Iselinn Andersen - ☮

H&M wants


H&M har fått inn sinnsykt mye fint! Jeg elsker denne butikken, sikkert mest på grunn av prisene på ting, tehe. Føler man får mye for pengene der inne, dessuten er ikke klærne så aller værst! Det kan ofte være litt rotete inne i butikkene da, vanskelig å finne det man leter etter. Da er nettbutikk kjekt! Her er noe jeg sikler på for tiden!

 Liker du å handle hos H&M?

Har du en fotoblogg? Jeg vil lese den!


..Eller vet du om en bra fotoblogg? Legg gjerne igjen en kommentar med link til bloggen! Sliter med å finne bra fotoblogger her inne.

gjør det! Ellers kommer vi og banker deg!!!!

In the army... now!


Har hatt masse militærfolk i studio idag.. Giv akt!


Et aldri så lite utvalg.. Kommer nok flere ut på facebooken min eller weeblyen min :-)Måtte jo ha et av meg selv også... KNIS

Kjærlighet i skogen?


Jeg bor rett ved en flott botanisk hage, men noen flotte, store trær. Vi vet alle at er du skikkelig glad i noe/noen, må du skjære det inn i et gammelt, flott tre! Enten det er Ellen eller The White Stripes :-) Likte forresten ikke helt overskrifta på dette innlegget. "Kjærlighet".. høres så kleint ut. Hahah!Elsker store trær ❤ Minner forresten om facebooksiden min, hadde blitt kjempeglad om du ville tittet innom, kanskje til og med likt? :-D

facebook-siden min.

weebly-siden min.

Jeg er 19!


For to dager siden (Ja, det er faktisk dritlenge siden jeg blogga sist!) fylte jeg 19, wuhuuu! Det kjedelige året imellom 18 og 20. Men gratulerer med dagen på etterskudd til meeeg :-DHer var vi lina opp flott i våre maritime klær!

License to ill


Har du hørt om the Kaizervirus? For det er nemlig DU som er med på å bestemme når Kaizers Orchestra sitt nye album Violeta Violeta III kommer ut. Du laster ned en applikasjon på mobilen din, og du må være fysisk i nærheten av andre enheter for å bli smitta - og deretter høre en sang. Når alle har blitt smittet av alle virusene blir albumet sluppet ut. Les mer HER. Hvis du vil ha appen, gå inn i app-storen din og søk på kaizervirus. Fungerer både til iPhone og Android. Jeg digger Kaizers Orchestra - og gleeeeder meg til det siste albumet i Violeta-triologien kommer ut <3E du smitta?

Portrett


Til ære for han som kjøpte dette objektivet til meg i bursdagsgave. Herligste Christopher! Tusen takk :-D
Nytt objektiv (bilder)


Har fått meg ei nytt objektiv, canon 50mm f/1.8. Har aldri hatt et objektiv med så lavt blendertall, så idag var jeg ute og tok bilder i det fine høstværet og lekte meg med kameraet.

 

 

 

 
50 spørsmål og svar


Tja. Tjo. Synes egentlig sånne liste er litt morsomme jeg, og siden jeg sitter og venter på at håret mitt skal godgjøre fargen skal jeg rett og slett svare på denne. En slags bli-kjent-med-meg-greie. Stjal den forresten ifra www.annsta.blogg.no, bare så det er sagt :-) Arrait, here goes;

1. Har du et mellomnavn? Det må isåfall bli Christiansen, som du sikkert skjønner er et etternavn. Sykt spennende.

2. Hvilken tid på døgnet liker du best? Natten, når det er helt stille.

3. Hvor liker du deg best? Hjemme, eller hos mamma og pappa.

4. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? Da ser jeg det jeg har lyst til på TV, setter på musikk som Chris ikke tåler eller tar meg en lang dusj, peeler huden osv.

5. Har noen av vennene dine sviktet deg før? Ja, men det skjer jo alle.

6. Hva er din formening om musikk? Som de fleste på denne planeten er jeg veldig glad i musikk. Lever i den troa at alle sjangre har noe bra - men favorittene er rock og metal (og de fleste undersjangre). Egentlig alt ifra Kaizers Orchestra til Dimmu Borgir til Elvis Presley til Metallica. Men ikke gi meg dubstep! Da klikker jeg. Blaæaeh.


7. Bryr du deg om hva andre synes om deg? Ja, absolutt. Men i små doser, og kun fra mennesker jeg bryr meg om.

8. Høyrehendt eller venstrehendt? Venstrehendt! Funfact: Alle isbjørner er venstrehende. Ergo - jeg er en isbjørn.

9. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? Jeg liker jo å tro jeg har spredd noen doser glede...

10. Hvor mange kjæledyr har du hatt? MANGE MEN IKKE NOK! Hund: Tanja (blandingshund) Aaron (Rottweiler) og Connie (Flat coated retriever) Katt: En vi hadde da jeg var liten, som jeg ikke husker navnet på, Atilla og Simba (skipskatter) Kaniner: Trampe, Baby og noen til jeg ikke husker hva jeg kalte. Diverse: Kampfisk (Joaquine), Salamander (Sally)... Også kan jeg ikke komme på flere..

11. Hvordan var ditt første kyss? Mitt første kyss som jeg husker gikk jeg vel i åttende klasse. Skjedde på bussruta i Mandal en kald februarkveld. Hahah!

12. Hvor var «din første gang»? Hvis det er sex vi snakker om så var det (trist nok) Bak i ei Merce som var parkert langt opp i skogen.

13. Hva tiltrekkes du av i det motsatte kjønn? Med mindre fyren er dritstygg er det ikke noe spesifikt jeg blir tiltrukket av tror jeg. Sikkert en klisje ting å si, men jeg kan ikke bli sjarmert om fyren ikke har humor, er snill og lett og snakke med.

14. Er du deg selv mot andre? Ja, men noenganger må man kanskje bite i det sure eplet og være hyggelig mot noen du vil gi en high five til.. I trynet.. Med en stol.

15. Hva er det koseligste du vet om? Sitte inne, under det brune teppet vårt, sammen med Chris imens vi ser Snatch og spiser god mat :-D

16. Hva får deg til å sove? Jeg kan sovne hvor som helst. Trist nok ikke bare på fylla heller.

17. Sang som får deg til å smile? Denne!

18. Sang som får deg til å gråte? Denne! Sykt trist. Skrevet av en talentfull ung mann fra Åmli.

 

19. Hva ville du gjort for søsknene dine? Jeg ville gått igjennom ild og vann for at de skal ha det bra!

20. Liker du utseendet ditt? Noen ting er jeg rimelig fornøyd med. Andre ting kunne jeg vært foruten :P

21. Hva har du gjort som du angrer på? Ja, herregud.

22. Hva er din yndlingsdrikk? COLA! Men nå drikker jeg kun Pepsi Max..

23. Hvor mange puter har du i senga? 2! En til hauet og en til å ha under armen.

24. Hva gjør du før du sovner? Irriterer med over at Chris skjærer tenner i søvne.

25. Hvor føler du deg hjemme? Her i leiligheten, hjemme hos mamma og hos Cecilie og hjemme hos Mirjam.

26. Hva er din største drøm? Å være lykkelig alle mine dager! Simple shit.

27. Er du «på g» med noen akkurat nå? På go gli med Chris! Vi har snart vært sammen et år :-)

28. Hvordan ser rommet ditt ut? Rotete og hvitt.

29. Hvordan er din klesstil? Før hadde jeg jo en temmelig ekstrem stil, nå.. Ser jeg bare kjedelig ut egentlig.

30. Hva er dine største interesser? Connie, musikk, fotografering, venner & familie.

31. Hva er typisk -din- humor? jeg er PSYCHO!! Neida. Jeg har en ganske all-around humor. MEN jeg liker ikke sånn "sang-humor". Æsj.

32. Hvordan oppfører du deg når du liker noen? Helt fjern.

33. Hva gjør du når du har kjærlighetssorg? Skaper opp bilen til fyren! Neida, heheheh. Joda. Dø, bitch.


34. Hva er din yndlingssmak? SJO KO LA DE

35. Hva er din yndlingslukt? Roseduft.


36. Hvor ofte dusjer du? Noen ganger annenhver dag, noen ganger flere ganger om dagen. Kommer liksom helt ann på. Dessuten får jeg sånn rar elveblest greier på huden når jeg dusjer, og blir helt rød på beina og det kløørrrhhh.


37. Mange eller få venner? Få


38. Kjenner vennene dine den virkelige deg? Jeg tror de fleste kjenner den virkelige meg.

39. Hva er ditt første minne? Jeg tror det var at jeg satt i hagen og lekte med en katt. Var ganske liten..

40. Hvordan hilser du på folk? Kommer ann på hvilket humør jeg er i.

41. Liker du å ta hevn på folk? Kommer ann på hva slags faenskap de har gjort.

 

42. Liker du å gå i bikini/badebukse?  NEJ! Huff.


43. Hva er den mest spilte sangen på pc?en din atm? Må være Punch Me I Bleed av Children Of Bodom.

44. Er du ute etter et langvarig forhold eller bare one night stands? Er allerede i et langvarig forhold, så jeg er fornøyd med det! men dømmer ikke folk som har det morro!

 
45. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med deg i grava? Nei, det hørtes ut som mye stress.


46. Føler du deg populær? Åh hahah. Nei


47. Føler du deg som en taper? Nei.


48. Hvordan parfyme bruker du? Her var det mye dårlig gramatikk, du! *****HVILKEN.


49. Hvilke sminke produkter bruker du? Som regel alltid: Mascara, øyebrynspennting, eyeliner, foundation og rouge.

50. Liker du oppmerksomhet? Nei. Eller jo. Eller vanskelig spørsmål. Liker jo oppmerksomhet når jeg søker etter det, men ikke sånn HEI HALLO DU JEG LIKER DEG KOM Å SNAKK MED MEG HALLOOOO DU ER DRITKUL OG SÅNN DIGGER DEG MASSE ELSK MEG NUSS NUSS

Jeg har fått meg facebookside for bildene mine!


Endelig tatt mot til meg og lagd en! Har jo en webside også, men det er mye lettere for folk å oppdage bildene mine via facebook, så jeg tenkte - hvorfor ikke? :-D Hvis du vil kikke (eller kanskje til og med like?) sida mi så er dette HER linken.Ellers har jeg vært på shop til you drop idag. Har nok prøvd 200 plagg idag, men jeg blir jo aldri fornøyd. Så ble bare to plagg faktisk, hahah! Har kjøpt meg masse annet drit da, så kommer muligens et innlegg om det senere i kveld.

 

Vil du hjelpe meg i en konkurranse?


God morgen søte bloggere (og ikke bloggere!) Jeg er med i en fotokunkurranse, og jeg lurte på om nettopp DU ville stemme på hvor bra bildet mitt er? Trykk HER for å stemme.

Dette er bildet jeg stiller med:

TUSEN takk! Til alle som stemmer, jeg skulle gjerne gitt dere et kjøss midt i tryne!

5 kleine situasjoner


flaue ting kan være veldig morsomme. Eller bare kleint. Her er noen sitasjoner i det minste noen må kjenne seg igjen i:

1. Når du nettopp har vaska håret, og må løpe ut døra, og gjerne til bussen. Plutselig kiler det noe hinsides inni øret fordi du ikke rakk å tørke de, og nå sitter du å fniser som en hyene på LSD.

2. "Jeg kommenterer alltid tilbake"! Ja, jeg prøver alltid å kommentere tilbake, har noen tatt seg tid til å kommentere hos meg skal jeg alltids klare å finne tid til å si noen ord tilbake. Det som er kleint er når du lover å kommentere tilbake, og bloggen du kommer inn på er en Justin Bieber/ One Direction/ Jonas Brothers eller hva nå unger hører på nå til dags. Hva i all verden skal jeg kommentere på en slik blogg?! Det blir som regel "hehe..."

3. Jeg har jobbet endel på bensinstasjoner, og det oppstår ofte kleine situasjoner. Som da når man tror man er helt alene og Metallica med Unforgiven II kommer på P3 og inviterer til dans. Jeg står og ruller baconpølser, og begynner å synge med og ha gitarsoloer med pølsa mi, lettere uviten at noen faktisk står ved den åpne nattluka og ler seg ihjel. Dette er en baconpølse folkens:4. Du er ute på byen, og for en gangs skyld har du klart å få med deg en liten reisehårspray i veska di som kan dekke litt over kveldens synder. Du sprayer rundt deg og uvitene over gassene du sprer, og alkoholen har gjort smaksløkene dine lettere hemmet. Long story short: Dama ved siden av deg som kun var litt småuggen spyr nå i vasken og på skoene dine. 

5. Kjenne noen som "kjører" el-sykkel. Sorry, dere er kleine.

(6) En liten ulv sa jeg måtte ha denne også med. Som sagt, har jobbet på bensinstasjon. På kveldsvaktene kan man fort bli veldig ensom, og veldig gira. Så kommer det en fyr inn og skulle kjøpe kondomer. Gira som jeg var ropte jeg etter han "Hade bra og lykke til!" Jeg satsa på at han fikk napp.

 

Nå, gi meg dine kleine situasjoner! :-D

gossine firbeinte pelsdotter


Savner pysene mine såå! De var såpass gamle da jeg flytta hjemmefra at det hadde nok ikke gått å flytte på de. Savner å ha de i fanget om kvelden, og høre de EKSTREME male-lydene de lager. Også er de så skjønne!


Bestilt fra Nelly.com


Synes jeg fortjente noen kjoler jeg. Har bare en igrunnen... Så jeg bestilte disse, synes de var kjempesøte!


            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du bestilt noe fint i det siste? :-)

Kick off russekro


FIkk prøvd meg som fotografen på årets første russekro i helga, var egentlig ganske morro! Vi hadde et dødskult lysshow, så ble helt fascinert av det jeg, hihi

 
 

 fotografer som inspirerer


Jan Ivar Vik // vikfoto.no

 

En av mine ynglingsfotografer - spesielt når det kommer til å fange øyeblikk! Hvis jeg noengang skal gifte meg er det stor sannsynlighet for at det er han jeg booker. Jeg kan sitte i timesvis å titte igjennom galleriet hans, og håper jeg en dag blir like flink til å fange øyeblikkene og kjærligheten som han klarer.

 

Peder Austrud // austrud.noMin tidligere læremester da jeg gikk på sørlandets fotografskole, og kåret mange ganger til norges beste på lyssetting. Det myke lyset er hans signatur - og også bilder med mye blått. Altså blåtimen. Han er veldig godt brukt som portrettfotograf her på sørlandet, og de fleste i min familie har tatt babybildene sine hos han. 

 

Jens Haugen // jenshaugen.no

En mester innen photoshop, retouch og reklame. Han er utrolig inspirerende når det gjelder reklame, og det er han som har tatt bildene for russ.no. Jeg ønsker å dra på workshop hos han, ja!

 

 

Det finnes såklart MANGE flinke fotografer der ute, men disse er noen av de større navnene jeg gjerne kunne tenke meg å dra på workshops til! Har du noen ynglingsfotografer?

Taverna


 

Tatt på en øy utenfor Kreta. Nydelig plass! 

Dagene bare raser avsted!


Jeg aner ikke hvor de blir av, og det blir ikke mye tid til blogging desverre. Jeg savner det faktisk utrolig mye. Nå er jeg så utrolig sliten at jeg gleder meg til å hive meg inn i senga og sikle over puta mi helt til jeg våkner kliss våt i den ene halvdelen av trynet mitt i morgen tidlig. Ja, jeg sover på magen min. Jeg brakk armen min i 5. klasse, og da måtte jeg sove på magen. Har aldri drikke så mye god-natt te i mitt forbanna liv. Tenk på de stakkars gravide som ikke kan sove på magen... Jeg tror jeg hadde dødd, om jeg noen gang skulle finne på å bli gravid skal jeg kreve at fosteret ligger på ryggen min så jeg kan sove på magen. Hvis du ikke trodde på at jeg var trøtt, er jeg ganske sikker på at du tror meg nå. Dette blogginnlegget likner mere på noe en halvveis mentalt forstyrra 8-åring kunne skrevet. Jeg skulle være flink til å løse matteoppgaver også i dag, men jeg aner ikke hvor mye Marius har på kontoen sin om 10 år til når renta er 4.2%. God natt! 

 

Sett inn et random weheartit-bilde her med ei jente i meget fasjonable klær og krøllete hår som er søvnig. 

Sugar & spice


Lagde en liten kollasj av gamle bilder. Var i et litt sukkersøtt humør, hihi.


Hodeverk og for høy kroppstemperatur


...Det er meg for tiden. Følt meg ræva siden søndag kveld, men nå begynner det heldigvis å komme seg litt. Jeg har vært utrolig dårlig på å blogge i det siste, nettopp fordi jeg har følt meg helt rumpe, og har rett og slett ikke hatt noe å blogge om. Synes dere fortjener noe bedre enn å bare lese noe skvip jeg desperat har satt sammen bare for å ha min daglige update. Jeg prøver såklart å få blogget minst en gang om dagen, men noen ganger ligger det bare ikke i kortene. 

Har vært hjemme fra skolen idag og i går, men skal snart på trafikkalt grunnkurs også må jeg ta bilder av fremmede folk sitt hus. Kleineste skoleoppgaven ever, haha! 

 

Noen fler som har blitt bitt av forkjølelses-basillen?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits