Iselinn Andersen - ☮

Nye deklser


Åh, var på tide at disse dumpet nedi postkassen min nå! Har ikke hatt noen deklser til mobilen så den har desverre blitt litt skrapete. Men disse falt jeg for med en gang jeg så dem! Var ikke lett å finne kule deksler til Sony Xperia Z egntlig, men ebay er jo som regel redningen på det meste! <3

 Hvor pleier du å kjøpe deksler/ mobiltilbehør?

Innkjøp fra Ellos


Lets make her an offer she can't refuse. Er nesten sikker på at det var de som ble sagt rundt møtebordet i Ellos hovedkvarter i dag. Fikk en av disse berømte Ellos-katalogene dumpet nedi postkassen i dag, og jammen var det ikke et tilbud jeg ikke kunne si nei til! 50% avslag på dyreste vare, fri frak og treningstightsen OG treningstoppen for 19,- til sammen! Oppdaget jo også at de hadde faktisk mye fint, og mye fint på salg. Så da ble det noe nytt i dag også, gitt! Pyttsann, klær trenger man jo alltids.1. Burgunderrøde bukser | 2. Mønstret haremsbukse | 3. Kosedress | 4-5. Treningstights og topp | 6. Svart topp

 

Plis ikke døm meg for den kosedressen som jeg lovte meg selv å aldri kjøpe, haha. Er storforbruker av koseklær, og synes denne var veldig søt. Har du handlet på Ellos i det siste?

A girl without freckles...
... Is like a night without stars. (Ikke legg merke til "vampyrbitt" føflekkene mine, haha..)

TODAY.


 

Hei alle sammen og god mandag! En god mandag er starten på en god uke sies det, så la oss håpe det stemmer! Har allerede gafset i meg vaniljekesam med ferske jordbær og en liten kokesjokoladebit (hvem i alle dager får søtsug på morgenen liksom? Årh.) Med de planene jeg har i dag ser det ut som om dagen kan bli riktig så fin<3

 

- Trening

- Avslapning i boblebad

- Lage den hjemmelagde tomatsuppa til middag sammed med søsteren min, Cecilie <3 (godt at hun kommer på besøk så jeg slipper å spise middag alene, det er så kjedelig)

- Få besøk av Christopher (Håper han tar med seg sushi!)

- Se ny episode av The Walking Dead

Hva skal du i dag?

Dogs are miracles with paws


 

God fredag alle! I dag skulle jeg egentlig vært på yoga, men våkna opp og følte meg ikke i form i det hele tatt. Utrolig kjedelig! Men da sola tittet frem på ettermiddagen måtte jeg og Connie bare ut og trene litt på apport (ikke at hun trenger trening, aldri sett en hund så ivrig etter å hente ting, haha!) er så deilig med fint vær.

 Se på den herligheten der da! Håper alle får en flott helg :-)

Instalately


Følg meg gjerne på instagram om du ønsker! Fiskepinne heter jeg der, eller du kan trykke på instagramboksen i profilhjørnet for direktelink -> 


1. Lagde hjemmelaget tomatsuppe, men det ble litt mere søl enn planlagt.. | 2. Endelig kom sola frem på Sørlandet. Da må man på tur!

3. Yoga-helg! Utrolig morsomt, lærerikt og ikke minst tungt! | 4. Helaften med Loland "Alt var bedre før." Middag og stand-up show 

5. Jeg fikk roser på valentinsdagen! Uforventet og veldig koselig. | 6. Ærklærte min kjærlighet til Taco på alle hjerters dag.

7. Søte tantebarnet mitt som er veldig tung å løfte..

8. Spiller ingen rolle hva du synes om morsdagen, hvis mamma vil ha roser, så kjøper du roser. | 9. Bidrag til #oneyearofshoes.

 

Hva heter du på instagram?

Hjemmelaget tomatsuppe


I dag har jeg gjort noe for første gang, nemlig lage suppe helt fra bunnen av! Har hørt det er "like enkelt og raskt som posesuppe", det er bare bullsjait! MEN det smakte hiiiimmelsk, så tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere.

 

Du trenger:

2 sjalottløk

3-4 fedd med hvitløk

1 chilli

2 SS tomatpurè (jeg brukte änglamark)

2 bokser hakkede tomater (brukte änglamark her også)

7,5 dl grønnsakskraft

Salt og pepper

Egg

Fullkornspasta/ macaroni

 

Slik gjør du:

Fres sjalottløk, hvitløk og chilli et par minutter på middels varme med en god olje. Tilsett tomatpurèen og rør godt om. Kok opp grønnsakskraften, pastaen og eggene i mellomtiden. Tilsett de hakkede tomatene sammen med løkene og purèen og rør. Hell grønnsakskraften oppi suppa og bruk gjerne stavmikser i et par minutter til suppa blir jevn. Kok opp i ca 20 minutter. Ta vannet av pastaen og tilsett dem i suppa de siste 2-3 minuttene. Smak til med salt og pepper. Server med egg og gjerne noen gode rundstykker!

eBay watchlist


I det siste har jeg sett det har blitt veldig populært å legge ut eBay wants her på blogg.no, og jeg er sånn ca avhengig av eBay shopping! Jeg har over mange hundre ting i watch-lista mi, så tenkte jeg skulle dele noen få med dere! :-)
1. Melkekartong i glass | 2. Regnstøvler i dr. martens stil | 3. "Bad Hair Day" lue | 4. Sminkekoster (som jeg har hørt ikke snøsser) 

5. Objektiv kaffekopp | 6. Paljettopper | 7. Statementsmykke | 8. Sugerør 

9. Hårpynt til f.eks å ha rundt en donut | 10. Paljettkjole | 11. Top coat som jeg har hørt mye bra om

12. "Tavle" klistermerker | 13. Lommelerke i leppestiftform (snik sprit inn på konserten, haha) 

14. Små sprayflasker | 15. Reiseorganisator | 16. Kjole

 

Kunne du tenkt deg å lese flere slike innlegg? :-)

Organisk fra BliVakker.no


Hei alle! Jeg har altså gått rundt og klaget i en evighet på håret mitt. Kom i går over 20% rabattkode på BliVakker.no og da MÅTTE jeg bare slå til med noen nye hårprodukter. De jeg bruker nå er fra tilbudshylla på Europris, så kan vel ikke skade om jeg går opp et hakk, haha. Har blitt litt opptatt av økologiske produkter i det siste, og ikke minst er det et must at produktene ikke er dyretestet. Og Tangle Teezer har jeg ønsket meg så altfor lenge nå! Jeg har ganske tykt hår, og er ikke sjelden jeg sitter på baderomsgulvet og skriker og hyler fordi flokene er for store og alle hårbørstene brekker i to. Haha. Årh, håret mitt </3

 

1: Macadamia Natural Oil - Rejuvenating Shampoo | 2: John Masters Organics Sea Mist Sea Salt Spray With Lavender

3: Goldwell - Dualsenses Green True Color Balsam | 4: BaByliss PRO Argan Oil Restorative Hair Mask

5: Tangle Teezer The Original - Plum Delicious

 

Hvis dere trykker dere inn til BliVakker.no gjennom denne linken får du også 20% avslag! Og jeg får 50 kr i gavekort om du kjøper noe fra min link. Det er med andre ord en vinn-vinn situasjon! Hehe. Happy shopping!

 

Langsom lørdagGod helg alle sammen! Her på sydspissen regner det ustanselig, så det går mest i innekos for tiden. Litt senere i dag skal jeg på kino for å se Wolf of Wallstreet. Liker veldig godt Leonardi DiCaprio, så ser for meg at dette kan bli en koselig kveld. Håper alle får en flott lørdag videre 

Instalately


Først vil jeg bare nevne tusen takk til de som har kommet med støttende ord til det forrige innlegget. Utrolig koselig 

1. Ut i hundre uka i Kristiansand. Grillet kylling med coucous, salat og chillitzatziki. Kjempegodt!  // 2. Douge får meg alltid i godt humør. Spesielt dette bildet!  // 3. Tror jeg har funnet oppskriften til verdens beste brownies ♥ // 4. Dilla på peppermyntete. Spesielt godt når man har måket snø i 2 timer, også fine Solan som er på koppen da. // 5. Hos familien Ljosland får man servert kaffe i verdens søteste kopp. // 6. Modelmydiet.com kunne fortelle meg at jeg hadde sett slik om jeg veide hele 15. Ikke ta av meg, men altså veie 15. // 7. Tapper den pysete hunden har kommet på Netflix. Nostalgi♥ // 8. Fått meg verdens søteste reisepute fra eBay. // 9. Meg og min flotte søster! Vi er ikke akkurat så veldig like..

 

Følg meg gjerne på instagram om du ønsker! Fiskepinne heter jeg der, eller du kan trykke på instagramboksen i profilhjørnet for direktelink ->

Legg gjerne igjen en kommentar med ditt insta-navn! Er alltid på jakt etter nye å følge :-)

Når man venter på en dag som aldri kommer


..Og plutselig så er den allerede over! I dag var jeg hos en indremedisiner på sykehuset i Kristiansand. I 10 måneder har jeg ventet på å få denne timen, og det var etter alle årene med nevrolog, revmatolog, røntgen, hundrevis av blodprøver og diverse scanninger. Etter 1,5 times konsultasjon hos henne fikk jeg beskjed om at hvis de resterende blodprøvene ikke viste noen andre tegn på alvorlige sykdommer så kommer jeg til å få diagnosen ME. 

Skremt, glad, trist men så utrolig lettet for at jeg nå kan se en ende på hva som føles som en uendelig kamp. I dag ble jeg tatt imot av en flott, sympatisk og ikke minst flink lege. Det føltes som om jeg hadde gått halve livet og ventet på akkurat denne timen hvor jeg skulle høre hva som har gjort at min kropp ikke har fungert optimalt. I 6 år har jeg gått fra diverse leger, kiropraktorer, fysioterapauter, spesialister og tilbake til lege igjen. Nå sitter jeg her med et glis fordi jeg vet jeg har blitt hørt, men med en liten nervøsitet langt inne, fordi jeg ikke aner hva det vil innebære å leve med en diagnose.

Til tross for mye venting og masing på leger og sekretærenes sekretærer er jeg utrolig imponert over norsk helsevesen. Jeg forstår det er lett for de som jobber med syke mennesker hver dag å bli litt kynisk, men for det meste har jeg bare blitt tatt imot med vennlighet og forståelse. Jeg har også mange støtteapparater rundt meg. Kjærlige foreldre, en herlig kjæreste støttende søsken og gode venner. Ikke minst er jeg takknemlig for at jeg kan faktisk kan ta det med ro og lytte til kroppen min, at jeg slipper å presse meg igjennom en 7,5 timers arbeidsdag 5 dager i uka. At jeg får støtte til å bli frisk. Mitt største ønske er å komme tilbake til jobb igjen, om så bare et par ganger i uka. Men frem til da må jeg bare jobbe med å takle hverdagen. 

Helt ærlig visste jeg ikke var ME var før sånn ca 1,5 år siden. Det var ikke noe som hadde krysset tankene mine i det hele tatt, før noen spurte meg om jeg hadde tenkt på om det var det som kunne være problemet. Etter å ha lest en del om det så falt alle bitene på plass, for det aller meste stemte jo. Det var en merkelig følelse. Jeg hadde tenkt på fibromyalgi og leddgikt. Jeg kan jo ikke så mye om diagnoser og slikt, så hadde jo egentlig ingen konkret mening på hva det kunne være. Jeg hadde bare sjekket meg for alt mulig. Tenk om noen ikke hadde satt tanken om at det var nettopp ME det kunne være oppi hodet mitt? Da hadde jeg kanskje fortsatt hoppet rundt til diverse spesialister. Sprøtt å tenke på.

Når jeg tenker meg om så har kanskje ikke en ME diagnose så veldig mye å si. Det finnes ingen konkrete behandlinger og det finnes ingen tabeletter jeg kan ta morgen, lunch og kveld i en uke også blir jeg frisk. Men det er allikevel godt å vite at jeg har blitt hørt, at jeg ikke bare er den daffe, unge jenta som lever på NAV og ikke gidder å gjøre en dritt. Selv om man ofte får slike kommentarer må man bare se bort ifra det har jeg lært. Men det hadde ikke gjort noe med en klapp på skuldra i stedet, og heller høre 'dette skal nok gå bra, skal du se.' Jeg håper virkelig ingen tror at jeg noengang kunne taklet å være borte ifra venner og jobb og alt som en 20 åring skal ha, bare for å få noen arbeidsavklaringspenger i lomma. For det er absolutt ikke verdt det. Kampen med NAV var ikke akkurat enkel for å si det slik. Det er i ekstremt kort tid man kan overbevise seg selv om at det er herlig å kunne lese blader og drikke kaffe til langt på morgenen. Jeg savner rutiner. Alt jeg kan gjøre er jo bare å sysselsette meg på beste vis.80% av de som får ME diagnosen når de er unge blir friske etter noen år. Jeg har med andre ord alle oddsene på min side. For det SKAL gå bra. Jeg er ei normal jente på 20 år med interesser og venner. Jeg liker å være sosial, og jeg liker å være med familien min. Det er tungt å velge om man vil ta seg en dusj eller bli med på familiebesøk en dag. For helst vil jeg jo være alt. En god datter, god venn, god kjæreste, god søster og en god arbeidskollega.

I 10 måneder gikk min mor rundt og var nervøs for helsetilsdanden min. "Hva om hun har kreft?" Hørte jeg henne si. Det er vondt å se på at de man er mest glad i også lider av det faktum at jeg ikke er frisk. Derfor var det fantastisk å se henne i dag, lettet over at det ikke var noe mer kritisk. Det er godt å få svar på gnagende spørsmål. Kjæresten min har også støttet meg mye igjennom den tiden vi har vært sammen. Han har vært forståelsesfull og tålmodig. Han har til og med kjørt i over en time sent på kvelden etter jobb fordi jeg følte meg ensom eller forferdelig sliten. Det kaller jeg en god catch!

Så hvis disse resterende prøvene ikke forteller noe som helst, blir jeg mest sannsynligvis sendt til Eiken rehabilitering i 4 uker. Men til tross for en diagone med både trøtthet, leddsmerter, muskelsmerter og alt som følger med så kan jeg ikke sitte her og deppe. Jeg er så utrolig heldig som er født i dette landet, får oppfølging av gode leger, kan ha en stabil og god økonomi, og har fantastiske mennesker rundt meg. Norge satser mye på ME forskning, og jeg kan dra på rehabilitering med fysioterapauter og personlige trenere som gir meg den beste oppfølgningen slik at min vei tilbake til hverdagen skal gå raskere og så knirkefritt som mulig.

Jeg vet ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget, men jeg vet at jeg vil at alle som har hjulpet meg, om bare ved å si "det kommer til å gå bra!" skal høre: TUSEN TAKK! Å være ei 20 år gammel jente som er lenket til senga mesteparten av dagen vil jeg ikke unne noen som helst, men jeg vet at alt kommer til å bli mye lettere når jeg har folk rundt meg som bryr seg. Dere er fantastiske, og fortjener en god klem alle sammen (også fra meg som ikke liker å klemme engang!) Dette skal jeg klare.

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits