Iselinn Andersen - ☮

Svar på spørsmålsrunden


Hvordan pleier du å redigere bildene dine?

Dette spørsmålet fikk jeg av mange, så tenker jeg lager et eget innlegg om det etterhvert. Det er jo ingen bilder jeg redigerer helt likt, men jeg kan jo vise hva slags features jeg liker best og som jeg omtrent alltid bruker. Lagde en redigerinstoturial for veldig lenge siden, men noe av redigeringen gjør jeg fortsatt. Du kan lese det her.


Hvor skulle du reist om du reiste på drømmeferien i morgen?

Jeg er så utrolig glad i å reise, så å velge bare en destinasjon er fryktelig vanskelig. Men med tanke på sesong og alt, tror jeg at jeg ville reist til Den Dominikanske Republikk.Hvilke blogger leser du fast?

Eirin Kristiansen, Ida Wulff, StyleConnection, Wossa, Maddepaddee, Hedda, SSBK, Solivagant, Angelica Blick, Caroline Berg Eriksen og Lipstickwithsomesunshine er blogger jeg leser omtrent daglig.

 

Har du noen fototips?

Dette var det også mange spurte om, så dette tenker jeg også å lage et eget innlegg om senere. Jeg har skrevet noen fototips til dere tidligere, så dere kan skjekke dem ut om dere vil:

Fototips: Hva de forskjellinge funksjonene betyr og gjør

5 små fototips

5 personlige fototips


Hvilken serie er din favoritt?

Jeg er en seriejunkie, men min absolutte favoritt er Game of Thrones. Deretter kommer The Walking Dead og Orange Is The New Black.

 

Dine 3 beste tips mot skrivesperre? 

- Legg fra deg alle underholdningsmidlene du har og bare sett deg godt tilbake og la tankene fly frem og tilbake. De beste ideene er de som ikke er påtvunget.

- Skriv ned ideer når du får dem, på den måten har du alltid noe å skrive om.

- Lese andre blogger/ blader/ bøker for å se hva "konkurrentene" skriver om. Så lenge det ikke blir ren plagiat er dette en fantastisk måte å få inspirasjon og skriveglede på.

 

Hvilket kamera bruker du?

Til bloggbildene bruker jeg to kameraer. Det ene en Canon EOS 450D og det andre er Canon EOS 7D.

Hvor gammel er du?

Jeg ble nettopp 21 år.

 

Hvor er genseren fra?

Den har mamma strikket til meg! Det er virkelig verdens beste genser.

Var det vanskelig å bestemme seg for at dere skulle flytte fra Kristiansand?

Både ja og nei. Ja, fordi alle mine venner kommer omtrent derfra, og det blir utrolig vanskelig å være sosial når de kommer hjem på besøk. På en annen side måtte jeg slutte å sutre og vente på at mitt eget liv skulle begynne. På Spangereid har jeg hele familien rundt meg til enhver tid, og det er mye hjelp å få (som jeg trenger). Så håper jeg at alle har lyst til å komme masse på besøk hos oss! 

 

Grønn tirsdag


Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra Kristiansand, og det måtte feires med en ekstremt god og grønn salat, hehe. Jeg klarer bare ikke stå imot fristelsene når jeg er i byen, så nå var det skjerpings på morgenkvisten. Dette må være den beste salaten jeg noengang har laget tror jeg. Nå skal jeg til og pakke ned i noen få kasser, og derretter drar jeg for å besøke ei venninne som er hjemme en tur fra Oslo. Det blir utrolig koselig, vi ser hverandre altfor sjeldent! 

Svarer på spørsmålsrunden senere i kveld eller i morgen. 

Interiørinspirasjon


I dag var en lang dag på sofashopping, selv om vi bare holdt på i to timer. Jeg sier det igjen, man må ha et temmelig stabilt forhold for å begi seg ut på noe så grusomt som møbelhandling, haha! Men, jeg fant heldigvis en sofa jeg likte, selv om den ikke var så lys som jeg skulle ønske. Men nå skal jeg bruke de siste minuttene av kvelden min på å gjøre noe så avslappende som å bla igjennom pinterest, weheartit og diverse for møbelinspirasjon. Ønsker dere alle en fortsatt fin mandagskveld 

Spørsmålsrunde


Åh, i dag har vært en skikkelig sløvedag. Jeg sitter nå i en haug av søppel fra diverse fast-food kjeder og i en av Christophers uflatterende tskjorter. Jeg har ikke giddet å ta på meg en bukse engang.. Så, uansett tenkte jeg å dra i gang en spørsmålsrunde siden det er noe jeg virkelig ikke har gjort på lenge. Så spør i vei! Jeg tenker å ta svarene sånn omtrent midt i neste uke en gang.

Så, hva lurer du på?

Par10


Hei dere! Tenkte bare å stikke innom å si hei, jeg. Om et par minutter begynner bursdagsfeiringen min, men aller først skal vi ha et bittelite jentevors! Så vi skal kose oss litt før (de ekle) guttene kommer. Det er utrolig lenge siden jeg var ute på byen, så dette gleder jeg meg veldig til! Vi snakkes i morgen etter jeg har inntatt den obligatoriske dagen-derpå pizzaen fra pizzabakeren og 43 liter cola.

Kos dere masse i dag, uansett hva dere skal 

New in: metalliske øyeskygger


Har sett så mange fine sminkevideoer og inspirasjonsbilder med metalliske øyeskygger som utganspunkt, så da jeg så at Cherryculture.com hadde -40% på alt i hele butikken måtte jeg bare slå til. Paletten over er fra Dreamcatcher-kolleksjonen fra NYX og jeg har den i fargene Dusk til Dawn. Du kan finne den her. Den under er også ifra NYX og heter Glam Shadow. Jeg har den i fargen Player og du kan finne den her. Er så utrolig fornøyd med alle produktene jeg har ifra NYX (bortsett fra primeren), så forhåpentligvis blir jeg ikke skuffet denne gangen heller, hehe. Kan skrive reveiws om dem senere om dere ønsker?

Har du prøvd sminke fra NYX før?

PakkenoiaGod morgen dere! Jeg har hatt tidenes slappeste morgen siden jeg ble vekket klokka 8 av noen byggefolk på utsiden, så jeg har trøstet meg selv med litt sjokolade nå i ettermiddag. Og godt var det, for nå skal jeg til å pakke. Kjedeligste tingen jeg vet om, enten det er for noen uker eller bare for en helg. Nå skal jeg nemlig snart vende nesa mot Kristiansand, meg og Chris skal nemlig titte på litt møbler. Og jeg er overbevist om at hvis forholdet vårt kan tåle møbelhandling så kan det virkelig tåle alt, haha.

-

Har dere forresten smakt Freia Premium Hasselnøtt sjokoladen? Fy, så digg den var. Hadde mest lyst til å fylle opp et badekar med smelta hasselnøttsjokolade, legge meg oppi og vente til jeg måtte amputere det ene benet for diabetes. Så godt var det altså!

Håper alle sin torsdag blir fin, og at dere koser dere! Er bare en dag igjen før helga er her 

Bjørg jewellery


Åh, se på denne fine gaven jeg fikk av min kjære Christopher til bursdagen! Jeg ble så utrolig glad, den er bare så kjempenydelig. I tillegg passer den til smykket jeg fikk i fjor som også var fra Bjørg Jewellery. Har ønsket meg denne ringen så utrolig lenge! Det jeg elsker med Bjørg sine smykker er at hun får frem skjønnheten i det uperfekte. Smykkene er 100% naturlige, og de er så moderne, feminine men samtidig tøffe på samme tid. I tillegg minner de meg litt om vikingsmykker av en eller annen grunn, så jeg elsker virkelig kolleksjonene hennes.Tror Christopher har skjønt smaken min, for istedenfor å kjøpe et tradisjonelt hjertesmykke til meg i fjor kjøpte han et smykke med et anatomisk korrekt hjerte, og istedet for å kjøpe en sølvring med noe glitrende på kjøpte han en ring med ryggvirvler på i år, hehe. 

Hva synes du, var den ikke nydelig?

5 winter wants


1. Over knee boots fra Buffalo | 2. Mobildeksel | 3. Kopper fra PiPstudio | 4. Kopp | 5. Voluspa duftlys

Jeg har så sinnssykt lyst på lårhøye støvletter i vinter! Og koppen er virkelig helt perfekt for meg, haha. I tillegg fant jeg verdens søteste mobildeksel på Etsy, og synes ikke det er altfor mange fine deksler til Sony Xperia Z, så den forelsket jeg med i! Har også blitt veldig glad i tingene fra PiPstudio, de er så utrolig fine. Og ikke minst hadde det vært fantastisk med et deilig duftlys fra Voluspa nå som det går mot mørkere tider.

Chanel No 5.

Er det noe jeg virkelig synes er pent på en baderomshylle så er det parfymeflasker. (eller eau de toilette i dette tilfellet) Gjerne vintage. Denne kom i posten i går, fant den nemlig på finn.no og måtte bare slå til. Den er ca halvfull, men jeg kjøpte den ikke akkurat for duften sin del. Har også vunnet noen på eBay på auksjon som er helt tomme, tror de kan bli riktig så fine sammen.

-

Har forresten fått meg nytt design, hva synes dere?

I will never be a morning person, for the moon and I, are too much in love


Tusen takk for alle de fine bursdagsgratulasjonene jeg fikk i går! Dere er så gode 

God morgen dere! Oppe klokka 7 i dag jeg, og siden jeg er blogger må jeg jo være superentusiastisk over å få lov til å begynne dagen tidlig! Grip dagen, carpe diem og whatever. Men det er jeg ikke, hehe. Jeg er nemlig veldig glad i å være oppe når det er mørkt og stille. Det er så utrolig befriende! Og det er på den tiden av døgnet at kreativiteten min kommer krypende frem. Kanskje derfor kjøretimen min i dag gikk relativt dårlig.. Jeg kan seriøst ikke kjøre bil, haha! Og det hjelper kanskje ikke heller at jeg var utrolig trøtt. Det ble litt sånn brumming, clutch, glemme å gire, svinge feil, bilen daua, han maste og jeg skrek.. Kjørelæreren var sikkert dritglad når timen var over.

-

I dag var det faktisk kaldt nok til at jeg måtte finne frem vinterkåpa, så nå er virkelig høsten her, selv om dagene fortsatt er så varme at vi kan bruke tskjorter og shorts her jeg bor iallefall. Håper alle får en fantastisk dag videre, uansett om dere er trøtte eller gira, kalde eller varme 

Keep calm, it's my birthday


Gratuleeeereer kjære Iselinnnnnn, haha neida. Joda. Jeg fyller nemlig 21 år i dag! Noe som er litt skummelt, siden nå er jeg ikke lengre tjue, men "i tjueårene". Høres mye verre ut.. Det er utrolig merkelig, for jeg tar meg selv i å tro at jeg er 15 år hele tiden. Invitert på fest? Åh, må spørre mamma! Nei, vent.. Trenger jo ikke det, jeg er jo voksen. Mamma og jeg hadde nemlig denne diskusjonen for noen uker siden, at hun fortsatt føler seg som en 18-åring selv om hun blir 60 år i desember. Og jeg har sakte men sikkert innsett at det å være voksen er akkurat det samme som å være barn, bortsett fra at du kan avbestille tannlegetimen om du ikke vil gå, og ingen straffer deg om du spiser kake til frokost. Det er egentlig helt underlig hvor lite voksen jeg føler meg, selv om jeg har kjøpt hus og frivillig kjøper blomster til meg selv. I tillegg holder jeg på med lappen, og da kjørelæreren min fortalte at det var like før jeg kunne skrive meg opp til oppkjøringen skjønte jeg ikke hvordan i helvete de kan slippe sånne som meg ut på veiene, haha. Heldigvis er alder bare er tall! 

I går stod pappa opp klokka 4 på morgenen for å dra på jobb, og jeg tenkte jeg skulle gå inn og si hade til han. I det siste har han tullet sånn med bursdagsdatoen min, og sier at det er den 21. eller 23. september. I går når jeg skulle si hade til han gav han meg en goooood klem.

Pappa: Jeg er så glad i deg jenta mi! Gratulerer med dagen!

Meg: Jeg har ikke bursdag.

Pappa: ...Faen heller.

I love dogs


Skrevet i  samarbeid med Ilovedogs.no

Åh, har dere sett noe så yndig før? Med en gang jeg fikk satt den nye mariusgenseren til Connie på mistet jeg helt forstanden, hun var så søt at jeg kunne klemt henne flat, haha! Denne genseren er i 70% ull og 30% nylon og er ordentlig slitesterk. Virket faktisk som om hun trivdes med å ha den på, til tross for at hun aldri har hatt noe annet enn relfeksvester på seg. Er jo fortsatt litt for varmt for å gå med Mariusgenseren, men når minusgradene kryper frem tror jeg det kan være greit å beskytte den bare magen hennes, hun skal jo oppi ALT uansett om det er fryst til is, helt til magen hennes er helt blå. Denne nydelige genseren kan du få kjøpt på her. 

Hva synes du, var hun ikke supersøt? :-)

Something simple


Har fått utrolig dilla på enkle smykker i det siste, etter omtrent et år med dilla på statement-smykker er jeg altså nå i helt andre side av skalaen. Så dette blir nok min obsession i høst om jeg kjenner meg selv rett, haha!

I dag har jeg faktisk feiret bursdag sammen med familien, og det har vært så utrolig koselig! Nå er jeg dau som en sau, så resten av kvelden går nok til avslapning i senga. Familien min er nemlig såpass stor at når jeg kun inviterer søsknene mine med familie og mamma, pappa og Christopher blir vi en gjeng på 26 stykker av både stort og smått, og da var ikke alle tilstede engang, haha! Å feire noe i denne familien er med andre ord et stort prosjekt. Men jeg er så altfor glad i dem alle sammen <3 så utrolig koselig å samles.

Håper lørdagskvelden deres blir kjempefin!

Waking up at noon, thinking: Do I eat breakfast or lunch?


Hei dere! I dag sov jeg lengre enn jeg har fått lov til på lenge, hehe. Så da jeg våknet hadde jeg en lang, lang frokost/ lunch imens jeg bladde igjennom den utrolig fine "The art of fashion photography" boka mi som jeg kjøpte i London, og det er så utrolig mye fint i den. Snart skal jeg ta fatt på dagens gjøremål, skal nemlig feire bursdagen min sammen med familien i morgen, og tror det blir utrolig koselig, så gleder meg masse til det. Håper alle får en fantastisk start på helgen 

Hva er dine planer for i dag? 

5 ting du kan gjøre denne helgen.


Helga nærmer seg med stormskritt, og når man ikke har noe fast på agendaen kan man fort bli litt undrende til hva man kan finne på. Her tenkte jeg å komme med noen få, enkle tips til hva man kan ta seg til når helga kommer.

Lag middag sammen.
Ofte når det inviteres venner eller jeg er sammen med kjæresten blir det ofte en pizza på pizzabakeren og en film. Kjedelig i lengden? Dritkjedelig. I stedet kan man gjøre alt som skal til for å lage et herremåltid sammen! Dra på butikken sammen og lag maten sammen. Ta dere god tid, smak, drikk vin til, hør på musikk og gjør en helaften ut av det. Er forresten utrolig lite kokkelerings-egenskaper som skal til for å lage noe god helgemat.

 

Shop på nye steder.

Helg = shopping for utrolig mange. Men hva med å legge shoppingbesøket til noen litt ukjente sidegater neste gang? Ofte når jeg kjører igjennom for eksempel Kristiansand sentrum tenker jeg "Åh, der skulle jeg ha vært innom!" Men det blir liksom aldri noe. Kanskje du finner noe utrolig fint og unikt?

 

Dra på oppdagelsesferd.
Riv deg løs fra den dritkjedelige, voksne tilværelsen og legg ut på tur. Dra en vei du aldri har gått før, og gå gjerne av stien. Ta også med deg en liten matbit og kos deg skikkelig.

 

Søndagsbrunch.


I filmer som foregår på Manhattan er det alltid sunday brunch involvert, noe som virker utrolig koselig. Om det ikke finnes restauranter i nærheten av deg kan det jo arrangeres hjemme. Pynt dere pinlig opp, og spis croissants og drikk kaffe i mange timer.

 

Planlegg uken som kommer.
Sett deg ned og planlegg ting du føler er tidskrevende. Kanskje en matlagingsplan og handleliste eller en to-do list? Uken som kommer blir mye enklere om fortids-deg har gjort litt av forarbeidet.

New in: interiør

Hei dere! Nå som huset og alt er i boks har jeg handlet endel interiørting i det siste, men jeg var innom Europris her om dagen siden jeg hadde hørt de hadde så mye fint. Jeg ble helt sjokkert over alt det fine de hadde! Alle tingene på bildene fikk jeg for under tusenlappen. Så dit skal jeg definitivt innom flere ganger og kikke. 

Hva synes du om innkjøpene?

Vi har kjøpt drømmehuset!Åh, i dag er vi så utrolig glade! Christopher og jeg har vært og signert alle mulige papirer, så den 1. november flytter vi inn i drømmehuset sammen! Gleder meg så utrolig masse til å gjøre dette om til vårt hjem bo sammen med Christopher igjen og ikke minst innrede alle disse flotte, store og lyse rommene. I tillegg er det nærme familien min, noe som er veldig viktig. Nei, dette blir så utrolig bra. Tenk dere å våkne i dette huset og gå ut og drikke kaffe på trappa imens man lukter sjøen og ser på kuene. Helt perfekt for meg iallefall! 

Flanell > Chanel


Hei og god tirsdag! Må først si tusen takk til alle de flotte kommentarene jeg fikk på forrige innlegg. Så utrolig hyggelig! I dag har jeg vært i lille Lyngdal sammen med mamma og handlet en hel haug med interiørsaker til det nye huset, og vi har kost oss med verdens beste Jonas B. Pizza. The diet starts tomorrow liksom, haha. Og vi satt faktisk ute - bare tskjortene.. Hvor er egentlig høsten? Skjønner det ikke helt, men må jo bare nytes så lenge man kan! Har forresten endelig investert i en oversized flanell-skjorte, og jeg er helt forelsket allerede. På høsten kommer alle de fineste klærne i butikken, så synes det er litt vanskelig å holde seg av og til. (ofte...) 

Nå står det tre ting på agendaen, og det er avslapning, musikk og mat, haha! Hva har du gjort i dag?

En ung bloggers frihet.


Det er faktisk ikke sjeldent jeg får spørsmål om hva jeg blogger om, etter jeg har fortalt at blogging er hobbyen min. Klær, sminke, mat fotografering og overfladiske ting er jo det som kommer frem her på bloggen, og mange lurer jo på hvorfor. Nå har det seg jo slikt at den personen dere oppfatter igjennom det visuelle jeg produserer, er antageligvis ikke det du ville sett om du hadde møtt meg i levende live. Og sånn er det nok for de aller fleste som blogger, vi velger jo å vise en liten del av oss selv. Selv om lesere følger med i opp- og nedturer er det ikke lett å danne seg et 100% levende bilde i fantasien. Jeg har møtt mange toppbloggere som virkelig ikke var slik jeg trodde de skulle være.

Her på bloggen min velger jeg å vise den positive, moteglade skribenten inni meg. Men sannsynligheten er stor for at du hadde møtt meg i et sarkastisk humør, med joggis inne på butikken for å kjøpe sjokolade og pepsi max. Men det betyr ikke at jeg ikke er hun du ser for deg bak skjermen. Jeg er like mye begge deler, men jeg velger å vise den første her. Hvem er det egentlig som har lyst til å lese om en 20 år gammel jente fra ei lita bygd midt i det bredeste bibelbeltet, som sover 80% av dagen, og som tilbringer sine våkne timer i pysj, sminkeløs og med håret fullt av floker imens hun sender meldekort for å få arbeidsavklaringspengene inn på konto? Ekstremt få, vil jeg gjette. 

Jeg har merket det siste året jeg har vært arbeidsledig hvor godt det er å ha friheten til å leve som jenta som har denne bloggen. Nå må dere ikke tro at alt jeg har skrevet de siste tre årene er ren skuespill, for det er det absolutt ikke. Men sykdommen min har dessverre tatt bort en hel bit av personligheten min, rett og slett fordi jeg ikke har krefter til å være like sprudlende og hoppende glad hele tiden. Hun lever i beste velstand, men litt gjemt bort. I fingertuppene kan man kanskje si? I tillegg er det så utrolig godt å produsere noe som gir et faktisk resultat. Jeg hadde nok blitt gal og begynt å bite på sengegavlen om jeg ikke hadde hatt noe som jeg så frem til å drive på med. Bloggen har nesten blitt som en fulltidsjobb, jeg går ofte og tenker på hva jeg kan skrive om, og bilder jeg kan ta. Dessverre faller jeg litt kort noen ganger, men det å i det hele tatt ha noe å tenke på som opptar meg og interesserer meg har vært så ufattelig uunnværlig i dette stadiet i livet jeg er nå.

Christopher og jeg har nettopp tatt en stort sted ved å kjøpe hus sammen, og jeg er utrolig spent på hvordan dette blir. Men jeg gleder meg så utrolig mye! Og jeg gleder meg til å vise dere hjemmet vi skal skape sammen. Kommer dere til å se bilde av meg, inne på et mørkt rom etter min 18. time i søvn og med altfor mye rot som skulle vært ryddet opp i? Nei. Jeg ønsker å vise alt det positive jeg har i livet, for det er nemlig det jeg ønsker å fokusere på. Hver dag er selvfølgelig ikke solskinn og regnbuer, men her på bloggen kan det være nettopp det. Fordi jeg ønsker å inspirere og bruke dette som en dagbok, og gå tilbake for å se dagene jeg har hatt. Og de var gode. Selv om leddene gjorde vondt og jeg var så trøtt at jeg var kvalm, var dagen vakker. 


I en perfekt verden hadde jeg gjort så utrolig mye mer ut av bloggen, og fokusert ennå mer på den enn jeg gjør nå. Men i mellomtiden håper jeg at dere synes at bloggen min et fint sted for å slappe av og hente inspirasjon. Jeg har fått så utrolig mye positivt ut av å blogge at jeg ser aldri for meg en dag å slutte med det helt. For ikke å snakke om andre mennesker jeg har blitt kjent meg igjennom bloggingen, og alle fantastiske tilbakemeldinger man får. Det er alt dette som gjør at jeg er så utrolig glad i å blogge, og for at jeg har mitt eget, lille fristed hvor jeg kan vise akkurat den delen av meg selv jeg ønsker.

There are no miracles on mondays.
Hei dere og goood morgen! Har nettopp kommet hjem fra en tidlig kjøretime, og koser meg med kaffe og bladlesing. Synes det er så gøy å fordele bladlesingen over et par dager, slik at man koser seg mer med det istedenfor å bare hive seg gjennom sidene. Apropos lesing burde jeg kanskje fokusere litt mer på bilteorien enn Elle, men det tar jeg litt senere heller, haha. Håper mandagsmorgenen deres er fin, så snakkes vi senere  Noen som er klar for en ny mini-giveaway forresten?

Slow sunday brekkie


God søndag dere! I dag sov jeg lenge, lenge, leeeenge og koste meg meg frokosten i senga sammen med Elle som dumpet oppi postkassen min for noen dager siden. Toast, avocado og reker er bare noe av det beste jeg vet, så det gjorde virkelig dagen min i dag. Noen ganger er bare lange, late frokoster i senga det aller beste som finnes. I tillegg er det utrolig fint vær i dag, så etterhvert tenkte jeg å bevege meg ut og muligens holde på med noen DIY prosjekter. Uansett hva dere skal finne på i dag håper jeg virkelig at dere nyter siste rest av helgen. Senere i dag blir forresten vinneren av giveawayen min trukket, så det er siste sjanse nå. Du finner innlegget her.

Hva gjør du på denne fine søndagen?

Collar chain mania


Min nye favoritt i det siste: Collar chains! Jeg har fått så utrolig dilla på det i det siste, og her om dagen dumpet denne kule, grønne ned i postkassen min. Det blir nok å kjøpe noen få til, synes det er så fint på høsten med slike detaljer. I kjent stil forelsker jeg meg i noe som var populært for to år siden, haha. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men jeg er sjelden den som kaster meg først på en trend, for å si det sånn! Uansett er jeg iallefall kjempefornøyd med denne. Hva synes du?

Ombré waves


//Sponset produkt.

Disse neglelakkene er så utrolig fine, og har fått mange komplimenter for det, så det er absolutt ny favoritt. Neglelakkene kommer i 5 pakning, og er utrolig kule hver for seg også. I tillegg trenger man bare et strøk, og det synes jeg er helt genialt! Er så mye lettere å få det fint da. Disse superfine neglelakkene kan kjøpes her.Har du prøvd neglelakk fra the new black før? 

Minner om innlegget hvor du kan vinne en premie fra the balm her.

Early bird


God morgen, skjønne dere! Åh, i dag er jeg faktisk oppe tidlig. Det er så mye spennende som skjer nå at jeg ikke har kjangs til å få sove, hverken morgen eller kveld haha. Det er bare å krysse fingrer og tær altså!

 

Minner om The Balm giveawayen min her.

KONKURRANSE. Vinn premie fra The Balm.


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET.

Hei dere! Det er faktisk ikke lenge siden sist konkurranse, men jeg synes det er så gøy å holde slike giveaways så jeg slår til med en ny en. Denne gangen kan du vinne "Put a lid on it" øyeskyggeprimer fra The Balm. En helt genial ting som har blitt fast følge hos meg. Den gjør at øyeskyggen holder seg lengre på, striper seg ikke og fargene kommer bedre frem. 

Det eneste du må gjøre for å være med i konkurransen er:

1. Like Facebooksiden min her ELLER følge meg på instagram her (Husk å ta med hva du heter på IG hvis du velger denne)

2. Kommentere at du er med, ha med mailadressen slik at jeg kan kontakte deg.

 

Konkurransen avsluttes neste søndag. Så, er du med?

Give a girl the right shoes, and she can conquer the world


Da var jeg også eier av et par høyhælte Jeffrey Campbells sko, gitt! Kjøpte de for omtrent en uke siden, men jeg har alltid trodd at folk sa at de var så behagelige å gå med for å bruke det som en unnskyldning til å bruke de på shopping og sånt, haha. Men de er faktisk utrolig gode å gå på altså! (Slapp av, kommer ikke til å bytte ut de gode gamle conversene mine med disse) så jeg ble utrolig overrasket over det. Utrolig morro å endelig eie et par.

 

Hva synes du om innkjøpet?

Favoritter i august


NÅ er virkelig høsten i gang, og selv om temperaturen er relativt høy, så kan man allikevel lukte høsten. Og vet dere hva? Jeg er faktisk helt klar for den! Sommeren i år har vært så fin, at det er helt okei med litt kaldere vær, regn og vind. Jeg er egentlig utrolig glad for at vi har så stor forskjell i sesongene, tror tilværelsen hadde blitt litt trasigere om det bare hadde vært fint vær absolutt hele tiden. Dessuten betyr høsten at det går mot jul, og det gleder jeg meg altfor mye til, haha! Nå tenkte jeg å vise produktene jeg har sverget til i august måned.

Min nye sminkefjerner fra Formula 10.0.6 er helt fantastisk! Har renset huden med denne både morgen og kveld og merker en syk forskjell på huden! Dessuten pleier jeg alltid å bruke en annen sminkefjerner for øyesminke, men denne tar faktisk alt!

Denne kjøpte jeg på Buckingham Palace shop i London, mest fordi den var så fin. Men å spraye et rom full av lavendelduft er rett og slett himmelsk! Har blitt helt avhengig. Og vet dere hvem som ikke liker lavendel? Edderkopper og mygg! In yo face, bitchezzz! Denne sprayen = god lukt og ingen akutte hjerteinfarkt. 

3-step concealer fra Soap & Glory. Utrolig god dekkevne og ikke kakete i det hele tatt! Ny favoritt hos meg iallefall.

Nude tude palletten fra The Balm er bare helt fantastisk! Den er fin, søt, fine farger og øyeskyggene er skikkelig godt pigmentert. Et heftig godt kjøp, bruker den nesten hver dag!

Enda en månedlig favoritt fra The Balm, en øyeskyggeprimer som gjør at fargene kommer bedre frem og at det holder seg lenger. Genialitet på tube!

Denne herlige, organiske leppepomaden fra Makeup Mekka har jeg blitt avhengig av!

 

Hva er dine favoritter i august?

Bli høstklar med Makeup Mekka


Så utrolig mye fint de har på Makeup Mekka for tiden! I tillegg har de et helt sinnssykt salg for tiden, hvor du kan få kjøpt utrolig mye fint til en billig penge. Jeg har prøvd endel produkter fra dem i det siste, og jeg må si jeg er superfornøyd! Spesielt med leppestiftene, øyeskyggene og sminkefjernerne. 

Nå kan du kjøpe kits for 30,- 50,- og 100,- og mascara gratis! Du kan finne alle kitsene på tilbud her.

 

3 PK nude matte lips her | Gratis mascara her | 6 PK lipgloss her | Soft smokey eye kit II her 

Mine nye favorittneglelakker! Så utrolig fine. 4 stykker for 30,- Du finner de her.

 

Har du prøvd produkter fra Makeup Mekka før?

 

//affiliateslenker

Favorites for fall


Åååh, det er så altfor mye fint på klesfronten for tiden at jeg aner nærmest ikke hvor jeg skal gjøre av meg, haha. Prøver så godt jeg kan å være litt økonomisk fornuftig nå i disse tider (knis) men garderoben min er bare full av sommerkjoler og sandaler. Og joggetøy, haha... Hjelper ikke når man ligger i senga og er litt småsyk og kan kikke i timesvis, akkurat. Høstmoten er iallefall min favoritt med skinn(imitasjoner), ull, strikk, lag på lag og cardigans! Jeg tror i det minste jeg må spandere på meg ei skinnjakke, da har man jo kommet langt! Har du kjøpt deg noe nytt til høsten?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits