Iselinn Andersen - ☮

Too goddamned cute


Så, Tyrkia er visst full av søte pysekatter. Who knew? Jeg ble nesten kattefrelst av disse to små nydelighetene.
Har du sett noe så nusselig før?

Fjelltur i Kemer


En av de siste dagene vi var i Kemer var vi på en liten fjelltur, utrolig fint å gå opp dit! Aner ikke hva fjellet heter, har prøvd å google det og allting, uten hell. 

 

Hoppebilder er alltid et must på toppen av et fjell! Savner Tyrkia allerede..

Hejdå Tyrkia


 

.. Sa jeg egentlig klokka 2 i går natt da vi var på vei til flyplassen for å dra hjem. Vel, sånn ble det ikke. Kom nemlig ikke hjem før i går, kjempesent på kvelden. Haha, åhhh! Jeg har faktisk aldri hatt trøbbel med forsinkelse på flyet og sånn (Bortsett fra en gang, da vi måtte vente noen timer for å få tak i et barnesete ekstra på flyet..) så man kan si at jeg er temmelig utslitt nå. Dette blir forresten det siste moske-bildet dere ser! Haha, tenker dere er rimelig lei. Men jeg fikk en skikkelig sånn prinsessetårn-feeling med den himmelen og alt, haha. Nå skal jeg iallefall sove ut litt, senere kommer bilder fra en fantastisk fjelltur som vi hadde der nede. Ha en fortsatt fin lørdag!

Stikkord:

Bazaar


I dag har vi vært innom tekstilmarkedet og kjøpt oss noen få ting. Å handle mye der er ikke lett, fordi 1: Det er sinnsykt varmt! 2: Folk maser ekstra mye. Phuh! En og en halv time holdt lenge for oss.

Akkurat her ser du ikke hvor stort det var, men det var iallefall gigantisk og tjokkfullt av mennesker som bare boltra seg over hverandre, haha. Lurer på når jeg skal lære at jeg egentlig hater markeder? Uansett skal vi på fancypants a la carte restaurant i dag og nyte en treretters middag hele gjengen, så nå skal jeg spyle av meg basar og bassenglukt, stelle meg og nyte resten av kvelden. Vi snakkes!

Varmt og kaldt


God kveld! Eller er det god natt nå? Det er det iallefall her i Tyrkia, og jeg er superklar for å legge meg til å sove. Har vært på stranda i dag igjen og handla litt nå på kvelden. I går fikk jeg sjekket utelivet her i Kemer, og det var iallefall veldig morsomt. Rart at man med et par drinker innabords ikke merker at man er støl, så hopper man rundt og danser og gjør det hele ti ganger værre, haha. 

Månen på den ene siden og rester av sola på den andre. Hehe, skal ikke mer til for å gjøre meg imponert. haha

Tyrkia dag 3


God kveld alle sammen! Wow, i dag skal jeg love dere jeg er lemster og at jeg har vært i aktivitet, haha! Ellers i dag gikk vi ned til stranda hvor det var dødsfint og utrolig deilig og ikke minst varmt vann. Solsengene var gratis og maten billig. Og servicen var som vanlig upåklagelig! Folk er altså utrolig vennlige her. Fikk også sett igjennom handlegata, så gleder meg masse til shopping!

De dødskule solbrillene mine, som desverre ikke gav noen mening å ha på fordi de ikke gav beskyttelse mot sola i det hele tatt *sukk*.

Se så fint det er da! Og under her, så ser dere verdens peneste katt! Jeg er ikke sånn superduper kattemenneske, jeg har to katter selv altså.. Men denne her var helt sinnsykt nydelig. En løskatt som stod og stirra på meg kjempelenge, og han smelta hjertet mitt såpass at jeg gav han pizza, selv om det egentlig ikke er lov. Hehe whoopsiii.Nå har jeg fått dusja av meg alt saltvannet og klorvannet og er sinnsykt klar for middag!
Håper dere har hatt en fin dag og ikke er like lemster og støl i rumpa som jeg er? Haha, begynner nesten å grine hver gang jeg skal sette meg ned en plass. Ha en fortsatt flott kveld videre!
Vakkert


Er som sagt helt fascinert over fjellene her. Og synes moskeen som kontrast i fjellene gjør det ennå vakrere

 

Hører ikke bønneropene klokka 5 om morgenen engang, så trøtt er jeg. haha!

Tyrkia dag 1


God kveld dere! Nå sitter jeg stasjonert i senga mi her i Kemer. Vi bor på Viking Star Hotel, og det er faktisk første gang jeg er på et all inclusive hotel. Helt ærlig er jeg ikke frelst ennå, men kan jo hende det kommer seg. Jeg har store planer om å hoppe til køys veldig snart, selv om jeg sov godt på både flyet, bussen og før middag, hehe. Livet som en trøtting ♥ Stod jo faktisk opp halv 6 idag så er jo ikke rart man er sliten heller.

Hadebra Norge!Hei Tyrkia

Så fascinert over de fine fjellene

Vi har fått et hotellrom som vender mot Kemers nyeste og fineste moskè. Dette hadde jeg helt glemt da jeg lå og sov før middag, hørte mamma tusla rundt på rommet og sang noe så grusomt. Jeg ble skikkelig forbanna og skreik "Nå må du jekke deg et par hakk!" Og hun knakk seg av latter når hun så uttrykket mitt da jeg innså det var bønnerop. Hehe, trodde jo mora mi hadde klikka.

 

Gleder meg iallefall til i morgen, da blir det trening halv 8, og etter det blir det hamam - tyrkisk bad. Der de skrubber av alle døde hudceller, slik at man blir superbrun! Vi snakkes!

Stikkord:

To the bone


God dag! Håper alle har en fin dag idag? Min har vært nokså fin, vært på shopping med mamma og kjøpt nødvendigheter til turen, pluss litt dilldall. Det eneste er at jeg er utrolig lei av legebesøk, sykehusventing og alt det der. I dag var jeg hos legen igjen, og skal dit neste onsdag. For de som ikke har fått det med seg er jeg på utredning for ME, og jeg føler alt jeg gjør om dagen er å bli diskutert av, poka i og eksaminert av leger, haha! Dere skjønner sikkert hva jeg mener.

 En blir sliten av slike ting, så nå skal jeg bruke resten av kvelden på å småpakke og gjøre ting klart for fredag morgen. 

Stikkord:

Opposites

Stikkord:

Pakkesjau


God ettermiddag! I dag har jeg (allerede) begynt å pakke, selv om jeg ikke reiser på fredag. Jeg pleier nemlig ikke pakke før kvelden før/ morgenen når vi skal dra. Noe som vil si at jeg alltid ender opp med klær som ikke passer til hverandre. Det er litt sånn "åh, den liker jeg!" "Den kan være med" *slenge tilfeldige ting i kofferten*, og enden på den visa er jo er at jeg har en full koffert med random ting som egentlig ikke kan brukes sammen i det hele tatt. Derfor har jeg denne ganga bestemt meg for at alt skal gå igjennom kvalitetssikring før det havner i kofferten. Jeg merker allerede hvor mye mindre det å drasse med seg.

Solbriller er et must


Kom over denne drikkeflaska, og den var for søt til at jeg ikke kunne kjøpe den. Budskapet er vel ikke helt sant, men kanskje det blir sant en vakker dag? Hehe.


Sko er alltid et problem. Det skal maks med et par høyhælte. Men hvilket?Smykker og alt skal sjekkes om det passer til før det blir med på tur.

 

Hvordan er dine pakkerutiner? Er du profesjonell pakker eller tar du det litt mer på sparket?

 

 

Stikkord:

Concrete jungle where dreams are made of


Hei dere! Jeg må si at jeg er mektig imponert over at folk faktisk trykker seg inn på bloggen, selv om det går mange dager imellom hver oppdatering. I'm all talk and no action for tiden, og jeg liker jo å blogge og savner det.. Så nå er det bare å henge i! Hvis jeg bare starter er jeg nesten sikker på at skrivelysten kommer av seg selv.

Idag har iallefall vært en spennende dag, jeg har jo stemt på det første stortingsvalget mitt! Var en helt spesiell følelse det der. Men tilbake til overskriften: Jeg reiser New York i november! NEW YORK! HERREGUD! Har alltid drømt om det, og en gang vil jeg bosette meg i en storby. Kanskje London, Los Angeles, Paris, Milano eller New York.. Kjempeartig å få dratt dit på ferie da. Vet ikke om dere husker at jeg spurte dere om hvor det er bra å reise på shoppingferie? Hehe, det ble ingen sommeren, for å si det sånn. Men nå blir det jo juleshopping over dammen, familieferie til Gran Canaria i mars, og nå på fredag reiser jeg til Tyrkia sammen med mamma på en treningsferie. Blir så digg å få litt varme igjen!Åh, sitter på nettet sånn 10 timer til dagen og googler "hva burde man gjøre i New York?" Haha. Kanskje dere har noen tips til meg? Det er egentlig to ting som står i hodet på meg.. Fotografering og shopping. Også siden vi reiser i november vet jeg ikke om de har begynt med sånn "Winter Wonderland" opplegg? Blir utrolig spennende iallefall!

 

Har du vært i New York noen gang, og har du noen reisetips?

Stikkord:
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits