Iselinn Andersen - ☮

Pakkeliste for Hovefestivalen


God dag dere! Nå reiser jeg straks til Kristiansand for å få med meg Ravnefest og Kaizers Orchestra! Noe som vil si at jeg også må pakke til Hovefestivalen. Jeg raumfarte nettet, men synes det var veldig dårlige og uferdige lister? Så nå skal jeg prøve å gi dere en ordentlig pakkeliste for festivaler som gjerne varer ei god stund. Hvis dere kommer på noe mere som burde være en must på festival, skriv gjerne en kommentar.

 

Selvfølgeligheter:
Billettene

Penger/bankkort

Telt

Liggeunderlag

Sovepose/dyne

Puter

Presenning om ikke teltet er vanntett

 

Klær:

Støvler

Regnjakke (og kanskje en regnponcho)

Tøysko (converse)

Flip-flopper, ballerinasko eller loafers

Fleecejakke

Undertøy og sokker som skal holde til alle dager, og kanskje noen ekstra om det regner så hardt at du blir gjennomblaud

Shorts

Dongeribukse 

Et par tskjorter/singleter

Noen gode gensere

Håndkle

Badetøy

Nattøy

Solbriller

Tørrshampo

 

I toalettmappa:

Enkel sminke, kanskje bare vannfast mascara og noe solpudder for å se fresh ut

Pinsett

P-piller/ tamponger/ Kondomer(?)

Fuktighetskrem

Aloe Vera

Solkrem

Hårstrikk/ lus

Plaster og gnagsårplaster

Shampoo og balsam

Myggspray

Intimservietter

Sminkefjerner

Barberhøvel

Speil

Tannbørst og tannkrem

Paracet, pyrisept og imodium

 

 

 

Andre fine ting å ha med:

Engangskamera

Vannflaske

Knekkebrød/ polarbrød og enkel pålegg

Bøtte/ Kjølebag (til kald pils)

ALKOHOL!

Dopapir

Sprittusj/ penn

Plastkopper

Plastkniv

Padde (om du vil lade mobilen og finner en ledig stikkontakt)

Ørepropper

Antibac

Music Angel

Mobilen + lader

Poser til alt mulig rart

Gaffateip! En must på festival

Hengelås!

 

Ting du kan ta med, men forsåvidt ikke trenger:

Hårføner og rettetang (De har sånn beauty station hvor man kan låne hårføner, rettetang og krølltang)

Stol (De leier ut campingstoler ved kolonialen)

Mat og alkohol (De selger alt dette på kolonialen, men det er jævla dyrt, så jeg liker å ta det med meg)

 

Men drit i å ta med:

Trillekoffert

Jeffrey Campbells/ høyhælte sko, og dyre sko

Den hvite buksa di

Laptopen/ iPaden

Alkohol på glassflaske

Stormkjøkken

Speilreflekskameraet

 

 

Håper dette var til hjelp for noen, jeg fant iallefall ingen lister på nettet som hadde alt jeg trengte. 

 

 

Are you a follower?


Heisann! Jeg har faktisk laget meg facebookside for bloggen min idag, så om du ønsker å like meg der så kan du trykke HER. Føler man får litt bedre oversikt da siden det druknes som regel i newsfeeden her på blogg.no. 
 

Jeg holder forresten på med å planlegge en konkurranse her på bloggen. Er sminke gøy å vinne? Ellerr har dere bedre forslag? Legg gjerne igjen en kommentar og si hva du hadde likt å vinne!

 

Det er en gledens dag!


Åh, ting er skikkelig åkei idag. Fikk tilbake på skatten, handla støvler til Hovefestivalen som jeg vant billetter til, hadde nettopp de mest fantastiske jordbærene jeg noengang har spist.. Det faktum at det regner idag er faktisk ikke så nøye, for jeg er helt i ekstase over alt som skjer for tiden. På fredag skal jeg til og med på min siste Kaizers Orchestra konsert. Det blir skikkelig fint og skikkelig trist. Har bare sett dem live 4 ganger da, og føler ikke det er nok egentlig haha. Kaizerfan heisann. Og i tillegg blir det muligens sydentur når jeg kommer hjem igjen. Det er så mye å glede seg til, og det er fantastisk!

 


 

Slik var været i går, hadde vært fint om det ble årets festivalvær? Haha. Hva gleder du deg til?

 

 

Lokale virksomheter


God dag alle sammen! Tenkte å vise dere noen få bilder jeg tok for en liten stund siden, vi har nemlig noe her på Svennevik som heter Barnas Dyrepark, så jeg var der med tantebarna mine. Det er alltid gøy å støtte lokale virksomheter, og spesielt når de gjør en så bra jobb. De trenger nok ikke nødvendigvis akkurat min støtte, for de har ganske mange besøkende hver dag. Men kjempegøy at slike ting kan holde til i ei lita bygd. 

Typisk at dette bildet ikke ble så bra. Har dere sett noe så skjønt? Smelter.

Jeg elsker sauer 

Closeup picture of a cock.

Jeg aner ikke hva dette her er for en slags fugl, men den var litt styggsøt.

Påfugl 

 

De har mange andre dyr også, men det var disse jeg hadde tålmodighet til å ta bilder av den dagen, haha. Du burde stikke innom der om du har kids med deg og kjører forbi, det er megakoselig!

25.06.2013


God kveld alle sammen! Idag har jeg virkelig hatt en fin dag ute i sola. I tillegg til det så fikk jeg også gitt vekk Hovefestivalbilletter idag til en av de som kommenterte forrige innlegg. Gratulerer til Tanja Lundevold!

 

Grilla idag. God, god indrefilet og grillbein. I dette huset er det jeg som er grillkongen, men er ubrukelig på kjøkkenet.

Drakk billigvin på verandaen i solsteika, og satt i de nye hagemøblene. Det var herlig!

Pus sløkker i sofaen Hva har dere gjort idag? Nyt sommeren folkens 

VINN FESTIVALBILLETT TIL HOVEFESTIVALEN! Vær kjapp!


Som dere (kanskje) vet, så vant jeg to festivalbilletter i går, greia er at alle jeg har spurt til nå er opptatt eller har allerede billett til festivalen. Nå spør jeg DERE! Jeg har jo altså da fått en billett, og vil gi den andre videre til noen som har skikkelig lyst på den. (Jeg har også prøvd å selge den på facebookgrupper, men ingen respons)

Skriv i kommentarfeltet hvorfor du burde vinne, ditt fulle navn og e-post

Jeg må gi beskjed om et navn innen 15:30 så dette avsluttes 15:15. Etter det lodder Glitter den ut til andre som har deltatt i konkurransen.

PS: Det går ikke ann å selge billetten videre. Del gjerne videre, slik at de som virkelig har lyst på en tur til Hove har en sjangs :-)

 

Billetten gir deg adgang til festivalområdet og campingen i hele uka (30. juni - 5. juli)

 

Jeg vant Hovebilletter!


Må si tusen tusen tusen takk til Glitter som kåret meg som vinner i Hove-konkurransen! Når jeg deltok så jeg egentlig aldri for meg at jeg skulle vinne, men jeg var så heldig at jeg vant 2 stykker! Kjempegøy for meg som har vært på Hove de 2 siste årene, men hadde opprinnelig ikke råd i år, rett og slett perfekt! Åh, jeg er så glad nå. Er jo bare 6 dager til.

 

 

Skal du på Hovefestivalen?

Sankthans aften


God kveld dere! Har nettopp hatt årets sankthans måltid. Vanligvis pleier vi og dra ut i båten for å se på alle bålene, men det er skikkelig dårlig vær så i år ble det bare innekos. I morgen skal jeg inn til Kristiansand, forhåpentligvis får jeg kjøpt litt greier jeg trenger til noen DIY-planer jeg har til dere. Hope so! Resten av kvelden skal bare brukes til avslapning iallefall, blir nok en lang dag i morgen. Dessuten må all maten synke, haha.

Hva pleier du å gjøre på sankthans?

19.06.2013


God dag dere, og takk for alle reisetipsene jeg fikk i forrige innlegg. Blir spennende å se hvor vi tar turen :-) Idag regner det her iallefall, og jeg skal straks til Mandal for å passe et par søte tantebarn. Merker allerede at jeg savner sola, ligge ute og lese i boka mi. Heldigvis er det meldt sol i morgen. Jeg skal også bruke innlegget mitt for å skryte over hvor flink jeg har vært de siste to ukene med spisingen og alt, og i går hadde jeg til og med så mye energi at jeg tok 50 minutters jogging/rask gange tur sammen med Connie, og avsluttet med styrketrening. Tihi, stolt da. Etterpå koste jeg meg med en fruktskål, heldigvis er jeg kjempeglad i frukt, ellers hadde jeg nok dødd av søtsug. Og idag skulle jeg lage en kake for min søster, å holde seg unna brownies-deigen går jo bare ikke, men det er verdt det, haha!

 

Elsker å gå med bare bein på sommeren Dette her var seriøst DIGG! Og har noen smakt den Zeroh saften? Beste jeg noengang har smakt, mye bedre enn Fun!

 

Forresten, har noen av dere noen supergode, men også litt sunne oppskrifter dere vil dele med meg? Gjerne om det skal på grillen! Og bare fortsett å gi meg tips i forrige innlegg til hvor jeg kan dra på shoppingferie :-)

Jeg trenger tips fra dere; hvor er det best å reise på shopping?


God dagen dere! Jeg trenger faktisk tips fra dere om hvor det er best (og billigst) å reise på shoppingtur i 3-4 dager? Er ikke så himla interessert i dyre merkevarebutikker, men heller Forever21, Pull&Bear, Primark og sånne ting. Jeg trenger nemlig nye klær, så innmari sårt. I mange år har jeg bare kjøpt basic-ting fordi de er billige og fordi jeg trenger tøy. Så jeg har invitert med meg mamma og søs på en liten tur. Vi tenkte først København, for der har jeg aldri vært. Men hadde vært gøy å reise noen andre steder også, så lenge det ikke blir superdyrt. Har du vært på shoppingferie? Fortell meg hvor og om det var bra :-D

 

 

Jeg er i skikkelig feriemodusog brukte litt lengre tid på det bildet enn jeg egentlig burde. Har du noen ferietips til meg?

Bare et år siden sist...


Hei, alle! Idag har jeg virkelig bare brukt dagen på meg selv, gikk faktisk til frisøren idag og klippa meg. Var bare et år siden sist, liksom. Skulle egentlig klippe pannelugg, men så feiga jeg ut. Pingle!

Fra nå av skal jeg være flinkere til å spise. For en uke siden tok jeg penn og papir, målte vekta mi og målene rund bryst, mage, hofte, lår osv. Jeg skal nemlig ned endel kilo. Regelen er at jeg kan spise hva jeg vil, men spise med måte. Cola og godteri hører nå helgene til. Faen. Men salat og smoothie er faktisk ikke så værst når det nytes på verandaen med ELLE og steikende sol.

 

Jeg tok meg også tid til å pleie føttene mine idag, og neglene mine ble i samme farge som mobildekselet inni ELLE idag. Tilfeldigheter? I think not.


 

Digger neglelakksettet jeg kjøpe fra L.A COLORS. Så mange kule farger! Synes den ble fin på solbrun hud. Gøy med noe annet enn svart og rødt alltid.

 

Hvordan har din dag vært?

sminkehimmel


Heisann dere! Nå er det virkelig lenge siden sist. Jeg har klart å få flytta meg ut til Svennevik (endel før tiden, men whatevs) og gleder meg kjempemye til oppussinga her hjemme er ferdig slik at jeg kan begynne å dekorere rommet mitt. Akkuat nå ligger jeg på en madrass inni et helt tomt rom, fordi alle andre rom med senger er opptatt, haha! Men har allerede vært og kjøpt både seng, skap og noen utemøbler til verandaen som er koblet til rommet mitt, så tror dette blir bra! Gleder meg sånn til å vise dere det ferdige resultatet  

Her om dagen fikk jeg en kjempegøy pakke i posten, masse sminke! Jeg har nemlig bestemt meg for å bruke sminke som ikke er dyretestet, så jeg klikket meg hjem endel ifra merkene NYX og L.A COLORS ifra nettstedet cherryculture.com. De har såå mye der, og alt er så billig. De har nemlig konstant avslag på noe. Og ikke lang leveringstid. Jeg fikk altså kjøpt: Neglelakksett på 10 stk i forskjellige farger, Glitterneglelakk, Full Coverage concealer, øyeglitter, to matte leppestifer, primer, leppepomade med druelukt, to helt ordinære pakker med falske øyevipper med lim og to litt mer spesielle som jeg har tenkt og bruke til fotoideer jeg har. Alt dette med frakt inkludert kom på den nette sum av 432 NOK. Er så gøy med slike ting!

Det må forresten nevnes at primeren er den beste jeg noengang har prøvd.. Det gjelder faktisk concealeren også  

Har du bestilt derfra før, og har du noen erfaringer med disse merkene?

Hello June


Ååh, tenk nå er det første JUNI! Blir så sinnsykt glad bare jeg sier det. Idag har jeg vært i bursdag til mine to nydelige nieser. Fint vær og familiekos, kan det bli bedre? Jeg fikk lagd noen muffins til idag, og de ser kanskje ikke så pene ut, men de får jobben gjort. Jobben er å gjøre ungene rusa på sukker altså. I morgen skal jeg ta og kjøre båten min ifra Svennevik til Tregde, og det er LANGT, haha. Men har ikke vært ute på sjøen ennå, så gleder meg faktisk veldig til det. Sjøsprøyt i håret  

 

Hva har dere gjort idag?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits