Iselinn Andersen - ☮

Hovebloggeren!


Himmel, for en dag! Da jeg våknet i dag fikk jeg beskjed om at jeg hadde blitt trukket ut av fagjuryen til å være med som Hoveblogger, og akkurat da jeg leste dette kom The Offspring på radioen. Tilfeldig? I think not. Dette blir så utrolig spennende, har vært supergira i hele dag og kan rett og slett nesten ikke vente!

 

Årets oppdatering for Norges beste festival får du altså av meg og martineamlie.blogg.no. Dette blir knallbra!

Sushi date


I går kom jeg inn til Kristiansand for å være med Christopher litt, vi sees jo vanligvis bare i helgene, så var utrooolig koselig å se han midt i uka også, hihi! Når vi skal kose oss ekstra mye pleier vi å bestille et fjell av sushi og se på en god serie, alltid en vinner! Viktig med litt kjærestekliss også ❤ I dag har vi nytt fridagen med å grilling og kos oppi Jegersberget, så nå skal vi få kreftene tilbake og spille litt Donkeykong (har ikke spilt det på sånn 10 år eller noe) til tomlene blir såre, haha!

Håper alle dere også har hatt en knallfin dag :-)

Festival essentials


Hei og god onsdag alle sammen! For noen er det kanskje helg også? I dag har jeg gått amok på både IKEA og KID så jeg har fått kjøpt meg masse nytt og sommerslig til å ha hjemme. Det er forresten også lenge siden jeg har hatt kles-kollasj her på bloggen, og det pleier som regel å bli godt mottatt. Nå er det virkelig ikke lenge til festivalsommer kicker inn for fullt, og for hvert år som går handler festivaler mer og mer om klær.  Her har jeg altså puttet sammen endel nøkkeplagg jeg synes virkelig passer oppi baggen du skal pakke med deg til årets begivenhet.rockchick
Hippiechick
Hipsterchick

 

chilledchick

 

 Hvilken stil er mest lik din?

Favoritter i mai


God tirsdag alle sammen! Tenk, nå nærmer mai seg slutten, og det går strake veien mot sommermåneden juni! Åhh, kan det bli bedre egentlig? Vil forresten takke alle som stemte på meg for å bli årets Hoveblogger! Dere er så gode alle sammen <3 Nå var det desverre ikke meg som vant avstemningen, men jeg vil gjerne gratulere vinneren MARTINE AMALIE. Hun vant med ganske mange stemmer, så jeg tipper det blir knallbra blogging derifra. Men alt håp er ikke ute for meg, juryen har nemlig ikke bestemt seg for hvem de vil peke ut som vinner nummer to, så jeg får bare krysse alle ledd jeg har i kroppen, haha. 

Denne måneden har vært så fin! Iallefall med tanke på været, jeg har dessverre vært syk nesten hele mai måned, men håper det bedrer seg snart. Av en eller annen merkelig grunn er jeg alltid mye mer syk om sommeren enn om vinteren. Jeg har blitt skikkelig forelsket i disse enkle smykkene som skal plasseres på rekke og rad bortover. Akkurat passe med pynt! Mine er fra Primark.

Denne måneden la jeg for alvor bort heftige neglelakker og fant en ny favoritt som gir en slags nude farge på neglene. Fargen heter Ivory Queen og er fra Ciatè


SOLBRILLER! Et must nå om våren, får så fryktelig vondt i øynene hvis ikke. Dette paret er fra eBay.

Vår = rosa lepper! Iallefall for meg. Min favorittfarge er fra Babor, skikkelig knæsj farge og redder så og si hver eneste tryne-krise dag.

Body butter fra The Body Shop med duft av sjokolade. Den er så fantastisk! Og lukter himmelen! Elsker å smøre meg inn med denne.Og sist men ikke minst: Jeg har fått meg en "uteseng", og den har jeg brukt hver eneste dag siden jeg fikk den opp. Kjøpte den i fjor høst, og da var det for sent å sette den opp. Åh, det salige øyeblikket da jeg satte meg ned i den for første gang! Kalesjen kan man ta ned og opp som man ønsker, noe som er genialt nå som jeg blogger ifra sola, slik at jeg kan se skjermen. Rett og slett et knallgodt kjøp!


Hva er dine favoritter i mai?

Oppskrift på kremet fiskesuppe


Hei alle sammen og god mandag! I går var det jeg som stod for søndagsmiddagen, så jeg slo til å lagde noe jeg er veldig glad i, nemlig kremet fiskesuppe. Tenkte å dele med dere oppskriften som jeg brukte, og den er jeg i grunnen veldig fornøyd med. 

Du trenger (til 4 personer):

900 gram valgfri fisk (jeg brukte laks) ♥ 400 gram ferske reker ♥ 4 gulerøtter ♥ 1,5 purreløk ♥ 1 l melk ♥ 9 dl vann ♥ 3 dl matfløte ♥ 4 fiskebuljong terninger ♥ 2 eggeplommer ♥ 3 ss smør ♥ 4 ss hvetemel ♥ gressløk ♥ sitron


Slik gjør du:

1. Kok opp melka og vannet i en gryte på middels varme

2. I mellomtiden kutter du opp gulerøttene, purreløken, fisken og skreller rekene

3. Når suppa begynner å koke legger du i fiskebuljongen slik at de løser seg opp

4. Ta en ny gryte og smelt 3 ss smør og legg i de oppkuttede grønnsakene, la dette godgjøre seg litt

5. Ta oppi hvetemelen sammen med grønnsakene, og rør til det ikke er flere klumper

6. La grønnsakene koke i suppa i ca 3-4 minutter

7. Legg fisketerningene oppi suppa og la dette putre i ca 10 minutter

8. Ta suppa bort fra varmen og bland sammen matfløten sammen med eggeplommene, og hell blandingen oppi suppa. Rør forsiktig

9. Rett før servering legger du oppi rekene og klipper litt gressløk til å ha i suppa.

10. Server gjerne med varme rundstykker til og skvis litt sitronsaft på toppen.

 

Jeg jukset litt og kjøpte ferdiglagde ciabattaer til å servere til suppa, men pimpet dem opp litt. Slik gjør du:

1. Varm ca 3 ss smør til 8 rundstykker og pensle dem med det varme smøret

2. Legg på litt finhakket hvitløk, oppklippet persille, fingersalt og mozarella

3. Sett de inn i ovnen og server dem glovarme sammen med fiskesuppa
Liker du fiskesuppe?

 

#oppskrift #middag #middagstips

Hjelp meg å bli årets Hoveblogger?


Nå er de 10 finalistene til årets hoveblogger lagt ut, og jeg er en av dem, wihuu! Nå trenger jeg virkelig deres hjelp. Kunne nettopp DU ha tenkt deg å trykke den inn på denne linken og trykket på "stem på meg" knappen under iselinnandersen? Er jeg som er på det nest siste bildet. Jeg hadde blitt så utrolig takknemlig!

Du kan stemme en gang per device du har, så plukk gjerne opp både PCen, nettbrettet og mobilen, og faktisk en gang per nettleser, så bruk gjerne også internet explorer, chrome, firefox, opera eller hva enn du måtte ha :-)Du må altså ikke registrere deg eller noe slik for å stemme, og du kan stemme en gang per dag. Tusentusentusentusenmillionertakk 

 

Plugs, not drugs


 

Eeendelig fikk jeg tingene ifra Crazy-facory. Jeg hadde nemlig bare et par med silikontunnels, også mistet jeg den ene. Så når de hadde tilbud slo jeg rett og slett til slik at jeg hadde flere par å velge imellom, alt annet enn silikon er jo helt umulig å sove med. Så alle bortsett fra de blå rosene er i silikon, noe som er helt genialt!  Er alltid så fornøyd med tingene derifra, kjøper bare piercinger/ plugs eller hva det måtte være av denslags derfra.

Jeg har også klart å bli skikkelig syk igjen med vondt i halsen, feber og hele pakka. Noe som i og for seg er å forvente, men så utroolig kjedelig når jeg hadde halsbetennelse for 1 måned siden. Arrh, skikkelig ikke klar for dette. Men det er man vel egentlig aldri, haha.

 

Har du handlet fra Crazy-factory før?

Lik gjerne facebooksiden min her.

The golden hour


 

Var ute med Connie i to timer på stranda i dag, og da jeg kom hjem var det så utrooolig fint lys! Måtte bare løpe inn og hente kameraet. Den gyldne timen er så utrolig fin synes jeg. Nå på ettermiddagen har det vært så utrolig fint vært her, så det har måtte utnyttes, kjenner virkelig sommervarmen på kroppen.

Frokostfavoritter


I det siste året har jeg skjerpet meg utrolig mye når det gjelder mitt eget kosthold. For et år siden spiste jeg aldri frokost, og hvis jeg gjorde det var det gjerne loffbaguett med reker og majones på fra kantina på skolen. Dyrt og ikke så veldig sunt akkurat. Så jeg tenkte rett og slett å vise dere mine ynglingsfrokoster, som smaker godt, er billige, enkle å lage og ikke minst sunne. Dessuten prøver jeg å styre unna brød så godt jeg kan, gir meg bare unødvendig mageknip, hehe. Jeg er vanemenneske med stor V, så hos meg går det ofte i det samme når jeg har funnet ut av at noe er godt, og dette er mine favoritter for tiden:

 

Spicy omelett:

Jeg er utrolig glad i omeletter, men denne tror jeg må være favoritten! Du trenger egg, skinke, tomater i skiver, chillibiter, cayennepepper, peppermix, basillikum og mozarella.

Avocado og spekeskinke i wraps:

Så utrolig godt, og overraskende enkelt. Du trenger fullkornswrap, en moden avocado, salt, peppermix og Stranda skinke.


Sunne og enkle pannekaker 

Disse smaker kjempegodt og metter lenge. Du trenger (1 porsj) 1 egg, 3 SS havregryn, 3 SS mager cottage cheese og syltetøy uten sukker. Snadder!


Epler og cottage cheese:

Her trenger du kun en skål med mager cottage cheese, oppskjærte eplebiter og kanel. Superenkelt!

 

 

Hva er dine frokostfavoritter?

Hipp hipp!

Gratulerer med dagen alle sammen! En fantastisk 17. mai vel gjennomført. Nå skal jeg love dere at jeg er supersliten etter en lang dag med familiekos og overspising, haha. Håper dere har hatt en knallfeiring dere også! Nå skal resten av kvelden gå med til restespising og TV-titting. Ha en flott kveld videre! :-)


Forberedelser


Man kan si mye om Svennevik, men at det er fint der kan ingen krangle med meg om!

 

Hei alle sammen! En stund siden jeg har vært innom her, har rett og slett vært opptatt og sliten og bare fokusert på avslapning når jeg har kunnet. I dag har jeg stressa med alt som har med 17. mai å gjøre! Jeg venter nemlig alltid til dagen før med å gjøre alt, slik at det er så "ferskt" som mulig, om det gir noe mening, haha. Så nå er hele rommet ryddet og vasket (typisk meg å bruke hele dagen på det) så nå gjenstår det baking og hårfarging. I tillegg har sangen Skyene av Frk.Fryd gått på repeat i hele dag, synes den er så kul! Senere i kveld blir det vin og rekekos oppe hos søsteren min, det blir nok knallbra. Gleder meg sånn til i morgen!! 17. mai er en av mine favorittdager i hele året :-D

 

Hvilket forhold har du til 17. mai?

All you need is Hove!


Hvert år har jeg sett konkurransen her på blogg.no om å bli årets blogger ifra Hove, og jeg har latt sjangsen skli forbi meg hver eneste gang. Men ikke denne gangen, nei! Jeg har vært på Hovefestivalen tre ganger på rad, så dette året blir det altså den fjerde gangen min, noe som vil si at jeg kjenner festivalen temmelig godt. Føler jeg, da!

Traff han derre Eliassen ved p3 scenen. Tommel opp!

Jeg har faktisk tenkt endel på det i det siste, at dette må jo være perfekt for meg. Kombinasjonen av blogging, festivalliv, fotografering og treffe mennesker er faktisk helt i blinken for meg. Mediebarnet i meg fra videregående lever fortsatt i beste velgående, og jeg har allerede sett for meg mange forskjellige blogginnlegg fra Norges beste festival. Ikke minst muligheten å vise alle andre hvor fantastisk flott det er der! Jeg har jo sørlandsjø i blodet, så jeg blir utrolig stolt når man står ved verdens ende og kikker utover mot horisonten, den flotte skogen med lampeskjermene man må gå igjennom for å komme dit, og den fantastiske stemningen nede ved kunstgresset.


Elsker virkelig dette bildet fra Hove i fjor, hvor vi kom dødstidlig og fikk nøyaktig de plassene vi ville ha. For en herlig gjeng! De hentet meg klokka 8 om morgenen for at vi skulle være tidlig ute, og jeg hadde vært på en fuktig festival kvelden før. Trengte hjelp med å få opp teltet foråsidetsånn.

Hovefestivalen er så ufattelig sosialt, og selv om man reiser med tidenes største vennegjeng kommer den etter en uke garantert til å bli utvidet. Jeg mener, du kan jo ikke gå på do uten å få deg en ny venn! Elsker virkelig livet når jeg hiver meg inn i teltet når det begynner å lysne til morgen etter en legendarisk lang dag, med piping i ørene og iskalde føtter. 

Superhappy fangirl som nettopp hadde sett Lamb Of God.

Jeg tror faktisk ikke jeg klarer å plukke ut et bestemt Hove-minne som er aller best engang. Det er jo hele kombinasjonen av dødsbra konserter og gode mennesker rundt seg som gjør en dag spesiell. Men hvis jeg skal velge ut en ting, og som absolutt ikke hadde noe alkohol inne i bildet heller, så må det være da Jonas Alaska spilte på Hovescenen midt på dagen. Vi var en gjeng som bare satt i gresset og hørte på. Jeg hadde aldri hørt musikken hans før, så jeg var egentlig ikke sånn kjempeinteressert kan du si. Helt til han begynte å spille "October". Det fanget meg bare helt plutselig, og teksten var så sterk at jeg begynte å strigråte bak de gigantiske solbrillene mine. Hver gang jeg setter på den sangen nå i ettertid havner jeg plutselig tilbake på gresset, og får den samme følelsen jeg fikk da. Det var bare en av de sterkeste konsertøyeblikkene jeg har hatt noen gang. Vært på et par konserter med Alaska i ettertid for å si det sånn! 


Meg og BJ rett før usynlige ninjaer begynte å kutte løk da Alaska spilte October.

 

Så for å oppsummere hvorfor jeg ønsker å bli Hoveblogger er det rett og slett fordi jeg elsker festivalen, elsker å skrive, elsker å ta bilder og elsker å omgås mennesker. Som om Hovefestivalen ikke er legendarisk nok i seg selv, hadde det altså vært helt utrolig å få muligheten til å blogge herfra og vise alle hvor knall det er her. VOTE ISELINN FOR #HOVEBLOGG14

Vårregn


Haha, wow. Dagens overskrift.. Wow. Når jeg ikke finner på noe å ha som overskrift pleier jeg å raumfare google (skjer jo relativt ofte) for å se om jeg kan finne quotes som passer til det jeg skal skrive om. Men alle quotene om regnet var litt for kleint for meg. "Tears of joy are like the summer rain drops pierced by sunbeams".. eller "Let the rain kiss you. Lets the rain beat upon your head with silver liquid drops. Let the rain sing you a lullaby". HAHAH. Nei. Så det ble noe som simpelt som vårregn i dag. Dere får heller kjefte på meg om det skjer igjen haha.

Uansett, jeg var ute og gikk tur med Connie i dag, og bestemte meg for å ta med kameraet, det er jo ikke akkurat noen bombe at jeg er av en eller annen grunn veldig glad i dråper, haha. Men på vinterstid mister jeg all fotomotivasjon, så det har blitt ekstremt lite av det på bloggen i det siste. Har kjempemange fotoideer til sommeren, som jeg håper jeg får gjennomført!

Er ikke vårregnet egentlig litt koselig?

Inspirasjon; grafiske kjoler


Åhhh, jeg elsker elsker elsker klær med store grafiske elementer. Spesielt når det ser ut som om plagget er laget ut av et maleri. Jeg gikk nemlig på en liten shoppingsmell og kjøpte en av kjolene under, så jeg skal definitivt bruke den på 17. mai! //Kjolene er fra Ginger Fizz og Sisters Point//

Hva synes du om slike mønstre?

My bucket list #1


I'm just a dreaaameeer, haha. Min bucket list er langlanglang, og tenkte det hadde vært litt morsomt å dele endel av det jeg har lyst til å oppleve. Kanskje noen av dere drømmer om akkurat det samme? Jeg har så mye, at det er egentlig bare å sette i gang, hehe. Siden jeg har såpass mange drømmer, tar jeg og fordeler det utover i flere innlegg, så det ikke blir så fryktelig langt.

Bestige Kilimanjaro | Roadtrip igjennom USA fra østkysten til vestkysten i en cabriolet.

Dykke i The Great Barrier Reef | Hoppe i fallskjerm


Få motorsykkellappen | Ta en helikoptertur.

Svømme i Victoria Falls | Drive med veldedighetsarbeid.


Bestige Galdhøpiggen | Se nordlys.

Dra til Longyearbyen | Kaste pil på et kart, og dra dit pilen lander. 


Klappe elefanter i India | Dra på fototur til Alaska.

Safari i Øst-Afrika | Se Eiffeltårnet i solnedgangen.


Surfe på Hawaii | Dra til Nordkapp.

Ri på kameler i ørkenen (og i Sahara) | Feire 17. mai i Oslo

Se ville moskusokser | Reise til New York.

Reise til London | Reise på business class til Singapore.

 

Hva står i din bucket list?

//Alle bildene er fra weheartit.com//

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits