Iselinn Andersen - ☮

4 nettbutikker jeg elsker!THEODDLUMINARY.COM Mye rart og ikke minst fint her! En dag skal jeg ha et av de bildene på veggen min.

GHOSTLOVE.COM Åh, de har så mye vakre smykker! Selv har jeg blitt forelska i the pirate collection, og ikke er det så kjempedyrt heller! 

RAGNARÅKK.NO Masse fine alternative klær, altfor mange fine sko. De har også endel roller derby utstyr også.

MANILLUSION.NO alt i retro og alternative klær. *sikle*


  Noen av disse nettbutikkene du liker selv? 

☮ Noen tips til spesielle nettsider?

5 (personlige) fototips!


Jeg har lest mange fototips her på blogg.no, mange som tydeligvis bare er copy-paste. Det er også veldig mange bloggere her som bruker speilreflekskameraer, så her kommer noen av mine fototips, ting jeg har lært av meg selv i de årene jeg har holdt på med fotografering. Mange av disse tipsene er kanskje spesielt forbeholdt om du fotograferer for noen i en eller annen sammenheng, men du kan også bruke de til generelle ting. Håper dere finner noe nyttig :-)

 

1. Ikke vær redd for overeksponering. Hvis du er inne og skal ta detaljbilder kan det bli mye bedre om du visker vekk alt som er ute av vinduet. Er man ute og skal portrett er det også fint med overeksponering, siden bilder får automatisk en større kontrast-effekt. Eksempelet jeg har brukt er fra en konfirmasjon hjemme hos noen, da kan fort fokusen havne på noe helt annet enn bordet om man går etter den eksponeringen kameraet ditt sier er "perfekt"


 

2. Det er bedre å holde seg på en høy ISO enn sen lukkertid. Er det litt mørkt kan redningen fort være ISOen. Ja, bildet blir litt kornete om man kommer opp i høyt nok tall, men om man fotograferer i kirka(som er kjent for dårlig lys) i for eksempel et bryllup er det mye bedre å ha et skarpt bilde enn et uskarpt et, det kan man jo faktisk talt aldri fikse opp. Men ikke bruk svære blitz-lys under slike omstendigheter, det kan fort bli et irritasjonsmoment for alle rundt deg. Eksempelet her så ser du at det er litt "kornete", men det er større viktighet med skarpheten (synes iallefall jeg) og mest sannsynligvis kunden (eller familiemedlemmet eller vennen) du fotograferer for også. 


 

3. Ikke glem detaljer. Har noen stelt istand et stort kalas er det litt morro å få med detaljene som helt sikkert har blitt brukt mye tid på. Ikke vær redd for å nærme heller. Her kommer også tips nr.1 i godt bruk. Eksempel:


 

4. Lek når du skal ta bilder av små barn. Barn blir ikke fine om man stiller de opp til en hvit vegg og sier smil. Bildene blir unaturlige, og det er ikke slikt barnet egentlig ser ut. LEK med dem, og ta bilder i samme sleng, man får mye flottere bilder! Bare husk å ha kort lukkertid, ellers kan bildene bli ganske skremmende etterhvert. Eller evt, blås såpebobler. Det er alltid kult! Eksempel:5. Sett mennesker i skyggen hvis du skal fotografere ute. På den måten blir ikke bakgrunnen fokus (hvis det er sol ute). Eksempel:

Disse tipsene kommer rett ifra hjerterota mi, så jeg håper iallefall noen syntes de var nyttige? :-)

 

 

 

 

 

 

Omtrent den søteste og morsomste videoen jeg har sett på evigheter


Det er vel ingen hemmelighet at dyr (spesielt hunder og kuer) får meg til å smelte HELT!! Denne videoen var bare så altfor skjønn! Lo så hardt at jeg grein - no joke!

6 vurderinger


Min aller første vurderingsrunde! Jeg skulle vurdere ALLE, og det var ikke så vanskelig for det var kun 6 stk som meldte seg på. HEH.Her er alle vurderingene, og bildene er print screen ifra bloggene dems. 

 

benedictetherese.

Header: Enkel header, som viser personen som har bloggen.

Design: Litt veldig grått design, men det kan være en smakssak. Linkene på toppen er litt forflyttet, slik at den ikke er på lik linje med resten av bloggen. Men det kan være det er bare på min skjerm.

Oversikt: Veldig oversiktelig! Pluss for det

Innhold: Lite personlighet kommer frem i innholdet, det består mest av Weheartit og andre inspirasjonsbilder. Savner litt mer variasjon i innholdet.

Diverse: Hun blogger stort sett hver dag, og av og til flere ganger til dagen, så det er veldig positivt. Ellers er det en grei blogg, og bloggnavnet er lett å huske.


 

maritroe.Header: Hun har ingen spesiell header, kun skrifta "Diamonds Are Forever". Det funker veldig godt, og gir bloggen et spesielt preg.

Design: Jeg elsker dette designet! Akkurat passe med farge med vintage preg, og selv om det er et stort mønster så ser det ikke rotete ut.

Oversikt: Hun har ingen spesielle linker, så bloggen er veldig oversiktelig om man ikke leter etter noe spesielt.

Innhold: Hun blogger veldig variert, og det er kjempebra. Masse egne (og fine) bilder inne på bloggen. 

Diverse: En blogg jeg liker veldig godt faktisk. Hun oppdaterer ofte, minst en gang om dagen.


 

missfagg00t.Header: Ingen header på denne bloggen gitt, men det funker fjell allikevel.

Design: Vanligvis har jeg et problem med slike bilder som bakgrunn, og jeg vet ikke hvorfor - men akkurat i dette tilfellet funker det på en måte. Liker det!

Oversikt: Veldig enkelt å navigere seg i denne bloggen! STORT PLUSS.

Innhold: Jeg er ikke så veldig glad i blogger hvor det er fullt av Cx og .____________. smileyer, så derfor synes jeg bloggen kan være litt vanskelig å lese. Ellers skriver hun variert imellom hverdag, inspirasjon osv.

Diverse: Hun oppdaterer mange ganger til dagen, men noenganger kan det bli litt mye bilder hentet rett ifra nettet.


 

hedda11.Header: Kjempesøt header. Liker godt headerbilder som er tatt ute. Typografien passer til resten av designet.

Design: Veldig hvitt design, kanskje litt mer variasjon hadde hjulpet? Og brødteksten kan være litt vanskelig å lese med den fonten.

Oversikt: Enkel og grei blogg, lett og navigere.

Innhold: Kjempemye forskjellig innhold, bl a videoer, bilder osv. Veldig bra og variert!

Diverse: Hun oppdaterer ca en gang om dagen, med veldig bra innhold.


 

ginasnilsberg.Header: Kjempefint bilde, men det hadde kanskje passet best med en header i farge til det designet?

Design: Litt for mye mønstre og farge for min smak, men det går siden det er stillestående.

Oversikt: Kjempebra oversikt! Kjempelett å navigere seg og man finner fort det man trenger.

Innhold: Utrooolig bra innhold på denne bloggen. Utrolig variert, og hun skriver veldig bra. 

Diverse: Hun oppdaterer veldig ofte, minst en gang om dagen. Jeg liker denne bloggen veldig godt!


 

 spacejulia.

Header: Funker kjempefint synes jeg! Kreativ og søt header

Design: Liker kontrasten mellom headeren og designet ellers. Veldig fint!

Oversikt: En liten boks ved siden av hvor alle informasjon du trenger ligger. Veldig oversiktelig og fint!

Innhold: Innleggene kan fort bli litt korte, men hun har mange personlige bilder på bloggen, og det liker jeg. Hun slår også til med noen morsomme innlegg innimellom, og det er de gøyeste bloggene man kan lese synes jeg!

Diverse: Oppdaterer ofte, men enkelte ganger kan som sagt innleggene bære preg av dårlig tid (men hvem har ikke det iblant) Ellers er dette en blogg jeg liker å lese!


 

Dette er altså min mening om bloggene, dette er ingen fasit. Og smaken er som baken - delt!

Har du lest noen av bloggene før?

Var vurderingene nyttige og burde jeg fortsette med det?

Favoritt film


DAG 14- Min favoritt film

Har klart å hoppe over 30 dagers utfordringen et par dager, så nå er det bare å fortsette. 

Min favorittfilm er Snatch, en britisk film skrevet og regissert av Guy Richie med Brad Pitt, Jason Statham og Vinnie Jones i hovedrollene. Fantastisk film!

✔ Har du sett filmen før?

Wants - sko


Spike ifra Nelly! Jeg elsker spikes, så disse skoene var totalt meg! Fine?

Jeg vurderer alle blogger - er du med?


Selv synes jeg det er kjempemorro å bli vurdert, synes også det er veldig morro å lese vurderinger. Så nå skal jeg ha min aller første "vurderingsrunde", men jeg kommer til å vurdere ALLE som er med :-)

For å være med må man ikke like noen facebooksider eller noe slikt, bare kommenter under om du er med, og ta gjerne med hva slags kategori bloggen din er (hverdag, musikk, mammablogg osv) så skal jeg dele de opp og legge ut vurderinger i delte kategorier. ER DU MED? :-D

Koser oss i Lillesand!


Har vært oss en liten tur i båten og kjøpt oss is og greier. Solt oss og sånn. Senere kommer det rare folk og vi skal grille og nyde livet. Her er masse random bilder ifra hytta jeg tok i går kveld.


Vært i Lillesand før?

Hva gjør du på varme, deilige sommerkvelder?

Chris spiller gitar for dere


TULLA! Han satt og klampra igår på denne gitaren sin, så jeg slang sammen en video av det. Så musikken dere hører i bakgrunnen er altså IKKE chris, men aller kjæresten Johnny Cash. Lyden på kameraet mitt var ganske crappy, og han spilte bare random ting når jeg stappa kameraet i trynet på han. Men en dag skal dere få høre en sang han har lagt (som ikke har tekst...) som jeg synes faktisk er ganske okei :D Note: Jeg hater gutter med gitar, og blir ikke imponert av slikt, så det at jeg synes sangen er okei er jo HELT vilt.

Bilen som overlever zombie apokalypsen:


Huyndai Elantra Coupe 'Zombie Survival Maschine" har skaperne av serien "The Walking Dead" skapt, som visstnok skal tåle bestemødre uten noen særlig hjerneaktivitet. Mest markant er den store plogen med pigger, som er velegnet til å rydde fortauet når du skal hente forsyninger. Bilen har også fått beskyttelse over vinduene og en luke i taket, og oppgraderingene rundes av med ekstralys og rallydekk. Innvendig er den stort sett original, bortsett fra en CB-radio så du kan rope på hjelp. En imponerende pakke!


//Kilde:  http://mann.no.msn.com/bil-og-motor/biler-som-overlever-zombiene. Her kan du også finne noen biler du kan rappe om verden skulle finne på å gå under!

Ikke en pakke, men en boks ifra Nelly!


Har gått rundt å venta på skoene mine i noe som føles som en evighet. Første gang jeg bestilte ifra Nelly.com, så var veldig spent siden noen er veldig postivie, andre litt mindre entusiastiske over leveringstiden. Jeg synes det tok SYKT lang tid.. I tillegg fikk jeg aldri en hentelapp i posten, så jeg (les: Christopher) måtte gå å spørre pent om han kunne hente en pakke for meg. Men ble veldig fornøyd når de først kom! Har ingen helt basic sorte pumps i skapet, og synes det var på tide å skaffe seg det. De går jo til stort sett alt. 
Ellers har vi nettopp konsumert løvstek i pitabrød, noe jeg aldri har spist før faktisk(!) Rare greier, har spist krokodille, antilope, slangesuppe, blekksprut, noe fønki kjøtt nede i Tyrkia det gikk rykter om var katt. Men det tok meg 18 år å smake både kebab og løvsteik i pita. Sorry stortbyfolk sier jeg bare, men der jeg kommer fra spiser vi poteter når vi skal ha nattmat! Mmm. Potet<3

Det må også sies at Chris er litt flinkere enn meg til å dandere maten. Hans tallerken så jo himmelsk ut, imens min ser ut som noe et esel har tygd og drite ut igjen. Hahah! Beklager for dårlig blitz-bilder ikveld forresten. Vi orka ikke lyssette hverken beina mine eller maten vår. 

Deilig mad! ÅNEI! Nok til å få ei dyngebille til å miste matlysten


✔ Ellers, hva har dere gjort idag?


Quotes over forbanna-alt


Nå synes jeg snart folk må grave litt i kreativitets-sekken sin snart, utrolig lei av å se "dagens quote ehehhe" og et bilde henta ifra Tumblr, justgirlythings eller teenagepost#r4nd0mnumb3r. Quotes er fine saker det, sannsynligheten for at det du ville si har blitt sagt bedre av noen andre er ganske stor. Her skal dere få et fint sitat av meg:

 

"Jeg går ut og tar en røyk"

                                           -En bensinstasjonsansatt


Bob Marley er også å finne i mange quotes-bilder ifra nettet, med ting noen helt andre har sagt? Skjønner ikke greia. No hate, mr Marley. Jeg er ikke noen stor-fan men jeg må innrømme, the guy had a lot of hits. Men her er en ting Marley HELT sikkert sa engang:


 

"Rastaflettene klør så sykt på ryggen miiiiihn"

                                                                    -Bob Marley


Og tumblr eller hva i helsikken. generelt sett dårlige bilder med høy offset-effekt i photoshop (kan sikkert finne et crappy filter i et annet redigeringsprogram også) med noe helvetica tekst.Vi har alle dårlige dager kjære. Sånn som denne karen:


"Hvem i helvete er det som ringer på denne tiden av døgnet?!"

                                                         - Alexander Graham Bell, 1872


10 blogger jeg leser


DAG 12- 10 fine blogger.

Jeg fant bare 6 jeg leser fast. Linkene er på bildene. Besøk sidene dems, legg igjen en kommentar eller noe :-D

Nilennalv.blogg.no: Vakker jente med mye kreativitet! Masse drømmende bilder og kreative og originale forslag. Hun har utrolig mange fine bilder på bloggen sin.

Sanijela.blogg.no: Hun legger ut mange fine bilder, og blogger mye om foto, spill og interiør.

Christinestol.blogg.no: Hun skriver om mote, skjønnhet og hvordan hun takler hverdagen sin siden hun lider av sykdommen ME.

 

Naruna.blogg.no: Fin blogg med masse fine outfits og bilder. Hun blogger om mote og hverdag.

 

matildemedaas.blogg.no: Hun blogger om alt mulig som opptar henne i hverdagen. Mye fine outfits å finne her!

Sabrinavidal.blogg.no: En fin og kreativ blogg. Mange fine outfits og skjønnhetstips.

Leser du noen av disse bloggene?

5 ting jeg ikke kan leve uten


DAG 11.5 ting jeg ikke kan leve uten

1. Facebook. Jeg er dødsavhengig av facebook, det er det første jeg sjekker når jeg står opp, og det siste jeg sjekker før jeg legger meg..

2. Christopher. Jeg har alltid sagt at jeg aldri vil være så utrooolig avhengig av kjæresten min, men det har jeg blitt. Han kjenner meg helt, og bare jeg ser han blir jeg i godt humør. Se så glad han blir for å få mat! Haha :D
3. Pasta i dolmio saus. Jeg suger til å lage mat, men ådetteersåsyktgodt!

4. Blogg.no. Under en måned etter jeg begynte med seriøs blogging er jeg faktisk helt avhengig. Får jeg ikke ut et innlegg i løpet av dagen føler jeg at jeg svikter meg selv nesten! Og bruker ofte ganske lang tid på å lage et innlegg. I tillegg kommenterer jeg mange blogger.

5. Cola/ Pepsi max (fordi jeg skal prøve å få av meg noen kilo) Jeg får alvorlige abstinenser hvis jeg går en dag uten.

Hva kan du ikke leve uten?

Bøker som betyr noe


DAG 10- En bok som har betydd mye for meg.

 

Jeg har alltid vært veldig glad i å lese. Det tok veldig lang tid før jeg i det hele tatt lærte meg å lese, men da jeg en kveld skjønte det ble jeg helt ustanselig. Jeg leste på ALT jeg kunne finne; juicebokser, tegneserier, tekster på filmer jeg egentlig var altfor ung til å se, svære bøker, ja... Så her kommer 3 bøker som betyr mye for meg, rett og slett fordi det var vanskelig å velge en (og det var vanskelig å finne 3)


1. FÅLKESKIKK av Jørn Dissen og Rune Solheim. Det Norske Samlaget forlag 2007:

En julaften for ca 4 år tilbake fikk jeg denne boka av søstera mi og mannen hennes. Boka handler om hvordan man skal oppføre seg i forskjellige sosiale situasjoner, på en utrolig humoristisk måte. Jeg tok denne gaven som en spøk og leste den om og om og om igjen. Lo omtrent like godt hver gang! I de senere år fant jeg ut av at jeg fikk denne fordi jeg var en liten drittunge uten sosiale normer.. Nuvel. Jeg lærte kanskje ikke folkeskikk av boka, men credz til de for at de prøvde å få meg til å skjerpe meg. 

Denne boka er for de som liker humorbøker! Masse sær Gudbrandsdal-humor. Bygdehumor for å ha et litt større spekter. En perfekt gave til en som har alt, eller en liten fjortis som er mest opptatt av å sove, msn og å høre på metal på øreproppenes fulleste volum.
Fantastiske reiser av Birgit Svaland Andersen. Drømsmia forlag 2009.

Denne boka er skrevet av min farmor. Besteforeldrene mine var noen skikkelige eventyrere, og noe av det beste jeg visste da jeg var liten, og helt til den siste gangen hun fortalte meg historier, var å sitte og lytte på det hun hadde å si om da seilbåten deres forliste i Afrikas kyst, og hvordan de kom seg i land i Somalia - uten penger eller pass. Farmor var et unikt og vakkert menneske som skrev bøker som inneholdt Tanzanianske eventyr. Hun oversatte bøkene både til norsk engelsk, masaii og swahili. Hennes livsprosjekt var at skolebarn i Tanzania skulle lære å lese og skrive. Hun kjørte rundt til skolene og leverte skrivesaker, notatbøker, lesebøker som inneholdt fortellingene og viskelær. Jeg var selv med til Tanziania en gang og fikk oppleve gleden av å dele ut skolemateriell til disse barna. Det var en ubeskrivelig opplevelse.  Denne boka handler om alle reisene de har vært på, og det står endel om familien min også der. En kjempebra bok for den som liker å reise! Spesielt seiling :-)Selv tausheten tar slutt av Ingrid Betancourt. Cappelen Damm forlag.

Denne boka fikk jeg i julegave av min kjære. Jeg hadde egentlig fått en Londontur et par måneder tidligere, så jeg satt på julaften og forventa egentlig ikke noen gave i det hele tatt. Plutselig kom det en pakke i fanget mitt - og det var denne boka. Jeg ble kjempeglad, spesielt siden han absolutt ikke liker å lese, men visste at jeg elsker det. Han hadde visst gått inn i en bokhandel og spurt dama som jobber der "Hvilken bok kan jeg kjøpe til dama mi? Det må være en sånn skikkelig girlpower bok! Ei dame som har gjort noe utrolig liksom, ho er veldig sånn... bein i nesa dame liksom!" Og da smelta jeg helt! Boka handler om da Ingrid drev valgkamp for presidentembetet i Columbia og hun ble fortført av FARC-geriljaen. 

Jeg har ikke kommet veldig langt i denne boka, men denne boka betyr masse for meg allikevel. Christopher traff virkelig hodet på spikeren her :-)

✔ Har du lest noen av disse bøkene?

✔ Hvilke bøker betyr noe for deg?

En sommerdag (video)


Har endelig forstått meg på kameraet, så nå kan jeg filme igjen! Wuuuu. Vi hadde en temmelig fin dag idag :-D

//Coldplay - Strawberry Swing

Minner om spørsmålsrunda


Har pågående en spørsmålsrunde HER :) De blir besvart mandag som vlogg (siden jeg har fått speilrefleksen til å filme igjen, hurra!) Det kommer også forresten en liten sommervideo senere i kveld, siden jeg ble helt hekta på filming igjen :-D

De rare visdomsordene eller vitsene inni de som alltid er festa på kransekakene 

Familien min


DAG 9- Beskrive familien min.

Familien min er stor og herlig! Jeg er yngst av 6 søsken, og har 11 tantebarn. Man kan si det blir fullt hus når man bare skal invitere "nærmeste familie" på besøk. Søsknene mine er minst 12 år eldre enn meg, så man kan si jeg er en svær, irriterende, bortskjemt attpåklatt, haha!

  

Mamma og pappa 

Savner sydenvarmen..


Det er jo ikke sommervær i disse trakter, så jeg sitter og ser igjennom bildene fra da jeg var på Kreta i september i fjor. Ble forelska i den øya, menneskene og kulturen! Raki <3
Dag 8, mine plakater?


DAG 8- Mine plakater.

Vi dekorerer ikke veggene med plakater lengre, så jeg viser heller noen av bildene vi har her i leiligheten. Noen av bildene er faktisk mine, på akrylglass, så bildet av bildet blir veldig utydelig. Så legger inn en link til fotosiden min, hvor du kan se hvordan bildene ser ut HER.

Den røde kjøkkenveggen med Sex on the beach oppskriften. Christophers stolthet :p

 

Høyt på ønskelista..


Rødt hår! Men siden jeg har hatt svart hår i 5 år nå skal det visst være en helsikes prosess som koster mye penger. Men ååh, jeg har SÅ lyst på!    Har du gått ifra mørkt hår til lyst før?

Har du hatt/ har du lyst på rødt hår?

Varen jeg sist kjøpte


DAG 7- Et bilde av varen jeg sist kjøpte

Jeg kjøpte nettopp 30 days via nettet. Gleder meg veldig til å se om det fungerer! 30 days er et "slankemiddel" som får deg til å gå ned 1-2 størrelser på 30 dager. Har lest mye på forum o.l for å finne ut av om det funker i det hele tatt, og det virker som det endel delte meninger. Noen gikk ned 15 kilo når de brukte 30 days kombinert med trening og bedre kosthold, imens noen gikk opp i vekt. Jeg er veldig skeptisk til slike "piller", men nå har jeg lest endel om det og ikke funnet noen grunn til å ikke prøve. 

Har du prøvd 30 days noengang? Isåfall; hva ble resultatet?

Har forresten pågående en spørsmålsrunde, hadde vært koselig med noen spørsmål! :-D

Jeg vil prøve meg på en spørsmålsrunde!


Som en ny blogger vil jeg gjerne ha en spørsmålsrunde, gjerne om alt! Hadde også vært koselig om dere slang inn noen tips til hva dere liker å lese om, og hvilke blogger dere synes er interessante. Hvis jeg får mange nok spørsmål kan det hende jeg til og med slår til med en videoblogg hvis det er interesse for det? Videoen kommer mest sannsynlig ut søndag ettermiddag eller mandag formiddag - alt etter som :-)

Håper mange slenger inn spørsmål til meg :-) 


//Bildet  av meg er tatt av Anette Skåreland

Ting jeg setter pris på


DAG 6- 10 ting jeg virkelig setter pris på.

 

1. Et godt stykke kunstverk, en bra sang eller utrolig film som bare fascinerer deg og som du aldri glemmer

2. Familien og vennene mine. Og Connien min<3

3. Alle erfaringer jeg har fått. Både positive og negative

4. Komplimenter og konstruktiv kritikk

5.  Positive mennesker, som alltid har et smil på lur. Selv liker jeg å smile og være hyggelig - og setter pris på når folk er hyggelige tilbake. SMIL!!!


6.  Når Christopher lager mat til meg og er supersnill og kiler meg på ryggen når jeg er kjempesliten <3

7. Som alle jenter: Å være helt nyvaska fra topp til tå, og helt feilfritt barbert og legge seg ned i et nyvaska sengesett!

8. En kald gin&tonic på en varm sommerdag nede ved stranda

9. Når jeg får "smokey eyes" som er helt like på begge øynene. Hahah herre, for et svar

10. Som en fotoentusiast er lyset viktig. Jeg setter pris på vakkert lys, uansett om kameraet er i hånda mi eller ikke

 

 Hva setter du pris på?

Ting i posten


Jeg er en på hugget når ting er på salg.


Alt ifra H&M

>Bikini: 100,-

>BH: 129,-

>Oversized topp: 30,-

>Ballerinasko: 50,-

Jeg har begynt på Herbalifedietten


Hva jeg synes? Helt rumpe. Og det smaker rumpe. Mamma som anbefalte meg det hvis jeg vil gå ned i vekt og få litt mindre fett på kroppen, siden de siste 2 årene har jeg lagt på meg noe hinsides. Det er ikke vekta som er problemet, men vil stramme meg opp litt haha. Så det blir shake et par ganger til dagen, og skal begynne på treningssenter når skolen begynner, i mellomtiden blir det mye turgåing. Jeg merker jeg blir jækla tørst av den shaken... Og ikke mett :((( Men det skal visst være masse bra oppi den smørja der som jeg ikke får i meg til daglig siden jeg suger til å spise variert mat. Etter en shake føler jeg en veldig trang til å dra på McDonalds å ha en feit matorgie der inne helt til det renner pommes frites fett ifra ørene mine. mmmh <3

viderekomne bruker skumma melk, men så hardcore er jeg ikke!Jeg har det så FÆLT! Neida, må nok venne meg til smaken. Ellers liker jeg at det ene øyet er mye større enn det andre. Hey!

>Prøvd deg på denne dietten eller noe liknende før?Hvis jeg fikk være en kjendis for en dag så skulle det være...


DAG 5- Hvis jeg fikk være en kjendis for en dag så skulle det være, begrunnelse

Herre, for et vanskelig spørsmål! Er ikke så veldig kjendisinteressert og sånn. (Kom forresten på en drøm jeg drømte inatt... At jeg og mamma tok en taxi sammen med David og Victoria Becham og mamma ble skikkelig starstruck, og Victoria synes det var gøy at jeg var "so chill" når de satt ved siden av oss... random)

Men om jeg måtte velge en kjendis må det nok bli Brad Pitt. Han spiller i mange av mine ynglingsfilmer, bl.a Snatch. Eller Fight Club! Jeg vet ikke hvorfor jeg ville vært Brad Pitt, men det ble nå sånn. Heh."What do I want with a caravan that's got no fockin' wheels?!"

> Hvilken kjendis ville du vært?

5 ting jeg elsket da jeg var yngre


DAG 4- 5 ting jeg elsket da jeg var yngre

1. Tom & Jerry. Jeg var en av verdens ivrigste fan, og satt å så på dette hele forbanna dagen! Halvparten av alle klassiske stykker jeg kan nynne på kommer også fra disse to.

2. Pannekaker. Det var en periode (kremt, et par år) hvor min far måtte lage pannekaker til meg hver morgen, ellers nekta jeg å spise før middag. Har aldri vært glad i frokost, men har heldigvis skjerpa meg såpass nå at jeg kan tvinge i meg ei skive og en kopp kaffe. Tror nok min kjære samboer hadde blitt temmelig pissed om han måtte opp å steke pannekaker til meg hver morgen haha!

3. Bestemor. Ho bodde hjemme hos oss, og passa alltid på meg når jeg kom hjem fra skolen. Jeg likte ikke SFO med alle de slemme ungene, så da var bestemor redningen. Hun lever ikke lengre, men hun er med meg hver dag i mine tanker <3

4. Hytta. Som jeg skrev i går så var hytta mitt andre hjem da jeg vokste opp. Farmor og farfar var ALLTID i nabohytta, og der var som regel fetteren og kusina mi også. Onkelen vår hadde også hytte der ute, og det var virkelig idyll med alle de lange sommernettene vi brukte på å suge krabbebein og fiske fra robåten. 5. Besøke søstera mi. Jeg var alltid hos henne i helgene, hun var som en mamma nr.2 for meg, og da jeg var 6 år gammel fikk hun en sønn som ble som en bror for meg. Jeg er fortsatt kjempeglad i å gå på besøk til henne, men det blir desverre ikke så ofte nå lengre. Nå har hun en flott familie som er en høylytt, gal og altfor koselig gjeng!


2 nye ringer i posten


Fikk disse i posten på torsdag, har bare ikke fått lagt de ut ennå. Kjøpt på Crazy-factory.com hvor det er så sinnsykt mye billige piercinger og smykker at det er vilt :-)


Forelska meg i detaljene på denne ringen!
Hyttetur og 1 års bursdag - bildedryss


På fredag gikk jeg en tur ut til mamma og pappa på hytta. Hytta var mitt 2. hjem når jeg vokste opp, elsker hytta :-) 

Har du sett en så forbanna skjønn hund i hele ditt liv? Trodde ikke det nei :-D Connien min<3

Det rommet jeg aldri kommer til å flytte ut av :-)Hytta vår heter Høytopp :-) 

Vi hadde det utrolig gøy med Benjamin-parykker... Her er Oddytoddy-svoger
¨

Min bror var veldig fornøyd med å få seg hår etter mange år hårlaus

Chris ble en ekte pirat

Jeg tror jeg må vaske håret.

Bursdagsbarnet! Aksel 1 år! HURRA :-D

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits