Iselinn Andersen - ☮

Takk for i år!


Hovefestivalen er, og vil alltid være magisk. Jeg vil gjerne si tusen takk til alle som har vært med på å gjøre dette året fantastisk, og min personlige favoritt blant alle årene jeg har vært på festivalen. Selv om ME-en desverre har klart å overta det sekundet jeg kom hjem så skal jeg prøve så godt jeg kan å oppdatere med alle bildene jeg har tatt i løpet av disse 6 dagene. Hvert år så er det ufattelig rart å komme hjem, etter man har dusja i godt over to timer i førti grader, spist mat fra en tallerken med kniv og gaffel og sovet ut i en tørr seng uten å måtte kle seg opp som om man skulle på ekspedisjon til Nordpolen så er det plutselig ingenting å gjøre lengre. Jeg kan gå på butikken uten å fylle på cashless-kortet og jeg slipper å se jenter som snyter nesa rett ned på gulvet i dusjen. 

Er egentlig rart å tenke på hvor raskt man danner seg et eget lite samfunn på Tromøya. Som dama på Europris sa da vi var innom for å kjøpe noen nye stoler "Er dere på festival? Oser Hovefestivaldeltagere av dere!" Hun var søt da, da vi prøvde å forklare at vi nettopp hadde dusja ble hun flau og sa hun ikke mente at vi stinka, og at hun skulle holde kjeft.

Bastille

The Offspring. Har aldri vært på en konsert med så mye stemning!Memphis May Fire.

Parkourfolkene stjal showet på de fleste konsertene. Utrolig flinke!

Bring Me The Horizon. It's like im sleeeeepwalkiiiiiing!

Helt fremst på Skambankt. Fikk setlist og Terje pekte på meg og sa vi alltid skulle være sammen. SMELT!

Savner allerede de flotte jentene jeg har campet med sammen med i år, takk for en legendarisk uke 

#Hoveblogg14

Velkommen til Hovefestivalen!


Hei alle sammen! Nå har det vært stille på bloggfronten i to dager, har nemlig storkost meg på festivalforset! Men nå er Hovefestivalen offisielt i gang, tror dette kan bli superbra. Her har dere noen bilder fra både rullesteinsstanda og festivalområdet som åpnet i dag. Skjønner godt at dette er en av Norges vakreste festivaler.

Bente tipser: Prøv dagen derpå smoothien! "Tidenes spenstigste smoothie!" Sier hun.Improvisasjonsteateret er hver dag klokken 15:00. Kjempegøy!

Headbanging-øyeblikk på Hold Fast konsert.Skal du på Hovefestivalen i år?

Hold deg fresh på festival i sommer!


//Inneholder reklame og/eller reklamelenker//

 

Det er endel som skal tenkes på når man skal pakke til en såpass stor begivenhet som Hove. Her har jeg tatt for meg det aller viktigste (iallefall for oss jenter) og håper dette innlegget kan være til hjelp for mange!

 


1. Tørrshampoo fra Toni&Guy. Perfekt for festivalfrisyren og når håret begynner å bli fett. 

2. Verdens beste hårbørst fra Tangle Teezer! Du kan kjøpe den her.

3&4. Selv om køen til dusjen er milevis lang, er det lov å bruke shampoo og balsam. Mine er i reisestørrelser fra John Frieda.

5. Root booster fra John Frieda. Heftig volum på liten flaske!

 


6. & 7: Selv om jeg sverger til klut, vann og mousse-sminkefjerner, må man gjøre det enkelt på festival. Jeg har en til å fjerne sminke rundt øynene med, og en til ansiktet. Superenkelt!

 

 


8. Deodorant er et must, og den må tåle noen svettetokter for å si det slik. Min er fra Biotherm.

9. Øl-ånde er ikke roseduft, men kissing elixirs redder deg! En spray og du lukter fantastisk! Du kan kjøpe kissing elixirs her.

10. To fluer i en smekk, dusjkrem og barbering. Lite plass, stort bruksområde. Det liker jeg! (Husk barberhøvelen!)

11. Med lite tilgang på vann og mye fingermat er antibac løsningen. Ha en på deg hele tiden!

12. Asan intimservietter, for en kjapp kattevask. 

 13. Body cream i reisestørrelse fra Mitchell and Peach. Lukter utrolig godt og gir masse fuktighet.

14. Myke lepper er et must for meg, ellers blir jeg helt gal. Helt naturlige ingredienser i denne! Du kan kjøpe den her.

15. Etter en lang dag (og natt) på festival er det utrolig deilig å legge seg med en kjølene og fuktighetsgivende krem. Min er fra Palladio som er et helt naturlig produkt.

 

 

 
16. Ansiktskrem fra Palladio med solfaktor 15! Jeg bruker denne hver eneste dag, og jeg elsker den!

17. Kule solbriller som stenger ute sola.

18. Leppepomade fra Piz Buin med solfaktor 20. Har hørt at brente lepper ikke er så fryktelig godt!

18. En genial solkrem med solfaktor 45 som kan brukes når du svømmer, trener, svetter.. Hva som helst egentlig. Vanligvis må du smøre deg rett etter en svømmetur, men det slipper du med denne. Perfekt for en aktiv festival Du kan kjøpe den her. 

 

 


20. Negler blir skitne under festival, dessuten er alltid neglelakk stilig. Mine nye favoritter er fra The New Black. Du kan kjøpe disse her.

21. Neglelakkfjerner må du også ha! Min er fra Lindex.

22. Og så klart noe for å skrape neglene litt med for å føle seg hakket mer fresh! Min er fra Scholl.

 

23. Uten mat og drikke, duger helten ikke! Husk å ta med deg en vannflaske. Viktig å holde seg hydrert i sommervarmen! Min er fra Camelbak.

24. Et enkelt og godt måltid på farten! Atkins-barene smaker utrolig godt, og er flott når blodsukkeret begynner å synke litt og en rask og billig snack er løsningen.


25. Jeg liker å ha med meg et lite førstehjelp-kit! Bare sånn for sikkerhetens skyld.

26. Happy ears som gjør lyden lavere, men ødelegger ikke lydkvaliteten! Perfekt på konserter. Disse kan kjøpes her. 

27. Ha med allergitabletter! Du vet aldri når du trenger det.

28. Plaster! Viktig, viktig!

29. Gnagsårplaser.

30. Når leppene er ihjelsprukne er det kun en ting som hjelper: Carmex!

31. Pyrisept, i tilfelle du skulle få et sår. Det er bedre å være føre var.


32 & 33. Selv om området sprayes godt før festivaler, er det ikke sjeldent jeg har våknet med en flott på låret og myggstikk over hele meg. I tillegg blir jeg ekstremt dårlig av bare noen få bitt av et insekt, så dette er iallefall et must for meg!

 

Hva er dine tips til festivalbaggen?

 

Hovebloggeren!


Himmel, for en dag! Da jeg våknet i dag fikk jeg beskjed om at jeg hadde blitt trukket ut av fagjuryen til å være med som Hoveblogger, og akkurat da jeg leste dette kom The Offspring på radioen. Tilfeldig? I think not. Dette blir så utrolig spennende, har vært supergira i hele dag og kan rett og slett nesten ikke vente!

 

Årets oppdatering for Norges beste festival får du altså av meg og martineamlie.blogg.no. Dette blir knallbra!

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits