Iselinn Andersen - ☮

week three: Look into the light.


Tredje uke av femtito. Denne ukens tema var look into the light! Det passer jo egentlig himla bra siden det er vår og alt. Krokusblomster er på en måte et sikkert tegn på at det er vår! Ikke så lett å finne midt i snøkaoset på sørlandet, men jeg fikk fanga en som hadde klart å redde seg unna sola. Synes det er litt fascinerende med den typen blomster som på et vis klarer å komme opp, selv om det er frost i bakken.

 

 

 

Hva synes du om ukens bilde?

Innkjøp: Rødt og gullnagler


Synes denne genseren var utrolig kul! Ser for meg at den blir knall sammen med solbrun hud (synes den typen rødfargen ser mye bedre ut når man er litt tan) og en shorts eller noe. Kan kjøpes HER.

 

 

Hva synes du?

Retro: Kameraer og utstyr jeg vil ha i mitt liv
 

Åh, jeg har sååå lyst på. Prisene er jo i tillegg ganske overkommelige, kamerautstyr pleier jo å være ganske dyrt. Også har jeg kjempelyst på et analogt kamera, det andre jeg hadde ble jo stjålet. Alle sammen er funnet på www.kipekee.no, bortsett fra polaridkameraet som er funnet på www.coolstuff.no. Og til alle bekjente som leser bloggen min, jeg blir jo faktisk 20 i september, her fikk dere noen gratis gaveideer! Heheheh. Noe dere kunne tenke dere? 

Tilbakestilling av design - det kommer snart et nytt!


Jeg trodde jeg hadde verdens beste ide med å ta bort alle sidemenyer i bloggen min for en stund siden, men viste seg at jeg raskt savna det. Nå har jeg bestilt nytt design som forhåpentligvis blir klart til etter påske, og det gleder jeg meg masse til! Til den tid tilbakestilte jeg bare designet til slik jeg hadde det før, folk ble visst litt forvirra uten standard blogg oppsett. 

 

 

Så nå håper jeg dere er litt fornøyde enn så lenge :-D 

week two: glitter and glam


Mitt bidrag til 52 weeks denne gangen. Det ble litt sånn 'after the afterparty'. Meg som kommer slingrende hjem fra byen i soloppganga, haha. Ødelagte bein, krypende kjole og røyken i hånda hahah. My kind of glam! Tok bildet under Lundsbroa faktisk, og folk som gikk forbi stirra jo ganske hardt kan man si. Ikke så rart heller? Haha. I tillegg er det jo nærmest snøstorm ute, og jeg er syk så det var nok et flott syn. Anyways, slik tolket jeg iallefall temaet Glitter & Glam! Besøk Lena, Susanne og Marthe for å se deres 52 weeks bilder også.

 

Hva synes du?

Akutt wanderlust


Akutt wanderlust

 

Jeg våknet opp idag og fikk se at det snødde temmelig godt ute, og jeg som trodde våren var på vei. Selv om jeg nettopp var på ferie så merker jeg at reiselysten min (som stort sett er utemmelig) steg et par hakk. Kunne gitt så mye for å reise til et varmt sted nå! Drømmer meg tilbake med å se litt tilbake på gamle reisebilder.

 Lider du av Wanderlust nå?

Fashion inspo


Fashion inspo

 Noen ganger må jeg bare komme med noen inspo innlegg. Kikka litt på lookbook, weheartit osv i dag for å f litt inspirasjon. Ligger hjemme og spyr, og da gjør det ikke noe om man har noe pent å se på, haha. Dessuten bestilte jeg meg et par ting hjem fra eBay idag, gleder meg til de kommer. Hva synes du om inspoen?

5 små fototips


5 små fototips.

 

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage et lite innlegg med noen få, enkle fototips. So here goes! 

 

1. Det beste kameraet er det du har med deg. Det hjelper ikke å kjøpe kameraer til titalls tusen kroner om det ligger hjemme når du er ute på eventyr.

2. Alt trenger ikke koste en formue. Det beste objektivet jeg har kostet 700,-. Du kan selv lage reflektorer, regnbeskyttere eller få kule bokeh-effekter med en pappbit, saks og teip.

3. Ha det gøy, let høyt og lavt. Skal du fotografere noe, ikke vær redd for å kryp litt på bakken eller klatre opp i et tre. Vinkling har utrolig mye å si!

4. Glem klumpete utstyr. Med mindre du vet du kommer til å trenge det, ikke drass med deg stativet og studiolamper. Det gjør bare ting mer komplisert.

5. Naturlig lys er vakkert lys. Det kan være vanskelig å få til, fordi man har jo ingen kontroll over sola og skyggene. Lær deg å jobbe med det istedenfor mot det.

 


Prøvde å finne et bilde som passet til alle punkter nevnt ovenfor. Tvillingniesene mine sin 2 års dag! Glad jeg stod klar med kameraet og billiglinsa mi. Liker forresten hvordan lyset fra kaka treffer ansiktene og lager litt skygge, sammen med lyset ifra det store vinduet ved siden av dem.

 

Hva synes du om tipsene? Har du noen fototips du gjerne vil dele? :-)

Week one


52 weeks: Week one.

 

Da kommer endelig første bilde i 52 weeks utfordringen som jeg er med på, den skulle jo egentlig komme ut på lørdag, så ble det søndag, og nå fikk jeg endelig gjort noe med det. Var i Danmark i helga og klarte å forstue ankelen min da jeg ramla ned en steintrapp i Aalborg, haha. Uansett, hadde jo egentlig tenkt å komme meg ut å ta noen bilder til temaet men det ble det jo naturligvis ikke noe av. Dermed ble det et bilde jeg ikke har publisert før. Tenker også å endre litt på designet slik at jeg har ukas bilde i sidemenyen også, høres det bra ut?

 

Tema: Drømmer

 

 

Barns drømmer er egentlig litt fascinerende når man tenker over det, hvor drømmen kan være så enkelt som å spise is på en fin sommerdag når man dypper tærne i havet. Dessuten er jeg veldig glad i dette bildet, føler hun utstråler glede og forventning over hva som venter rundt husveggen når hun leker tikken med søstera si.

Neste ukes tema er 'glitter og glam'. 

52 weeks


Jeg har blitt bedt med på 52 weeks! Det vil si at vi legger ut hver lørdag et bilde av et bestemt tema. Mitt kommer nok ikke ut før på søndag kveld siden jeg er i Danmark. Andre som er med erSvartfoto,Lenafoto og fotosusanne. Vi får jo se hvor lenge jeg klarer å følge med på disse, har jo en tendens til å falle litt ifra slike ting, haha.


// Gammelt bilde fra i sommer


Første uka er tema: Dreamer. Som sagt kommer dette bildet ut på søndag (eller kanskje ikke før mandag, who knows) Jeg vet desverre ikke helt hva som skjedde med skriftstørrelsen nå, men jeg har desverre ikke tid til å fikse det. Sorriiii!

Ålborg neste!


Ålborg neste!

 

Nå tar jeg meg en liten helgetur til Danmark med russen, dvs at det ikke kommer noen innlegg før på søndag. Har tidsinnstilt et lite til dere da, så det ikke skal bli så altfor galt. Vi snakkes på søndag! 


 

Hva gjør du denne helga?

Pakke i posten: Clutch fra Ebay


Pakke i posten: Clutch fra Ebay

 

Endeliiig har den siste pakka med ting jeg bestilte fra Ebay kommet. Sikla på denne utrolig lenge, og til slutt måtte jeg bare ha den, tihi.

 


 

 


Er den ikke kjempesøt?

I'm radioactive!
Verdens mest random og så forrige måned overskrift tenkte du sikkert nå - men jeg er faktisk radioaktiv! Haha, var på sykehuset idag og skulle ta sånn CT-scanning, de måtte pumpe meg full av slike stoffer. Så nå kan jeg visst ikke reise inn til USA på et par dager, det sugde jo litt. Ligger egentlig på sofaen og venter på mutasjonene og/ eller superkreftene som må komme. 

 

I mellomtiden går jeg rundt og fryser litt og ser sløv ut. Haha, jeg sovna faktisk inni den scanneren, så trøtt var jeg. Fikk pakke i posten idag også som jeg viser dere senere! Hva har du gjort idag? Har du fått superkrefter etter å blitt eksperimentert på med radioaktive stoffer?

Kald og passiv, men så standhaftig


Kald og passiv, men så standhaftig

 

  Særemnet skal leveres på mandag, og jeg reiser på tur til Ålborg med russen på fredag, og i morgen er det visning og fortsatt rotete.. Så nå må jeg virkelig være stødig som en bauta, haha! Leser særemnet og koste meg med egg og bacon. Love it! Likte forresten bokeh-effekten på bildene over, takket være paljett-kjolen min, haha. Jeg er så flink til å utsette ting og ønsker jeg hadde begynt med særemnet for et halvt år siden da vi faktisk fikk oppgaven, jeg er så altfor sørlending. "Mi tar det i mårra!".. Er du fæl på å utsette ting? Og hva gjør du idag?

Just know it was you all along who had a hold of my heart


Just know it was you all along who had a hold of my heart.
Utrolig tilfeldig tittel, men jeg kunne ikke komme på noe mer spennende, dessuten har jeg litt dilla på Kings Of Leon om dagen, haha. Kjempelei av å være syk og sånn. Dessuten er det ikke lenge før særemne skal leveres heller, så får ta et lite skippertak på det også. Hadde gleda meg masse til å drikke te, også hadde vi ikke mer sukker, haha. Da ble jeg maks furten. Beklager for utrolig dårlige bilder idag forresten, er helt i ørska, så mye som plutselig skal skje på en gang, må også rydde hele leiligheten til takstering i morra. Stress, men det ordner seg sikkert. Hva gjør du idag?

Photographers are violent people


 

Haha, synes den var litt morsom jeg!

I know how it looks but all that glitters ain't gold
Idag skal jeg bare rydde litt og kose meg med godteriet jeg var for mett til å spise i går kveld, haha. Maks sløkkehelg, sånn er det når man er syk. Litt deilig å bare tusle rundt, høre på litt musikk og spise gode ting på en fin, vårslig søndag.

 

 


 


 

Hva gjør du denne søndagen?

Foto: Min nye tatovering
Den 15. februar fikk jeg en ny tatovering på arrangementet Kroppskunst Mot Barnekreft. Jeg gikk til Cherry Flavour Custom Tattoo i Mandal og valgte en svale. Tatoveringen kostet 500,- og alle pengene gikk direkte til veldedigheten. Jeg har lenge hatt lyst på en svaletatovering, så det passet egentlig perfekt. Også er den jo kjempesøt og liten da! Svaler har mye symbolikk i seg, både som tatoveringsmotiv og for meg personlig.

 


 

 


Fikk du også tatovering på kroppskunst mot barnekreft?
Nytt fra eBay


Nytt fra eBay.

 

Søtt midjebelte


3 solbriller. Hadde håpt de kom før jeg reiste, men typisk nok kom de to dager etterpå, haha

Likte spesielt godt disse solbrillene.


Herreskjorte


Kjempedeilig hettegenser med masse gossin inni.

Usymmetrisk kjole, hadde håpt den var mer burgunder, men den var visst signalrød. Menmen
Haha, se på denne spesielle saken. Kjempekul shorts, men den mangla knappehull! Haha wtf.. Nå vet jeg hvorfor den var så billig, man må kutte opp shortsene selv, hahah!


Noe du likte?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits