Iselinn Andersen - ☮

I wear your granddad's clothes, I look incredible


Sykt dårlig blogging fra meg de siste dagene, men tenkte at idag må jeg bare skrive noe uansett hvor lite mening det egentlig gir. Men jeg har så sykt dilla på Thrift Shop! Haha, sykt sært, for det er så absolutt ikke min type musikk. Når jeg hørte den på P3 tenkte jeg først 'åårh hater sånne teite rap sanger', men så var den jo dritkul! Haha teksta er så utrolig morsom. Det er jo noe bra i alle sjangre da, så hvis jeg liker denne så er det kanskje mulig at en plass i denne verden finnes det noe dubstep jeg liker. Syk tanke - men helt hypotetisk, tenk om!

 

 

 

Hva synes du om sangen? Spent på å se hva dere mener :D

Instagram, jeg vil følge deg!


Prøver å holde meg litt oppdatert på instagram, og synes det er koselig å ha noen nye og følge. Fiskepinne heter jeg og du kan følge meg her. Legg igjen ditt instagram-navn i kommentarfeltet og jeg følger deg :-)

 

Selvterapi


Etter å ha vært syk med vanlig influensa i to uker kjenner jeg nå at kroppen min er helt slapp - men hjernen skriker E VIL GJØRR NOEEE. Haha, frustrerende å ligge å forbanne deg selv fordi du må ligge på sofaen nok en helg. Starta med selvterapi, nemlig en dæsj Marilyn Manson, Dimmu Borgir og Soilwork. Er sikker på at de kan hjelpe meg idag.

 

 

 

Hva liker du best å høre på? 

3 drømmeantrekk
3 dream outfits

 

Ligger fortsatt syk, så blogging er det utrolig dårlig med. Men dilla meg litt inne på polyvore.com og satte sammen 3 antrekk jeg gjerne kunne tenkt meg å ha! Er faktisk litt shoppesyk, men venter til Gran Canaria turen i februar. Hvilket antrekk er din favoritt?

bleikfis


Åh, i går var det legevakta og i morgen blir det legen. Forhåpentligvis får jeg noe antibiotika eller noe. Nå har jeg kommet hjem til mamma som skal passe på meg litt, haha. Finnes det noe bedre enn mødre når man er syk? I think not. Derfor jeg har vært så ufattelig dårlig på bloggfronten også, føles rett og slett som om hodet mitt skal sprenge hver gang jeg ser på skjermen, men tusen takk til alle som er innom, og tusen takk til alle som kommenterer, selv om jeg er kjempetreg til å svare!

 

 

Hehe, bleikfis much. Ha en fortsatt fin søndagskveld alle sammen!

 

 

Dyretestet?


Jeg har fått med en kjempegrei og søt liten app på mobilen. På denne kan du lett søke opp et produkt og få vite om det er dyretestet eller ikke. Genialt om du står med et produkt i hendene du ikke er helt sikker på, det tar jo bare 30 sekunder å sjekke med appen uansett. Jeg prøver å bli flinkere på å velge produkter som ikke er dyrestestet når det finnes såpass mange gode produkter ute på markedet som ikke gjør det. I tillegg så er det en liten kanin på appen som lager en kjempesøt *iih* lyd når noe ikke er dyretestet, blir helt sjarmert hver gang, haha! Du kan laste ned appen for iPhone her. 

 

 

Har du denne appen? Og pleier du å velge dyrevennlige produkter?

Nå er jeg skikkelig lei..


ABSDJNFAS. Ja, nå begynner jeg faktisk å bli litt lei av å være syk. Virker som om jeg må belage meg på å bli hjemme i helga også, og det gjør meg skikkelig frustreeeert. Selvfølgelig i en helg hvor det skjer masse. I denne uka har jeg måtte ditche masse som filming, takstmannen osv. I tillegg er Christopher også syk, så jeg har ingen som kan dulle med meg, haha! Dette ble sikkert verdens kjedeligste innlegg, men jeg hadde liksom ikke så veldig mye mere å komme med idag. For de som klager på at jeg aldri legger ut bilde av meg selv på bloggen; TADA. Schløv.


Flere enn meg som er syke for tiden?

Det gamle huset på Gåsestein


Jeg har alltid synes det har vært så spennende med dette huset, helt siden jeg var liten. Malingen som flekker av og den fine grønne døra. Og alle pyntegjenstandene som fortsatt står i vinduet. Jeg fant ut av at nå var det virkelig på tide å ta bilder av huset før det plutselig blir revet ned.

 Gammelt er gull♥ 
Nye treningsklær?


Trenger virkelig treningsklær. Ligger syk i senga og kikker på litt forskjellige sider med fargerikt treningtøy. Er jo ikke så veldig glad i masse farger, men kunne godt tenkt meg litt farge på akkurat dette.

 

 

Noe av det jeg kunne tenkt meg. Hvor pleier du å handle treningstøy?

*trommevirvel* Og vinnerene er..


Vinneren av hovedpremien er Vilde Tjørhom!

Hun vinner altså et kjempekult hvitt skjerf med hodeskaller på som er hele 180 cm langt! Pluss en kjempesøt stjernering i sølv.

 

Andrepremievinneren er Marita! 


Hun vant deksel til iPhone 4 som blinker i ulike farger når noen ringer eller sender melding.

 

Har sendt mail til vinnerene som dere må svare på snarest. :-)

Bilder ifra gårsdagens dobbelt-bursdag


I går var jeg i kjempekoselig bursdag til mine to tvilling-nieser, som ble to år! Tiden flyr, føltes som i forrige uke at de var små bebiser. Også er de jo så nydelige 

  

 

Hva gjorde du i går?

søndagstur til solsteinen


I dag gikk jeg, min søster - Cecilie og mine to nieser opp til et sted de har døpt Solsteinen. Været var herlig, og var skikkelig deilig å komme seg ut i skogen, selv om det var -6 grader. Det var så fint med spillet imellom varmt og kaldt lys, så gikk litt amok med kameraet, ungene ble utrolig lei av å ha ei kameralinse retta mot seg hele tiden haha! Vi gikk oss litt vill, men når vi kom frem var det definitivt verdt det! Vi grillet pølser og kosa oss i den lave vintersola. Sjekka også skatten som ligger der, hvor vi skriver lapper om hva som har skjedd i det siste. Siste lappen var skrevet i 2006, og du kan jo tenke deg at vi hadde mye å skrive da! Haha, skjedd litt forandringer kan du si. Senere gikk vi i bursdag til mine tvilling-nieser, men jeg legger ut bilder av det i morgen.

 

 

 

 


 


 


 


  

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

Måtte nesten ha med et bilde av den overeksponerte, mysende personen som generelt sett aldri kommer med fordi hun gjemmer seg alltid bak kameraet, haha!

(siste sjangsen på konkurransen min også forresten, vinner blir trukket i morgen. Meld deg på her)

Hva har dere gjort idag? :-)

Vinn flotte premier fra Bubbelgirls! Vinneren trekkes på mandag.


Minner om konkurransen som pågår til mandag. Vinn enten et fint skjerf med hodeskaller + stjernering i sølv, eller et mobildeksel som blinker når du får melding eller blir ringt til. Meld deg på eller sjekk ut premiene her.

Kroppskunst mot barnekreft


Den internasjonale barnekreftdagen er den 15. februar, og denne dagen holder mange tatoveringerstudioer i hele Norge drop-in og tatoverer noen bestemte motiver for 500 kr som går til inntekt til Barnekreftforeningen. Hvem vil vel ikke ha en flott tatovering som et symbol på at nettopp du hjalp litt denne dagen? Det er et flott tiltak synes jeg, og jeg skal mest sannsynlig ta meg en liten selv. Enten på Titan Tattoo i Kristiansand, eller Cherry Flavour i Mandal. Forøvrig hadde jeg vært med om det ikke var en tatovering med i prisen, men jeg er jo ganske glad i litt blekk, så for meg er det egentlig ganske perfekt.

 

 

 

Du kan finne mer informasjon her og finne studioer i ditt nærområde som skal ha dette arrangementet, og finne facebookarrangementet her. Husk at hvis det ikke står noen på lista som er i nærheten av deg, kan det hende at det studioet ikka har hørt om det - hvis du gjerne vil være med å bidra kan du jo snakke med dem og høre. 

Jeg må også si CREDZ til alle tattoo-artister som stiller opp. Jeg blir faktisk helt rørt over hva folk gjør for å hjelpe andre. Håper så mange som mulig stiller opp. Ses vi?

thinspo, fordi jeg trengte det.


Konkurranse! Vinn flotte premier fra Bubbelgirls!


Konkurransen: Det eneste dere må gjøre for å delta er å like Bubbelgirls sin facebookside HER, og kommentere i kommentarfeltet mitt at du er med + mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg om du vinner. Du trenger med andre ord ikke en blogg for å delta i konkurransen. Det vil kåres to vinnere, og de blir kåret neste mandag, altså den 14. januar. 

 

Litt om bubbelgirls: Bubbelgirls selger klær, sko, mobilutstyr, smykker, wallstickers og vekser, skjerf og mye mer. De startet opp for ikke så kjempelenge, og gir virkelig en flott og personlig service. Har bestilt hos dem selv, og er veldig fornøyd med både varene, prisen og servicen. De har også en blogspot som du kan finne HER og en Epla-butikk som du kan finne HER. Hovedpremien er et kjempekult hvitt skjerf med hodeskaller på som er hele 180 cm langt! Pluss en kjempesøt stjernering i sølv.

 

 Premie nr. 2 er deksel til iPhone 4 som blinker i ulike farger når noen ringer eller sender melding. Batteriet følger med.

 

 Lykke til! 

Premiene og konkurransen er i samarbeid med Bubbelgirls. 

 

God lavkarbomiddag


Jeg er sterkt på vei mot å bli sunn(ere)! Prøver meg på denne lavkarboen og komme meg inn i ketose (er faktisk der, wohoo!) for å ta av meg noen kilo. Jeg er ikke den mest matbevisste personen for å si det slik. Er veldig mye McDonalds, kebab og pizza til middag - men det går ikke lengre. I denne middagen hadde jeg litt fy-fy grønnsaker, men hadde såpass lite at hele middagen var på under 5gram karbohydrater, noe jeg synes er okei hvis jeg skal kose meg litt, haha. Følte jeg måtte ha noen grønnsaker også nå, begynte å bli litt lei av bare salat til middag. Og bittelitt saus på toppen, er ikke helt sunnhetsfreak ennå!

 

 

Jeg er ikke så himla flink til å lage mat, men nå har jeg jo bare å lære! Har du gjort noen endringer i kostholdet ditt i det nye året? Og har du noen gode oppskrifter å dele med meg?

 

'flate' bilder - redigerings tutorial


 

Jeg fikk spørsmål om å lage en liten tutorial på hvordan jeg redigerte bildene slik. Lagde en .GIF hvor du kan se forskjellen på originalen og den jeg la ut i går. Som dere ser er det ikke store forskjellen. Vist med Adobe Photoshop CS6

 

 

9yDJZT on Make A Gif, Animated Gifs

1. Først justerte jeg kontrastene i curves ca slik:  (Image + adjustements + curves / Snarvei: CTRL + M) 

2 Så pleier jeg ofte å sette på den litt 'tåkete' effekten, eller hva jeg skal kalle den. Image + adjustements + exposure + offset.

3. Avslutter med å skarpe opp bildet ganske mye. (Filter + sharpen + unsharp mask)

Ellers har jeg bare brukt vanlige kontraster, belysning og litt blåskjær på color balance. Håper det var nyttig for de som lurte iallefall :) 

'flate' bilder


Jeg har en spesiell type redigering jeg liker å holde meg til, men jeg har sittet og sett litt på bildnee ifra tidligere ferier og slikt og lurt på om jeg skal lage en foto/minnebok til mine foreldre med turer vi har vært på sammen. Da jeg begynte å se på de så tenkte jeg at bildene var skikkelig 'flate', siden det var overskyet på utfluktsdagene, og landskapet på Kreta er jo ganske spektakulært og fantastisk å ta bilde av hvis du har litt sol/skygge spill med i bildet. Så jeg begynte å redigere dem og fant ut av at den vanlige redigeringa mi ikke holdt, så jeg prøvde å lage en god del dramatikk i dem. 

 

 

 
 

Hva pleier du å gjøre med bilder som blir for 'flate'?

hverdagslykker


Hva hadde vi vært om vi ikke kunne funnet glede i de små (eller er de kanskje så store?) gledene vi får i livet. Og vi må alle huske at det kommer flest hverdager i et liv, og det er viktig å kunne se skjønneheten i hver eneste dag. Nå ble jeg himla filosofisk, men det er iallefall det jeg mener. Her kommer en knippe bilder jeg satte sammen for å vise dere noen av de tingene jeg setter pris på.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Hva er verdagslykke for deg? MERK: Jeg har tatt alle bildene selv, og brukt endel tid på å lage dette innlegget - så vennligst spør før du kopierer noe :-)

Syden-syk


 

//Bildet er tatt for et år siden på Kreta.

 

Jeg kjenner hvor alvorlig jeg gleder meg til Gran Canaria nå, selv om det er over 40 dager til. Kan nesten ikke vente til å kjenne ordentlig varme på kroppen! Åeeh! Lider rett og slett av heavy reiselyst. Skal du til syden snart?

 


Mitt vakreste
Noenganger irriterer hunden min meg skikkelig som når hun skal stå oppå tærne mine, eller absolutt sutte på dyner så de blir klissvåte, eller stirre på meg når jeg er på dass. Men når jeg ser inn i de vakre brune øynene hennes omringet av lange, jentete øyevipper så slår det meg hvilken fantastisk hund jeg har. Hun er så god som gull, og ville aldri gjort en flue noe vondt. Noen ganger hvis jeg er syk eller lei meg kan hun bare ligge ved siden av meg og pusten hennes får meg til å føle meg bedre. Det er rart hvordan kjæledyr kan gjøre en hverdag så mye bedre. Logring med halen når man kommer hjem etter en kjip dag, eller ansiktet dems som lyser opp når du gir dem oppmerksomhet. Jeg er virkelig en hundeperson, og jeg elsker min aller vakreste Connie. Jeg kan ikke se for meg en hverdag uten henne, og savner henne når hun er borte på "ferie" hos mamma og pappa. Jeg tror de fleste som har/ har hatt en hund de er veldig glad i vet nøyaktig hva jeg mener. Det er som en baby, bare lodden og litt annerledes i anatomien, haha! 

Always together


Sitter og redigerer litt på bildene fra foreldrene mine sitt bryllup. Jeg husker fortsatt hvor kaldt det var den dagen, men de pinte seg igjennom en times fotografering uten jakker. I alle mine 19 år har jeg aldri sett dem se så forelsket ut ♥


 

The joys of christmas


Dette innlegget ble jo altså noe sent, i forhold til at jula er over. Men jeg fant faktisk kameraet mitt nå nettopp, så jeg har rett og slett ikke fått lagt de ut ennå. Bear with me - jeg har fått skikkelig dilla på denne type redigering. Dessuten var det jo temmelig dårlig lys inne, så dette var min måte å redde dem på. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slikt hadde vi det altså i jula. Akk, savner jul allerede jeg. Hva synes du om bildene?

vintervakkert


emmilille.blogg.no har nå en fotokonkurranse hvor du får muligheten til å vise frem bildet ditt på bloggen og facebooksiden hennes. Trykk her for å komme til konkurransen. Temaet er 'vintervakkert' og dette bilde er mitt bidrag:

 Home


 

Jeg har tenkt mye på 'hjem' i det siste, og hvor mye dette faktisk stemmer. Jeg flytta hjemmefra som 15 åring, utrolig lei av alt som het Svennevik. Nå sitter jeg i en leilighet i Kristiansand og tenker på hvor deilig det hadde vært å flytte hjem igjen. Hadde det så utrolig koselig hjemme i juleferien, og jeg savner jo å se familien min hver dag. Som dere ser er det ikke verdens største sted akkurat, men det er liksom der man kan alle krinker og kroker og vet hvor det er best å bade om sommeren, og den gøyeste bakken å ake i på vinteren. Nå skal det sies at jeg er veldig glad i stedet jeg bor på nå, det er jo her kjæresten min og alle vennene mine holder til. Men jeg liker å tenke på at jeg har et annet hjem som jeg kan savne av og til 

Et veldig sent godt nyttår til alle!


Aiai, idag var en hard dag. Jeg blir heldivis ikke fyllesyk, men jeg merker kroppen min tørster og sulter og beina skriker etter en litt lang gåtur på høye hæler haha. Verdens minst produktive dag med andre ord - MEN vi vaska faktisk lokalet som vi var på i går, og det er jo ikke bare bare. Takk til alle som gjorde nyttårsaften koselig! Og godt nyttår til alle bloggere :-)

 Jeg fikk faktisk ikke tatt et eneste rakettbilde igår fordi jeg ikke fant kameraet! Er det forbanna mulig? Årh, toppen av frustrasjon, leita igjennom hele leiligheten.. Typisk meg når alt lå perfekt til rette for det.Men dette bilde her følte jeg oppsummerte dagen min temmelig godt, har nemlig labba rundt i pysjbukser hele dagen. Til og med inn på McDerhnelds. Mitt siste hamburgermåltid før mars jaffal. Aiai, korleis skal det gå. Heal dere folkens, bli klar for jobbstart og skolestart og det som værre er, håper 2013 blir bra! 

 

Hva har du gjort idag? Og hvordan ble gårsdagen feira?

Les mer i arkivet » August 2016 » Mai 2016 » Desember 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits