Iselinn Andersen - ☮

Sommerhagen på Svennevik


Hei alle sammen! Nå har jeg rett og slett tatt meg litt sommerferie frem til mediaeksamen på onsdag, så jeg reiste på ferie til mamma og pappa jeg. Ble skikkelig positivt overrasket da jeg våknet idag og det var kjempevarmt! Sitter ute i sola og blogger, det er lenge siden jeg har gjort det! ♥ Hagen her hjemme på Svennevik er så utrolig fin! Jeg elsker måten sola skinner igjennom alle trærne om morgenen, og alle trærne som lager skygge i gresset. Aah, digg! Man får liksom en annen frihetsfølelse her enn det å bo i byen. Gleder meg skikkelig til å flytte hjem. Lufta her er så frisk, også klarer jeg nesten ikke å leve uten sjølukta!

  


 

 Jeg var faktisk ganske tidlig oppe idag (til å være meg, hehehe) og senere skal jeg lage muffins til barnebursdag til to herlige nieser. Vi snakkes senere! Blogglysten er på topp nå! Iallefall til eksamen begynner igjen. Ha en flott dag alle sammen :-)

Strawberry Swing


Åh, nå er det snart sommer, dere! Holder på å øve til eksamen i disse dager, og matte er virkelig ikke up my alley. Men jeg må nesten nevne for dere at jeg savner virkelig å blogge, må bare ta siste innspurt før skolen, også tar jeg meg et friår, og har mange prosjekter på g til da. I dag har jeg faktisk vært ute og spist lunch i det fine været på Herlig Land, også fant jeg dette kjempefine treet jeg bare måtte ta litt bilder av. 

 

 

 

 

 

Jeg har vært forferdelig dårlig på å gjøre sommerting til nå. Har ikke bada eller grilla en eneste gang (klokka 2 på natta med pølser i skolegården på russedåpen tells ikke, haha) og spist fryktelig lite jordbær.. Må bare få unnagjort disse to eksamene først, så skal jeg virkelig bli til en heavy livsnyter.

Er du ferdig med eksamen?

Kom mai du skjønne promille


Hei alle sammen! Jeg har egentlig litt dårlig samvittighet for å bare ha forlatt bloggen uten å si noe som helst her. Greia er egentlig at det er russetid, jeg er mye syk og må fokusere så godt jeg kan på skolen den siste måneden. Etter sommeren tar jeg meg faktisk et 'friår', og da blir nok bloggen kjempegod å ha (jeg er faktisk på utredning for ME) . Jeg hadde egentlig ingenting fornuftig å si på denne bloggposten, annet enn at akkurat nå har jeg fullt opp med å bare prøve å komme meg igjennom dagene, eller å være russ! (og akkurat nå ligger jeg syk hjemme hos mamma og pappa. Kjempegøy å ikke være med på natt til 1. feiringa) Jeg håper folk vil fortsette å lese bloggen min når jeg kommer tilbake! Eksamenstid er stressetid, right? Regner med det er mange bloggere som faller fra litt på denne tiden. Jeg kommer tilbake en dag. Jeg lover! 

Bittelite bilde, men får det jo ikke særlig større. Russetid woho!

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits