Iselinn Andersen - ☮

Red sky at night, sailors delight


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 

Borte bra, men hjemme best! Men for et fint døgn jeg har hatt i Oslo. Slipknot konserten var kjempebra til tross for at det ikke gikk an å henge fra seg jakka.. Spesielt, haha. Men jeg har blitt så flott vartet opp av Linemor at jeg gikk mot alt jeg står for på denne bloggen og publiserte et crappy mobilbilde, bare for å vise hvor fint hun hadde stelt i stand ♥ Tusen takk for ditt flotte vertskap, du er en husmor verdig! Så dere forresten den flotte kveldshimmel over Oslo i går? Så nydelig!

Nå har jeg stappa i meg en hel boks med spaghetti på boks, så nå skal jeg snorke på sofaen helt til jeg skal snorke i senga, haha. Vi snakkes i morgen dere ♥

Morgenfugl


Image and video hosting by TinyPic

Riktig god tirsdagsmorgen til alle morgenfugler der ute! Jeg skal straks sette meg på bussen til Oslo for å dra på konsert. Noen andre som skal på Slipknot i kveld eller? 

Don't touch


 

Image and video hosting by TinyPic

Hei dere og riktig god mandag! Vårværet har fortsatt på nytt etter litt dårlig vær i helgen, men det varmer faktisk utrolig godt i sola. Etter litt for mye festligheter denne uka så var det godt å begynne på en ny frisk i dag. Men har hatt den gøyeste helga på lenge! Vennesla skuffer aldri, hehe. I morgen retter jeg nesa mot Oslo, jeg skal nemlig inn og se SlipKnot i spektrum. Gleder meg masse! Men før den tid er det jo en hel haug som må gjøres. Men aller, aller først skal jeg kose meg med det nyeste Bo Bedre, og slappe helt av.


I dag hadde jeg forresten en litt kjip opplevelse. Jeg og Connie var nede på stranda og vi kom plutselig over en død sel. Denne selen kan umulig ha vært død lenge, siden jeg går der omtrent hver dag, og den var fortsatt hel. Kjip som jeg synes situasjonen var ringte jeg pappa for å spør om det er noen man kan si ifra til, da seler ikke er det vanligste synet her omkring, og han ba meg ringe den lokale politistasjonen, slik at de kunne få noen til å fjerne den. Dette er jo et sted hvor mange går tur hver eneste dag, så i tillegg til at det er ubehagelig at unger og hunder kan lett finne den synes jeg at det går an å respektere et dyr selv om det ikke lever lengre. Så da jeg ringte og forklarte situasjonen fikk jeg denne beskjeden "en død sel er jo egentlig bare søppel. Hvis du vil kan du sende mail til kommunen og be dem plukke den opp neste gang de skal rydde på stranda." Huff, det synes jeg rett og slett var ubehagelig å høre.. 


 

Skal noen av dere på SlipKnot konserten i Oslo i morgen? Kanskje vi sees?! Minner om konkurransen jeg har gående hvor du kan vinne en kjempefin palett fra NYX. Trykk >her< for å melde deg på.

 


Top o' the mornin' to ya lads!


Lørdag! lørdag, lørdag, lørdag LØRDAG! Du skjønner tegninga? Good. Hei, forresten! Jeg har endelig kravlet ut av min mørke hule, tatt en dusj og er klar for sivilisasjonen nok en gang etter å vært dårlig (igjen) en liten stund. Denne vinteren tar faktisk knekken på meg, vurderer sterkt å selge håret mitt for å betale for en restplassbillett til hvor-som-helst så lenge det er varmt der. Noen som er med eller? Vi kan drikke eksotiske drinker ut av ananas-skall og bli brune og bruke flash tattoos, hehehe. 

Forresten er det mye frokostmas på denne bloggen for tiden, jeg vet, jeg vet. Men det er liksom kun det som skjer for tiden: Mat, haha! Legg merke til at dette innlegget ligger under "jakt" kategorien på blogg.no. Ganske påpasselig, siden kjøleskapet vårt er nokså lite, og nokså fullt. Så jeg må faktisk jakte litt for å få maten min. Det er harde bud her i hus for tiden.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Jeg er faktisk stasjonert hjemme hos mor as we speak, så jeg får vel nesten være litt med henne før jeg og Christopher skal ha datekveld senere. Blir så koselig atte! Hva skal dere i kveld? Full sving på byen eller hjemme med Netflix? Eller noe midt i mellom? Hehe, uansett får dere ha en flott lørdag ♥

Helt grønn


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hei og hallo der! Vinteren har offisielt ankommet Sørlandskysten, og siden jeg fortsatt er pjusk og høres ut som Darth Vader når jeg snakker holder jeg meg helst innendørs utenom når jeg må ut med Connie for at hun skal få rulla i snøen og bli klissvåt såklart! Haha. Nei, jeg er virkelig glad jeg ikke skal ut å kjøre i dette spetakkelet! I dag prøvde jeg meg på en ny juice som hørtes god ut, men som smakte dritt. Det kan ha noe med at alt jeg spiser kjennes ut som knivblader når jeg svelger, så får prøve igjen en annen dag, haha! Holder forresten smått på med en "fototips for bloggere del 2" innlegg siden det første falt så veldig i smak. 

 

Tror rett og slett jeg runder av nå og går og tar meg en høneblund. Hva skjer hos dere da? Snør det i resten av landet?

When in doubt - eat avocado


Hei god dag dere! Håper det står bra til med dere i dag, for jeg har nemlig hatt tidenes jævligste natt. Jeg fikk ikke sove, jeg frøys, jeg svetta, jeg frøys igjen. Connie snorka og Christopher snorka. I 7 tiden hadde jeg fortsatt ikke klart å sovne, men våknet av at Christopher sa at det dryppet i fjeset hans.. Ganske snart merket jeg det også. Et gammelt vindu som ikke vi har åpnet var ikke helt lukka og all regnet bare rant ned som en elv og ned i senga vår. Så måtte vi jo hente verktøy og lommelykt for å fikse dette. For et leven! Så man kan godt si at jeg ikke har hatt den smootheste starten på morgenen, derfor ble alle plikter lagt til side, og jeg ble sittende i senga med Costume, lunch/ frokost og ble sittende der og surmule, hehe! Nå har jeg kommet hjem etter en oppfriskende tur med Connie, så morgenens rabalder er heldigvis lagt litt i bakhodet!

Det var altså min dramatiske natt, haha. Tror jeg skal legge meg tidlig i kveld, ja! (Forresten: Det er lov å le, for jeg vet det er skikkelig tragikomisk, haha)

Grønn lørdag


Hei og god morgen dere! Jeg var faktisk oppe klokka 8 i dag, ganske uvanlig til meg å være å sprette opp i den tiden på en lørdags morgen. (Ble ekstremt lite spretting, mest subbing..) til og med hunden var så trøtt at hun bare så såvidt på meg og sukka uvanlig tung og la seg ned og snorket igjen, haha. Må forresten beklage det ekstremt dårlige bildet, men stormen her på Sørlandet gjør at lyset er så godt som borte. Uansett hadde jeg tidenes spenstigste frokost i dag! Fy så godt det var. Jeg skal nemlig på ekstrem-shopping i ekstremværet i dag, så tenkte at en skikkelig frokost kan gjøre susen. Jeg er nemlig ikke så glad i å shoppe med mindre jeg er i utlandet, haha. Men har sett meg ut et par ting som skal bli med hjem i dag <3 viktig å få brukt pengene man fikk til jul før man sløser de bort på noe nødvendig, haha.

 

Nei, nå er jeg ferdig med å kjase! Håper alle får en strålende lørdag. Hva skal du i dag?

Verdens beste betaling


..Er hamburger! Haha. Har hjulpet Christine med finalevideoen til Lóreal Paris Trendsetter videoen. Hun har nemlig kommet helt til finalen, og jeg sprekker jo av stolthet når noen jeg kjenner gjøre slike store ting, haha! Jeg synes jo også hun er fantastisk flink og virkelig fortjener å vinne dette. Så nå har vi holdt på i hele dagen med både filming og bilder, og tror (håper) resultater blir kjempebra. Er jo så gøy å hjelpe til! Så på slutten av dagen fikk jeg rett og slett en fantastisk hamburger på Spiseriet i betaling, og jeg er fortsatt sprekkende mett!

Det var rett og slett fantastisk å filme og ta bilder igjen av noe annet enn en forbanna kaffekopp, haha! Så nå skal jeg virkelig kose meg resten av kvelden med filmredigering og skrikende metall på øret! Hva har du gjort denne torsdagen?

Oktobertirsdag


Hei hei dere! I dag tok jeg rett og slett morgenteen med meg ut og så på fineste Connie som sprang omkring. Utrolig varmt her i dag, så det var utrolig forfriskende, spesielt siden jeg ikke har vært i så veldig god form i de siste dagene. Dette skal jeg definitivt gjøre oftere! Hva er dine planer for dagen?

Siste helgen i Kristiansand
Hei dere! Denne helga har jeg rett og slett tilbrakt i Kristiansand, og det er den aller siste helgen Christopher eier leiligheten sin der. Neste lørdag overtar vi nemlig huset og det er egentlig helt sprøtt å tenke på. På lørdag var vi og kikket litt på antikviteter som kan gi huset vårt en fantastisk kul touch og på kvelden var jeg sammen med Bente og spiste dessert ute. Utrolig koselig! I går var jeg dessverre ikke helt i form, og den er fortsatt ikke helt på topp. Det er så ufattelig kult at innen lørdag så er vi huseiere - sammen! Åh, jeg gleder meg så ufattelig mye. 

Nei, jeg får ta å legge meg og slappe av litt til, så snakkes vi senere! 

Anything is good if it's made of chocolate.


Hei dere og god mo..eh... formiddag! Jeg har nettopp sendt avgårde Connie med sin flinke hundepasser, nemlig niesa mi. Er så utrolig imponert over hvor flink hun er som går på tur med henne hver dag og som har så god kontroll på Connie. Hunden min er nemlig litt vill og overengasjert, haha! Såklart ikke på en voldelig måte, da ville jeg jo aldri latt henne være alene med en lite barn. Men hun er altså en 45 kilos entusiastisk, svart klump, haha! Så nå er det helt stille i huset, så da måtte jeg rett og slett slenge meg ned med kaffe, et blad og banansnacksen jeg lagde i går! (banan + peanøttsmør + kakaosjokolade = nom!) Avslapning i joggis og tøfler så lenge jeg må, skal nemlig ut med svigers senere i kveld og spise. Tror det kan bli kjempekoselig. 

Åh, disse bildene, disse bildene.. Til og med min favorittplass å ta bilder (I senga foran det gigantiske vinduet) måtte bildene vike for altfor høy ISO og en lukkertid som ikke er ment å brukes på noe som helst. Kan ikke huske at jeg hadde dette problemet i fjor? Uansett, vi snakkes senere 

Hva skal du gjøre denne fredagen?

Fruit defends.


Hei dere og god toooorsdag! Jeg har vært skikkelig snufsen i noen dager, så har store planer om å bare holde senga i hele dag. Spise pepperkaker og lese det nyeste Costume! Julestemningen har faktisk allerede kommet og gitt meg et skikkelig bitch-slap, jeg klarer nesten ikke vente til desember! Herregud. Og i år skal jeg jo dekorere et heeeelt hus. Jeg kunne faktisk ha sprukket av forventninger akkurat nå, haha. Har dere forresten smakt Froosh? Synes de er så utrolig gode! Anbefales virkelig.


 

Jeg har vært så fryktelig sjokoladesugen i mange dager, så i går skrev jeg "SJOKOLADE!!!!" på handlelappen til mamma, og hun kom hjem med 2 liter sjokolademelk, en oreo iskake og bueno! Haha, søteste mammaen min ♥ Så får sikkert trykket diverse sjokoladegreier inn i kjeften i dag, så snakkes vi senere.

Smoi
Hei dere! Åh, for en utrolig koselig ettermiddag jeg har hatt. Farfar spanderte (veldig tidlig) middag på oss ute i Mandal. Utrolig koselig å gjøre noe slikt sammen. Jeg er ikke akkurat vanskelig å fore med pizza så jeg var så mett da jeg gikk derfra at jeg var sikker på at jeg måtte legge meg ned i fosterstilling midt ute i gågata, haha. I går var jeg faktisk også ute og spiste, for da hadde Christopher og jeg 3-års jubileum! Det var utrolig koselig, og jeg blir virkelig aldri skuffet over sushien på Food Asylum. Anbefaler virkelig retten som heter "Round 'n Round".

Det har blitt litt skral blogging de siste dagene, jeg har nemlig vært fullt opptatt med å se på dokumentarer på Netflix imens jeg griner og skriker "NEEEEEEEEIII!" Så snørret spruter. You know how it is. Uansett, så snakkes vi senere 

Those who live by the sea can hardly form a single thought of which the sea would not be part


En herlig ettermiddagstur med mamma på stranda, på jakt etter drivved skylt opp i høststormen 


Friday - my second favorite F word.


Det er fredag, så hva skjer da? Nei, herregud jeg hater virkelig den sangen. I dag var jeg oppe litt for tidlig for min smak (det vil si før klokka 12..) vi skulle nemlig inn til banken for å signere litt papirer til lånet og alt dette her. Vi har nesten blitt VIP's der ute, de åpner banken ekstra tidlig for oss og hiver pizzasett og ryggsekker etter oss, haha! Neida, men det som er koseligst med å bo litt ute på "landet" er at slike ting aldri er hastete og ikke minst mulig tid og mest mulig penger. Her tar man seg en prat med de fleste man treffer på butikken, og man trenger aldri vise ID, hehe. Uansett, nå har jeg endelig klart å sove ordentlig i natt igjen, så jeg merker at søvnlysten har beveget seg tilbake, så jeg merker jeg må bare holde meg opptatt i dag, ellers sovner jeg på flekken - og vips, så får jeg ikke sove om natta igjen..

Er det forresten noen som vet hvor man kan få kjøpt disse koppene? Jeg fikk den til jul, og det er virkelig favorittkoppen min! Men butikken den er kjøpt fra gikk konkurs. Hvis noen vet et sted de selges, enten på nett eller ikke: SKRIK UT! :-D

 

Hva er dine planer for i dag?

Grønn tirsdag


Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra Kristiansand, og det måtte feires med en ekstremt god og grønn salat, hehe. Jeg klarer bare ikke stå imot fristelsene når jeg er i byen, så nå var det skjerpings på morgenkvisten. Dette må være den beste salaten jeg noengang har laget tror jeg. Nå skal jeg til og pakke ned i noen få kasser, og derretter drar jeg for å besøke ei venninne som er hjemme en tur fra Oslo. Det blir utrolig koselig, vi ser hverandre altfor sjeldent! 

Svarer på spørsmålsrunden senere i kveld eller i morgen. 

Par10


Hei dere! Tenkte bare å stikke innom å si hei, jeg. Om et par minutter begynner bursdagsfeiringen min, men aller først skal vi ha et bittelite jentevors! Så vi skal kose oss litt før (de ekle) guttene kommer. Det er utrolig lenge siden jeg var ute på byen, så dette gleder jeg meg veldig til! Vi snakkes i morgen etter jeg har inntatt den obligatoriske dagen-derpå pizzaen fra pizzabakeren og 43 liter cola.

Kos dere masse i dag, uansett hva dere skal 

PakkenoiaGod morgen dere! Jeg har hatt tidenes slappeste morgen siden jeg ble vekket klokka 8 av noen byggefolk på utsiden, så jeg har trøstet meg selv med litt sjokolade nå i ettermiddag. Og godt var det, for nå skal jeg til å pakke. Kjedeligste tingen jeg vet om, enten det er for noen uker eller bare for en helg. Nå skal jeg nemlig snart vende nesa mot Kristiansand, meg og Chris skal nemlig titte på litt møbler. Og jeg er overbevist om at hvis forholdet vårt kan tåle møbelhandling så kan det virkelig tåle alt, haha.

-

Har dere forresten smakt Freia Premium Hasselnøtt sjokoladen? Fy, så digg den var. Hadde mest lyst til å fylle opp et badekar med smelta hasselnøttsjokolade, legge meg oppi og vente til jeg måtte amputere det ene benet for diabetes. Så godt var det altså!

Håper alle sin torsdag blir fin, og at dere koser dere! Er bare en dag igjen før helga er her 

I will never be a morning person, for the moon and I, are too much in love


Tusen takk for alle de fine bursdagsgratulasjonene jeg fikk i går! Dere er så gode 

God morgen dere! Oppe klokka 7 i dag jeg, og siden jeg er blogger må jeg jo være superentusiastisk over å få lov til å begynne dagen tidlig! Grip dagen, carpe diem og whatever. Men det er jeg ikke, hehe. Jeg er nemlig veldig glad i å være oppe når det er mørkt og stille. Det er så utrolig befriende! Og det er på den tiden av døgnet at kreativiteten min kommer krypende frem. Kanskje derfor kjøretimen min i dag gikk relativt dårlig.. Jeg kan seriøst ikke kjøre bil, haha! Og det hjelper kanskje ikke heller at jeg var utrolig trøtt. Det ble litt sånn brumming, clutch, glemme å gire, svinge feil, bilen daua, han maste og jeg skrek.. Kjørelæreren var sikkert dritglad når timen var over.

-

I dag var det faktisk kaldt nok til at jeg måtte finne frem vinterkåpa, så nå er virkelig høsten her, selv om dagene fortsatt er så varme at vi kan bruke tskjorter og shorts her jeg bor iallefall. Håper alle får en fantastisk dag videre, uansett om dere er trøtte eller gira, kalde eller varme 

Flanell > Chanel


Hei og god tirsdag! Må først si tusen takk til alle de flotte kommentarene jeg fikk på forrige innlegg. Så utrolig hyggelig! I dag har jeg vært i lille Lyngdal sammen med mamma og handlet en hel haug med interiørsaker til det nye huset, og vi har kost oss med verdens beste Jonas B. Pizza. The diet starts tomorrow liksom, haha. Og vi satt faktisk ute - bare tskjortene.. Hvor er egentlig høsten? Skjønner det ikke helt, men må jo bare nytes så lenge man kan! Har forresten endelig investert i en oversized flanell-skjorte, og jeg er helt forelsket allerede. På høsten kommer alle de fineste klærne i butikken, så synes det er litt vanskelig å holde seg av og til. (ofte...) 

Nå står det tre ting på agendaen, og det er avslapning, musikk og mat, haha! Hva har du gjort i dag?

There are no miracles on mondays.
Hei dere og goood morgen! Har nettopp kommet hjem fra en tidlig kjøretime, og koser meg med kaffe og bladlesing. Synes det er så gøy å fordele bladlesingen over et par dager, slik at man koser seg mer med det istedenfor å bare hive seg gjennom sidene. Apropos lesing burde jeg kanskje fokusere litt mer på bilteorien enn Elle, men det tar jeg litt senere heller, haha. Håper mandagsmorgenen deres er fin, så snakkes vi senere  Noen som er klar for en ny mini-giveaway forresten?

Early bird


God morgen, skjønne dere! Åh, i dag er jeg faktisk oppe tidlig. Det er så mye spennende som skjer nå at jeg ikke har kjangs til å få sove, hverken morgen eller kveld haha. Det er bare å krysse fingrer og tær altså!

 

Minner om The Balm giveawayen min her.

Welcome September


Nå er sommeren offisielt over! Helt ufattelig å tenke på. Denne måneden begynner jeg syk, og har hatt feber i noen dager men er heldigvis på bedringens vei. Har så og si ingen planer denne måneden, utenom bursdagen min. Men tror denne måneden kan bli riktig så fin allikevel Vi snakkes når formen min blir bedre!

Morning vibes


Denne helga har bare vært altfor god! Selv om det ble liiiiitt for mye i går, haha. Fikk handlet utrolig mye fint, da! Det perfekte spisebord, sminkebord og en stol og littegranne nips. De fleste av møblene trengs en liten puss og noen strøk maling, så de kommer nok til å bli vist her på bloggen. Nå skal jeg virkelig bare ta det helt med ro resten av dagen før jeg fyker opp til Eiken for siste gang.

Håper alle sammen for en herlig søndag♥ 

Minner om giveawayen hvor dere kan vinne en goodiebag til en verdi av 700,- Meld deg på her.

Thank God it's friday!


Hei alle sammen, og god helg! Åh, det var rett og slett fantastisk å komme hjem til en seng full av pakker, haha. Og i tillegg var Costume også kommet, så i dag skal jeg riktig få kost meg med deilig lektyr, kaffe, taco og massemasse sjokolade, haha. Er ingen nåde her i dag! I tillegg er det nokså ruskevær ute, og siden jeg allerede har vært ute i dag har jeg virkelig tenkt å sitte inne og kose meg med verdens beste samvittighet. Jeg kjenner faktisk at høsten er på vei og jeg synes det er helt OK. Hadde vært godt å ha en sydenferie i høst/ vinter, men det får jeg ta som det kommer.

Fikk også noen kjempefine sminekoster i hvitt og gull som jeg falt pladask for. Kan man egentlig ha for mange sminkekoster? Nei? Nettopp, hehe.


Har med andre ord stoooor tro på at denne helgen blir knallfin, i morgen skal jeg på loppemarked så håper jeg får kjøpt noe fint der. Alltid på jakt etter et godt kupp vet dere! Håper dere får en fantastisk helg alle sammen Hva skal du gjøre i helgen?

 

Minner forresten om giveawayen hvor du kan vinne en goodiebag til en verdi av 700,- Meld deg på her.

Me-time is a good time


Hei alle sammen! Årh, i dag er det skikkelig pjuskevær og da mister man så utrolig mye av motivasjonen! Bah. Så i dag har vi faktisk sittet inne og spilt Alias i mange timer, haha. Så nå er det avslapning med litt meg-tid. En varm dusj, skrubb, god te og en bok <3 Gleder meg faktisk veldig til å teste lip scrubben fra sara happ som kom i posten for litt siden! 

Hva liker du å gjøre på regnværsdager?

 

Hairtalk.


Hei alle sammen! Nå er jeg faktisk godt stasjonert på Eiken, og her skal jeg jo være i 4 uker. Men jeg klarte selvfølgelig å glemme kameraet på hytteturen jeg var på før jeg dro, så det blir dårlig med oppdatering fra meg denne uken.. Typisk meg! Men uansett har jeg sett litt på inspirasjonsbilder av hår på nettet, jeg er nemlig superlei av kullsvart hår som henger rett ned. Kunne kanskje tenkt meg ombre eller kanskje noen lysere striper? Mulighetene er mange! Hva synes du?

Selvgjort er velgjort


The New Black neglelakk i verdens fineste hvitfarge kan du kjøpe her.

Hei og god mandagskveld alle sammen! I dag våknet jeg opp og følte meg ikke bra i det hele tatt, og siden jeg i tillegg fikk en skrue inn i hælen på lørdag (haha..) så var det på tide med et fotbad og lese ut blader jeg ikke har fått åpnet ennå engang. Silkemyte føtter er noe av det beste som finnes på sommeren! Og hvite negler er definitvt en favoritt hos meg for tiden. Jeg har bare tatt det helt kuli med andre ord. Hva gjør dere på denne nydelige mandagskvelden?

Film: En sommerdag II
På fredag feiret Daniel 20 år, og det måtte jo feires med en film! For å se den i HD må du gå inn på linken som kommer opp når du trykker på HD-knappen.

 

Tans fade, memories lastHei alle sammen! Nå er det faktisk en god stund siden sist, men jeg har egentlig tatt meg en litt "ufrivillig" sommerferie, hehe. I det siste har jeg vært på hytta uten strøm og internett, bare fantastisk 4G - men mobilblogging er virkelig ikke noe for meg. Det har vært fantastisk å bare koble helt ut og være sammen med familien. I dag reiser jeg faktisk til Sverige sammen med Christopher og familien hans, hvor vi blir frem til torsdag, hvor det da blir London! Åh, dette blir en fantastisk ferie. Forhåpentligvis kommer jeg på blogger-beina mine igjen når vi kommer til London, vi har nemlig et flott hotell denne ganga (til forandring, haha!) og internett på rommet. Håper alle nyter sommeren og godværet 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits