Iselinn Andersen - ☮

Favoritter i april


Wow, så fort denne måneden har gått! Har kanskje noe med at jeg var bortreist i begynnelsen av april, og at det har vært knallvær nesten hele måneden her i sør. Er jo praktisk talt sommer! Har faktisk gått i shorts de siste dagene. Fantastisk!

1. Noe av det beste med våren er å sette bort de store, tunge vinterskoene, og frem med conversene. Jeg elsker å gå med barbeinte føtter oppi tøysko!

2. Har aldri prøvd body lotionene fra Victorias Secret før jeg prøvde denne, og jeg er helt forelsket. Den gir masse fuktighet, klisser ikke og lukter i tillegg superdigg. Når jeg skal til London i juli skal jeg stappe kofferten full av disse!

3. På våren er det fantastisk å bringe vårlukten inn i huset, og jeg sverger til IKEA sine duftlys med jordbærduft. Finnes ikke bedre!

4. Piz Buin sin leppepomade med solfaktor 20. Denne var supergrei å ha i syden, er det en ting som ser vondt ut, så er det å bli solbrent på leppa..

5. På sommeren og våren holder det lenge med en BB cream for meg, jeg har lagt min elsk på smashbox camera ready BB cream med solfaktor 35. Viktig å beskytte huden mot UV stråler!

 

Hva er dine favoritter for april?

Instalately
Følg meg gjerne på instagram @fiskepinne, eller trykk på hurtiglinken i menyen til høyre. Jeg er alltid på utkikk etter nye, spennende og inspirerende instagram-kontoer. Hva heter du på insta?

Oppskrift på chop suey med svinekjøtt


Chop suey er en enkel og veldig god hverdagsrett, og min personlige favoritt på kinarestauranter. Og i tillegg er den sunn! Her kommer en kjapp og grei oppskrift på en av mine ynglingsretter. Du kan selv velge om du vil bruke kylling, biff eller svin.Kjøp strimlet svinekjøtt og spar deg for en masse bry. Vend 500 g svinekjøtt i maizena og stek det. Husk at svinekjøtt alltid må være gjennomstekt. Ta ut kjøttet og wok blomkål, gulerøtter, minimais, vårløk, løk og vannkastanjer. Legg kjøttet tilbake i pannen og tilsett 3 dl ferdig utblandet hønsebuljong. Smak til slutt til med østerssaus, soyasaus og salt og pepper. Server med fullkornsris. Og husk; det smaker ennå bedre om du spiser det med spisepinner!

 

#oppskrift #middag #middagstips

A Sunday well spent brings a week of content


God søndagskveld alle sammen! I dag var Chris og jeg fast bestemt på å tilbringe siste del av helgen i sofakroken med pizza, sushi, pepsi max og påskeeggrester. Men den gang ei! Det var rett og slett så fint vær ute at jeg måtte lokke han med litt softis fra snadderkiosen slik at vi kunne nyte vårdagen vi også. Kristiansand er så utrolig vakkert om våren!Softis fra Hennig Olsen med kakaostrøss på er så altfor godt om våren! En fast tradisjon.


Da vi satt ved vannet fikk vi øyet på en (av mange) måker. Jeg snakker nok for oss begge når jeg sier at vi er litt måkerasister, alle ser jo like ut. Men denne synes vi var så utrolig fin! Haha, så vi satt her helt paralysert av en kjempesøt måke. 

Meg: Kan vi ta med Kåre hjem?

Chris: Tror du det er en gutt? Tror det er ei jente, jeg!

Meg: Ja, kanskje det. Hun hadde veldig fine fjær da.

Chris: Hun heter Dunhild!
Så selv om vi var kjempeslitne i dag, så er jeg så utrolig glad for at vi kom oss opp fra fua og ut i det flotte været. Vi gikk i noen sidegater vi aldri pleier å gå i på vei hjem, så utrolig mange koselige gater man aldri legger merke til! Håper dere koser dere i de siste helgetimene <3 Hva har du gjort i dag?

 

It's a good day to have a good day


Gooood dag og god lørdag alle sammen! I dag skinner sola her i sør, og om litt går turen til Christopher sin familie hvor vi skal feire både 10 års dag og dobbel 40! Har troen på at noe kake lett finner veien inn til magen min i dag, haha.

Lange, smakfulle lørdagsfrokoster med kjæresten min <3 Denne dagen har allerede begynt temmelig bra altså!Håper alle får en fantastisk lørdag! Hva er dine planer for i dag?

 

Ukens spørsmål #17


Hvor ligger Primark på Gran Canaria? 

Jeg tror faktisk det er 3 Primark på nordsiden av øya, den jeg var på var i et senter som heter CC Las Arenas.Hei! Jeg er på Anfi nå og lurte på hvordan du kom deg til Primark.

Jeg tok buss ifra busstoppet ved Anfi til bussterminalen i Las Palmas, og en 5 minutters taxi tur derfra til senteret.

 

Hvilket kamera bruker du?:)

Jeg bruker Canon EOS 7D.

 

Hvor på Gran Canaria var du?

Foreldrene mine har timeshare leilighet på Anfi Del Mar, så er der jeg befinner meg om jeg er på ferie sammen med dem hit.
Hvor lenge har du blogget?

I juli er det faktisk 2 år siden min første post på denne bloggen ble laget! :-D

 

Noe du lurer på til neste uke?

Back on track


Long time no see! Jeg har rett og slett vært fraværende siden jeg hjalp kjæresten min å flytte også fikk jeg rett og slett halsbetennelse. Deilig å være tilbake! Nå har jeg også skjerpet meg kraftig med tanke på matveien igjen, Gran Canarias utskeielser og påsken har ikke akkurat gjort underverker, haha. Så nå er det full skjerpings! Er det bare meg som må stappe i meg noe om kveldene når det har vært en periode med mye godteri? Tror jeg nærmest spiste opp all frukten i hus i går, jeg. Men var utrolig digg å kose seg med frukt, te og Det Nye! 

Var innom og så på statistikken i går og jeg så at dere har jo besøkt meg flittig uansett om jeg ikke har blogget på mange uker! Jeg er faktisk ganske rørt. Takk for at dere gidder å lese <3

New in fra Cherry Culture, Sheinside & eBay


Hei alle sammen! God helg OG god påske! Kan tenke meg dere skolekidz er glade nå, haha. I går åpnet jeg faktisk ikke laptopen, og det var ufattelig deilig. Man trenger noen dager hvor ikke man blir overdosert med overskrifter som "Slik får du sprettrumpe til sommeren" eller "Slik sjamponerer du EGENTLIG håret".

I dag har jeg vært hos tannlegen for 4. gang på 1 måned.. He-rre-gud, så dyrt det er nå som jeg er over 20! Er faktisk skremmende. Men det som er ennå mer skremmende er den dårlige jobben skoletannlegene og kjeveortopedisten har gjort på meg som jeg nå må betale for. Også så redd da vettu, er ikke vits for meg å sminke meg før en tannlegetime, haha. Heldigvis var det noen pakker som ventet på meg da jeg kom hjem og gjorde dagen litt bedre! NYX må være et av de beste merkene jeg noengang har hatt innenfor sminke, så når Cherryculture hadde 40% avslag på alt var det bare å slå til. Og You can't sit with us t-skjorta er faktisk noe av det kuleste jeg noengang har eid! Haha.

NYX BB Cream (her) | NYX Invinvible Foundation (her) | Cherry Culture Lip Balm strawberry (her) | NYX Matte Lipstick i fargen Alabama (her)

NYX Eye Lash Serum (her) |   NYX Boudoir Provocateur mascara (her) | NYX Black Label lipstick i fargen India (her) |  NYX Felt tip liner (her)

NYX "All purpose"- brush (her) | NYX Cheek Brush (utsolgt) | L.A Colors Brow Pencils (her)

Take me anywhere hoodie (her) fra Sheinside.

You can't sit with us t shirt (outlisted) fra eBay.

 

I kveld skal meg og Chris på "dobbeldejt" (Haha, det ordet er så kleint, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg) hvor vi skal lage god mat, brownies, drikke vin og se to nye episoder av Game Of Thrones! Med andre ord, en ganske perfekt fredagskveld. 

Hva skal du i kveld? Hva synes du om innkjøpene?

Vinn klær for 10.000 kroner fra Ellos.no!


Okei, jeg kom nettopp over tidenes konkurranse på Ellos hvor man kan lage et moodboard med din sommerlook. De som får flest stemmer er med i juryens kåring. Og såklart brølte mediebarnet i meg ut! Jeg elsker å lage moodboards og slikt, så jeg måtte jo bare bli med. Dessuten er det vel alle jenters drøm å vinne klær for 10 000 kroner?

 

Slik deltar du:

1. Gå inn på Ellos.no.

2. Skap et flott moodboard.

3. Beskriv moodboardet ditt og fyll inn kontaktopplysninger.

4. Sank stemmer!

 

Premiene:

1. premie er gavekort på Ellos til 10 000 kr

2. premie er gavekort på Ellos til 5 000 kr

3. premie er gavekort på Ellos til 3 000 kr 

 Likte du mitt moodboard som jeg har kalt "Søtt som rosèvin"? Da hadde jeg blitt utrolig takknemlig om du ville stemme på det HER :-D

 

Har du laget et moodboard til Ellos?

Vinnerne av linkerunden


Wow, så mange flotte blogger som meldte seg på! Jeg fikk iallefall inspirasjon nok! Ta en tur innom disse flotte bloggene, de fortjener det virkelig!

'

gurofredriksen.blogg.no: Denne bloggen er stappfull av flotte bilder, photoshoptips, DIY og andre flotte ting. Elsker virkelig bildene på bloggen hennes!

 

iselinrenee.blogg.no: Wow, ble helt satt ut da jeg gikk innom denne nydelige jenta sin blogg. Utrolig flott bilder som gav meg masse inspirasjon.

 

hesweetnessoflife.blogg.no: Elsker konseptet med denne bloggen! Nemlig the sweetness of life! Proppfull av positive innlegg, sunne oppskrifter og andre herligheter. Virkelig et humørboost å komme inn på denne herligheten av en blogg.

 

Takk til alle som meldte seg på! Har du lest noen av bloggene før?

Jeg vil lese din blogg!


Ja, det vil jeg faktisk! Jeg er stadig på jakt etter nye blogger og ny inspirasjon. Sleng en kommentar i kommentarfeltet, så tar jeg turen innom din blogg. Synes jeg den er interessant vanker det nok en venneforespørsel og en kommentar eller to.
. Og hvis du synes min blogg er interessant kan du gjerne like facebooksiden min om du vil, da hadde jeg blitt superglad!

 

De 3 jeg liker best dedikerer jeg et innlegg til her på bloggen om et par dager, er jo så mange flotte blogger der ute!

Innkjøp fra Gran Canaria


Ok, jeg innrømmer det lett: Jeg er verdens verste shopper. Det blir som regel med den ene butikken, også blir jeg bare kjempesliten og lei. Denne gangen ble det Primark, hehe. Var innom andre butikker også, men etter 2,5 timer der inne (både meg og Christopher skulle ha noe, pluss at jeg absolutt skulle kjøpe gaver der) var jeg så lei at jeg holdt på å spy, haha. Orket liksom ikke prøve noe på hverken Pull And Bear eller de andre favorittbutikkene mine. Nåvel, det blir faktisk tur til London i sommer, kunne ikke holde meg så jeg kjøpte like gjerne en tur til Christopher i bursdagspresang, så vi får handlet på litt flere forskjellige butikker da, haha. 

Daisy parfyme fra Marc Jacobs, Yves Saint Laurent Rouge Voluptè og 4 body butters fra The Body Shop (Coconut, Olive, Shea og Cocomania)

(Merker at jeg gikk på en smell her. Jeg var 100% sikker på at YSL og The Body shop ikke bedrev dyretesting, men de har blitt kjøpt opp av Loreal. Fuck. Jaja, lesson learned!)

Alt fra PrimarkVeske i en perfekt størrelse med plass til kameraet fra Primark


Har lenge siklet på lommebøkene fra Michael Kors, men fant ut av at jeg ikke liker å bruke så mye penger på en så liten ting, bare fordi det står et spesielt navn på den. Denne er fra Mango og er helt perfekt!

Marvel nattøy og truse og en kjempestygg kameratruse som jeg bare måtte ha. Nettopp fordi det var kameraer på den, haha. Alt fra Primark

Kosedress fra Primark som jeg har bodd i siden jeg kjøpte den. Elsker fargen!

Shorts, joggebukse, grå cardigan og jeans fra Primark.

Tom og Jerry genseren har jeg aller mest lyst til å henge i ramme på veggen, hehe! Superfangirl liksom. Alt fra PrimarkJeg elsker sko! Iallefall når de er billige, for da kan jeg kjøpe mange haha! Alle er fra Primark.

 

Hva synes du om innkjøpene?

 

 

Siste dag på Gran Canaria - Ferjetur til Mogan


Nå er jeg godt stasjonert hjemme etter en nydelig tur til Gran Canaria. Tenkte å vise dere turen vi hadde til Mogan den siste dagen vi var der. Reiste egentlig for markedet sin skyld, men herligfred så fint det var der! Kameraet fikk jo ikke hvile et minutt engang, haha. Dit skal jeg definitivt dra igjen når jeg skal til Gran Canaria. Nydeligste plassen på hele øya tror jeg! Kjæresten min har faktisk bodd der i 2 måneder, så var også litt gøy å se hvor han hadde bodd og slikt.

I dag har jeg bare slasket rundt i chilleklærrne og spist hamburger og sjokolade og ikke minst :sovet! Haha, tar på å være på tur iallefall, det er sikkert. Tenker jeg viser innkjøpene mine i morgen, er så mye fiiiint! 

Åhh, vil tilbake til varmen! Har du vært i Mogan før?

 

 

Expanding the wardrobe
Ååh, Primark <3 De har så utrolig mye fint, også er det alltid lurt å gjøre basisplagginnkjøpene der, det er jo så billig! Vi var der faktisk i 2,5 timer så etter det var jeg så sliten at jeg bare orket innom et parfymeri og Pull and Bear, haha! Kjøpte 5 par sko også, typisk meg... Har altså kjøpt myyye mer enn det som vises på disse bildene, noe jeg absolutt skal vise frem når jeg har kommet meg hjem! 

 

04.04.2014


 

Det er nest siste dag! Det har gått så altfor fort. I dag fikk vi faktisk kommet oss til Primark og handlet litt for mye, haha. Godt kjæresten min har god plass i kofferten sin <3 Kommer virkelig til å savne varmen og denne fine plassen når vi drar hjem igjen!

I tillegg til foreldrene mine reiser vi også med broren min og hans familie. Han har to tvillingdøtre på tre år som sier så mye morsomt!  For eksempel i går: Vi sitter ved bordet og får tannpirkere i sånne hvite pakker, så plukker hun ene den opp og sier "Hva i alle dager er dette? Er det sånne tabletter til å putte i rumpa?" Hahah, kan ikke huske sist jeg lo så hardt!

May there be just enough clouds in your life to create a beautiful sunset


Nyter virkelig livet i varmen nå som solbrentheten har gitt seg. I morgen skal jeg ta turen innom senteret i Las Palmas for litt shopping, gleder meg! Tar på å være nordmann i syden, sola gjør meg sååå sliten haha. Håper alle hjemme har en flott kveld <3

Sunburn is evolution's way of telling us to not go outside


 

Åhhh, denne solbrente huden slipper bare ikke taket, har smørt meg med aftersun med aloe vera, soothing spray og dytta i meg voltaren i hele dag og holdt meg unna sola. Ikke akkurat supergøy når man er i syden! Men det får jo bare gå, hadde så lyst til å utnytte denne solfrie dagen med shopping i Las Palmas, men siden det er skuldrene som er solbrente så jeg for meg at klesprøving ikke var så delikat (spesielt siden jeg må få hjelp av kjæresten bare jeg skal ha av meg en singlet, haha!) Så vi får håpe det slipper taket til i morgen. Ny dag, nye muligheter! Hvis ikke blir det ennå en dag i skyggen med en daiquiri i hånda, haha.

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits