Iselinn Andersen - ☮

Superenkle og sunne pannekaker


Hei dere! Går litt tid imellom hvert blogginnlegg her, har ikke kommet helt i gang etter ferien og i tillegg har jeg vært ganske dårlig i de siste dagene også. Men nå skal dere få en knallgod oppskrift på pannekaker ifra meg! Hvis du er som meg og ikke liker når ting smaker kjempesunt så er disse perfekte for deg, i tillegg til at de er latterlig enkle å lage. Kan vel ikke bli bedre enn det?

 

Denne oppskriften er perfekt til en lunch for 2 personer:

Bland 3 ss mager cottage cheese, 3 ss havregryn, 3 egg og litt vann og bruk en stavmikser eller liknende for å få en fin konsistens. Topp med bringebær, blåbær, banan eller noe annet digg. Eventuelt syltetøy uten sukker.

 
Stikkord:

Fremgang


Hei dere! Nå er det jammen meg lenge siden jeg har fått blogget noe som helst. Ikke så fryktelig mye som har skjedd, men det har jo vært sommerferie og da prioriterer man jo ikke akkurat å glo på dataskjermen hele dagen. Spesielt ikke siden vi i den sørlige delen av landet har hatt en knallfin sommer. Som dere (kanskje) husker begynte jeg jo med min store og fantastiske livsstilsendring i begynnelsen av sommeren, og jeg ser faktisk resultater! Jeg er nå i uke 11, og det går faktisk bra. Selv om jeg bakte brownies i dag, men så er det jo over 2 mnd siden jeg hadde kake eller is så nå var det vel fortjent! Merker også at jeg har blitt sterkere og mye bedre kondis. I dag har jeg gått ned 6 kg siden jeg begynte, og jeg er veldig fornøyd med det. Jeg må hele tiden minne meg selv på at dette er en livsstilsendring og ikke en diett hvor jeg kun mister vann og er tilbake på gamle vaner innen 2 uker. Så en halv kg pr uke er passelig, og det har jeg jo klart!

Og til Line som fortjener en spesiell plass siden jeg ikke skrev noenting om hvor snill du var som åpna hjemmet ditt for meg så jeg kunne være med på avslutningskro for russen, selv om du var på flyttefot og alt ikke stemte helt: TUSEN TAKK ❤ Du er og forblir en gollebolle!

 Hvordan har dere hatt det i sommer? :-)

Stikkord:
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits