Iselinn Andersen - ☮

ADVENTSKALENDER Luke 2


TRYKK HER ELLER PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN!

Hei og riktig god onsdags formiddag! I dag hadde jeg litt tekniske problemer med bloggen, så kalenderen kom ut litt senere i dag enn forventet.

Nå er det på tide å åpne opp luke nummer 2 i advenskalenderen og i dag kan du vinne en Bold Metal Arched Powder Brush fra Real Techniques til en verdi av 379,-. Real Techniques er min ultimate kostefavoritt og de fra kolleksjonen «Bold Metals» er absolutt de beste sminkekostene jeg noensinne har prøvd. Arched Powder Brush er en fantastisk pudderkost med svært tett og myk bust. Busten er spesialkuttet, slik at den frigir perfekt mengde pudder. Håndtaket har mer vekt inn mot midten, slik at kosten ligger perfekt i hånden. Jeg har tidligere skrevet om den her.

_MG_6397

KONKURRANSE: Vinn solkort hos Brun & Blid til en verdi av 500,-
Trykk på bildet for å delta i konkurransen

Konkurranse: Vinn produkter fra Makeup Mekka
Trykk her (iselinnandersen.femelle.no) for å melde deg på konkurransen hvor du kan vinne 2 fuktighetsmasker og 2 sheets med flash tattoos fra Makeup Mekka. Lykke til!

Konkurranse! Vinn "Butt Naked" palette fra NYX


Hei dere! Nå synes jeg det var på tide med en ny konkurranse, og siden jeg er superfan av sminkemerket NYX så deler jeg med glede ut et av de fineste palettene jeg noensinne har sett, nemlig Butt Naked! Denne har 15 øyeskygger, 4 blush, 1 bronzer og 2 illuminatorer/ luminizer. (som jeg er vant til å kalle det) og såklart speil og applikatorer.

 

DET DU TRENGER Å GJØRE FOR Å VÆRE MED I KONKURRANSEN ER:

1. Like Facebooksiden min her.

2. Kommentere i dette blogginnlegget at du er med + navn og e-mail adresse.

 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 

Jeg trekker en vinner om ca. 2 uker. Lykke til!

KONKURRANSE. Vinn premie fra The Balm.


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET.

Hei dere! Det er faktisk ikke lenge siden sist konkurranse, men jeg synes det er så gøy å holde slike giveaways så jeg slår til med en ny en. Denne gangen kan du vinne "Put a lid on it" øyeskyggeprimer fra The Balm. En helt genial ting som har blitt fast følge hos meg. Den gjør at øyeskyggen holder seg lengre på, striper seg ikke og fargene kommer bedre frem. 

Det eneste du må gjøre for å være med i konkurransen er:

1. Like Facebooksiden min her ELLER følge meg på instagram her (Husk å ta med hva du heter på IG hvis du velger denne)

2. Kommentere at du er med, ha med mailadressen slik at jeg kan kontakte deg.

 

Konkurransen avsluttes neste søndag. Så, er du med?

Giveaway: goodiebag til en verdi av 700,-


//Enkelte produkter er sponset


Da var det endelig klart for en ny giveaway, dere! Denne gangen er det en hel haug av forskjellige saker og ting som skal gis bort. Det eneste du må gjøre for å bli med er:

1. Like facebooksiden min her. 

2. Kommentere at du er med. Husk mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg.

Dette får du i goodiebagen:

1. Lipbalm fra Mentholatium med solfaktor 6 | 2. Full repair shampoo fra John Frieda i reisestørrelse | 3. Ombar sjokolade med kokosmelk

4. Detox te fra Pukka  | 5. 300 pcs nail decor stener med lim | 6. Egyptian Magic all purpose cream | 7. Neglelakk fra Fnug 

8. Neglelakk fra LA colors | 9. Atkins chocolate brownie bar | 10. Cherry carmex | 11. Neglelakk fra Models Own12. Neglelakk fra NYX

13. Atkins bar med kokos | 14. Solbriller fra Carmex |15. Carmex moisture lip balm

Vinn klær for 10.000 kroner fra Ellos.no!


Okei, jeg kom nettopp over tidenes konkurranse på Ellos hvor man kan lage et moodboard med din sommerlook. De som får flest stemmer er med i juryens kåring. Og såklart brølte mediebarnet i meg ut! Jeg elsker å lage moodboards og slikt, så jeg måtte jo bare bli med. Dessuten er det vel alle jenters drøm å vinne klær for 10 000 kroner?

 

Slik deltar du:

1. Gå inn på Ellos.no.

2. Skap et flott moodboard.

3. Beskriv moodboardet ditt og fyll inn kontaktopplysninger.

4. Sank stemmer!

 

Premiene:

1. premie er gavekort på Ellos til 10 000 kr

2. premie er gavekort på Ellos til 5 000 kr

3. premie er gavekort på Ellos til 3 000 kr 

 Likte du mitt moodboard som jeg har kalt "Søtt som rosèvin"? Da hadde jeg blitt utrolig takknemlig om du ville stemme på det HER :-D

 

Har du laget et moodboard til Ellos?

KONKURRANSE! Vinn valgfri bikini fra To Die For!


Sponset produkt

Konkurransen er avsluttet. Vinneren ble Becca, gratulerer! :-)

 

Hei alle sammen! Nå har jeg en god nyhet til dere: Jeg har fått lov til å holde en konkurranse hvor dere kan vinne en valgfri bikini fra todiefor.se! Jeg er utrolig glad i bikiniene de selger, så dette var virkelig morsomt. Vinneren trekkes av To Die For og får en mail, så det er ikke mulighet for juks fra min side, bare så det er nevnt. Vinneren blir trukket om 3 dager til.Dette må du gjøre for å delta: 

1) Følg @todieforswimwear på Instagram eller lik Facebooksiden deres https://www.facebook.com/ToDieForSwimwear

2) Gå inn på todiefor.se, og finn den bikinien du ønsker deg. Til slutt kommenterer du i dette innlegget med hvilken bikini du vil ha og hvilken størrelse

3) Husk e-mail i kommentaren slik at du kan bli kontaktet dersom du vinner

Lykke til alle sammen! Må si jeg er litt misunnelig på vinneren, hehe.

 

#konkurranse #giveaway #todiefor #bikini

KONKURRANSE! Vinn sminke ifra NYX!


Hallo alle sammen! Nå er jeg skikkelig gira fordi jeg vil dra i gang en konkurranse! Og det er jo superlenge siden sist. Denne gangen kan du vinne flotte sminkeprodukter ifra NYX. Et sminkemerke jeg bruker, og er veldig fornøyd med. Alle produktene jeg gir bort har jeg testet selv, og liker dem veldig godt. Og det beste? Alle produktene er cruelty-free dvs at de ikke tester på dyr! Jeg bruker ikke dyretestet sminke, og da skulle det jo tatt seg ut om jeg gav dere noe slikt. Ingen av produktene er sponset, så det jeg skriver her er 100% mine egne meninger.

 

Uansett, det du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:

Like Facebooksiden min som du finner HER.

Legg igjen en kommentar med e-mail adressen din og facebooknavnet slik at jeg ser at du har likt siden.Litt mer om produktene:

Denne har jeg blitt veldig glad i! Jeg er ikke akkurat verdensmester i øyeskyggepåføring, men liker at jeg kan variere mellom casual bruntoner og feststemt ekstreme sorte øyne, eller lage spill mellom mange farger. Synes også fargene holder lenge, og man får ikke de "stripene" på øyelokket 2 minutter etter man har gått ut døra.

 

Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg gjorde før jeg fikk denne i mitt liv, haha! Denne får sminka til å holde seg på plass, og den er spesielt uvurdelig når jeg skal ut på byen o.l. Vi vet jo alle at det er varmt og klamt på utesteder, og denne gjør i det minste at du ikke svetter bort både mascara, concealer og pudderet. Jeg husker i fjortisalderen når vi brukte hårspray for å holde sminka på plass. Denne gjør samme nytten, men du kan faktisk bevege ansiktet uten at det føles som om det skal sprekke.

Jeg har blitt avhengig av Cherry Culture sine egne lip balms. De lukter så godt - og heldigvis for meg smaker de ingenting. Det kan iallefall jeg nemlig ikke fordra. Jeg har disse i 6 lukter, strategisk plassert rundt i vesker, med senga, på badet osv osv.

 

JEG. ELSKER. DISSE! Matte leppestifter er det jeg liker best, og disse fargene bruker jeg både til å sprite opp et dødskjedelig antrekk, eller når jeg skal pynte meg. Shocking pink ser kanskje litt ekstrem ut, men jeg synes den er nyyydelig! Og perfect red er nettopp det - perfekt rød.

 

Flotte øyevipper! Disse kan du bruke opp til 10 ganger om du behandler dem bra. Lim følger med!

Jeg slår på stortromma og gir bort to forskjellige vipper. Disse kan også brukes opp til 10 ganger, og lim følger med her også.

 

Håper dette er en konkurranse som falt i smak! Så, er du med?

VINN FESTIVALBILLETT TIL HOVEFESTIVALEN! Vær kjapp!


Som dere (kanskje) vet, så vant jeg to festivalbilletter i går, greia er at alle jeg har spurt til nå er opptatt eller har allerede billett til festivalen. Nå spør jeg DERE! Jeg har jo altså da fått en billett, og vil gi den andre videre til noen som har skikkelig lyst på den. (Jeg har også prøvd å selge den på facebookgrupper, men ingen respons)

Skriv i kommentarfeltet hvorfor du burde vinne, ditt fulle navn og e-post

Jeg må gi beskjed om et navn innen 15:30 så dette avsluttes 15:15. Etter det lodder Glitter den ut til andre som har deltatt i konkurransen.

PS: Det går ikke ann å selge billetten videre. Del gjerne videre, slik at de som virkelig har lyst på en tur til Hove har en sjangs :-)

 

Billetten gir deg adgang til festivalområdet og campingen i hele uka (30. juni - 5. juli)

 

*trommevirvel* Og vinnerene er..


Vinneren av hovedpremien er Vilde Tjørhom!

Hun vinner altså et kjempekult hvitt skjerf med hodeskaller på som er hele 180 cm langt! Pluss en kjempesøt stjernering i sølv.

 

Andrepremievinneren er Marita! 


Hun vant deksel til iPhone 4 som blinker i ulike farger når noen ringer eller sender melding.

 

Har sendt mail til vinnerene som dere må svare på snarest. :-)

Vinn flotte premier fra Bubbelgirls! Vinneren trekkes på mandag.


Minner om konkurransen som pågår til mandag. Vinn enten et fint skjerf med hodeskaller + stjernering i sølv, eller et mobildeksel som blinker når du får melding eller blir ringt til. Meld deg på eller sjekk ut premiene her.

Konkurranse! Vinn flotte premier fra Bubbelgirls!


Konkurransen: Det eneste dere må gjøre for å delta er å like Bubbelgirls sin facebookside HER, og kommentere i kommentarfeltet mitt at du er med + mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Du trenger med andre ord ikke en blogg for å delta i konkurransen. Det vil kåres to vinnere, og de blir kåret neste mandag, altså den 14. januar. 

 

Litt om bubbelgirls: Bubbelgirls selger klær, sko, mobilutstyr, smykker, wallstickers og vekser, skjerf og mye mer. De startet opp for ikke så kjempelenge, og gir virkelig en flott og personlig service. Har bestilt hos dem selv, og er veldig fornøyd med både varene, prisen og servicen. De har også en blogspot som du kan finne HER og en Epla-butikk som du kan finne HER. Hovedpremien er et kjempekult hvitt skjerf med hodeskaller på som er hele 180 cm langt! Pluss en kjempesøt stjernering i sølv.

 

 Premie nr. 2 er deksel til iPhone 4 som blinker i ulike farger når noen ringer eller sender melding. Batteriet følger med.

 

 Lykke til! 

Premiene og konkurransen er i samarbeid med Bubbelgirls. 

 

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Juli 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits