Iselinn Andersen - ☮

På jakt etter vårtegn


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 

Hei og god helg til alle sammen! I dag har jeg vært ute en god og lang tur med Connie, var så fint og varmt vær at jeg glemte alt som heter tid. Det var rett og slett herlig! Jeg kjenner virkelig at vårfølelsen begynner å snike seg innpå, noe som egentlig er helt feil, siden vi er i slutten av februar. Men alle magasiner skriver om våren, snøen er borte fra Lindesneskysten og sola varmet godt i ansiktet i dag. Jeg bestemte meg rett og slett for å ta inn noen grener slik at det kan bli grønt inne i det minste! Grønne grener og boller med krem er jo obligatorisk på denne tiden.

 

Jeg regner med jeg ikke er den eneste som gleder seg til å kaste votter, luer og gigantiske jakker lengst inn i skapet? Åh, måtte våren komme fort i år ♥


 

Minner om konkurransen jeg har gående hvor du kan vinne en kjempefin palett fra NYX. Trykk >her< for å melde deg på.

Mandagsinspirasjon: Cozy mornings


Åh, god morgen dere! I dag er første "normale" dagen i huset vårt. Christopher er dratt på jobb for lengst og Connie og meg har vært på morgentur, spist frokost og ligger nå stand by under pledd og koser oss til lyden av knitrende ved i ovnen. Gardslivet er egentlig ganske digg, hehe. Merker det hadde gjort seg godt med en kopp kaffe eller te, men vi er ikke kommet oss helt i orden ennå, så denslags må vente litt. Tenkte egentlig jeg bare skulle stoppe innom for å ønske dere en riktig god morgen, men jeg ser at jeg rett og slett har brukt for lang tid og at det absolutt ikke er morgen lengre, haha. 

- - -

Hvordan ligger du an denne mandagen? Har du begynt på skole eller jobb igjen?

Colorful Kitchen
Rosa brødrister her 
|
 Turkise slikkepotter her | Grønn vekt her | Kakepapir her | Mintgrønn klokke her | Magnet her |

Gul espressomaskin her | Blomstrete radio her | Gul lampe her | Pastellblå kjøkkenmaskin her


Hei dere! Åh, jeg er jo helt besatt om dette huset for tiden, og alt er jo snart i orden nå. Bortsett fra en ting: Kjøkkenet! Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for fargerikt utstyr på kjøkkenet, og jeg fant de fineste ting på Bakerenogkokken.noFy, så mye fine ting det var der. Her har jeg altså samlet en liten kollage over ting jeg virkelig kunne tenkt meg derfra. Hint: Jeg ønsker meg disse tingene til jul, haha! I det nye huset har vi jo rett og slett et stort og fint kjøkken, og i de siste årene har jeg blitt utrolig glad i å lage mat fra bunnen og ikke minst å bake. Dessuten har jeg jo en estetiker i meg som vil at tingene mine skal være pene å se på også. I tillegg er det jo alltid gøy at tingene er så fine at de faktisk kan stå på benken. De har forresten utrolig mye ting til baking også, så neste gang jeg skal bake til en tilstelning skal jeg definitivt gå inn og sjekke der. 

 

Nå som jeg er "voksen" (klarte ikke å skrive det uten å ha med parentesene, haha!) så liker jeg å kjøpe ting med kvalitet også. Da jeg bodde i den lille, slitte og rosa hybelen i Vennesla var jo ikke akkurat utstyr i kvalitet til kjøkkenet det aller første jeg tenkte på, så det ble gjerne ting ifra Rema 1000 som ble ødelagt etter en vask når jeg skulle lage meg posebrownies. Nå vil jeg jo gjerne gjøre innkjøp som varer og som faktisk hjelper litt til på kjøkkenet, så at det blir en fin og mintgrønn kjøkkenmaskin skal man virkelig ikke se bort ifra!

Interiørinspirasjon


I dag var en lang dag på sofashopping, selv om vi bare holdt på i to timer. Jeg sier det igjen, man må ha et temmelig stabilt forhold for å begi seg ut på noe så grusomt som møbelhandling, haha! Men, jeg fant heldigvis en sofa jeg likte, selv om den ikke var så lys som jeg skulle ønske. Men nå skal jeg bruke de siste minuttene av kvelden min på å gjøre noe så avslappende som å bla igjennom pinterest, weheartit og diverse for møbelinspirasjon. Ønsker dere alle en fortsatt fin mandagskveld 

Waking up at noon, thinking: Do I eat breakfast or lunch?


Hei dere! I dag sov jeg lengre enn jeg har fått lov til på lenge, hehe. Så da jeg våknet hadde jeg en lang, lang frokost/ lunch imens jeg bladde igjennom den utrolig fine "The art of fashion photography" boka mi som jeg kjøpte i London, og det er så utrolig mye fint i den. Snart skal jeg ta fatt på dagens gjøremål, skal nemlig feire bursdagen min sammen med familien i morgen, og tror det blir utrolig koselig, så gleder meg masse til det. Håper alle får en fantastisk start på helgen 

Hva er dine planer for i dag? 

New in: interiør

Hei dere! Nå som huset og alt er i boks har jeg handlet endel interiørting i det siste, men jeg var innom Europris her om dagen siden jeg hadde hørt de hadde så mye fint. Jeg ble helt sjokkert over alt det fine de hadde! Alle tingene på bildene fikk jeg for under tusenlappen. Så dit skal jeg definitivt innom flere ganger og kikke. 

Hva synes du om innkjøpene?

New in: interiør


Endelig fikk jeg kommet meg til posten og hentet pakkene som jeg har ventet på i noe som føles en evighet, haha. Er så fornøyd og alle tingene var kjempefine! Nå skal jeg virkelig slappe av resten av kvelden og bare se på Orange is the new black. Er første gang jeg er alene på nesten 2 uker, så da skal jeg slappe skikkelig av! 


Vintage parfymeflaske her | Elefantringholder her(utsolgt) | Brett i sølv her(utsolgt) | Hvit keramikkrukke med lokk her | Vintage kasse her

 

Håper alle får en fantastisk fredagskveld uansett hva dere skal gjøre! Hva synes du om innkjøpene?

 

Tags: #interior #interiør #newin #innkjøp

Romdetaljer


Tenkte jeg skulle vise litt detaljer fra dette romprosjektet mitt, så langt er jeg veldig fornøyd! Har ennå noen møbler å kjøpe og ting som skal hentes på posten, men jeg ser faktisk lys i tunnelen, haha! Neida, jeg elsker jo å holde på med dette, og kan stå i timevis bare å flytte på ting et par centimeter. Jeg er også så heldig som har fått et rom med store vinduer, franske dører og en liten veranda på utsiden. Dette rommet er opprinnelig to soverom som har blitt slått sammen til et stort, slik at jeg skulle ha god plass, og det er jo veldig hyggelig! Gleder meg virkelig til både rommet og verandaen blir helt ferdig! Her har dere altså en liten smakebit på greier som er ferdige.

Hva synes du? 


Tags: #interiør #roomdetails #romdetaljer #detaljer #foto 

Prosjekt oppgradering


Hei alle sammen! Litt rykk og napp oppdatering fra meg i det siste, har bare vært så utrolig sliten at det har vært vanskelig å få ut et bra innlegg. I tillegg holder jeg på å fikse rommet som en helt, haha. Det ble nyoppusset for et år siden, men jeg blir aldri ferdig med interiør og slikt! Så i det siste har jeg vært en hel masse oppe på loftet for å finne fine, gamle ting og kjøpt nye ting på nettet. I tillegg skal jeg (endelig) få meg et nattbord og gå til innkjøp av et sminkebord som jeg alltid har hatt lyst på!

Åååh, gleder meg sånn til det blir ferdig! Og et spørsmål her på slutten: Liker du best rom fremvisning i form av bilder eller video?

Interiør wants


 

 

BOLIA: lampe - vase - kurv - skål

 IKEA: lysestakeholder - kommode - speil - ramme 

 

KREMMERHUSET: brødboks - telysholder - pute - coctailglass

 MOBELGÅRDEN.NO: krakk, lys, pute, sofa

 

 

Noe du kunne tenkt deg?

Sjekk de fine, store putene jeg har fått!


Til bursdagen min fikk jeg noe jeg virkelig har ønsket meg lenge  - store puter med dyremotiv på! Og det beste var at søstera mi hadde laget de selv. Helt perfekte er de! Kjøper man slike i butikken koster de jo mange hundre kroner hver, så dette var virkelig en fin gave! 

 

 

Er de ikke nydelige? :D

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits