Iselinn Andersen - ☮

Swiss Anti Cellulite + rabattkode


Swiss Clinic er noe jeg har hørt mye snakk om i det siste, først  var det stort sett blant bloggere men nå synes jeg nesten alle snakker om det og det er nærmest utelukkende positive ting jeg har hørt. Dermed har jeg naturligvis blitt nysgjerrig på dette og skal nå fortelle dere om oppfølgeren til Swiss Skin Renewal fra Swiss Clinic, nemlig Swiss Anti Cellulite!

Hele tanken bak Swiss Anti Cellulite er å kunne kvitte seg med cellulitter, strekkmerker og forstørrede porer hjemme på en naturlig måte, for bare brøkdelen av prisen du måtte gitt for samme behandling på en salong. Swiss Anti Cellulite består av tre produkter som fungerer slik:
Swiss Body Roller er en bred hudroller for store overflater, som åpner opp huden og setter fart på kollagenproduksjonen. Det følger også med 2 stk "Swiss Eraser" : et serum til bruk på kvelden og en krem til bruk på dagen. Serumet og kremen inneholder hele 14% aktive ingredienser med bevist effekt mot cellulitter i kliniske studier. Man kan forvente seg resultat etter bare 6-8 uker.Siden jeg har hørt så mye positivt om Swiss Clinic skal jeg definitivt bestille meg denne selv og prøve nå i sommer (og da kan jeg jo gi dere en skikkelig personlig vurdering) Akkurat nå kan du kjøpe Swiss Anti Cellulite til redusert pris! 1890,- er ordinær pris, men bruker du rabattkoden BLOGG kan du få Swiss Body Roller, en nattgel og en dagkrem hjem for kun 1275,-

 

Vil du bli ukens blogg?


Konkurranse: Vinn produkter fra Makeup Mekka
Trykk her (iselinnandersen.femelle.no) for å melde deg på konkurransen hvor du kan vinne 2 fuktighetsmasker og 2 sheets med flash tattoos fra Makeup Mekka. Lykke til!

Hotellanbefaling i Oslo


 

_MG_6440_MG_6445 Etter en helt fantastisk helg i Oslo har jeg nå stasjonert meg godt hjemme hos mamma for å ta det helt med ro i noen dager, men jeg kjenner at den helgen godt kunne vart litt lengre! Jeg må rett og slett tipse dere om hotellet jeg bodde på, selv om jeg skrev et lite innlegg om det tidligere. Jeg er bare rett og slett utrolig fornøyd og kommer nok til å bo på dette hotellet igjen for å si det slik.

Hotell Bastion ligger i Skippergata, og det tok meg nokså nøyaktig 4 minutter å gå til Karl Johan og 6 minutter å komme meg til Jernbanetorget. Utrolig sentralt hotell altså. Jeg elsker looken hotellet hadde, det føltes veldig ærverdig og hjemmekoselig.
_MG_6446_MG_6448Frokosten var virkelig et kapittel for seg selv! Jeg føler ofte at hoteller ikke har «alt», men her hadde de virkelig alt! Pannekaker, eggerøre, bacon, stekt laks, røyka laks, frukt og grønt i lange baner.. Ja, you name it! I tillegg serverer de også kveldsmat og man kan steke seg litt pannekaker midt på dagen om det skulle være behov for det, helt gratis selvfølgelig.

_MG_6449_MG_6430_MG_6441

Tusen takk for nå, Hotell Bastion og Oslo♥

Les mer i arkivet » November 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits