Iselinn Andersen - ☮

Enkel men superdigg banansnacks


Tenkte jeg skulle vise en utroooolig god snacks man lager lett som bare det, og som smaker suuuupergodt! 

Jeg brukte JIF extra crunchy peanut butter (den eneste plassen jeg vet de selger denne i Norge er på Lista, men finnes jo mange gode peanøttsmør her hjemme også. Jeg liker iallefall extra crunchy best) og 70% kokesjokolade. Jeg brukte 8 ruter til 4 banansnacks.

Skjær opp bananene i små biter som vist ovenfor, og legg peanøttsmøret i mellom. Legg derretter bananene inni en boks og legg den i fryseren i omtrent en time. Smelt så sjokoladen i vannbad, og legg bananene oppi den smelta sjokoladen og snu den slik at den får sjokolade overalt. Så legger du bananene tilbake i fryseren i ca 15 minutter. Vips, nå har du en kjempegod snacks som ikke er vanskelig eller tidskrevende i det hele tatt! Smaker forresten himmel  


Mmm, så utrooolig godt! Spesielt med en kopp te til. KOS DERE! Det er jo faktisk fredag  

Motivasjon er gull


 

God morgen alle! Nå fyker jeg snart til treningssenteret, men skal love dere at det ikke frister i dag. Snøen laver (fortsatt) ned, og jeg er skikkelig støl etter all snømåkinga i går. Men siden det er fredag så skal jeg ta litt boblebad, badstue og kanskje litt sol på slutten  Slike ting er jo alltids en gulerot når man ikke har lyst. Men weheartit og instagram er fantastiske kilder til treningsmotivasjon, for det merkeligste er jo faktisk at det hjelper å se bilder av folk som har det gøy når de trener. Håper en dag jeg også kan begynne å trene skikkelig hardt, det hadde vært fantastisk!

Håper alle får en fin dag  

Michael Kors klokke


Såååå fin! Ebay er altfor gøy.

When you feel like quitting


 

Frukt er sååå godt, spesielt til frokost! Hadde som dere ser en herlig skål med banan, blåbær og jordbær (de smakte faktisk kjempegodt!), og jeg har merket at hvis jeg spiser frukt til frokost så har jeg ikke det søtsuget resten av kvelden. I det siste har jeg vært kjempesløv med trening og spisingen, men nå må jeg faktisk bare skjerpe meg. Hehe, godt å skeie ut litt iblant da. Håper dere får en flott torsdag videre!

Nytt fra Sheinside.com


I dette ekle været satt jeg og stirra ut av vinduet, så kom postmannen og reddet dagen min! Masse fint tøy fra sheinside <3 Har vært mangel på topper her i gården en god stund, så nå var det på tide å gjøre noe med det synes jeg. Kan forresten ikke annet enn å beklage for de dårlige bildene. Selv om jeg har gigantiske vinduer som slipper inn masse lys er det rett og slett mørkt her allikevel.

 

Så kul! Denne finner du her.

Utrolig myk og deilig inni. Går rundt og synger "No one knows" av Queens Of The Stone Age hver gang jeg ser denne, haha. Du finner den her.

Coco t-skjorta finner du her. 

Så utroooolig fin! Elsker den allerede. Du finner den her.

 

Har du handlet fra Sheinside før?

Kjære mandag:


Gooood mandag alle! Selv om jeg ikke merker stor forskjell imellom helg og ukedager med hensyn til jobb eller skole skal jeg ærlig innrømme at mandag fortsatt er min nemesis. Men i dag bestemte jeg meg for å være i positiv-blogger humør: SKAL like mandager. Men hvilken som helst dag blir faktisk bedre med kaffe og cottage cheese med epler og kanel (cottage cheese er faktisk en veldig undervurdert matrett.. Hvorfor har ingen sagt til meg før at det er skikkelig godt? Kresne meg trodde det var skikkelig ekkelt..) Jeg fikk forresten beskjed av en akupunktør her om dagen at jeg burde kutte ut kaffe og brus. AHAHAH. Liksom. 

I dag har jeg store planer om å skuffe av all snøen som har kommet på verandaen min. Hvis den 1,5 meter høye snøen begynner å smelte/ fryse til is tror jeg ikke at den verandaen holder seg til sommeren. Det hadde faktisk vært litt krise! Håper alle får en fin mandag, uansett hva dere måtte finne på i dag!

Daggers


 

Naturen er skummel noen ganger. Disse istappene henger altså rett ned foran kjøkkenvinduet vårt, rett ved inngangsdøren. Det ser faktisk helt sykt (og vakkert) ut!

The snow doesn't give a soft white damn whom it touches


 

Wow, dette snøværet har visst ingen ende. Politiet har til og med bedt folk om å ikke bruke bilen sin i dag. Jeg hadde forresten glemt hvor vanskelig det er å bevege seg i snø, haha! Var og akte litt i dag da jeg var på besøk hos søstera mi og tantebarna mine. Har forresten også gøy hvor gøy det er å ake, hvor kaldt det er å få en snøball midt i fleisen som smelter i ryggen og hvor deilig det er å tusle rundt i superundertøy etterpå og deretter spise grøt.

Kaos


Hei dere! Nå var det på tide å komme seg tilbake til bloggen merker jeg.. Hehe, ironisk med innlegget under om at jeg skulle bli flinkere til å blogge. Wups! Hehe. Mye av det andre har jeg heldigvis holdt. Uansett, da jeg våkna i dag i halv åtte tiden merka jeg at strømmen hadde gått! Nå tenkte jeg det ble 3-4 dager med brødskiver og vedfyring, men heldigvis har den kommet tilbake igjen nå. Ute er det fullstendig kaos, sørlandet er helt på hodet i dag. Stiv kuling, ufattelige mengder snø, busser og biler kjører av veien og trær velter i veibanen. Det har faktisk veltet et tre inn på den private veien vår, så vi kommer oss ikke ut ennå! Hehe, skulle tro vi sørlendiger aldri hadde sett snø før. Heldigvis kan jeg kose meg inne med te, musikk og boka mi! 

 


MÅTTE bare vise dere den fine koppen min som jeg fikk til jul. Jeg synes den er SÅ fin, hehe. Dessuten har jeg fått dilla på Lipton Peppermynt Tea. Den er kjempegod!

Hva gjør dere i dag? Og hvordan er været?

Nyttårsforsett 2014


Ja, i år har jeg faktisk nyttårsforsetter! Mye av dette gjorde jeg i år også, men viktig å minne meg selv på at jeg må fortsette.

 

Trene litt mer. Jeg er sikker på at jeg kommer til å det bedre med kroppen min om jeg klarer å bygger litt muskler.

Spise sunnere. Mere grønnsaker enn kjøtt på tallerkenen, ingen småspising og iallefall ikke den usunne varianten.

Gå oftere tur med Connie. Jeg elsker naturen og jeg elsker Connie, så jeg må begynne å utforske naturen litt mere med henne.

Bli flinkere til å blogge. Dette er jo hobbyen min, men noenganger føles det som et stress, så på tide å gjøre noe med det!

Ta bilder oftere. Skal man bli flink, så må man jo øve.

Bli flinkere til å pynte meg i hverdagen. Jeg er typen som går til butikken i joggebukser og falske uggs uten å skjemmes.

Få orden på økonomien. Er fæl til å ikke betale en regning på 200 kr før 3. inkassovarsling kommer i posten. Må også begynne å spare litt.

Få BSU konto. Nå som jeg endelig har råd skal jeg virkelig begynne! Har jo lyst på mitt eget sted etterhvert.

Lese ut minst 6 bøker i løpet av året. Før var jeg flink til å lese, og det skal jeg bli igjen.Reise. Har iallefall en tur planlagt, men skal reise mer! Om det så bare er til Stavanger.

Gjøre noe uselvisk minst en gang om dagen. Å se noens smil er den beste belønningen i verden. Høres cheezy ut, men det er helt sant.

Få lappen! Dette er såååååå loooong overdue.

Begynne med veldedighetsarbeid. Jeg vil bli fosterhjem for dyrebeskyttelsen, men kan ikke det så lenge jeg bor hos mamma. Må finne på noe annet som er close to heart i mellomtiden.
Hørtes (og så) ekstremt mye ut, men mye av dette har jeg som sagt allerede begynt med. Er ikke ute etter perfeksjon, men å gjøre ting lettere for meg selv. Helst for fremtids-Izz, der jeg står og skriker og forbanner meg over at fortids-meg ikke gjorde en dritt, haha! Har du nyttårsforsetter i år?

1/365
Hei alle! Nå er det virkelig lenge siden sist. Tenk, nå er vi i 2014... Det er faktisk helt sykt å tenke på. Uansett, i går hadde jeg verdens koseligste nyttårsferiring. Jeg kunne virkelig ikke tenke meg fest og alkohol, så meg og Christopher lagde oss 3 retters middag! Reker i hvitvinssaus, biff med fløtegratinerte poteter og hjemmelagd sjokolademousse til dessert. Smakte nydelig! Når det nærmet seg midnatt gikk vi opp til Uranienborg i Mandal for å se utover den flotte byen vår og se på rakettene. Skal si det blåste! Hadde stativet med meg for å ta skikkelige bilder, men stativet og kameraet holdt jo på å fly avsted, haha! 

 

Nå skal jeg slappe av resten av dagen, desember har vært en kjempekoselig men også en lang og slitsom måned! Er jo alltid titusen selskaper man skal rekke. Ønsker alle sammen et riktig godt nytt år! Hvordan feiret du årets siste dag?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits