Iselinn Andersen - ☮

The sea does not like to be restrained


Prøvde meg på noe nytt, litt annerledes redigering enn det jeg er vandt til. Bildene er tatt på nydelige Reme for 2 dager siden

 

 
Hva synes du?

Pakke fra Crazy-Factory


God morgen all sammen! (Eller har det blitt god dag nå?) I dag fikk jeg min etterlengtede pakke fra Crazy-Factory, og alle sammen var sååå fine. Dere reagerer kanskje på at de røde var himla mye større enn de andre? Det er de også, haha. Forrige gang bestilte jeg nemlig noen som jeg ikke fikk inn selv om jeg tok inn to nummer større først, og de var så fine at jeg SKAL ikke gi opp. Men siste gang jeg bestiller noen med et bakstykke man ikke kan skru av, for å si det sånn.

Se på uglene da! Sååå søte.

Denne falt jeg litt veldig for!
Yay, nå kan ørene mine også være litt pynta.

 

Har du bestilt fra Crazy-Factory noen ganger? Og har du noen andre steder man kan bestille fine plugs og gauges?

NYX


God dag dere! Jeg vet ikke om dere husker, men for noen uker siden bestilte jeg masse sminke fra en nettside kalt cherryculture.com, og jeg ble så fornøyd med tingene at jeg måtte ha mer! Haha. Det er fantastisk billig der, og alltid masse tilbud, skjønner ikke helt hvordan de får det til? Men noe av det beste er at de har kjempemange merker som er merket med "Cruelty Free"-merket, dvs at de ikke er dyretestet. Med andre ord kan du kjøpe dette med god samvittighet. 

 

Dette er forresten ikke alt jeg kjøpte, fordi jeg var så fornøyd tenkte jeg å slå i sammen en konkurranse hvor du kan vinne... tja.. sminke! Haha. Men jeg tar det nok ikke før jeg vet at jeg skal være hjemme litt, slikt at jeg er 100% sikker på at jeg får trekt en vinner og sendt sminken i løpet av kort tid. Sååå.. Hold dere oppdatert! Trykk gjerne HER så kan du like facebooksiden min og lettere vite når konkurransen er oppe og går.

 

 

Neglelakkene var superfine og kjempegreie og ta på.. Også varte de lenge! love it.


 

Elsker lip balmen du får med om du kjøper over x antall dollar. Og nude leppestiften var akkurat passe nude! (bare ikke smør et kjempetykt lag, ikke pent!)


Har du bestilt herfra før? Og hørtes konkurransen interessant ut?

Splashing


I blandt synes jeg det er herlig å sette seg til og dille med noe slikt som dette. Morell, glass og litt vann med konditorfarge kan være undeholdning for meg i maaange timer, haha! 

De er jo forsåvidt nokså forskjellige, og er litt dårlig redigering på bunnen av glasset på de med helt hvit bakgrunn, de får jeg fikse senere. Hvilket likte du best?

Om to the Nom


Idag er det faktisk så varmt at jeg ikke fungerer helt ordentlig. Fikk ikke sove før klokka halv 5 i natt pga varmen, og våken tidlig fordi det var alt for varmt. Haha, plutselig fikk vi skikkelig sydenvarme her på Sørlandet.

 

Bloggere som tar bilde av maten sin, what else is new? Haha. 

 


Herregud, frukt og bær er så godt! Haha, liker denne tiden av året hvor det faktisk smaker godt også. Også har jeg fått rimelig dilla på Skyr!

Mitt andre hjem


Den norske skjærgården er så utrolig magisk! Vi har hytte utenfor Tregde, Mandal og jeg elsker å være der. Det er også grunnen til at jeg plutselig forsvant fra bloggen rett og slett, haha.Hytta vår er den røde til høyre


Rett og slett magisk 

Har du et hjem nummer to?

There is no sincerer love than the love of food. 

Jeg er et fullstendig matvrak når det er varmt ute. Er du?

08.07.2013


For en herlig julidag! Idag har jeg egentlig ikke fått gjort halvparten av det jeg skulle engang, nettopp fordi været er helt nydelig. Så med andre ord har jeg egentlig bare slappet maks av i sola, meg og pys, haha!

 

Mamma har også fått planta pioner i hagen, og jeg synes de er sååå fine. Sorry for tumblr-nykker, men savna å bruke litt fonter, haha.

 

Håper alle nyter sommerværet (hvis det finnes der du befinner deg, da)

Ukens spørsmål


En ting jeg har tenkt en stund på å begynne med er ukens spørsmål. Jeg besvarer alltid spørsmål i kommentarfeltene og på mail, men for sikkerhetsskyld tenkte jeg å legge de ut i tilfelle andre lurer på det samme. 

Elsker hvordan du redigerer bildene dine, hva bruker du? Jeg bruker Camera RAW og Adobe Photoshop CS5

Ble det toll på det du bestilte? (Fra cherryculture.com) Jeg betalte totalt 110,- i shippingkostnader, og ikke noe utover det.

Hvilket kamera bruker du? Jeg har mitt elskede Canon 7D

 

Hvor kan jeg kjøpe Zeroh? Finner den ingen steder. Coop Prix folkens :-D

Hvordan får du bildene dine så skarpe? :o Jeg har et objektiv (Canon 50mm) som jeg elsker, dessuten er jeg avhengig av sharpen-filter i photoshop.

Hvordan får du så mye bokeh i bildene dine? Redigerer du dem inn? Nei, jeg har et objektiv som er veldig lyssterkt (f/1.8) og da får man veldig fine og runde lyskuler.

 

Ble ikke så mange spørsmål, men mange av disse er spørsmål jeg får relativt ofte, håper det var til hjelp for noen. Er det noe du lurer på til neste gang?

 

 

Hove bra men hjemme best


Hei dere! Nå har jeg kommet meg hjem fra sommerens største happening. Etter en uke i telt var det fantastisk å komme hjem til ei god seng. Også ufattelig deilig det var å dusje i varmt vann! Stod der sikkert i en time og bare nøyt det varme vannet før jeg gadd å begynne med å vaske håret, haha. Men for all del folkens, det var helt utrolig morro! Det gøyeste Hove-året til nå. Jeg fikk jo også sett Kaizers rett før jeg dro dit, og gjett hvem som fikk setlist til både Kaizers Orchestra og Bullet For My Valentine da? MEG! De skal så sykt i ramme og henges opp, hehe.

Se denne digge salaten jeg kom hjem til da. Tror mamma skjønte jeg var sinnsykt lei av kebab, våruller og grillspyd haha. Godt å være hjemme, men savner Hove litt allerede egentlig. Tenker jeg lager et aldri så lite spenstig innlegg med noen bilder derfra litt senere :-)

 

Hvilke festivaler har du vært/ skal på i sommer?

 

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits