Iselinn Andersen - ☮

20 (ubrukelige) fakta om meg.


Her kommer det altså, det "jeg har ingenting å blogge om så jeg snakker litt om meg selv" -innlegget, haha. Er ikke til å skyve under en stol at det er ekstremt lite inspirasjon å hente imens jeg er her, er heldigvis bare noen få dager igjen. Dessuten har jeg sett noen nye fjes i kommentarfeltet, så da slår vi til med en liten faktarunde.

 

- Jeg hater New York. Kunne ikke vente med å komme meg bort derfra.
- Bygdemonsteret gir meg noia. Jeg liker at ting er enkelt, og konfrontasjon skal skje ansikt til ansikt.

- Jeg blir aldri fyllesyk. Hadde jeg blitt det hadde jeg nok aldri rørt alkohol igjen.

Det er faktisk et halvt år siden sist jeg hadde Ben & Jerrys fudge brownie, og det dreper meg på innsiden.

Jeg har tatt mange anti-perm behandlinger for å rette ut håret mitt, men sluttet med det for 4 år siden da håret ble rett av seg selv. Hurra!

Jeg får lyst til å slå noen i eggstokkene hvis det ikke finnes riktig drikke til maten. Omelett og melk går bare ikke(!!!!!)
- Senga er mitt hjem. Selv om jeg hadde en hel leilighet til disposisjon så gjorde jeg det meste i senga.

- Jeg får altfor fort følelser for fiksjonelle karakterer. Jeg sørger fortsatt over Ned Stark's død

- Favorittfilmen min er Snatch. Good dags, you like dags? - What? - Yeah dags. You like dags? - Oh dogs. Yeah I like dogs.

Jeg savner snus hver dag. Tok min siste snus i september i fjor.

.- Favoritt-godisen min da jeg var liten var sterk kaffe med melk og massemasse sukker. Nå kan jeg bare ha svart kaffe.

- Jeg er høysensitiv. Det vil si at jeg opplever andre menneskers følelser, lyder, lukter og berøring som veldig sterke og energitappene.

 

- Når telefonen ringer uten at det er avtalt via SMS at noen skal ringe blir jeg utrolig irritert. Jeg hater å snakke i telefonen. (Mest fordi det er utrolig slitsomt)

- Jeg er pinlig lettrørt, og kan få tårer i øynene av det minste kompliment.

- Når jeg hikker, så hikker jeg bare en gang. Sånn ca en gang i timen. Det er et høyt, brakende hikk - men en fantastisk icebreaker.

Sånn, da fikk jeg proppet hodet deres litt med unødvendig informasjon. Håper dere kan tilgi meg og fortelle meg en sær ting om deg selv så vi kan ha en liten bonding-experience?

 

Bursdagsønsker


I dag er det ganske nøyaktig 28 dager til jeg feirer min 21. bursdag. Egentlig en bursdag som ikke er en big deal her i Norge, men det må vel være lov å feire litt og ønske seg litt, hehe. Mange av disse bursdagsønskene er temmelig dyre, så jeg tviler jo selvfølgelig på at de blir innfridd, men hvis man ikke har drømmer, hva har man da? Haha.

1. Uglevase | 2. Drink dispenser | 3. Barry M øyeskyggepallett | 4. Casio klokke | 5. Timberland-lookalikes | 6. Mast VOL 1.

7. Skinnjakke | 8. Wreck This Journal bok | 9. Håndskulptur i tre | 10. Daniel Wellington klokke | 11. Hodeskalle | 12. Skjerf

 

Morning vibes


Denne helga har bare vært altfor god! Selv om det ble liiiiitt for mye i går, haha. Fikk handlet utrolig mye fint, da! Det perfekte spisebord, sminkebord og en stol og littegranne nips. De fleste av møblene trengs en liten puss og noen strøk maling, så de kommer nok til å bli vist her på bloggen. Nå skal jeg virkelig bare ta det helt med ro resten av dagen før jeg fyker opp til Eiken for siste gang.

Håper alle sammen for en herlig søndag♥ 

Minner om giveawayen hvor dere kan vinne en goodiebag til en verdi av 700,- Meld deg på her.

Thank God it's friday!


Hei alle sammen, og god helg! Åh, det var rett og slett fantastisk å komme hjem til en seng full av pakker, haha. Og i tillegg var Costume også kommet, så i dag skal jeg riktig få kost meg med deilig lektyr, kaffe, taco og massemasse sjokolade, haha. Er ingen nåde her i dag! I tillegg er det nokså ruskevær ute, og siden jeg allerede har vært ute i dag har jeg virkelig tenkt å sitte inne og kose meg med verdens beste samvittighet. Jeg kjenner faktisk at høsten er på vei og jeg synes det er helt OK. Hadde vært godt å ha en sydenferie i høst/ vinter, men det får jeg ta som det kommer.

Fikk også noen kjempefine sminekoster i hvitt og gull som jeg falt pladask for. Kan man egentlig ha for mange sminkekoster? Nei? Nettopp, hehe.


Har med andre ord stoooor tro på at denne helgen blir knallfin, i morgen skal jeg på loppemarked så håper jeg får kjøpt noe fint der. Alltid på jakt etter et godt kupp vet dere! Håper dere får en fantastisk helg alle sammen Hva skal du gjøre i helgen?

 

Minner forresten om giveawayen hvor du kan vinne en goodiebag til en verdi av 700,- Meld deg på her.

Jeffrey Campbell til -87% avslag


Åh, wow! Selv om jeg satte klokka til 12 da salget begynte, så var mange av modellene allerede utsolgt i min størrelse. Men jeg fikk tak i disse to:
Du kan trykke her for å komme til salget, men hvis du ikke er medlem av members må du få tilsendt en e-post for å bli med. Det koster ingenting, du får faktisk 50 kr på kontoen din for å handle for, så om du ønsker å få en invitasjon, bare si ifra i kommentarfeltet :-) (Dette er heller ikke reklame, bare så det er nevnt!)

Hva synes du om innkjøpene?

 Minner forresten om giveaway konkurransen min hvor du kan vinne en goodiebag til en verdi av 700,- Meld deg på her.

Favoritt nettbutikker #1


 Min verste fiende er kjøpesenteret, så for min del blir det mer nettshopping enn noe annet. Tenkte å vise dere mine favoritter innenfor kategoriene klær, interiør, kosmetikk og krimskrams!

Members -

Mest geniale nettbutikken for klær jeg vet om! Her selger de kjente merkevarer til sterkt reduserte priser. Jeg har blant annet kjøpt Jeffrey Campbell sko der til -70% og mange andre fine sko til bare 50 kr per par. Her må man bli invitert for å kunne handle, så hvis du vil kan du legge igjen e-mailen din i kommentaren, så kan jeg sende deg invitasjon.


- Sportamore -

Dette er nettbutikken jeg pleier å handle treningstøy fra. Ganske billige priser, og ikke minst et gigantisk utvalg av både de mest kjente merkene som Nike, Casall, Adidas og til litt mindre kjente merker.

 

- Victorias Secret - 

Å handle i butikken på Victorias Secret er jo en hendelse i seg selv, men vi som bor i et VS-fritt land må bare ta oss til takke med litt nettshopping der ifra iblant. Frakten koster flesk, men det er såååå verdt det!

- Asos - 

Åh, her har de så utrolig mye fint, i alle mulige prisklasser. Jeg har bare en kjole derfra, men hver gang jeg er innom så havner tusen ting i handlekurven. Godt jeg har bittelitt selvdisiplin, haha.

 

- Nelly - 

Dette er vel hele Norges favorittnettbutikk? Finner en del fine ting der, men synes ofte ting kan være ekstremt korte. Men når jeg først faller for noe der, så faller jeg virkelig for det! - Sheinside -

Dette må være min ultimate favoritt nettbutikk for klær tror jeg! Her er det bare altfor mye fine ting. Dessverre er tingene ofte litt små i størrelsene, selv om målene tilsier noe annet. Heldigvis har jeg bare fått en ting derfra som jeg ikke passet. Frakten er også gratis, men tar laaang tid, om man ikke kun kjøper ting med "ships within 24 hours". 

 

- Sabo Skirt -

Her har de virkelig mye fint! Mest vår- og sommerklær. Dette er en australsk nettside, så man får skikkelig sommerfølelse av alle klærne de har. - Ellos -

Da jeg var mindre var katalogene det nærmeste jeg kom til storbyshopping. Hehe, husker så godt at jeg pleide å sette ring rundt de tingene jeg ønsket meg, også satt jeg og så på at mamma fylte inn alle de rare tallene. Nå har jo faktisk talt Ellos utrolig mye fint! 

 

Hva er dine favoritt nettbutikker for klær?

Minner om giveawayen hvor du kan vinne produkter til en verdi av 700,- Meld deg på her.

Giveaway: goodiebag til en verdi av 700,-


//Enkelte produkter er sponset


Da var det endelig klart for en ny giveaway, dere! Denne gangen er det en hel haug av forskjellige saker og ting som skal gis bort. Det eneste du må gjøre for å bli med er:

1. Like facebooksiden min her. 

2. Kommentere at du er med. Husk mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg.

Dette får du i goodiebagen:

1. Lipbalm fra Mentholatium med solfaktor 6 | 2. Full repair shampoo fra John Frieda i reisestørrelse | 3. Ombar sjokolade med kokosmelk

4. Detox te fra Pukka  | 5. 300 pcs nail decor stener med lim | 6. Egyptian Magic all purpose cream | 7. Neglelakk fra Fnug 

8. Neglelakk fra LA colors | 9. Atkins chocolate brownie bar | 10. Cherry carmex | 11. Neglelakk fra Models Own12. Neglelakk fra NYX

13. Atkins bar med kokos | 14. Solbriller fra Carmex |15. Carmex moisture lip balm

Sunday morning, rain is falling- Steal some cover share some skin -Nå er det virkelig lenge siden jeg har lagt ut noe her i foto-sjangeren. Det ble bare stilleben i dag, men blir forhåpentligvis litt mer utover høsten. Håper alle får en fin søndag videre. I kveld kommer det forresten en ny konkurranse.

New in: Makeup Mekka


I dag var det rene julaften å komme hjem til postkassa, haha. Makeup Mekka har et heftig salg for tiden og jeg slo rett og slett bare til! Makeup Mekka er et merke jeg såvidt har testet før, men veldig fornøyd med mascaraen derfra. I tillegg bedriver de ikke grusom dyretesting, og de er i tillegg opptatt av miljøet. Kortreist og lite emballasje er nøkkelordene. I tillegg er produktene ganske allergivennlige, så dette er virkelig et merke jeg kunne tenke meg å teste mer av.


15 pk med leppestifter, jeg vet det høres helt crazy ut haha, men de kommer faktisk i 15 pk for 199,- det vil altså si en stykkpris på 13,26,- per leppestift! Og det er jo et kupp. Jeg kommer ikke til å beholde alle selv, men gi litt bort som blogg-giveaways og julegaver etc. Du finner de her.

3 øyeskygger + en palettholder. Med andre ord kjøper man palettholderen for seg selv, og øyeskyggene i små bokser. Miljøvennlig og smart! Disse er utsolgt.

I mange år har jeg brukt NYX grinding powder, og nå var det på tide med noe nytt. Du finner denne her.

Acetone fri neglelakkfjerner finner du her.

 

Gleder meg masse til å prøve de nye produktene! Har du handlet fra makeupmekka før?

Ukens spørsmål #33


Q: Så nydelige ting du finner! Jeg finner aldri noe særlig fint. Har du noen tips? Noen selgere du vet har fine ting feks?:D

A: Har egentlig ingen favorittselgere på eBay, men jeg pleier å se ganske mye i eBay-facebookgrupper også søker jeg veldig konkret på ting jeg har lyst på. Har laget et innlegg om det her. 

Q: Hvordan får du slik stor skrift i innleggene dine? (Disse underoverskriftene dine.)

A: Det er rett og slett bare et "bilde" som jeg har laget i photoshop.

 

Q: Så fine ting! Hvor mye kostet lip scrubben? :)

A: Den kostet 219,- men jeg kjøpte den på 20% tilbud.Q: Hvor mye koster det for tbane osv i london?

A: Det kommer helt an på hvor mange zones du vil bruke kortet ditt i. Jeg pleier å kjøpe til zone 3. Du kan lese veldig detaljert informasjon om London oyster card her.Q: Hvilken program bruker du til å lage kolasjene dine?

A: Jeg bruker photoshop.

 

Q: Har alltid ønsket meg et polariod kamera, hvor mye kostet det?

A: Jeg er litt usikker på prisen, men et sted mellom 600-700,- tror jeg!

Noe du lurer på til neste gang?

Ebay guide


Jeg har fått spørsmål om jeg kan lage en eBay guide til dere, så her kommer den! Først og fremst er det lurt å opprette en Pay Pal konto. Det finnes mange selgere på eBay som kun tar betaling via Pay Pal, og dessuten er det sikrere for deg som kjøper varen! Du kan velge om du vil putte penger inn på Pay Pal kontoen din, eller om du vil at det skal ha direkte kontakt med kortet ditt. Dersom du ikke mottar varen din, eller den er ødelagt så er du også forsikret via Pay Pal!
Frakt:

Her står det hvor mye fraktkostnadene blir på.

Jeg foretrekker å lete først med free shipping. Da trykker du på "Free shipping" knappen under "Delivery Options.

Toll:

Toll forekommer hvis man kjøper noe over 200 NOK. Altså, hvis du kjøper 2 ting fra samme selger som hver koster 150 NOK, kan det være lurt å ikke bestille pakkene samlet. Kjøper du noe rett over 200 NOK kan du spørre selgeren om han vil skrive en annerledes pris på pakken enn hva du betalte. Kjøper du derimot noe som koster 199 NOK + frakt på 2 NOK, så trenger du ikke betale toll. Toll forekommer kun hvis varen er over 200-kroners grensen. Lurer du på hva tollen blir kan du sjekke dette her.


Leveringstid:

Anslått leveringstid står under shipping kostnadene. Etter min erfaring kommer varer ifra Kina o.l ikke før helt i slutten av den anslåtte leveringstidperioden. Så ingen grunn til panikk!

 

Under "Item condition" står det om varen er ny med tags, ny uten tags eller brukt. Det er også lurt å bruke selgere som har badgen "Top-rated seller". Det betyr at de har en såpass høy fornøyd-rating at de kan (i de aller fleste tilfeller) stoles på.Noe av det jeg får mest spørsmål rundt eBay-shopping er hvordan jeg finner så mye rart. Det finnes noen norske Facebook-grupper hvor man kan få masse inspirasjon. eBay gruppa kan du finne her, og eBay interiør gruppa kan du finne her.

Det andre som gjelder er å være spesifikk. Søker du "necklace" får du opp en hel haug av alternativer du mest sannsynligvis ikke er interessert i. Prøv for eksempel "Gold statement necklace bib". Ofte hvis jeg blar igjennom et moteblad eller en blogg, og jeg ser noe jeg liker kjempegodt prøver jeg å søke det opp på eBay aller først!
Før du begynner med søkingen kan det være lurt å krysse av om du vil kun se auksjoner, eller om du vil kjøpe tingene med en gang. Jeg velger så og si aldri auksjon, det er nemlig noe jeg absolutt ikke har tålmodigheten til. 

En annen generell regel jeg liker å følge på eBay (og stort sett ellers) er; hvis det virker for godt til å være sant, så er det mest sannsynligvis det!

 

Liker du å handle på eBay?

Sminketips: Slik vasker du sminkebørstene dine.


 Å vaske sminkekostene er noe jeg ble introdusert til for omtrent et år siden, og nå skjønner jeg ikke helt hvorfor ikke det var en selvfølge før? Det spiller egentlig ingen rolle om man bruker kjempedyre børster eller noen fra eBay, for man ville jo ikke brukt samme klut i ansiktet uke etter uke uten å vaske dem. I tillegg er det ikke bare et hygienespørsmål, men børstene blir så utrolig mye bedre å bruke, siden de ofte kan bli veldig seige, gi deg et resultat fullt av skjolder eller rett og slett bare bli ødelagt. Når man investerer i noe, så er det jo greit at det holder seg også!

Slik så børstene mine ut før jeg begynte å vaske dem. Man ser det spesielt godt på Real Technuiqes børstene, fordi de er egentlig hvite på tuppen. 

Jeg har tidligere brukt bare shampoo og vann, eddik og andre hjemmeløsninger, men synes egentlig det funket relativt dårlig. Jeg har også prøvd makeup cleaner fra andre merker, men Beauty Blender the Cleanser er min absolutte favoritt. Du kan kjøpe den her. Den er bittelitt dyrere enn andre merker, men den er utrolig drøy i bruk. (Dette er ikke reklame eller noe som helst, det er rett og slett bare en anbefaling) Den er heller ikke dyretestet, så stort pluss for det!

Slik gjør du: 

♥ Fukt kostene i lunket vann

♥ Påfør en passelig mengde med rensen (ikke for mye)

♥ Gni forsiktig på børstene, og skyll med vann. Repeter til det ikke kommer mer sminkerester

♥ Tørk børstene forsiktig med et håndkle

♥ La børstene ligge ned på et håndkle for å tørke, eller opp ned. Du kan også tørke de med en hårføner på svak varme.

Hvordan rengjør du sminkekostene dine?

Me-time is a good time


Hei alle sammen! Årh, i dag er det skikkelig pjuskevær og da mister man så utrolig mye av motivasjonen! Bah. Så i dag har vi faktisk sittet inne og spilt Alias i mange timer, haha. Så nå er det avslapning med litt meg-tid. En varm dusj, skrubb, god te og en bok <3 Gleder meg faktisk veldig til å teste lip scrubben fra sara happ som kom i posten for litt siden! 

Hva liker du å gjøre på regnværsdager?

 

Favoritter i juli


Tenk at nå er juli godt og vel over.. Heldigvis har vi fortsatt august, som er sommerens søndag! Dette innlegget er litt forsinket, men bedre sent enn aldri! Her får dere se hva mine favoritter har vært i den flotte sommermåneden.

Fujifilm instax mini 8 kjøpte jeg på Urban Outfitters i London og har blitt flittig brukt siden! Elsker hvordan bildene blir. Utrolig morsomt å ha på fest!

O.P.I Matte Top Coat har jeg forelsket meg skikkelig i. Gøy med noe nytt på neglefronten.

Real Technuiqes expert face brush har jeg blitt helt avhengig av. Kjøpte den på Boots i London, og har planer om å få mange flere av disse børstene i hus.

Kissing Elixir er faktisk med meg overalt nå. Et spray etter man har spist/ en kopp kaffe/ en øl.. Ja, hva som helst egentlig, så får du kjempegod ånde. I tillegg smaker den skikkelig godt! Min favoritt er den rosa med cinnamon smak. Du kan kjøpe den her. (sponset produkt, 100% ærlig mening)

Brynspalett fra Barry M kjøpte jeg tilfeldigvis på Top Shop i London, da jeg ikke hadde noe som helst sminke med meg. Jeg bruker ikke lengre det jeg hadde før, synes det er så utrolig lett å få fine bryn med denne paletten, anbefales virkelig!

Victorias Secret body mist Pure Seduction kommer sist, men så absolutt ikke minst. Er seriøst noe av det diggeste jeg har lukta av parfyme, haha! 

 

Hva er dine favoritter i juli?

Nytt fra Coverbrands


Hei alle sammen! Nå er jeg faktisk hjemme for helga, og det føles så utrolig bra. Greit å få sjekket posten, sove i egen seng, få ordentlig mat og ikke minst åpnet pakkene haha. Dette er faktisk første gang jeg har bestilt noe fra Coverbrands, selv om jeg har tenkt på det mange ganger. Har faktisk allerede bestilt noe mer, haha. Her er iallefall det som kom i posten for denne gang.

Lip scrubben fra Sara Happ har jeg hørt så utrolig mye bra om, så jeg måtte bare prøve. Denne lukter så utrolig godt!

Inliner fra Wet n Wild. Merket er ganske billig, men har hørt mye positivt om det. Håper jeg kan få illusjonen av litt større øyne av denne, haha.

Jeg. Er. Frelst! Kjøpte noen Real Technuiqes børster da jeg var i London, og ble helt forelsket. Alle andre børster jeg eier er grusomme i forhold. Så siden kabuki brushen min begynner å bli dårlig fant jeg ut av at jeg måtte prøve powder brush.

 

Hva synes du om innkjøpene? Har du handlet fra Coverbrands før?

Tips til blogginspirasjon.


Å ha en blogg er for det aller meste bare gøy, men det krever endel planlegging og ikke minst inspirasjon for å føle at man får gitt ut et bra innlegg til leserne sine. Her kommer noen tips til hvordan du alltid kan ha et innlegg for hånd.

Jeg noterer alltid ideene mine, enten det er DIY prosjekter, fotoideer og blogginnlegg. På en dag hvor jeg ikke har noe å blogge om, finner jeg frem notatene og blar meg igjennom noe som kan gjennomføres den dagen.


Dette er utrolig inspirasjonsgivende, og jeg pleier å lese både de på topplisten (som er verdt å lese) og mindre blogger. Med en gang jeg kommer over en blogg som virker interessant så legger jeg de til som venn her på blogg.no slik at jeg får deres innlegg rett i feeden min. Genialt! Jeg finner inspirasjon hos blant annet: Lipstickwithsomesunshine, cupcakesandcashmere, essiebutton, boredpanda, eirinkristiansen og styleconnection.


Skriv om noe du kan og noe du interesserer deg for. Jeg tipper dere ikke har noen utbytte av å lese om mine hestetips, fordi jeg er hverken interessert i det eller kan noe som helst. Om du skriver om det du liker kommer inspirasjonen løpende fortere enn du klarer å skrive! 


Er det virkelig en ting som får meg til å samle inspirasjon i hopetall så er det hvis jeg får leser-boost en dag. Da får jeg veldig lyst til å beholde de leserne jeg har fått, og kanskje tiltrekke ennå flere ved å skrive gode innlegg. Det er mange ting du kan gjøre for å få lesere, blant annet å linke til innleggene dine på facebook, twitter og instagram, være med på linkerunder, kommentere andres blogger og bloggshout.

Ofte ser jeg bloggere som ikke svarer på kommentarene de får i det hele tatt, noe som er trist i seg selv. Men lesere kommer ofte med ønsker til hva de vil se mer av hos deg. Å lytte til leserne dine gir mange fordeler. Toppbloggerene får også mange kommentarer om hva leserne ønsker. Kanskje du kan knabbe noen av dem også?


Dette er kanskje det letteste, men samtidig det vanskeligste punktet på hele lista, fordi det er ikke alltid lett å vite hva man leter etter! Etter jeg har kost meg med et blad eller artikkel pleier jeg ofte å gå tilbake litt for å se om jeg får inspirasjon derfra. Magasiner er alltid proppfulle av ting du kan bruke, jeg leser for eksempel Elle og Costume hver måned. Ellers kan du finne inspirasjon bare ved å ta med deg kameraet ut på en tur. Let høyt og lavt.

Dette gir meg alltid en boost! Et nytt design, eller en ny header kan gjøre underverker. Det er på en måte som at man ikke vil rydde stua fordi den ikke er noe fin allikevel, men om du får inn en ny sofa eller gardiner så vasker man gladelig ned hele stua fordi man vil at det skal være fint. En ny frisk er aldri dumt!

 

Hva er ditt beste tips for å unngå bloggtørke?

Ebay findings #2


Åh, det finnes altfor mye fint på eBay! Watchlisten min er stappfull av ting jeg trenger og ting jeg ikke trenger men bare mååå ha, haha. Her er et knippe av det jeg har siklet på i det siste:

1. Klokkeskrin | 2. Wall sticker | 3. Makeup bag | 4. Falske roser | 5. Armbånd | 6. Solbriller | 7. Clutch | 8. Sekk | 9. Paljettskjørt

 

1. Blomsterkrone | 2. Paljettpute | 3. Statementsmykke | 4. Ankelkjede | 5. Casio-klokke | 6. Chanel-poster | 7. Blazer | 8. Perlesmykke | 9. Sko

 

 Innlegg #1 finner du her.

Ukens spørsmål #32


Q: Hvor er kameraene og det blomsterbåndet fra?:D

A: De to bakerste kameraene har jeg arvet/fått, og det brune Diana F+ kameraet kjøpte jeg på en liten butikk i New York. Hårbåndet er fra glitter.

Q: Veldig kul kopp! Hvor kjøpte du den?

A: Den kjøpte jeg på Tilbords.

Q: Har du laget headeren din selv? Og lager du headere til andre bloggere??

A: Ja, jeg har laget min selv, og liker godt å lage til andre også om bildene er ok.

 

Noe du lurer på?

 

Hairtalk.


Hei alle sammen! Nå er jeg faktisk godt stasjonert på Eiken, og her skal jeg jo være i 4 uker. Men jeg klarte selvfølgelig å glemme kameraet på hytteturen jeg var på før jeg dro, så det blir dårlig med oppdatering fra meg denne uken.. Typisk meg! Men uansett har jeg sett litt på inspirasjonsbilder av hår på nettet, jeg er nemlig superlei av kullsvart hår som henger rett ned. Kunne kanskje tenkt meg ombre eller kanskje noen lysere striper? Mulighetene er mange! Hva synes du?

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Juli 2015


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits