Iselinn Andersen - ☮

PannekakesøndagJeg elsker pannekaker, og når passer det bedre enn på en regnværssøndag? Her er det forresten ikke 'sunne fiberpannekaker' det går i, her er det ordentlige, feite og sukkeroverfylte pannekaker. Og blomkålssuppe såklart. Med iskald melk til! Er jo bare to dager til russetiden kicker inn, så da må jo kroppen min være rusta og klar for det meste, haha.

Hva gjør dere denne søndagen? 

Innkjøp; sommerklar!


Idag var jeg innom sørlandssenteret, og var superklar for å kjøpe noe nytt. Etter snøfallet på onsdagen ble jeg mildt sagt forbanna på været, og fant ut av at hvis jeg kjøper sommerslige ting så er ikke sommeren langt unna, haha.

 

Kjole fra Gina Tricot, shorts fra H&M, Statementsmykke fra H&M, sugerør, minimuffinsbegere og epleduftlys fra Upstairs.

 

Resten av kvelden skal brukes til å spise hjemmelagd pizza og se The Day After Tomorrow! Har forresten fått litt mer ork og energi nå, så blogglysten kommer snikende tilbake. Jeg har til og med en svær mappe på mobilen med blogginspo og DIY prosjekter! Også er det snart russetid da, mye digg som skjer! 

Hva synes dere om innkjøpene? 

week six: street photography


 

Dette bildet ble tatt i høst da jeg var i Lisboa. Jeg har blitt veldg glad i dette bildet faktisk, noe jeg veldig sjeldent blir når det er snakk om mine egne bilder. Jeg følte dette var et bedre street photographybilde enn det jeg kunne fått i Kristiansand for eksempel. Håper dere liker det! Besøk også Marthe og Lena for å se deres bilde!

week five: never let go


 

Ukens tema var 'never let go' dette er av min søster og datteren hennes da vi skulle på piknik. Jeg liker stemningen og motlyset veldig godt, så derfor ble dette bildet valgt denne uka.

Hva synes dere om bildet?

Ellers: Jeg har meg en god og lang bloggpause, noe jeg virkelig trenger. Orker ikke noe annet å tenke på enn å være våken for tiden :p Vil gjerne komme tilbake med nytt design og ny inspirasjon snart, savner å blogge aktivt.

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits