bare "ååh, elsker høsten✿". Vel, nå skal jeg gjøre det motsatte, bortsett fra at jeg hater høsten. Haha, for meg er det bare inngang til noe jeg hater ennå mer, nemlig vinteren. Jeg er nemlig ikke glad i å gå på ski eller noe sånt. Liker ikke å fryse for den sags skyld heller. Og "krølle meg inn i et pledd imens jeg leser en god bok" gjør jeg stort sett hele året uansett. Ettersom jeg ser det er det disse få tingene som er bra med høsten:

✿ Bursdagen min

✿ Eplene ifra hagen


✿ Jula nærmer seg

✿ Høstmoten

✿ Du trenger ikke barbere leggene dine fordi du skal gå i shorts.

✿ Det er ekstra deilig å reise til syden.

 

Synes du egentlig at høsten er digg?

Stikkord:

Too goddamned cute


Så, Tyrkia er visst full av søte pysekatter. Who knew? Jeg ble nesten kattefrelst av disse to små nydelighetene.
Har du sett noe så nusselig før?

Opposites

Stikkord:

The sea does not like to be restrained


Prøvde meg på noe nytt, litt annerledes redigering enn det jeg er vandt til. Bildene er tatt på nydelige Reme for 2 dager siden

 

 
Hva synes du?

Splashing


I blandt synes jeg det er herlig å sette seg til og dille med noe slikt som dette. Morell, glass og litt vann med konditorfarge kan være undeholdning for meg i maaange timer, haha! 

De er jo forsåvidt nokså forskjellige, og er litt dårlig redigering på bunnen av glasset på de med helt hvit bakgrunn, de får jeg fikse senere. Hvilket likte du best?

Les mer i arkivet » August 2016 » Mai 2016 » Desember 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits