Iselinn Andersen - ☮

Jeg er en sementklump


Baahhh. Jeg er sykt dårlig til å blogge for tiden, men når jeg først får tid har jeg rett og slett ikke krefter igjen. Men idag kom jeg hjem klokka halv 2, så har ingen unnskyldninger. Bortsett fra at jeg har sovet siden da, og jeg føler meg som en svær sementklump som ikke engang orker å reise seg. 

 

I de siste dagene har jeg leita rundt på eBay. Skal nemlig ha bursdagsfeiring med temaet MARITIMT. Så vi skal kle oss ut som noen bondegalninger og erobre byen etterpå. Kan bli staselig. Så nå leter jeg faktisk etter kostymer - and i gotta tell yah: har aldri vært så veldig til å finne noe på eBay men dægeren døtte sykkelstøtte, så mye kult de har der!! Her er to (av de mange) kostymene jeg vurderer:Ellers: Har jeg blitt valgt inn i russestyret! Wuhu :-D Jeg er nemlig russefotografen. Så nå må alle fulle mennesker passe seg!

Whats up with you lissom?

Karma karma karma karma karma kameleon


Har du sett en slik kjekkas før? Stod bare og posa for meg i evigheter! Dødsskjønn :-D

 

 


Drømmebyen


Nemlig Kardemommeby! Herregud og søtt det egentlig er der. Bygningene i en litt gresk feeling, med brosteiner og utekafeer, esler og kameler og en konstant lukt av kanelboller. Jeg mener HERREGUD jeg vil bo her! Det er så altfor gossint!

 Den trikken med han mannen som alltid synger på er jo lettere irriterende, men hey! Det kan jeg leve med.

 Tihi. Ja, det er en gutt med veske. Og ja, det er Chris. Og ja, han var så snill og bar på den for meg siden jeg har vondt i skulderen 

Tenk å deilig å bo et sted hvor mottoet til alle er

 SitatMan skal ikke plage andre,

man skal være grei og snill,

og for øvrig kan man gjøre hva man vil.Sitat?  Kardemommeloven

Dyreparken bildedryss - Del II


Del I finner du her

 

 


 

 


 


 


 


 

 

Dyreparken bildedryss - Del I


Fortell meg gjerne hva du syntes om bildene :-) Har du vært i dyreparken før?

 

 

 

 

 

 

Jeg var i dyreparken idag!


Så nå sitter jeg og redigerer en hel masse bilder jeg håper jeg kan få slengt ut iløpet av dagen. Kosa meg jeg :-D Viser dere et ferdigredigert bilde i en absolutt ikke-min stil. Flamingoer er dritfine - og jeg vil ha en!

 
nylig oppdagte bilder ifra London


Gikk igjennom bildene på PCen min på jakt etter noe å blogge om faktisk. Kom over bildene ifra London november 11. Mange bilder der jeg ikke har redigert noenting, så tok meg en liten runde i camera RAW og PS og fikk gjort noe med dem. Savner London!

 

//Har du vært i London før? 

rykende fredag!


Har rydda i stua/kjøkkenet og heiv på noe røkelse for å få en deilig lukt her inne! Mmh. Og Chris har kjøpt ananas-plante. Haha, den er litt søt faktisk. Lekte meg litt med lang lukkertid også. Mislykka hjerte :p

 

 
løbe løbe bløde konsonanter


Wæh, hater å stresse egentlig. Skal snart på firmafest og ikke lenge siden jeg kom ifra skolen/byen/butikken/tur med bikkja. Må si jeg fant en fin tittel haha. Men e må jo løbe. Å an blei så blaud da! Men hva slags innlegg ville dette vært om jeg ikke tok med et skikkelig RÆVA cambilde av meg selv med et ekstremt påtvunget smil. Eller ikke påtvunget i den forstand altså, jeg pleier jo å smile som regel, men når jeg ser meg selv på skjermen så blir smilet veldig sånn... Rart! Haha :-DÅ låbe du ettår din mollhaug?

wants: høst/vinterjakker

Årh jeg vil ha dem alle! Trenger en lang jakke nå til vinteren.. Endel av de var litt dyre, så de blir nok bare en drøm. Men en av dem SKAL inn i skapet mitt! Hvilken var din favoritt? :-)


Jeg savner Sør-Afrika!


Var der i oktober/november 2010 med sørlandets fotoskole, og jeg så nettopp de skulle reise ned dit igjen.. Årh, jeg vil være med på tur! En av de beste ukene noensinne! Fullt opplegg - hele dagen! Følte virkelig jeg fikk sett endel av landet. Ville dyr, stobyen, kultur, vinsmaking, maten, utelivet, tradisjoner, strandlivet... Tja, endel! Desverre så kom jeg hjem og dataen min kræsja før jeg hadde fått sikkerhetskopiert bildene mine, så av mange tusen(!!) har jeg bare noen få ti-talls stykker igjen, og det suger HARDT. . For å få mer informasjon om sørlandets fotoskole kan du trykke her. Bilder ifra turen: 

Har du vært i Sør-Afrika før?

Kort timelapse, Varoddbroa


Dette er fra Varoddbroa, tidligere i år da jeg hadde fordypning i video skulle jeg lage timelapse, da jeg kom til broa og hadde rigga meg opp og tatt 7 bilder ellernoe så DØDE KAMERAET. Jeg har alltid hatt så flaks med timelapse. NOT. Så dette var jo så kort at jeg like gjerne bare lagde en GIF. Gadd ikke åpne alle herrens programmer for å lage en. Kjeda meg litt og fant fram de gamle bildene. Får se om jeg ikke får laget meg en skikkelig Kristiansand-timelapse snart. Ellers er jeg veldig klar for en stopmotion! 

 

Men nå går jo hele driten ut over bloggsiden min.. Fikk ikke til å forminske den i HTML-kodene eller noe. Trist.

CbBaEd on Make A Gif, Animated Gifs

 

Har ved tidligere anledninger tatt bilde av Varoddbroa i skolesammenheng, så det begynner vel å bli litt gammelt :p

 

 
 

De to bildene henger forsåvidt på veggen her i leligheten også. Synes du timelapse er morro å lage/se på? :-)

Si hei til min lille...


Idag er jeg sliten, og har ikke lyst til å gjøre noe egentlig. Og det har jeg forsåvidt ikke gjort heller - bortsett fra jobb. Blerrrrrhhh. Skulle jo egentlig ut og greier, men MEN! Tenkte bare jeg skulle dele denne med dere! 

 

HEHEHE. Min humor maks! Hva har du gjort idag? :-D

Vakre Connie


Måtte nesten ha et blogginnlegg til ære for en av mine firbente bestevenner! Alltid glad - med en hale som går helt amok med en gang hun får kos! (egentlig alltid, men når hun får oppmerksomhet går den ENDA litt raskere) Hun er bare fullstendig nydelig, og selv om jeg noengang blir irritert over at hun kan være litt for entusiastisk så er hun verdens nydeligste hund <3Søteste krøllene på øret :-D


Den kuleste konkurransen jeg har sett på blogg.no?


Det må være denne. Man skulle lage et cover til et album, og om det noengang blir brukt så er det jo dritkult å kunne si "hey, det lagde jeg!" så imens jeg venter på at kjøttdeigen skal tine så lagde jeg et lite forslag. Du finner konkurransen herherherOGHERogikkeminsther.

Her er mitt bidrag:
 

Makeover til websiden min


Jeg vil gjerne ha innspill ifra DERE! Holder på med en total makeover på websiden min (bare en helt vanlig weebly side, html og css-koding helt fra bunnen av orker jeg bare ikke rett og slett) og jeg vil gjerne høre om noen av dere har noen ideer eller ønsker om hva folk vil se på en slik nettside. Det er mest en slags CV/ potefølje hvor jeg kan legge inn bilder eller medieproduksjon. Nå er den jo langt ifra ferdig, så fortell fortell fortell :-D

Trykk på bildet for å komme til nettsiden.

Første skoledag!


Wuæh. Kjenner nesten det er høst i lufta allerede. Det eneste positive med høsten er at jeg har bursdag, og det er ikke noe kult å bli 19.. Meeeeh. var kjempekoselig å se folk igjen da! Tok oss en tur på Hr.Direktør og spiste noe maaad. Dessuten har jeg matte, historie og naturfag i år og det er ikke noe gøy. 2. året medier og kommunikasjon er verdens sløveste ting i verden, og jeg er virkelig ikke klar for et hardt skoleår, med siste innspurt før læretiden.

 Wærh.. Høst... Begynte du på skolen igjen idag?

Følg meg?


Hvis du skulle finne på å være stalkertypen :-)

 

Twitter


DeviantArt


Fotosiden min

 
jeg er så dyp!


 

Lagde et bilde til dere så dere kunne komme litt lengre inn i min dype og ikke minst kompliserte sjel. Også er jeg litt lei av de random bildene som florerer på internett. Hoho

Innkjøp 14.08.12


Jau. Da begynner skolen igjen i morra. Har til og med vært på kiwi og kjøpt ost og kalkunskiver for nå skal jeg bli flink til å smøre egen niste, for å unngå matorgie i kantina med meg selv. Etter jobb tok jeg meg en liten tur til byen for å kjøpe inn litt ting for å føle meg litt FRESJERE til hverdagen kommer. Også forutenom dette kjøpte jeg en svær pose fra matbutikken, men har mine tvil på at dere bryr dere om hva jeg konsumerer av e-stoffer, livsfarlig fett og sukker som fremstilles av noe som likner farlig mye på LSD. ANYWAYS:

NIVEA cleaning wipes/ 40,-

NIVEA pure & natural body lotion/ 18,-

DEPEND øyebrynstrimmer/ 99,-

LOREAL casting creme gloss/ 127,-

ISADORA eyebrow pencil/ 95,-

ISDORA inliner kajal/ 95,-

 

Alt fra Cubus. Jeg liker TILBUD! Hihi. Noen som har prøvd denne øyebrynstrimmeren før forresten? Synes den virka for fantastisk til å være sann nesten!

 

Kunsten å suge!


Tok noen bilder på hytta på lørdag da vi spiste krabber. Vi har tradisjon om å suge kjøtt fra beina til krabbene når de er varme. Chris hadde aldri gjort det før, så han ble trent opp i kunsten å suge! Eller som vi sier på vår dialekt: Å su bein!

 

 


 


 


Litt hjelp må til..

Er du glad i krabber? Og "su" dere beina? :-D

 

Hytte ved sjøen: Detaljer


Heisann bloggere (og ikke bloggere?)! Jeg har rett og slett ikke vært i for mye kontakt med en datamaskin siden fredag, og dermed har det ikke blitt noe blogging siden begynnelsen av helga! Jeg har blandt annet vært ute på hytta, og nå skal jeg vise dere noen detaljer både inne og ute. Jeg elsker hytta, og det er en fryd og gå rundt med kameraet der :-) Håper dere liker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Helg og skalldyrfestivalen!


Om en time or so kommer pappa i sin kule trailer og henter meg og Connie hjem til Lindesneeees! Åh, gleder meg sånn til å komme hjem til mamma,pappa, søstera mi og kidza hennes :-) Senere kommer også Chris inn, så tar vi oss en tur til Skalldyrfestivalen i Mandal. For de som ikke vet hva skalldyrfestivalen er så er en festival (duh) som er alltid andre helga i august. Da flytter alle restaurantene ned i telt på brygga, og man får masse god skalldyrmat og drikke. Gatene er fyllt av boder og det er tivoli. Egentlig en ganske koselig tid! Men føler jeg har blitt litt for gammel for det fyllespetakkelet med 15-16 åringer som flyr igjennom byen om natta, haha. Det er også noen konserter, i år var det bl.a Vinni og CC Cowboys. 

Her blir også verdensmester i regepeling (oversettelse: rekeskrelling) kåret! 

  Gleder meg litt til å komme til hjemtraktene igjen. Skal også ut på hytta på lørdag og spise krabbe med famelien! Også blir det dyreparktur med niesene mine :-)

Jeg har fått sykt med fregner i det siste. Også bor jeg i Turboneger genseren til Chris for tiden. 

 


Å SGA DU GJØRR I HELJA JUSSOM?

Blast from the past!


Lyst til å se meg som vakker fjortis? Ikke? Du får det allikevel! GAWD jeg var så fin altså. Veldig flink til å redigere bilder også såklart. Haha, morsomt å se tilbake å tenke "hva i heeeelsiken holdt jeg på med?". De glade (som den emoen jeg var kunne jeg jo ikke være mye glad) fjortenårene da alt jeg brydde meg om var håret mitt og rutete (eller stripete) bukser og converse som helst skulle være så slitt at man kunne hilse på tærne mine. Og hårspray såklart. Mye, mye hårspray!!!

 

OHYEAH Mye vakkert, mye vakkert. Nå, kan jeg høre hvordan DU var som fjortis? :-D

 

Jeg hater kveldsskiftet - morgenskiftet


Batteriene mine dør, jeg trenger mer enn 6,5 timer imellom hver jobbvakt. Tror jeg trenger koffeinpiller ASAP. Urrrhhhhh. Jeg er virkelig ikke morgenmenneske, trenger et par liter kaffe for å få trynet mitt i vater igjen. Ser bare for meg the sweet glory når jeg kan komme hjem og sove. Jeg burde blitt en katt.. Eller kanskje dovendyr hadde vært noe. 

Da skal jeg oppdatere en blogg hvor dere kan følge meg igjennom operasjonene til å bli en katt. Omtrent som puppebloggene og sånn. Det hadde vært stas!

Kom på Shell og kjøp smash-boller, de er jævlig gode :-D

Slumber party court


 

Hahah. Synes denne er fantastisk!

photoshopkjedsomhet del 2


Nuvel. Fikk litt dilla på å tegne her i PS isted. Er desverre rimelig dårlig på å finne på noen meningsfulle titler på sånne ting, så vi får kalle det noe tilfeldig faenskap som LIVETS TRE eller noe annet dypt, artistisk crap. 

 
Paradise city? -photoshop


Sykt kreativt navn. Not, haha. Satt tilfeldigvis å høre på Guns når jeg lagde det. Er ikke mye grønt gress og fine damer her iallefall. Uansett, kjeda meg så da åpner jeg alltids photoshop. Eller egentlig Illustrator, men av en eller annen grunn så har den klikka litt. Triiiiist.   Hva gjør du når du kjeder deg?

404 fuck not found


Dagens motivational speach. Er litt sånn smålei av folk som klager over filleting på blogg.no eller facebook idag.

 

 

BE HAPPY

BE HAPPY

 BE HAPPY 

 

Tok med bitcha mi på vår første date.


Vi har vært sammen i 10 mnd, så tenkte det var på tide med en såkalt 'dejt', så tok ut mannen min igår kveld på vin og mat! Jeg spanderte såklart! Tihi, storkar jeg assss. God vin btw!


Koste oss på Jonas B faktisk! Døøøødsgodt med club sandwich på kvelden, haha. Ser helt psycho ut, men det gjør jeg jo som regel.

Hva gjorde dere andre bloggere i går kveld? :-)

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits