Iselinn Andersen - ☮

Watch this.


Yesterday is the past, tomorrow is the future, today is a gift. Thats why it's called the present.

Image and video hosting by TinyPic

 

Åh, den er så fin! Jeg fikk en Casio-klokke til jul av den supersnille kjæresten min, men den jeg ønsket meg var utsolgt. Nå fikk jeg endelig byttet til den jeg faktisk ønsket meg og jeg er helt forelsket i den, haha. Jeg har ønsket meg Casio-klokke lenge, og endelig har jeg en! Synes gullfargen er perfekt, gleder meg til jeg blir brunere. Da blir alltid gulltilbehør helt nydelig. Synes faktisk denne er ennå finere enn "originalen" som ikke har det rutemønsteret på glasset. Nei, denne klokka tror jeg at jeg kommer til å bli utrolig glad i ♥

Cut it out
Hei dere og god fredag! Håper helgefølelsen er på plass? Den er iallefall kommet hos meg, har kjøpt inn biff og fløtegratinerte poteter og ikke minst godteri, så skal virkelig kose meg maks! Var nettopp innom posten også for å hente noen pakker, og har jo kjøpt endel nytt til huset! Synes alltid det er greiere å handle på nett, jeg. Så slipper jeg å busse rundt med 50 kilos poser. Men det har jo blitt endel fra ymse steder, så da jeg kom inn dit fikk jeg beskjed om at det var så mange nå at de lurte på om de skulle kontakte meg på facebook! Haha, så skjønt.

Men, i den ene pakken lå nemlig noen dritfine cut out boots! Åh, jeg har hatt så lyst på slike. Jeg er kanskje litt sent ute, det er jo ikke akkurat lenge til det blir iskaldt heller, men jeg får bruke de så lenge jeg kan! I samme pakke lå det også noen boyfriend jeans, og endelig var det noen som passet til meg. Jeg er jo ikke akkurat så veldig tynn, så jeg kunne ikke ha noen som var superbaggy. Ble med andre ord veldig fornøyd!

Hva synes du om innkjøpene? Håper alle får en kjempefin fredag 

New in: metalliske øyeskygger


Har sett så mange fine sminkevideoer og inspirasjonsbilder med metalliske øyeskygger som utganspunkt, så da jeg så at Cherryculture.com hadde -40% på alt i hele butikken måtte jeg bare slå til. Paletten over er fra Dreamcatcher-kolleksjonen fra NYX og jeg har den i fargene Dusk til Dawn. Du kan finne den her. Den under er også ifra NYX og heter Glam Shadow. Jeg har den i fargen Player og du kan finne den her. Er så utrolig fornøyd med alle produktene jeg har ifra NYX (bortsett fra primeren), så forhåpentligvis blir jeg ikke skuffet denne gangen heller, hehe. Kan skrive reveiws om dem senere om dere ønsker?

Har du prøvd sminke fra NYX før?

Bjørg jewellery


Åh, se på denne fine gaven jeg fikk av min kjære Christopher til bursdagen! Jeg ble så utrolig glad, den er bare så kjempenydelig. I tillegg passer den til smykket jeg fikk i fjor som også var fra Bjørg Jewellery. Har ønsket meg denne ringen så utrolig lenge! Det jeg elsker med Bjørg sine smykker er at hun får frem skjønnheten i det uperfekte. Smykkene er 100% naturlige, og de er så moderne, feminine men samtidig tøffe på samme tid. I tillegg minner de meg litt om vikingsmykker av en eller annen grunn, så jeg elsker virkelig kolleksjonene hennes.Tror Christopher har skjønt smaken min, for istedenfor å kjøpe et tradisjonelt hjertesmykke til meg i fjor kjøpte han et smykke med et anatomisk korrekt hjerte, og istedet for å kjøpe en sølvring med noe glitrende på kjøpte han en ring med ryggvirvler på i år, hehe. 

Hva synes du, var den ikke nydelig?

I love dogs


Skrevet i  samarbeid med Ilovedogs.no

Åh, har dere sett noe så yndig før? Med en gang jeg fikk satt den nye mariusgenseren til Connie på mistet jeg helt forstanden, hun var så søt at jeg kunne klemt henne flat, haha! Denne genseren er i 70% ull og 30% nylon og er ordentlig slitesterk. Virket faktisk som om hun trivdes med å ha den på, til tross for at hun aldri har hatt noe annet enn relfeksvester på seg. Er jo fortsatt litt for varmt for å gå med Mariusgenseren, men når minusgradene kryper frem tror jeg det kan være greit å beskytte den bare magen hennes, hun skal jo oppi ALT uansett om det er fryst til is, helt til magen hennes er helt blå. Denne nydelige genseren kan du få kjøpt på her. 

Hva synes du, var hun ikke supersøt? :-)

Give a girl the right shoes, and she can conquer the world


Da var jeg også eier av et par høyhælte Jeffrey Campbells sko, gitt! Kjøpte de for omtrent en uke siden, men jeg har alltid trodd at folk sa at de var så behagelige å gå med for å bruke det som en unnskyldning til å bruke de på shopping og sånt, haha. Men de er faktisk utrolig gode å gå på altså! (Slapp av, kommer ikke til å bytte ut de gode gamle conversene mine med disse) så jeg ble utrolig overrasket over det. Utrolig morro å endelig eie et par.

 

Hva synes du om innkjøpet?

Jeffrey Campbell til -87% avslag


Åh, wow! Selv om jeg satte klokka til 12 da salget begynte, så var mange av modellene allerede utsolgt i min størrelse. Men jeg fikk tak i disse to:
Du kan trykke her for å komme til salget, men hvis du ikke er medlem av members må du få tilsendt en e-post for å bli med. Det koster ingenting, du får faktisk 50 kr på kontoen din for å handle for, så om du ønsker å få en invitasjon, bare si ifra i kommentarfeltet :-) (Dette er heller ikke reklame, bare så det er nevnt!)

Hva synes du om innkjøpene?

 Minner forresten om giveaway konkurransen min hvor du kan vinne en goodiebag til en verdi av 700,- Meld deg på her.

Nytt fra Coverbrands


Hei alle sammen! Nå er jeg faktisk hjemme for helga, og det føles så utrolig bra. Greit å få sjekket posten, sove i egen seng, få ordentlig mat og ikke minst åpnet pakkene haha. Dette er faktisk første gang jeg har bestilt noe fra Coverbrands, selv om jeg har tenkt på det mange ganger. Har faktisk allerede bestilt noe mer, haha. Her er iallefall det som kom i posten for denne gang.

Lip scrubben fra Sara Happ har jeg hørt så utrolig mye bra om, så jeg måtte bare prøve. Denne lukter så utrolig godt!

Inliner fra Wet n Wild. Merket er ganske billig, men har hørt mye positivt om det. Håper jeg kan få illusjonen av litt større øyne av denne, haha.

Jeg. Er. Frelst! Kjøpte noen Real Technuiqes børster da jeg var i London, og ble helt forelsket. Alle andre børster jeg eier er grusomme i forhold. Så siden kabuki brushen min begynner å bli dårlig fant jeg ut av at jeg måtte prøve powder brush.

 

Hva synes du om innkjøpene? Har du handlet fra Coverbrands før?

Innkjøp fra London


Hei alle sammen! Da var det virkelig på tide å få vist noen av disse innkjøpene. Jeg hadde egentlig tenkt å ta noen bilder av meg med klærne på siden det ikke er alt som ser like fint ut brettet sammen, men det er rett og slett så varmt at det er uforsvarlig å ha klær på seg haha. Så dette er med andre ord ikke alt, men en god del!

Undertøy fra Victorias Secret.

Body mists fra Victorias Secret | Shotteglass fra Buckingham Palace Boutiqe | Ankelsmykker fra Primark | Bok fra Waterstones

Ringholder fra Urban Outfitters

Room fragrance og hand & body lotion fra Buckingham Palace boutiqe | Hodepynt fra Primark

Moustache klokke fra Primark | Cropped tee fra Primark | Armbånd fra Primark

Cardigan fra Primark | Shorts fra River Island | Sko fra Miss Selfridges | Topp fra Urban Outfitters

Treningssko fra Nike | Sekk fra Primark | Hårbørst fra Primark | Bok fra Waterstones

Skjørt fra Miss Selfridges | Body lotion fra Victorias Secret

Real Techniques børster fra Boots | Fotsålefil fra Boots | Genser fra New Look | Øyevippetang fra Primark | Fotoalbum fra Urban Outfitters

Shorts fra H&M | Kaffekopp fra New Look | Fuji polaroidkamera fra Urban Outfitters

Veske fra Topshop | Sminkepung fra Topshop

 

Hva synes du om innkjøpene?

New in fra Coolstuff.no


//Produktene er sponset//

 

Her om dagen fikk jeg hente tidenes kuleste festivalpakke fra coolstuff.no! Hvis ikke dette kan settes som førsteprioritert på lista over essensielle ting til festivalen eller sommerens camping så vet ikke jeg. Jeg ble iallefall skikkelig gira da jeg fikk hentet dette på postkontoret, fordi jeg innså hvor nærme årets happening - Hovefestivalen er!

I år blir jeg og min partner in crime, Anette, tidenes kuleste campere i Volkswagen teltet! Teltet er faktisk i full størrelse som en folkevognbuss, og er et lisensiert Volkswagen produkt. Og det beste er at man kan stå i dette teltet. Ahh, så lei av å ligge nede for å ta på meg en bukse når jeg camper. Verdens kuleste telt kan du kjøpe her. (Bildet er tatt ifra nettsiden til Coolstuff.no siden jeg ikke har fått satt opp teltet ennå)Genial dings nummer to er en solcellelader med innebygd lommelykt! Jeg er sånn over middels glad i kombinerte gadgets, så denne likte jeg veldig godt! Du lader altså hvilken device du vil igjennom en USB-lader. Heftig pluss for den dødsfreshe fargen. Denne kan du få kjøpt her.

Plugs, not drugs


 

Eeendelig fikk jeg tingene ifra Crazy-facory. Jeg hadde nemlig bare et par med silikontunnels, også mistet jeg den ene. Så når de hadde tilbud slo jeg rett og slett til slik at jeg hadde flere par å velge imellom, alt annet enn silikon er jo helt umulig å sove med. Så alle bortsett fra de blå rosene er i silikon, noe som er helt genialt!  Er alltid så fornøyd med tingene derifra, kjøper bare piercinger/ plugs eller hva det måtte være av denslags derfra.

Jeg har også klart å bli skikkelig syk igjen med vondt i halsen, feber og hele pakka. Noe som i og for seg er å forvente, men så utroolig kjedelig når jeg hadde halsbetennelse for 1 måned siden. Arrh, skikkelig ikke klar for dette. Men det er man vel egentlig aldri, haha.

 

Har du handlet fra Crazy-factory før?

Lik gjerne facebooksiden min her.

Inspirasjon; grafiske kjoler


Åhhh, jeg elsker elsker elsker klær med store grafiske elementer. Spesielt når det ser ut som om plagget er laget ut av et maleri. Jeg gikk nemlig på en liten shoppingsmell og kjøpte en av kjolene under, så jeg skal definitivt bruke den på 17. mai! //Kjolene er fra Ginger Fizz og Sisters Point//

Hva synes du om slike mønstre?

New in fra Cherry Culture, Sheinside & eBay


Hei alle sammen! God helg OG god påske! Kan tenke meg dere skolekidz er glade nå, haha. I går åpnet jeg faktisk ikke laptopen, og det var ufattelig deilig. Man trenger noen dager hvor ikke man blir overdosert med overskrifter som "Slik får du sprettrumpe til sommeren" eller "Slik sjamponerer du EGENTLIG håret".

I dag har jeg vært hos tannlegen for 4. gang på 1 måned.. He-rre-gud, så dyrt det er nå som jeg er over 20! Er faktisk skremmende. Men det som er ennå mer skremmende er den dårlige jobben skoletannlegene og kjeveortopedisten har gjort på meg som jeg nå må betale for. Også så redd da vettu, er ikke vits for meg å sminke meg før en tannlegetime, haha. Heldigvis var det noen pakker som ventet på meg da jeg kom hjem og gjorde dagen litt bedre! NYX må være et av de beste merkene jeg noengang har hatt innenfor sminke, så når Cherryculture hadde 40% avslag på alt var det bare å slå til. Og You can't sit with us t-skjorta er faktisk noe av det kuleste jeg noengang har eid! Haha.

NYX BB Cream (her) | NYX Invinvible Foundation (her) | Cherry Culture Lip Balm strawberry (her) | NYX Matte Lipstick i fargen Alabama (her)

NYX Eye Lash Serum (her) |   NYX Boudoir Provocateur mascara (her) | NYX Black Label lipstick i fargen India (her) |  NYX Felt tip liner (her)

NYX "All purpose"- brush (her) | NYX Cheek Brush (utsolgt) | L.A Colors Brow Pencils (her)

Take me anywhere hoodie (her) fra Sheinside.

You can't sit with us t shirt (outlisted) fra eBay.

 

I kveld skal meg og Chris på "dobbeldejt" (Haha, det ordet er så kleint, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg) hvor vi skal lage god mat, brownies, drikke vin og se to nye episoder av Game Of Thrones! Med andre ord, en ganske perfekt fredagskveld. 

Hva skal du i kveld? Hva synes du om innkjøpene?

Innkjøp fra Gran Canaria


Ok, jeg innrømmer det lett: Jeg er verdens verste shopper. Det blir som regel med den ene butikken, også blir jeg bare kjempesliten og lei. Denne gangen ble det Primark, hehe. Var innom andre butikker også, men etter 2,5 timer der inne (både meg og Christopher skulle ha noe, pluss at jeg absolutt skulle kjøpe gaver der) var jeg så lei at jeg holdt på å spy, haha. Orket liksom ikke prøve noe på hverken Pull And Bear eller de andre favorittbutikkene mine. Nåvel, det blir faktisk tur til London i sommer, kunne ikke holde meg så jeg kjøpte like gjerne en tur til Christopher i bursdagspresang, så vi får handlet på litt flere forskjellige butikker da, haha. 

Daisy parfyme fra Marc Jacobs, Yves Saint Laurent Rouge Voluptè og 4 body butters fra The Body Shop (Coconut, Olive, Shea og Cocomania)

(Merker at jeg gikk på en smell her. Jeg var 100% sikker på at YSL og The Body shop ikke bedrev dyretesting, men de har blitt kjøpt opp av Loreal. Fuck. Jaja, lesson learned!)

Alt fra PrimarkVeske i en perfekt størrelse med plass til kameraet fra Primark


Har lenge siklet på lommebøkene fra Michael Kors, men fant ut av at jeg ikke liker å bruke så mye penger på en så liten ting, bare fordi det står et spesielt navn på den. Denne er fra Mango og er helt perfekt!

Marvel nattøy og truse og en kjempestygg kameratruse som jeg bare måtte ha. Nettopp fordi det var kameraer på den, haha. Alt fra Primark

Kosedress fra Primark som jeg har bodd i siden jeg kjøpte den. Elsker fargen!

Shorts, joggebukse, grå cardigan og jeans fra Primark.

Tom og Jerry genseren har jeg aller mest lyst til å henge i ramme på veggen, hehe! Superfangirl liksom. Alt fra PrimarkJeg elsker sko! Iallefall når de er billige, for da kan jeg kjøpe mange haha! Alle er fra Primark.

 

Hva synes du om innkjøpene?

 

 

Expanding the wardrobe
Ååh, Primark <3 De har så utrolig mye fint, også er det alltid lurt å gjøre basisplagginnkjøpene der, det er jo så billig! Vi var der faktisk i 2,5 timer så etter det var jeg så sliten at jeg bare orket innom et parfymeri og Pull and Bear, haha! Kjøpte 5 par sko også, typisk meg... Har altså kjøpt myyye mer enn det som vises på disse bildene, noe jeg absolutt skal vise frem når jeg har kommet meg hjem! 

 

Nytt fra eBay - skull decanter


Åååh, når jeg så denne visste jeg bare at jeg måtte ha den! Den var bare så meg + at jeg elsker karafler. 

eBay er jo bare tidenes shoppingmekka! Jeg kjøpte den i 1000ml og det fulgte med 4 glass. Alt for bare 180 kr! Love it. Hva synes du om innkjøpet?

Innkjøp - klar for sommer!


God onsdag alle! I dag har jeg vært og gjort mine siste ærend før jeg reiser på lørdag. Jeg fant ENDELIG bikinitopper som passer! Åh, da ble jeg glad haha. Synes ikke det er så gøy å betale 400 kr for en bikinitopp som er helt ok bare fordi den passer. Det var utrolig surt og kaldt i byen i dag, så nå kjenner jeg at jeg gleder meg fryktelig til sommer og soooool 

Måtte jo ha 2 stykker når jeg endelig fant noe som passet. Den aprikosfargede er såååå fin!

Bodyscrub for å få bort døde hudceller slik at brunfargen sitter bedre | Batiste tørrshampoo for mørkt hår | Veet voks. Virket genial til brynene!


Denne luktet så godt, skal bli deilig å få prøvd den!

 

Alt er fra Lindex.

Innkjøp fra Sabo Skirt


For noen uker siden oppdaget jeg Saboskirt.com igjennom en eller annen blogg, og de hadde såååå mye fint! Perfekt sommertøy. Og siden jeg reiser til Gran Canaria om 1 uke og 1 dag (iiih!) så måtte jeg jo bare kjøpe noe. Alt var sååå fint, og behagelig å ha på seg.

Verdens fineste bomberjakke. Ser nesten ut som et maleri på ryggen!

Burgunderrød cardigan, leopardshorts og cropped top. Siden jeg har en veldig utrent mage er jeg ikke så komfortabel med magetopp-trenden, men det funker når shortsen går såpass høyt opp! Også er det utrolig gøy med noe annet.

 

Var ute og jogget i det fine været nettopp, gleder meg sååå til sol og sommer! Dere blir vel skikkelig lei av dette sommermaset mitt, men sommeren har faktisk bare med å komme med en gang, haha! Hva synes du om innkjøpene?

Nytt fra Blivakker.no


God lørdag alle sammen! Nå har jeg nettopp vært og hentet en etterlengtet pakke fra BliVakker.no. Er alltid så gøy med noe nytt! 

Joico hårkur fra K-PAK. Dette tror jeg må være verdens beste hårkur, har brukt den før og håret har alltid blitt silkemykt. Håret mitt blir alltid forferdelig slitt i varmen, så denne kan være god å ha til Gran Canaria turen. Også kunne jeg bare ikke motså å kjøpe Victorias Secret bodylotion når den var på tilbud. Angret sånn da jeg var på VS i New York, men var så bekymret for overvekt (noe som var helt unødvendig, vi kunne hatt med oss 10 kg til, haha) Himmel så godt den luktet!Detox har jeg hørt mye om, og har nå bestemt meg for å prøve dette selv! Har vært dårlig siden desember, og ekstremt mye drittmat har blitt konsumert. Så kanskje dette kan hjelpe litt? Isåfall gi meg en ny frisk. I tillegg kjøpte jeg Spirulina, noe som er med på å få betennelser ut av kroppen, og for meg som konstant har for høy CRP kan kanskje dette hjelpe litt. Blir uansett veldig spennende å prøve! Målet er en detox på 5 dager til å begynne med. Hvis det ikke blir for ille så prøver jeg med på en hel uke. Og for de som lurer, nei jeg skal ikke bare drikke te og vann med kosttilskudd, hehe.

 

Har du noen erfaring med detox?

Feet are ugly, wear pretty shoes


Jeg blir faktisk litt overgitt over meg selv når jeg handler for mye. Sko til 50 kr per par? Can not resiiiiiiist!

Nye deklser


Åh, var på tide at disse dumpet nedi postkassen min nå! Har ikke hatt noen deklser til mobilen så den har desverre blitt litt skrapete. Men disse falt jeg for med en gang jeg så dem! Var ikke lett å finne kule deksler til Sony Xperia Z egntlig, men ebay er jo som regel redningen på det meste! <3

 Hvor pleier du å kjøpe deksler/ mobiltilbehør?

Innkjøp fra Ellos


Lets make her an offer she can't refuse. Er nesten sikker på at det var de som ble sagt rundt møtebordet i Ellos hovedkvarter i dag. Fikk en av disse berømte Ellos-katalogene dumpet nedi postkassen i dag, og jammen var det ikke et tilbud jeg ikke kunne si nei til! 50% avslag på dyreste vare, fri frak og treningstightsen OG treningstoppen for 19,- til sammen! Oppdaget jo også at de hadde faktisk mye fint, og mye fint på salg. Så da ble det noe nytt i dag også, gitt! Pyttsann, klær trenger man jo alltids.1. Burgunderrøde bukser | 2. Mønstret haremsbukse | 3. Kosedress | 4-5. Treningstights og topp | 6. Svart topp

 

Plis ikke døm meg for den kosedressen som jeg lovte meg selv å aldri kjøpe, haha. Er storforbruker av koseklær, og synes denne var veldig søt. Har du handlet på Ellos i det siste?

eBay watchlist


I det siste har jeg sett det har blitt veldig populært å legge ut eBay wants her på blogg.no, og jeg er sånn ca avhengig av eBay shopping! Jeg har over mange hundre ting i watch-lista mi, så tenkte jeg skulle dele noen få med dere! :-)
1. Melkekartong i glass | 2. Regnstøvler i dr. martens stil | 3. "Bad Hair Day" lue | 4. Sminkekoster (som jeg har hørt ikke snøsser) 

5. Objektiv kaffekopp | 6. Paljettopper | 7. Statementsmykke | 8. Sugerør 

9. Hårpynt til f.eks å ha rundt en donut | 10. Paljettkjole | 11. Top coat som jeg har hørt mye bra om

12. "Tavle" klistermerker | 13. Lommelerke i leppestiftform (snik sprit inn på konserten, haha) 

14. Små sprayflasker | 15. Reiseorganisator | 16. Kjole

 

Kunne du tenkt deg å lese flere slike innlegg? :-)

Organisk fra BliVakker.no


Hei alle! Jeg har altså gått rundt og klaget i en evighet på håret mitt. Kom i går over 20% rabattkode på BliVakker.no og da MÅTTE jeg bare slå til med noen nye hårprodukter. De jeg bruker nå er fra tilbudshylla på Europris, så kan vel ikke skade om jeg går opp et hakk, haha. Har blitt litt opptatt av økologiske produkter i det siste, og ikke minst er det et must at produktene ikke er dyretestet. Og Tangle Teezer har jeg ønsket meg så altfor lenge nå! Jeg har ganske tykt hår, og er ikke sjelden jeg sitter på baderomsgulvet og skriker og hyler fordi flokene er for store og alle hårbørstene brekker i to. Haha. Årh, håret mitt </3

 

1: Macadamia Natural Oil - Rejuvenating Shampoo | 2: John Masters Organics Sea Mist Sea Salt Spray With Lavender

3: Goldwell - Dualsenses Green True Color Balsam | 4: BaByliss PRO Argan Oil Restorative Hair Mask

5: Tangle Teezer The Original - Plum Delicious

 

Hvis dere trykker dere inn til BliVakker.no gjennom denne linken får du også 20% avslag! Og jeg får 50 kr i gavekort om du kjøper noe fra min link. Det er med andre ord en vinn-vinn situasjon! Hehe. Happy shopping!

 

Michael Kors klokke


Såååå fin! Ebay er altfor gøy.

Nytt fra Sheinside.com


I dette ekle været satt jeg og stirra ut av vinduet, så kom postmannen og reddet dagen min! Masse fint tøy fra sheinside <3 Har vært mangel på topper her i gården en god stund, så nå var det på tide å gjøre noe med det synes jeg. Kan forresten ikke annet enn å beklage for de dårlige bildene. Selv om jeg har gigantiske vinduer som slipper inn masse lys er det rett og slett mørkt her allikevel.

 

Så kul! Denne finner du her.

Utrolig myk og deilig inni. Går rundt og synger "No one knows" av Queens Of The Stone Age hver gang jeg ser denne, haha. Du finner den her.

Coco t-skjorta finner du her. 

Så utroooolig fin! Elsker den allerede. Du finner den her.

 

Har du handlet fra Sheinside før?

Innkjøp fra New York!


Heiiii! Nå var det jammen på tide med et innkjøps-innlegg til dere. Følte jeg shoppa i det uendelige, og når jeg kom hjem hadde jeg ikke mye klær i det hele tatt.. Haha, that feeling. Trøster meg med at jeg kjøpte ekstremt mange julegaver da! Det er faktisk 2 ting jeg glemte helt, og det var rett og slett en morgenkåpe og en veske fra Calvin Klein. Nokså standard.

Pene strømper fra H&M | Clutch fra H&M | Ballerinasko fra INC

Kjole fra Know Style | Clutch fra Natacha Accessor | Sko fra Guess

Kjole fra H&M | Kamera fra Diana+ | Sko fra Steve Madden

Kjole fra H&M | BHer fra Victorias Secret | Jeans fra Guess

Kjole fra Material Girl (Macy's) | Treningsgenser fra Nike | Genser og jeansskjorte fra Forever21

Kjoler fra Material Girl (Macy's) | Peplumtopp fra Material Girl (Macy's) | skjørt fra Forever21

 

Noe dere likte? Jeg elsker nemlig paljettskjørtet, kjolen med gull på og ikke minst skoene fra Steve Madden! 

 

 

Mitt første par Jeffrey Campbell


God daaaaaag alle! Åjåj, i går fikk jeg henta en veldig etterlengtet pakke i posten.. Nemlig mitt første skopar med JC sko! Det ble ingen høyhælte på meg, siden jeg bruker jo først og fremst hverdagslige sko mest, så det var absolutt mest praktisk. Dessuten ble jeg skikkelig forelska når jeg så disse! Elsker sko i "creeper" typen.

Har du noen Jeffrey Campbells sko?

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER.

Pakke fra Crazy-Factory


God morgen all sammen! (Eller har det blitt god dag nå?) I dag fikk jeg min etterlengtede pakke fra Crazy-Factory, og alle sammen var sååå fine. Dere reagerer kanskje på at de røde var himla mye større enn de andre? Det er de også, haha. Forrige gang bestilte jeg nemlig noen som jeg ikke fikk inn selv om jeg tok inn to nummer større først, og de var så fine at jeg SKAL ikke gi opp. Men siste gang jeg bestiller noen med et bakstykke man ikke kan skru av, for å si det sånn.

Se på uglene da! Sååå søte.

Denne falt jeg litt veldig for!
Yay, nå kan ørene mine også være litt pynta.

 

Har du bestilt fra Crazy-Factory noen ganger? Og har du noen andre steder man kan bestille fine plugs og gauges?

NYX


God dag dere! Jeg vet ikke om dere husker, men for noen uker siden bestilte jeg masse sminke fra en nettside kalt cherryculture.com, og jeg ble så fornøyd med tingene at jeg måtte ha mer! Haha. Det er fantastisk billig der, og alltid masse tilbud, skjønner ikke helt hvordan de får det til? Men noe av det beste er at de har kjempemange merker som er merket med "Cruelty Free"-merket, dvs at de ikke er dyretestet. Med andre ord kan du kjøpe dette med god samvittighet. 

 

Dette er forresten ikke alt jeg kjøpte, fordi jeg var så fornøyd tenkte jeg å slå i sammen en konkurranse hvor du kan vinne... tja.. sminke! Haha. Men jeg tar det nok ikke før jeg vet at jeg skal være hjemme litt, slikt at jeg er 100% sikker på at jeg får trekt en vinner og sendt sminken i løpet av kort tid. Sååå.. Hold dere oppdatert! Trykk gjerne HER så kan du like facebooksiden min og lettere vite når konkurransen er oppe og går.

 

 

Neglelakkene var superfine og kjempegreie og ta på.. Også varte de lenge! love it.


 

Elsker lip balmen du får med om du kjøper over x antall dollar. Og nude leppestiften var akkurat passe nude! (bare ikke smør et kjempetykt lag, ikke pent!)


Har du bestilt herfra før? Og hørtes konkurransen interessant ut?

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits