Iselinn Andersen - ☮

Fun in the sun
He.rre.gud.. Jeg har vært solbrent EN gang før i mitt liv. Og da var jeg liten, og kan ikke huske at det var så ille. Jeg er så brent! Fra ryggen til føttene til øyelokkene. Jeg må være tidens mest sutrete person akkurat nå haha. Det er jo så vondt! Har aldri hatt sympati for de som blir solbrente før, men nå bøyer jeg meg i støvet og sier unnskyld! Smørt meg inn med 3 lag after sun og håper på at det blir bedre til i morgen, haha. Dagen har heldivis vært helt fantastisk med bading og soling og litt vindusshopping. Men nå tror jeg at jeg runder av og fortsetter med å sutre og hive i meg toblerone, litt sjokolade funker alltid på humøret!

 

Håper alt står bra til hjemme! Pleier du å bli solbrent?

This could be paradise


Tidenes søndagsfrokost! Det er tradisjon hos oss å ha egg, bacon, pølser og bønner til frokost når vi er i syden, og det smaker like godt hver eneste gang. I dag har vi bare ligget og grillet oss nede ved stranda, og til morgenen tok jeg meg en liten joggetur rundt "hjerteøya". Det har desverre blitt litt overskyet og småkaldt nå, så vi skal bare sitte på verandaen til vi blir sultne igjen, haha. Har sååå lyst til å gå amok i den butikken dere ser over her. Men må jo være fornuftig, hehe! Håper alt er bra i Norge, hørte det var temmelig vårlig hjemme på Sørlandet iallefall. 

Hola Gran Canaria!


Hadebra, kalde Norge!

Hola varme Gran Canaria!

 

Nå er vi godt stasjonert her på Anfi Del Mar, kommer faktisk aldri over hvor fint det er her! Badekar på rommet og tidenes utsikt. Herlig! Nå skal vi rusle ut og spise middag hvert øyeblikk, så stupe i seng. Det har vært en lang dag med reising, så det skal bli godt å få slappet av litt. Viser dere det flotte hotellet senere! Åååh, er så gira! 

Et perfekt hjemmespa


Nå skal jeg love dere at jeg har kost meg masse! En hjemmespa-dag gjør virkelig susen for en sliten kropp. Dette er hva jeg sverger til når jeg skal ha spa dag.

 

1. Fotfil | 2. I love Strawberries & Cream bodyscrub| 3. Figs & Rouge cherry blossom lip balm | 4. Hårkur fra Joico | 5. En god bok! Virkelig et must | 6. neglelakker fra Ciatè | 7. Dusjskrubber til ryggen | 8. Victorias Secret fuktighetskrem | 9. Chilleste chillelista spillelisten min på Spotify | 10. Mani/ pedi sett | 11. Bryn og vippefarge | 12. Voks fra Veet | 13. Ansikstskrubb fra Palladio | 14. Fuktighetskrem til bena fra Alessandro | 15. Hårfarge | 16. Shai Barberhøvelen | 17. En grov skrubber

 

Alt er godt kompanjert av en svart kopp hasselnøttkaffe 

Hvor ofte pleier du å ha din egen lille spadag?

The first bird gets the worm, but the second mouse gets the cheese


 

God morgen og god fredag alle sammen! I dag sov jeg leeeeeeenge, og det var så ufattelig deilig. Har sovet ganske dårlig i det siste, så det var fantastisk å få sovet ordentlig ut. Reiser jo faktisk i morgen tidlig klokken 7, så det blir jo en skikkelig lang dag. Derfor var det godt å kose seg med osteomelett, bacon og peppermyntete. Resten av dagen skal bli brukt til en liten spadag hjemme, er alltid et must før jeg reiser på ferie! 

Håper alle får en knallfin fredag :-)

Nytt fra eBay - skull decanter


Åååh, når jeg så denne visste jeg bare at jeg måtte ha den! Den var bare så meg + at jeg elsker karafler. 

eBay er jo bare tidenes shoppingmekka! Jeg kjøpte den i 1000ml og det fulgte med 4 glass. Alt for bare 180 kr! Love it. Hva synes du om innkjøpet?

Innkjøp - klar for sommer!


God onsdag alle! I dag har jeg vært og gjort mine siste ærend før jeg reiser på lørdag. Jeg fant ENDELIG bikinitopper som passer! Åh, da ble jeg glad haha. Synes ikke det er så gøy å betale 400 kr for en bikinitopp som er helt ok bare fordi den passer. Det var utrolig surt og kaldt i byen i dag, så nå kjenner jeg at jeg gleder meg fryktelig til sommer og soooool 

Måtte jo ha 2 stykker når jeg endelig fant noe som passet. Den aprikosfargede er såååå fin!

Bodyscrub for å få bort døde hudceller slik at brunfargen sitter bedre | Batiste tørrshampoo for mørkt hår | Veet voks. Virket genial til brynene!


Denne luktet så godt, skal bli deilig å få prøvd den!

 

Alt er fra Lindex.

Svar på spørsmålsrunden


Q: Hvor får du inspirasjon fra? 

A: Jeg får egentlig inspirasjon fra hvor som helst. Blader, bøker, TV, andre bloggere, folk ute på gata, hvis noen sier noe spennende, en tilfeldig ting jeg ser osv. Ofte hvis jeg mangler inspirasjon pleier jeg å titte innom weheartit. Der får jeg inspirasjon på et par sekunder.

 

Q: Hvilke sminkeprodukter bruker du?

A: Jeg har faktisk laget et innlegg om dette ganske nylig, det kan du lese her.Q: Var tatoveringen vond?

A: Regner med det er tatoveringen av svalen du mener, og nei den var ikke vond. Kjente det litt når nåla var rett på skulderbeinet, men absolutt ikke smertefullt.

Q: Vil du ta flere tatoveringer?
A: Absolutt! Har titalls planlagt i hodet allerede, haha. Men først må man ha penger!

 

Q: Hva fikk deg til å blogge, og hva gir deg lysten til å blogge?
A: Jeg begynte å blogge for å ha en grunn til å plukke opp kameraet regelmessig, og jeg fortsatte fordi det er utrolig morsomt å få fine tilbakemeldinger!

 

Q: Hvor redigerer du bildene dine?

A: Først i Camera Raw, deretter i Photoshop CS5.

 

Q: Hvor høy er du? 

A: Jeg er 173/ 174 cm høy.

 

Q: Hva liker du best og minst med kroppen din?

A: Kan jeg si huden på det jeg liker best? Haha. Får veldig sjeldent kviser, blir aldri tørr også blir jeg brun temmelig fort. Det jeg liker minst tror jeg må være magen eller lårene.

Q: Hva gjør deg sur og hva gjør deg glad?

A: Mas kan gjøre meg utrolig sur. Egentlig gjør mye meg glad, men er det skikkelig rævva så tar jeg meg en tur innom 9GAG og alt er bra igjen, haha!

 

Q: Hva ville du gjort hvis du var Rihanna for en dag?

A: Jeg ville tatovert en penis på kinnet, så hun hadde noe å stri med når hun ble seg selv igjen, haha.

 

Q: Er håret ditt naturlig eller er det extensions?

A: Håret mitt er naturlig.Q. Når du blir en av norges mest kjente bloggere, vil du fortsatt huske meg? (</3)

A. Bare hvis du sponser meg med 70 cm lange extensions og restylane!

Nervevrak


 

I dag er det visdomstanna som skal bli trukket, og jeg har fått beroligende fordi jeg har så sinnsykt tannlegeskrekk. Jeg er nesten like nervøs for å ta tabelettene som å trekke tanna. For en dag..

You can not buy happiness. But you can buy sushi!


For en koselig ettermiddag! Christopher og meg spiste bursdagsmiddag på Food Asylum i Kristiansand, så utroooolig godt! Må være det beste jeg har smakt på lenge. Anbefaler alle som er i Kristiansand å spise der. Etterpå gikk vi bort til Herlig Land og spiste oh my god brownies. Det er nettopp det man sier når man tar første biten: Oooooh my goooood! Haha. Nå skal vi bruke resten av kvelden på å se ny episode av The Walking Dead og litt Game Of Thrones.

Håper alle har hatt en knallfin mandag! 

24.03.2014


God mandag alle sammen! Helga har vært proppfull så jeg har ikke fått vært innom bloggen, bortsett fra å svare på noen kommentarer med bloggappen. På lørdag feiret vi Christopher sin bursdag, kjempekoselig kveld, og morsomt å treffe alle igjen! Men i dag har han faktisk bursdag, og da må vi jo såklart ut og spise. Gratulerer med dagen til verdens beste kjæreste   
Mandag = En svær kopp med noe godt i! Tenker forresten at jeg svarer på spørsmålsrunden litt senere i kveld, er det noe du lurer på? Du finner innlegget her. 

Innkjøp fra Sabo Skirt


For noen uker siden oppdaget jeg Saboskirt.com igjennom en eller annen blogg, og de hadde såååå mye fint! Perfekt sommertøy. Og siden jeg reiser til Gran Canaria om 1 uke og 1 dag (iiih!) så måtte jeg jo bare kjøpe noe. Alt var sååå fint, og behagelig å ha på seg.

Verdens fineste bomberjakke. Ser nesten ut som et maleri på ryggen!

Burgunderrød cardigan, leopardshorts og cropped top. Siden jeg har en veldig utrent mage er jeg ikke så komfortabel med magetopp-trenden, men det funker når shortsen går såpass høyt opp! Også er det utrolig gøy med noe annet.

 

Var ute og jogget i det fine været nettopp, gleder meg sååå til sol og sommer! Dere blir vel skikkelig lei av dette sommermaset mitt, men sommeren har faktisk bare med å komme med en gang, haha! Hva synes du om innkjøpene?

Spørsmålsrunde


Jeg har fått endel nye lesere for tiden, så tenkte å starte en liten spørsmålsrunde. Svarer alltid på spørsmål i kommentarfeltet, men synes egentlig spørsmålsrunder er veldig gøy både og svare på og lese. Tenker jeg svarer innen søndag kveld.


Lurer du på noe?

Oppskrift på sunn og enkel sjokoladesmoothie


God torsdag dere! Nå har jeg endelig fått ryddet og vasket skikkelig på rommet mitt, aner faktisk ikke hvor lenge jeg har utsatt det, haha! Etterpå var det skikkelig godt å sette seg ned med en kjempegod smoothie! Den er faktisk superenkel, og også sunn! Så denne kan du fint drikke på en helt vanlig torsdag med goooood samvittighet, også smaker den heftig godt! Denne oppskriften er mer enn nok til 2 personer, eller hvis du vil slenge litt inn i kjøleskapet til senere.Håper alle får en knall dag videre! Jeg skal tilbringe den i senga med netflix og pys <3

8 wants


God onsdagskveld alle! I dag har jeg bare ligget i senga og sovet og vindusshoppet på nett helt siden jeg kom hjem ifra Kristiansand. Nå skal jeg straks på besøk til søstera mi, så det blir nok kjempekoselig! Tenkte å vise et lite utdrag av mine siste cravings. Den som hadde vært rik <3 haha.

1. Den perfekte boyfriendjeansen. Har ennå ikke funnet mitt drømmepar til en fornuftig pris. 

2. Passport cover fra Victorias Secret.

3. Folding Clubmaster Polaroid solbriller fra RayBan.

4. Canon EOS 5D Mark III. Drømmekameraet!

5. Lyseblått polaroidkamera fra Fujifilm.

6. Valentino studded kitten heels.

7. Free 4.0 Nike Performance løpesko.

8. Daniel Wellington klokke.

 

Det er altfor mye fint der ute! Hva står på din drømmeliste akkurat nå?


You have to get through the bad days to get to the good days


Aiaiai, it's one of those days! Haha, dagen begynte passelig nok med en time til tannlegen, hvor jeg fikk beskjed om at sånn ca alt var galt fordi min andre tannlege (som jeg har betalt mangfoldige tusen kroner for å gi meg pene tenner) har så og si ødelagt det meste der inne, og jeg kan se for meg tusenlappene flyte. Jeg må faktisk også operere ut en tann.. Ja... Operere. I tillegg har jeg tidenes tannlegeskrekk så det var jo veldig oppmuntrende, haha. Også har jeg sittet og snakket med banken i over en time, og kortet mitt har sluttet å fungere så jeg fikk ikke kjøpt noe av det jeg skulle i dag. Hahah århh, kan le nå som jeg ligger i senga, men her kan jeg ikke bli for lenge heller. Må nemlig helt inn til Kristiansand for å være der til en legetime i morgen tidlig. Det er på slike dager man bare vil kose seg i senga med jordbær og grovbrød med deilig ost på, men du kan ikke. Haha, nå er jeg ferdig med årets klaging, jeg lover! Heldigvis skal jeg sove hos kjæresten i natt, og det blir nok veldig koselig. Pluss at det er ny episode med The Walking Dead, så det som gikk galt i dag skal jeg gjøre opp for med kveldskos :-D

 

Håper dere har hatt en knall mandag! Har du tannlegeskrekk?

10 favorittprodukter akkurat nå


Hei! Jeg må fortelle dere noe kjempespennende: Jeg hadde ny rekord med 496 norske lesere i går! Det var utrolig morro, men også litt skummelt at så mange hadde vært innom bloggen min, hehe. Det var nok takket være at jeg ble linket hos stina.blogg.no i går, men ble helt sjokkert allikevel! Uansett, har fått spørsmål om jeg kunne skrive litt om mitt favorittprodukt, så jeg slo på stortromma og viste dere ti produkter jeg har blitt utrolig glad i den siste tiden.

1. Babyliss pro argan oil: Denne hårkuren er så gull! I tillegg til å dufte fantastisk og gi håret glans så er den også organisk. Tommel opp!

2. Ciatè base coat. Skjønner ikke hva jeg gjorde med neglelakken min før jeg begynte med basecoat? Neglelakken sitter mye lengre, og neglene mine blir ikke misfargede.

3. Beautybird foot gel. Etter en lang dag på jobb/ shopping/ turgåing i skogen er det vel ikke bare meg som verker under føttene? Denne kremen kjøler ned trette føtter og legger, og avslapper musklene. Lukter forresten dødsdigg!


4. John Masters organics salt spray. Denne gir håret den fine beach-looken og får håret til å lukte lavendel. I tillegg er den organisk!

5. Palladio facial scrub. Alle mine rense og fuktighetsprodukter til ansiktet er fra Palladio. Denne skrubben gjør ansiktet silkemykt og lukker porene. Denne er også organisk.

6. Anatomicals eye bag patches. Jeg har ofte trette poser under øynene. Sleng disse på i 30 minutter imens du gjør noe annet, og vips, så er de borte.

7. Batiste tørrshampoo. Jeg er nok ikke den eneste som sverger til Batiste når håret begynner å bli fett, haha. Denne har også saltpulver i som gir masse volum til håret.

8. Ocèane Femme makeup remover. Denne er genial! Hvis man sminker seg og gjør noe feil trenger jeg ikke finne vann og sminkefjerner. Denne funker som et lite viskelær og er faktisk en livredder iblant!

9. Blender Cleanser. Å vaske sminkekostene er viktig, og denne har blitt min favoritt! 

10. Nougat London sparkling body shimmer. Jeg liker å smøre denne utover leggene når jeg skal på fest/ pynte meg litt ekstra. I tillegg er den ikke fet og tørker så og si med en gang.

 

Hva er ditt favorittprodukt for tiden?

Sunday clears away the rust of the whole week


 

Sunday is funday! Søndager er virkelig ment til å tilbringes i senga med en dose Friends på Netflix. Og deilig mat og en stor kopp te, selvfølgelig. Har fått utrolig dilla på å spise fullkornswrap med avocado og spekeskinke, smaker helt sinnsykt godt også er det utrolig mettende. Ønsker alle en kjempefin søndag 

Og som de fleste bilder på instagram lyder på søndager: "If it requires a bra or pants, it's not happening today!"

Oppskrift på double chocolaty chip frappuchino fra Starbucks


 

Åh NAM! Jeg har hatt dilla på double chocolaty chip frappuchino helt siden jeg fikk smaken på det i New York! Nå savnet jeg det sånn at jeg rett og slett bestemte meg for å lage det selv. Som dere kanskje har fått med dere til nå så er jeg tidenes sjokoladejente, og synes egentlig ostekake er en fornærmelse for ordet kake. Haha! Uansett, meg og mamma trengte en liten humørstarter og da slo jeg rett og slett til. Må kanskje lage denne til dessert i morgen også? Farfar kommer nemlig hjem etter 3 måneder i Tanzania, skal bli himla godt å få han hjem igjen <3
 

Hvis du heller vil bruke den ferdig piskede kremen man kjøper i butikken, så kan du selvfølgelig det! Men hvis du lager selv må du passe på så du ikke pisker for lenge. Ikke langt fra krem til smør, hehe.

 

Dette var rett og slett himmels, og absolutt ingen slankekost, haha. Men det er faktisk lov å unne seg noe ekstra av og til! Håper alle får en fantastisk lørdag :-)

Nytt fra Blivakker.no


God lørdag alle sammen! Nå har jeg nettopp vært og hentet en etterlengtet pakke fra BliVakker.no. Er alltid så gøy med noe nytt! 

Joico hårkur fra K-PAK. Dette tror jeg må være verdens beste hårkur, har brukt den før og håret har alltid blitt silkemykt. Håret mitt blir alltid forferdelig slitt i varmen, så denne kan være god å ha til Gran Canaria turen. Også kunne jeg bare ikke motså å kjøpe Victorias Secret bodylotion når den var på tilbud. Angret sånn da jeg var på VS i New York, men var så bekymret for overvekt (noe som var helt unødvendig, vi kunne hatt med oss 10 kg til, haha) Himmel så godt den luktet!Detox har jeg hørt mye om, og har nå bestemt meg for å prøve dette selv! Har vært dårlig siden desember, og ekstremt mye drittmat har blitt konsumert. Så kanskje dette kan hjelpe litt? Isåfall gi meg en ny frisk. I tillegg kjøpte jeg Spirulina, noe som er med på å få betennelser ut av kroppen, og for meg som konstant har for høy CRP kan kanskje dette hjelpe litt. Blir uansett veldig spennende å prøve! Målet er en detox på 5 dager til å begynne med. Hvis det ikke blir for ille så prøver jeg med på en hel uke. Og for de som lurer, nei jeg skal ikke bare drikke te og vann med kosttilskudd, hehe.

 

Har du noen erfaring med detox?

To travel is to live


Ooog, der var finværet borte ifra Lindesnes igjen. Sol og shorts har blitt byttet ut med storm og kosedress, hehe. Temmelig sykt at jeg har kunnet sitte ute på verandaen i de siste dagene i bikini, og allikevel kokt over av varme, så var temmelig forberedt på at det ikke skulle vare for lenge. Men når regnet kommer så smyger reiselysten min opp i taket. Jeg har så lyst på en byferie i et par dager i sommerferien. Men hvor skal man dra? Jeg er så heldig at jeg har en kjæreste som er (minst) like reiseglad som jeg er, så forhåpentligvis klarer jeg å lure han med på en liten tur, haha.

 wan·der·lust  (wŏn′dər-lŭst′)

n.

A very strong or irrestistible impulse to travel

I London har jeg faktisk vært før, og jeg ELSKET det. Har faktisk veldig lyst til å flytte hit. I London ville jeg gått og sett på alle de typiske turistattraksjonene, Gått på vintageshopping og funnet butikker som solgte kule ting, spist engelsk frokost med egg, bacon og bønner i Liverpool Street, og gått på en shop til you drop runde i Oxford Street.

Bella! Jeg har så utrolig lyst til å reise til Italia. Roma er jo et 'duh' når man skal ut og reise i Europa. I Roma ville jeg ha sett Colluseum, spist Italiensk pizza, sitte på en utendørs restaurant og hatt hvitvin til lunchen og spasert rundt i ettermiddagssola for å se på alle de flotte skulpturene og den flotte arkitekturen.Omelette de fromage! Pariiiiis! Har aldri vært her heller, ser for meg at det kunne vært perfekt å reise hit en varm dag i juni eller på nyttårsaften. I Paris ville jeg besøkt Louvre museet og sett Mona Lisa, vandret gatelangs med blikket rettet oppover, tatt masse bilder av utrolig arkitektur, og såklart sittet ved Eiffeltårnet helt til det ble mørkt.

 

Hvor ville du helst dratt hvis du kunne velge?

Hverdagssminke produkter


Åpner innlegget med å annonsere vinneren av To Die For konkurransen! Gratulerer til Becca. To Die For har sendt deg en e-mail :-)

 

God dag alle sammen! Nok en fin dag her på Sørlandet! Er så utrolig i vårstemning nå at jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal gjøre av meg, hehe. Heldigvis skal jeg til Gran Canaria om 2 uker til, så det skal bli deilig å få masse sol på kroppen. Jeg fikk forresten mail om jeg kunne vise sminkeproduktene jeg brukter i hverdagen, og det er klart jeg kan det! Elsker når dere kommer med innspill!

1. Kabuki brush fra NYX.

2. Grinding powder fra NYX.

3. Matte bronzer fra NYX.

4. Bronzer børste fra eBay.

5. Dams øyeskygge fra Emite Makeup. Brukes som øyebrynsskygge

6. Øyebrynsskygge børst fra eBay.

7. Vannbasert luminizer fra So Susan.

8. Voks som holder brynene på plass fra Sumita Beauty.

9. Øyebrynspenn fra IsaDora.

10. Primer fra Smashbox. Virkelig verdens beste!

11. Nude leppestift fra NYX.

12. Flytende eyeliner fra H&M

13. Concealer fra NYX

14. Mascara fra Elisabeth Mott, beste mascaraen jeg noensinne har hatt.

 

Bruker forresten også BB cream fra Smashbox, men den var tom og emballasjen kastet, så da ble den ikke med for denne gang. Men kanskje ikke et mysterium hvilket merke jeg liker best? Haha. Alle produktene jeg bruker er cruelty-free, dvs at de ikke tester på dyr. Når det finnes så mange gode (og billige) produkter som ikke gjør dette, ser jeg ikke vitsen med å gå tilbake til for eksempel Loreal.

Hva er din hverdagssminke?

DIY: Jack Daniels såpedispenser


Hei alle sammen! Nå er det faktisk tid for bloggens første (tror jeg?) DIY! Eller gjør-det-selv, om det foretrekkes. Jeg har sett endel på pinterest at folk lager såpedispensere ut av mason jars/ norgesglass liknende ting, og også fra diverse flasker. Nå hadde jeg også lyst til å gjøre noe liknende, men litt mer min stil, hehe. Ble iallefall veldig fornøyd med resultatet, og det passer perfekt inn på mitt svarte og røde bad. Også er det jo en morsom og lett ting å lage, de fleste har jo disse tingene liggende rundt seg fra før av.

Husk å vaske flasken nøye og la den tørke godt før du begynner å teipe og spraye! Jeg brukte Quick Spraylakk som tørket etter 1 time i sola. Veldig praktisk!

Det er nå morroa begynner! Lim fast nagler og hva enn du vil, hvor enn du vil!La limet tørke, fyll på med såpe som lukter digg, sett på pumpa og vips så er den ferdig!


 

Håper dette innlegget falt i smak! Våren og fint vær får meg i håndarbeid-humør rett og slett. Ønsker dere flere slike innlegg?

 #DIY #artsandcrafts #gjørdetselv

(Minner også om konkurransen jeg har gående hvor du kan vinne en valgfri bikini fra To Die For Swimwear. Konkurransen avsluttes i morgen. Trykk herfor å delta)

5 nødvendigheter


Som de fleste har jeg noe jeg bare MÅ ha med meg hvis jeg skal ut døren. Såklart ikke inkludert lommeboka, penger osv. 

1. Leppepomade! Jeg blir faktisk helt sprø hvis jeg kjenner det prikker litt på leppa. Spesielt i vinterstider. Jeg foretrekker de ifra Cherry Culture.

2. Lue. Jeg går ekstremt ofte med lue, og om jeg en dag bestemmer meg for å gå uten trenger det ikke ta lange tiden før jeg angrer. Godt å ha en med seg da, haha.

3. Ekstra plugs. Hvis jeg mister en er jeg veldig kjapp med å sette i nye. Ørene ser nokså fæle ut hvis man ikke har noe i der.

4. Ikke gameboyen min, men mobilen! Som de fleste er jeg temmelig avhengig av denne, godt kompanjert av Skull Candy ørepropper (Hva heter det egentlig når det ikke er headset?)

5. Sist men ikke minst - solbriller! Jeg er en speider langt inne i sjela tror jeg. Alltid beredt!

 

Hvilke ting MÅ du ha med deg når du går ut døra?

Jeg har forresten en konkurranse gående hvor du kan vinne en valgfri bikini fra To Die For Swimwear! Trykk HER for å delta


Spring is nature's way of saying "let's party!"


Jeg har en konkurranse gående hvor du kan vinne en valgfri bikini fra To Die For Swimwear! Trykk HER for å deltaÅhhh, våren er her for fullt! Vårrengjøringen er i gang, og jeg klør etter å bli frisk slik at jeg også kan komme i gang! Er supergira på å male verandaen min og gjøre den fin til sommeren. Utrolig deilig med litt sol på kroppen også. Hva liker du best med våren?

KONKURRANSE! Vinn valgfri bikini fra To Die For!


Sponset produkt

Konkurransen er avsluttet. Vinneren ble Becca, gratulerer! :-)

 

Hei alle sammen! Nå har jeg en god nyhet til dere: Jeg har fått lov til å holde en konkurranse hvor dere kan vinne en valgfri bikini fra todiefor.se! Jeg er utrolig glad i bikiniene de selger, så dette var virkelig morsomt. Vinneren trekkes av To Die For og får en mail, så det er ikke mulighet for juks fra min side, bare så det er nevnt. Vinneren blir trukket om 3 dager til.Dette må du gjøre for å delta: 

1) Følg @todieforswimwear på Instagram eller lik Facebooksiden deres https://www.facebook.com/ToDieForSwimwear

2) Gå inn på todiefor.se, og finn den bikinien du ønsker deg. Til slutt kommenterer du i dette innlegget med hvilken bikini du vil ha og hvilken størrelse

3) Husk e-mail i kommentaren slik at du kan bli kontaktet dersom du vinner

Lykke til alle sammen! Må si jeg er litt misunnelig på vinneren, hehe.

 

#konkurranse #giveaway #todiefor #bikini

Feet are ugly, wear pretty shoes


Jeg blir faktisk litt overgitt over meg selv når jeg handler for mye. Sko til 50 kr per par? Can not resiiiiiiist!

Vårtegn


Hei alle sammen! Det blir jammen med litt til og fra- blogging her, men de siste dagene (ukene?) har formen vært temmelig dårlig. Jeg kom meg heldigvis opp på tirsdagen, og reiste til Oslo med Bente. Bullet For My Valentine konserten var kjempegøy, også var det kjempekoselig å møte Line igjen<3

I dag våknet jeg virkelig opp med nytt mot, det var nemlig sol, disig og varmt ute! Hele 20 grader på verandaen vår. Er sikker på at vi har den beste beliggenheten i hele Lindesnes, hehe. Så det var bare og komme seg ut i dag kjente jeg. Spiste lunchen ute og koste meg veldig.

Takk til Bente som viste meg verdens beste lunch! Haha, har såååå dilla.Hvis ikke dette er et vårtegn så vet jeg ikke hva som er! Skal ikke mye sol til før alle i hele huset her blir helt salige. Hva gjør du i dag på denne deilige søndagen?

 

Følg forresten med på bloggen de neste 24 timene. Det kommer nemlig en knall konkurranse! :-D

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits