Iselinn Andersen - ☮

The addiction is real


Fruit: Bottled


Image and video hosting by TinyPic

Er ikke helt sikker på om jeg er klar til å ditche kjærlighetshåndtakene mine, vi har vært close i ganske mange år og går way back. Men god morgen til deg! Kanskje du allerede er godt i gang på jobb eller skole, eller kanskje du fortsatt sitter i kosedressen (som meg, high five!) og slapper av denne tirsdagsmorgenen. Uansett må jeg bare dele min nyeste forelskelse til dere, nemlig Froosh. Disse smoothiene er bare så ufattelig gode at jeg skjønner ikke hvordan det går an. Er perfekt til frokost/ lunch som drikke eller et mellommåltid sammen med litt nøtter. Min favoritt er uten tvil den med ananas, banan og kokos. Smaker sol på en kritthvit strand, haha. 

 

Har du smakt denne smoothien før?

Take five


Image and video hosting by TinyPic

En liten midt-på-dagen hilsen fra den selverklærte oppussingsdronningen, hehe! Nå kan jeg virkelig se lys i enden av tunnelen her, nå er jeg nemlig ferdig med å male hele kjøkkenet, og benkeplaten er på plass. Har holdt på non-stop i noen dager nå, så var virkelig tiden til å slappe av litt. Ønsker dere en fantastisk torsdag videre <3

Easy peasy


Hei og god formiddag dere! Åh, i natt har jeg sovet bedre enn jeg har gjort på mange uker. Jeg har ikke klart å sovne før i 4-5 tiden på natta i det siste, selv om jeg har kuttet ut alt av smålurer. Så dere kan vel tenke dere at jeg har vært helt i ørska i det siste, hehe. Sovnet faktisk i 23-tiden og våknet klokken 9 helt uthvilt. Det var rett og slett fantastisk. Her på Sørlandet er det skikkelig pjuskete høstvær for tiden, så planen er å kjøpe drømmesofaen litt senere i dag (kniiiiiis!) og holde seg innendørs og spise avocado, hehe. Avocado med salt og pepper er seriøst den beste lunchen jeg kan få for tiden. Men nå er jeg ferdig med å bable altså! Merket at jeg hadde fryktelig mye på hjertet i dag, haha. Vil bare avslutte med å si: Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på forrige innlegg! Så utrolig morro at det falt i smak hos så mange 

Hva er dine planer for i dag?

Slow sunday brekkie


God søndag dere! I dag sov jeg lenge, lenge, leeeenge og koste meg meg frokosten i senga sammen med Elle som dumpet oppi postkassen min for noen dager siden. Toast, avocado og reker er bare noe av det beste jeg vet, så det gjorde virkelig dagen min i dag. Noen ganger er bare lange, late frokoster i senga det aller beste som finnes. I tillegg er det utrolig fint vær i dag, så etterhvert tenkte jeg å bevege meg ut og muligens holde på med noen DIY prosjekter. Uansett hva dere skal finne på i dag håper jeg virkelig at dere nyter siste rest av helgen. Senere i dag blir forresten vinneren av giveawayen min trukket, så det er siste sjanse nå. Du finner innlegget her.

Hva gjør du på denne fine søndagen?

Motivasjon er gull


 

God morgen alle! Nå fyker jeg snart til treningssenteret, men skal love dere at det ikke frister i dag. Snøen laver (fortsatt) ned, og jeg er skikkelig støl etter all snømåkinga i går. Men siden det er fredag så skal jeg ta litt boblebad, badstue og kanskje litt sol på slutten  Slike ting er jo alltids en gulerot når man ikke har lyst. Men weheartit og instagram er fantastiske kilder til treningsmotivasjon, for det merkeligste er jo faktisk at det hjelper å se bilder av folk som har det gøy når de trener. Håper en dag jeg også kan begynne å trene skikkelig hardt, det hadde vært fantastisk!

Håper alle får en fin dag  

When you feel like quitting


 

Frukt er sååå godt, spesielt til frokost! Hadde som dere ser en herlig skål med banan, blåbær og jordbær (de smakte faktisk kjempegodt!), og jeg har merket at hvis jeg spiser frukt til frokost så har jeg ikke det søtsuget resten av kvelden. I det siste har jeg vært kjempesløv med trening og spisingen, men nå må jeg faktisk bare skjerpe meg. Hehe, godt å skeie ut litt iblant da. Håper dere får en flott torsdag videre!

Fjelltur i Kemer


En av de siste dagene vi var i Kemer var vi på en liten fjelltur, utrolig fint å gå opp dit! Aner ikke hva fjellet heter, har prøvd å google det og allting, uten hell. 

 

Hoppebilder er alltid et must på toppen av et fjell! Savner Tyrkia allerede..

Fremgang


Hei dere! Nå er det jammen meg lenge siden jeg har fått blogget noe som helst. Ikke så fryktelig mye som har skjedd, men det har jo vært sommerferie og da prioriterer man jo ikke akkurat å glo på dataskjermen hele dagen. Spesielt ikke siden vi i den sørlige delen av landet har hatt en knallfin sommer. Som dere (kanskje) husker begynte jeg jo med min store og fantastiske livsstilsendring i begynnelsen av sommeren, og jeg ser faktisk resultater! Jeg er nå i uke 11, og det går faktisk bra. Selv om jeg bakte brownies i dag, men så er det jo over 2 mnd siden jeg hadde kake eller is så nå var det vel fortjent! Merker også at jeg har blitt sterkere og mye bedre kondis. I dag har jeg gått ned 6 kg siden jeg begynte, og jeg er veldig fornøyd med det. Jeg må hele tiden minne meg selv på at dette er en livsstilsendring og ikke en diett hvor jeg kun mister vann og er tilbake på gamle vaner innen 2 uker. Så en halv kg pr uke er passelig, og det har jeg jo klart!

Og til Line som fortjener en spesiell plass siden jeg ikke skrev noenting om hvor snill du var som åpna hjemmet ditt for meg så jeg kunne være med på avslutningskro for russen, selv om du var på flyttefot og alt ikke stemte helt: TUSEN TAKK ❤ Du er og forblir en gollebolle!

 Hvordan har dere hatt det i sommer? :-)

Stikkord:

Om to the Nom


Idag er det faktisk så varmt at jeg ikke fungerer helt ordentlig. Fikk ikke sove før klokka halv 5 i natt pga varmen, og våken tidlig fordi det var alt for varmt. Haha, plutselig fikk vi skikkelig sydenvarme her på Sørlandet.

 

Bloggere som tar bilde av maten sin, what else is new? Haha. 

 


Herregud, frukt og bær er så godt! Haha, liker denne tiden av året hvor det faktisk smaker godt også. Også har jeg fått rimelig dilla på Skyr!

There is no sincerer love than the love of food. 

Jeg er et fullstendig matvrak når det er varmt ute. Er du?

Nye treningsklær?


Trenger virkelig treningsklær. Ligger syk i senga og kikker på litt forskjellige sider med fargerikt treningtøy. Er jo ikke så veldig glad i masse farger, men kunne godt tenkt meg litt farge på akkurat dette.

 

 

Noe av det jeg kunne tenkt meg. Hvor pleier du å handle treningstøy?

God lavkarbomiddag


Jeg er sterkt på vei mot å bli sunn(ere)! Prøver meg på denne lavkarboen og komme meg inn i ketose (er faktisk der, wohoo!) for å ta av meg noen kilo. Jeg er ikke den mest matbevisste personen for å si det slik. Er veldig mye McDonalds, kebab og pizza til middag - men det går ikke lengre. I denne middagen hadde jeg litt fy-fy grønnsaker, men hadde såpass lite at hele middagen var på under 5gram karbohydrater, noe jeg synes er okei hvis jeg skal kose meg litt, haha. Følte jeg måtte ha noen grønnsaker også nå, begynte å bli litt lei av bare salat til middag. Og bittelitt saus på toppen, er ikke helt sunnhetsfreak ennå!

 

 

Jeg er ikke så himla flink til å lage mat, men nå har jeg jo bare å lære! Har du gjort noen endringer i kostholdet ditt i det nye året? Og har du noen gode oppskrifter å dele med meg?

 

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits