Iselinn Andersen - ☮

Velkommen til Hovefestivalen!


Hei alle sammen! Nå har det vært stille på bloggfronten i to dager, har nemlig storkost meg på festivalforset! Men nå er Hovefestivalen offisielt i gang, tror dette kan bli superbra. Her har dere noen bilder fra både rullesteinsstanda og festivalområdet som åpnet i dag. Skjønner godt at dette er en av Norges vakreste festivaler.

Bente tipser: Prøv dagen derpå smoothien! "Tidenes spenstigste smoothie!" Sier hun.Improvisasjonsteateret er hver dag klokken 15:00. Kjempegøy!

Headbanging-øyeblikk på Hold Fast konsert.Skal du på Hovefestivalen i år?

New in fra Coolstuff.no


//Produktene er sponset//

 

Her om dagen fikk jeg hente tidenes kuleste festivalpakke fra coolstuff.no! Hvis ikke dette kan settes som førsteprioritert på lista over essensielle ting til festivalen eller sommerens camping så vet ikke jeg. Jeg ble iallefall skikkelig gira da jeg fikk hentet dette på postkontoret, fordi jeg innså hvor nærme årets happening - Hovefestivalen er!

I år blir jeg og min partner in crime, Anette, tidenes kuleste campere i Volkswagen teltet! Teltet er faktisk i full størrelse som en folkevognbuss, og er et lisensiert Volkswagen produkt. Og det beste er at man kan stå i dette teltet. Ahh, så lei av å ligge nede for å ta på meg en bukse når jeg camper. Verdens kuleste telt kan du kjøpe her. (Bildet er tatt ifra nettsiden til Coolstuff.no siden jeg ikke har fått satt opp teltet ennå)Genial dings nummer to er en solcellelader med innebygd lommelykt! Jeg er sånn over middels glad i kombinerte gadgets, så denne likte jeg veldig godt! Du lader altså hvilken device du vil igjennom en USB-lader. Heftig pluss for den dødsfreshe fargen. Denne kan du få kjøpt her.

A little piece of heaven


Wow, gårsdagen var bare knallbra! Jeg og svogeren min tok oss turen til Stavanger for å se Kvelertak og Avenged Sevenfold på Forum Expo. So worth it! I dag er jeg helt ødelagt, spesielt siden de spilte "A little piece of heaven", en sang jeg aldri har hørt live! Trodde faktisk aldri de spilte den. Tok litt av da! Også i tillegg klarte jeg å få tak i den ene trommestikken fra Arin Ilejay! Den må virkelig opp på veggen, haha. Jeg har sett Avenged Sevenfold live en gang før, og det var i spektrum i november, men denne gangen var de virkelig helt råe. De var så personlige og lekne på scenen, og noe av det verste jeg vet er band som bare går opp og spiller seg gjennom setlisten og skriker av og til "Norwaaay!". Nei, dette var virkelig a night to remember! (Bortsett fra da de spilte 3 Nickleback-sanger under rigging og folk faktisk sang med. Hæ?)

Gitaristen fra Oslo Faenskap spurte publikum om han kunne crowdsurfe litt. Haha, litt søtt, men veldig lite metal!


Litt naturlig scenelys. Utrolig kult!

Kvelertak skuffet dessverre litt med ekstrem dårlig lyd og kjedelig preformance. Jeg er fan, så gledet meg ganske mye til dem. Får se de som headlinere en annen gang! 

Nå gleder jeg meg bare til å se dem en gang til! Var du på Forum Expo i går? Har du vært på konsert med Avenged Sevenfold før?

Hold deg fresh på festival i sommer!


//Inneholder reklame og/eller reklamelenker//

 

Det er endel som skal tenkes på når man skal pakke til en såpass stor begivenhet som Hove. Her har jeg tatt for meg det aller viktigste (iallefall for oss jenter) og håper dette innlegget kan være til hjelp for mange!

 


1. Tørrshampoo fra Toni&Guy. Perfekt for festivalfrisyren og når håret begynner å bli fett. 

2. Verdens beste hårbørst fra Tangle Teezer! Du kan kjøpe den her.

3&4. Selv om køen til dusjen er milevis lang, er det lov å bruke shampoo og balsam. Mine er i reisestørrelser fra John Frieda.

5. Root booster fra John Frieda. Heftig volum på liten flaske!

 


6. & 7: Selv om jeg sverger til klut, vann og mousse-sminkefjerner, må man gjøre det enkelt på festival. Jeg har en til å fjerne sminke rundt øynene med, og en til ansiktet. Superenkelt!

 

 


8. Deodorant er et must, og den må tåle noen svettetokter for å si det slik. Min er fra Biotherm.

9. Øl-ånde er ikke roseduft, men kissing elixirs redder deg! En spray og du lukter fantastisk! Du kan kjøpe kissing elixirs her.

10. To fluer i en smekk, dusjkrem og barbering. Lite plass, stort bruksområde. Det liker jeg! (Husk barberhøvelen!)

11. Med lite tilgang på vann og mye fingermat er antibac løsningen. Ha en på deg hele tiden!

12. Asan intimservietter, for en kjapp kattevask. 

 13. Body cream i reisestørrelse fra Mitchell and Peach. Lukter utrolig godt og gir masse fuktighet.

14. Myke lepper er et must for meg, ellers blir jeg helt gal. Helt naturlige ingredienser i denne! Du kan kjøpe den her.

15. Etter en lang dag (og natt) på festival er det utrolig deilig å legge seg med en kjølene og fuktighetsgivende krem. Min er fra Palladio som er et helt naturlig produkt.

 

 

 
16. Ansiktskrem fra Palladio med solfaktor 15! Jeg bruker denne hver eneste dag, og jeg elsker den!

17. Kule solbriller som stenger ute sola.

18. Leppepomade fra Piz Buin med solfaktor 20. Har hørt at brente lepper ikke er så fryktelig godt!

18. En genial solkrem med solfaktor 45 som kan brukes når du svømmer, trener, svetter.. Hva som helst egentlig. Vanligvis må du smøre deg rett etter en svømmetur, men det slipper du med denne. Perfekt for en aktiv festival Du kan kjøpe den her. 

 

 


20. Negler blir skitne under festival, dessuten er alltid neglelakk stilig. Mine nye favoritter er fra The New Black. Du kan kjøpe disse her.

21. Neglelakkfjerner må du også ha! Min er fra Lindex.

22. Og så klart noe for å skrape neglene litt med for å føle seg hakket mer fresh! Min er fra Scholl.

 

23. Uten mat og drikke, duger helten ikke! Husk å ta med deg en vannflaske. Viktig å holde seg hydrert i sommervarmen! Min er fra Camelbak.

24. Et enkelt og godt måltid på farten! Atkins-barene smaker utrolig godt, og er flott når blodsukkeret begynner å synke litt og en rask og billig snack er løsningen.


25. Jeg liker å ha med meg et lite førstehjelp-kit! Bare sånn for sikkerhetens skyld.

26. Happy ears som gjør lyden lavere, men ødelegger ikke lydkvaliteten! Perfekt på konserter. Disse kan kjøpes her. 

27. Ha med allergitabletter! Du vet aldri når du trenger det.

28. Plaster! Viktig, viktig!

29. Gnagsårplaser.

30. Når leppene er ihjelsprukne er det kun en ting som hjelper: Carmex!

31. Pyrisept, i tilfelle du skulle få et sår. Det er bedre å være føre var.


32 & 33. Selv om området sprayes godt før festivaler, er det ikke sjeldent jeg har våknet med en flott på låret og myggstikk over hele meg. I tillegg blir jeg ekstremt dårlig av bare noen få bitt av et insekt, så dette er iallefall et must for meg!

 

Hva er dine tips til festivalbaggen?

 

Festivalsminke på 1-2-3!


//Innlegget er skrevet i samarbeid med Hudakutten.no//

Det er faktisk helt sinnssykt å tenke på, men det er bare fire dager igjen til Hovefestivalen begynner! Skjønner ikke helt hvor tiden har flydd. Gleder meg sånn! På festival har man jo gjerne lyst til å se fresh ut, med minimal innsats. Her mitt tips for å få sminkingen unnagjort på 5 minutter, og kun 3 produkter, slik at du ikke overfyller baggen din med kosmetikkprodukter.

Mine produkter er fra Kardashian Beauty, og det som er aller best med dem (bortsett fra at de er utrolig gode og bruke, såklart) er at de er cruelty free, altså ikke dyretestet!

Først bruker jeg Cabana Bronzer (link) for å få litt farge og glød i fjeset. Denne har 3 farger, så i tillegg til å blende alle fargene, kan du også bruke den lyse og mørke for å lage highligting og contour.

 

Mascara er alltid et must for meg, og siden jeg har litt små øyne liker jeg at den gir masse volum. I tillegg til å gi det så er den også vannfast, perfekt på festival! Du kan stå der så fresh du bare vil, men så kommer det utrolig kjipe øyeblikket når man får en øl i hodet og mascaraen renner. I tillegg svetter man på konserter, og du aner aldri når regnet slår til. Fidelity Waterproof mascaraen(link) kommer til å være min trofaste venn på konserter og festivaler i sommer!

Så til slutt tar jeg på en lipgloss med litt mørk farge i. Honey Stick Lip Gloss Blackberry Honey(link) er perfekt!
Vips! Spray litt tørrshampoo i håret og kast på deg en maxikjole og du er klar! Har du prøvd sminke fra Kardashian Beauty før?

We fell in love as the leaves turned brown


Warning: Innlegget kan inneholde spor av kliss.


Hehe, Christopher fant nemlig ut at den sangen handlet om oss siden vi traff hverandre på sommeren, og forelsket oss på høsten. Søtt! Uansett, i går feiret vi St. Hans ved å først spise ute på bryggekanten i Mandal. Jeg anbefaler virkelig alle å gå dit og bestille forretten garidas saganaki, altså reker i chilli og tomatsaus. Noe av det beste jeg har hatt på lenge! Middelhavscuisine var virkelig ikke feil i går. Etterpå gikk vi ut i båten på Nordfjorden for å se alle bålene, også var det ingen! Veldig skuffende, har vært en tradisjon så lenge jeg kan huske. Uansett var det en fantastisk flott St. Hans-feiring <3

Var så sinnsykt flott ute på sjøen i går! Hvordan feiret du St. Hans?

Vinnere av linkerunden


Så mange flotte bloggere som meldte seg på linkerunden! Jeg har brukt over halvannen time på å gå igjennom alle og velge ut 3 stykker, noe som var utrolig vanskelig! Men her er altså de 3 som blir anbefalt for nå. Tror jeg må ha linkerunder oftere, for dette var utrolig morro! Jeg sitter igjen med en haug av blogginspirasjon. Ta en titt på disse flotte bloggerne! 

Fotografietmitt.blogg.no av Hilde.

Wow, denne bloggen er bare en eksplosjon av fotoinspirasjon. Hilde er 17 år gammel, og bor i Frankrike, for en drøm! Brukte lang tid inne på bloggen hennes for å titte på alle de vakre bildene. Er du interessert i fotografi er denne bloggen virkelig noe for deg.

Malindh.blogg.no av Malin. 

Liker veldig godt den "grungy" feelingen bildene hennes har, noe som gjør bloggen hennes veldig interessant. Bloggen er stappfull av fine, klare bilder og moteinspirasjon. I tillegg har hun det flotteste håret jeg har sett på lenge! Denne 19 år gamle jenta har rett og slett imponert meg med bloggen hennes!

Leneid.blogg.no av Lene.

Liker du klare, lyse og bare skikkelig fine bilder? Da kommer du til å elske bloggen like mye som jeg gjorde. Inspirerende blogg som jeg brukte kjempelang tid på å lese igjennom. Hun lager også (kjempefine!) bakgrunner til iPhone. Love it!


Leser du noen av disse bloggene?

Ebay findings


Åh, det finnes altfor mye fint på eBay! Watchlisten min er stappfull av ting jeg trenger og ting jeg ikke trenger men bare mååå ha, haha. Her er et knippe av det jeg har siklet på i det siste:
1. Sminkebørster | 2. Kabuki-brush | 3. Voluspa lys | 4. Klokke | 5. Notatbok | 6. Parfymeflaske | 7. Regnstøvler | 8. Passholder | 9. Playsuit

 

10. Planlegger | 11. Peace ring | 12. Genser | 13. Veske | 14. Solbriller | 15. Blomsterkrans | 16. Sko | 17. Statementsmykke | 18. Kjole

A life without love is like a year without summer
 

Sommeren har virkelig slått inn for fullt, og i går kveld hadde vi en slags innvielsesfest for Christophers nye hagemøbler, hvor vi koste oss med god grillmat og masse stemning. Utrolig koselig! Etter en times tid kom også sola tilbake, så vi var veldig heldige med været i går. Jeg er forferdelig dårlig på å ta frem kameraet når folk faktisk kommer, tror jeg må skjerpe meg på det, haha. I dag har jeg bare tatt den helt ut og spist pizza og drukket cola, og det er noe av det beste jeg har gjort på lenge haha. Cola <3 Hvordan feiret du midtsommer?

 

Minner om linkerunden jeg har her på bloggen. Meld deg på her.

Linkerunde - jeg vil lese din blogg!


 

Linkerunder er alltid morsomt, det gir meg en sjanse til å lese nye blogger, og gir deg en sjangse til å få litt ekstra oppmerksomhet rundt bloggen din. Det eneste du trenger å gjøre for å bli med på linkerunden, er å gi fra deg en liten beskjed i kommentarfeltet. Jeg hadde også blitt glad om du ville like facebooksiden min som du finner her, men dette er ikke noe du må gjøre for å bli med. Jeg trekker 1-3 vinnere på mandag. Så, er du med?

 

Tags: #linkerunde #konkurranse

Slik sparer du penger


Nå som sommeren er i full gang er det vel nok av dere som stresser med å finne ny leilighet og slike ting til studiestart. Jeg har selv hatt en ekstrem trang økonomi, og har lært meg endel triks for hvordan jeg kan få pengene til å vare så lenge som mulig. 

 

- Lag deg et budsjett. Da får du oversikt over hva pengene dine brukes til. Hvor mye skal du bruke på mat? Hvor mye på transport? Hvor mye på underholdning? Bare husk på at du er ung, og ikke undervurder underholdningsdelen av budsjettet, ellers sprekker det garantert. Det er lov å ha det gøy!

- Skal du noe spesielt neste måned? Begynn å sette av penger allerede nå! Plutselig står du der med sjegget i postkassen og er blakk når ting skal skje. Alltid vær et steg foran! Det kan være lurt å opprette en sparekonto, slik at du alltid har nødpenger for hånd.

- Kjøp matvarer når de er på tilbud. Dette er ekstra flott om du har en fryser. Du kan kjøpe både grønnsaker og kjøtt og fryse dette ned. Grønnsakene mister så og si ingen av næringsstoffene, og smaker nesten like godt som ferske. 

- Gå på butikken en gang i uken. Planlegg en uke fremover hva du skal spise. Da unngår du en hel del impulskjøp, og handler det du skal ha. Gå heller ikke på butikken når du er sulten!

- Unngå å få purringer på regninger. Vips, så går mye ekstra penger på å betale gebyrer! Ikke gøy.

- BSU sparing. Dette kan du trekke av på skatten, og de fleste av oss har jo lyst på egen bolig en dag? Det tar 8 år å fullstappe en BSU-konto, så det er bare å begynne!

- Skaff deg en sommer/kvelds eller helgejobb. Slik har du mer penger å rutte med, og det er vel ikke å forakte?

- Skolebøker er kjempedyrt! Prøv å få tak i brukt. Men vær kjapt ute!

- Lag mer enn en middag når du først er i gang. Plutselig en dag kommer du hjem, trøtt og sliten og ikke minst sulten. Da er det fantastisk å ha restemat i kjøleskapet eller fryseren, istedenfor å gå på en smell og kjøpe dyr fastfood

.

- Trenger håret en stuss? Klipp håret billigere ved å gå til en lærling. De gjør som regel en ganske god jobb for en mye billigere penge!

- Gå på loppis! Vi liker alle å ha det koselig hjemme hos oss, men møbler og interiørartikler er dessverre dyrt. På loppemarkeder kan du finne billige og unike skatter.

- Bruk eBay, finn.no og andre steder hvor man kan gjøre et kupp om det er noe spesielt du har lyst på.

- Bruk fordelene som kommer ved å være student! Finn ut av tilbudene i byen din, og ikke vær redd for å melke dem så hardt du bare kan. Penger spart er penger tjent.

- Istedenfor å bruke pengene på dyre treningsmedlemskap kan du bruke naturen om du har muligheter for det. Spesielt i sommermånedene er det fantastisk å være aktiv ute.

 
- Trenger du virkelig den kjolen eller vippeextensions? Begrensninger er viktig når økonomien er stram. Dessuten blir gleden mye større når det er noe du har spart til og nå har råd til.

- Istedenfor å gå på kino kan dere kanskje se film hjemme istedet? Netflix koster 99 kr i måneden, og 2 stykker kan bruke den samtidig. Kanskje du kan dele med noen?

- Smør matpakke istedenfor å bruke pengene i kantina, selv om pizzaloff er sååååååååå godt!

- Lag heller middag hjemme, fremfor å spise på restaurant. Det er minst like koselig, og ikke minst vet du nøyaktig hvilke næringsstoffer du får i deg.

- Bensin og diesel er ufattelig dyrt, så å gå til innkjøp av månedskort for buss er definitivt en god investering om kollektivtilbudet er bra der du bor.

- Bruk biblioteker for det de er verdt! Lei bøker og filmer gratis, istedenfor å kjøpe.

- Uten å være for stigmatiserende så er det jo ingen myte at vi jenter er glad i salg. Husk at 50% avslag ikke betyr "billig"!

- IKKE TA OPP FORBRUKSLÅN! Rentene er skyhøye! Ta heller opp studielån.

- Har du en uvane? Jeg drikker for eksempel alt for mye pepsi max. Finn ut av hvor mye du sløser på uvanen din, kanskje du til og med klarer å begrense deg?

 

Hva er ditt beste sparetips? Er du student?

Sommeren 2014


.. Skal bli tidenes beste! Her er hva jeg skal gjøre i sommer.

Avenged Sevenfold 25. juni - Stavanger.

Åååh, dette gleder jeg meg sååå til! Så de for første gang i november i fjor, og måtte rett og slett bare ta muligheten når de kom tilbake så snart. Blir nok helt magisk!

Hovefestivalen 28. juni til 3. juli - Arendal.

I år er jeg jo faktisk en av Hovebloggerne, så det blir nok en spennende utfordring! Alle gangene jeg har vært på Hove har vært fantastiske, og dette blir nok ingen unntak!

London, ubestemt dato.

Jeg gav Christopher Londontur i bursdagsgave, men bestilte akkurat i Hoveuken, så dette må endres på! Men vi er veldig glade i London og gleder oss virkelig til å reise ned igjen.

 

Ellers skal jeg være mye på sjøen, grille masse, være på stranda og bare kose meg i sola. Hva er dine planer for sommeren?

Oppskrift på hjemmelaget saftis


Åhh, nam! Jeg var en tur på IKEA da jeg fant disse beholderne til å lage saftis med, og jeg tenkte tilbake på da jeg var liten og søstrene mine alltid pleide å kjøpe inn masse saft og lage kjempegod is. Jeg bestemte meg for å eksperimentere litt med friske bær også, og resultatet var bare kjempegodt! Denne isen har rett og slett ikke et gram tilsatt sukker, så med andre ord kan du spise denne hver dag! Har allerede gitt noen til tantebarna mine, så jeg kan trygt si at disse falt i smak blant den yngre garde også.

 

Du trenger til 8 is:

4 mellomstore jordbær

6 moreller

En klase med druer som er omtrent like stor som håndflaten din (steinfrie)

Zeroh villbringebærsaft

Blender

Saftis holder (kjøpte mine på IKEA for 15 kr)Slik gjør du:

Rens bærene for stener og stilker, og vask dem godt.

Bland saft slik at det blir 3 dl væske.

Legg alt oppi blenderen og kjør i et minutt.

Legg så miksturen oppi beholderne og legg i frysen et par timer.

Server og nyt!Pleier du å lage hjemmelaget saftis?

New in: interiør


Endelig fikk jeg kommet meg til posten og hentet pakkene som jeg har ventet på i noe som føles en evighet, haha. Er så fornøyd og alle tingene var kjempefine! Nå skal jeg virkelig slappe av resten av kvelden og bare se på Orange is the new black. Er første gang jeg er alene på nesten 2 uker, så da skal jeg slappe skikkelig av! 


Vintage parfymeflaske her | Elefantringholder her(utsolgt) | Brett i sølv her(utsolgt) | Hvit keramikkrukke med lokk her | Vintage kasse her

 

Håper alle får en fantastisk fredagskveld uansett hva dere skal gjøre! Hva synes du om innkjøpene?

 

Tags: #interior #interiør #newin #innkjøp

Coffee is always a good idea


 

For dere som har fulgt med på bloggen en liten stund så har dere kanskje fått med dere at jeg har en greie for kopper? Jeg så denne i går og falt bare helt pladask! Og siden jeg har vært ekstremt sliten i det siste, og var i en uforsvarlig lite våken tilstand i dag på kjøretimen klokka 8, så var det virkelig tid for kaffe nå!

Liker du kaffe?

Romdetaljer


Tenkte jeg skulle vise litt detaljer fra dette romprosjektet mitt, så langt er jeg veldig fornøyd! Har ennå noen møbler å kjøpe og ting som skal hentes på posten, men jeg ser faktisk lys i tunnelen, haha! Neida, jeg elsker jo å holde på med dette, og kan stå i timevis bare å flytte på ting et par centimeter. Jeg er også så heldig som har fått et rom med store vinduer, franske dører og en liten veranda på utsiden. Dette rommet er opprinnelig to soverom som har blitt slått sammen til et stort, slik at jeg skulle ha god plass, og det er jo veldig hyggelig! Gleder meg virkelig til både rommet og verandaen blir helt ferdig! Her har dere altså en liten smakebit på greier som er ferdige.

Hva synes du? 


Tags: #interiør #roomdetails #romdetaljer #detaljer #foto 

Dægårten au


Javel! Haha, tenkte siden jeg dro en heftig sørlandsk overskrift måtte jeg hilse på ekte sørlandsvis også! I dag har jeg og min kjære søster Cecilie tatt turen innom Mandal for å kose oss og handle inn litt livsnødvendigheter som blomster og store baljer med soyasaus. Var utrolig deilig med frappe og chai-te i sola i dag! Og etterpå gikk vi for å hilse på noen valper som ble født for ikke mange uker siden og heeeeerligland så søte de var! Holdt jo på å dåne da jeg gikk inn og fikk øye på de lille små <3 Svakhet for hunder, hva er det? 

Seee så søte da! Da den ene jeg holdt begynte å sutte på halsen min akkurat som Connie gjorde da hun var valp holdt jeg på å dø av søtheten, haha. Hva har du gjort i dag?
 

Ukens spørsmål #24


Q: Hvor lang leveringstid er det hos cherry culture ca? :-)

A: Pleier å ligge i postkassen min innen en to ukers tid.

 

Q: Hvordan har du laget dette? Evt app???

A :Det er laget i Photoshop CS5.
 

Q: Hvor er den senga fra?

A: Den er fra Netthandelen.no

 

Q: Kan jeg spørre hvordan du redigerer de?

A: De lager jeg på polyvore.com

Hippiechick

Q: Veldig fine bilder! Hvordan objektiv brukte du her?

 A: Her har jeg brukt Canon 50 mm f/1.8

 

Noe du lurer på til neste gang?

Home is where the heart is


Men når det er sagt så er det faktisk ufattelig deilig å komme ordentlig hjem også. Har vært full fres siden torsdag ettermiddag og jeg har vært hos Christopher i Kristiansand siden da. Storshopping med Cecilie på torsdag, kjempekoselig besøk av Bente og Line på torsdag kveld, sladring og sjokolade sammen med Anette på fredagen, fest på lørdag, lasagne og film med Andreas på søndag og i dag har det vært fantastisk bursdag med grillmat hos Christopher sin familie og besøk av farfar på kvelden. Så med andre ord har det vært nokså hektisk for meg som har en ganske rolig livsstil, haha. 

 

Hagen til mamma er så nydelig for tiden! Prøvde meg forresten på en ny redigeringsmetode som jeg likte ganske godt.

Nå tenkte jeg faktisk å hive meg i seng, slik at jeg er klar for en ny dag i morgen! Håper alle har hatt en fantastisk langhelg <3

Keep calm and eat sushi


God helg alle sammen! De siste dagene har vært helt stappfulle egentlig, så jeg har ikke fått blogget noe. I dag tok meg og Christopher oss en tur innom Food Asylum og hadde verdens beste sushi! Åh, den er så gooood. Anbefaler alle å prøve retten som heter "Round & Round". Litt av alt der, egentlig. Men nå må jeg rett og slett kaste meg inn i dusjen om jeg skal ha noe håp om å bli klar til kveldens festligheter. Håper alle har en knall lørdag i sola!

Prosjekt oppgradering


Hei alle sammen! Litt rykk og napp oppdatering fra meg i det siste, har bare vært så utrolig sliten at det har vært vanskelig å få ut et bra innlegg. I tillegg holder jeg på å fikse rommet som en helt, haha. Det ble nyoppusset for et år siden, men jeg blir aldri ferdig med interiør og slikt! Så i det siste har jeg vært en hel masse oppe på loftet for å finne fine, gamle ting og kjøpt nye ting på nettet. I tillegg skal jeg (endelig) få meg et nattbord og gå til innkjøp av et sminkebord som jeg alltid har hatt lyst på!

Åååh, gleder meg sånn til det blir ferdig! Og et spørsmål her på slutten: Liker du best rom fremvisning i form av bilder eller video?

Lunch in the sun


Åhhh, første utelunch er herved fortært. I dag prøvde jeg meg på spekeskinke i omeletten, noe som faktisk var overraskende godt. Stranda skinke kan man virkelig bruke til alt! Wraps, omelett, pizza - you name it! Været er virkelig nydelig i dag, og det føles bare så utrolig deilig å vite at vi har hele sommeren foran oss! Jeg har planlagt tur til Hove og London, mange båtturer og hytteturer. Årets sommer skal bli tidenes beste! 

 

Håper alle koser seg masse i sola i dag! Hva har du planlagt å gjøre i sommer?

Sommerinnvielse


 

For en fantastisk helg jeg har hatt! I går var det kjempekoselig bursdag for to av niesene mine, og på kvelden ble festen degradert (oppgradert?) til film/gaming kveld. Var faktisk minst like gøy uten alkohol. Og i dag har jeg og Christopher spist ute på Jonas B. i Kristiansand. Etterfuglt av to kuler Hennig Olsen is, selvsagt! Oreo isen var utrolig god, anbefales! Jeg har rett og slett hatt den perfekte begynnelsen på sommeren! Måtte resten bli minst like bra.

Hva har du gjort på årets første sommerdag?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits