Iselinn Andersen - ☮

Edderkoppmuffins til halloween


God dag! Eller er det mer passelig å si happy halloween i dag kanskje? Nå har jeg faktik tenkt å dele min første muffinsoppskrift til dere. Kanskje den kommer litt sent for dere som allerede har kjøpt inn godteri til i dag, men kan kanskje passe til dere som skal feire i helga? Dessuten er dette er knallgod muffinsoppskrift helt til vanlig også. Dette er en oppskrift for deg som liker sjokolade på sjokolade på sjokolade. Haha! Jeg elsker nemlig slike oversøte ting, og sjokolade er uten tvil min favoritt. Her er iallefall oppskriften:
Ingredienser:

3 egg

2 1/2 dl sukker

2 dl hvetemel

1/2 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

4 ss kakao

100 g smør (smeltes og avkjøles)

 

Fremgangsmåte:

Først pisker du egg og sukker til eggedosis, deretter blander du inn de tørre ingrediensene i eggedosisen. Tilsett smøret til slutt. Stekes på 220 grader i ca 10-15 minutter. Fyll muffinsformene 2/3 fulle.

 

 

Frostingen

Ingredienser:

200 gram margarin

4 ss kakao

350 gram melis

4 ss kakaomelk (jeg brukte den fra Q-meieriene)

 

Fremgangsmåte:

Smelt margarin og hell oppi kakaoen. La dette koke i 1 minutt. Avkjøl deretter. Bland melis og sjokolademelk i en bolle til dette får en jevn konsistens. Tilsett smørblandingen og pisk godt. Sett til slutt til avkjøling.

 

Pynten

Hakk opp ca en 1/3 rute melkesjokolade til hver muffins. Ta to lakrisstenger og kutt de opp til å passe til størrelsen på muffinsen. Ta røde nonstop og kutt dem i midten. 

Og voilà! Slik har du edderkoppmuffins til halloween. Disse skal serveres til tantebarna mine som kommer på døra senere i kveld (er ikke så fryktelig mange som går knask eller knep her ute) så da skal vi kose oss! Håper oppskriften falt i smak og at det er mange sjokoladeelskere der ute.

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER.

Droplets


God morgen alle! I dag våknet jeg opp til den fineste høstdagen noensinne, måtte rett og slett bare hoppe ut av senga og ta fatt i kameraet og ta med meg Connie og gå ut. Utrolig fint med duggedråper og sola som skinner igjennom dem. Håper dere liker bildene! Tidenes mest originale overskrift, men håper dere lar det passere for denne gang, haha!
 

Nå skal jeg stelle i stand en liten krok jeg skal fotografere søstera mi sitt julekort. Like morro hvert år! 

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER.

Stikkord:

Skeleton makeup til Día de Muertos


Gooood ettermiddag alle! I dag fikk jeg inn i hodet at jeg skulle teste ut sminke til halloween, og valget falt på et skjelett. Ser at jeg faila litt på brystet, men det er jo det generalprøver er til for, vel? Haha. Altså, kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg ikke engang til å feire halloween/ gjøre noe i halloweenhelga. Men litt øvelse er jo greit å ha i bakhånd, haha!

 
Her kom det svarte håret faktisk til god nytte, haha. Feirer du halloween? Og hva skal du kle deg ut som?

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER.

KONKURRANSE! Vinn sminke ifra NYX!


Hallo alle sammen! Nå er jeg skikkelig gira fordi jeg vil dra i gang en konkurranse! Og det er jo superlenge siden sist. Denne gangen kan du vinne flotte sminkeprodukter ifra NYX. Et sminkemerke jeg bruker, og er veldig fornøyd med. Alle produktene jeg gir bort har jeg testet selv, og liker dem veldig godt. Og det beste? Alle produktene er cruelty-free dvs at de ikke tester på dyr! Jeg bruker ikke dyretestet sminke, og da skulle det jo tatt seg ut om jeg gav dere noe slikt. Ingen av produktene er sponset, så det jeg skriver her er 100% mine egne meninger.

 

Uansett, det du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:

Like Facebooksiden min som du finner HER.

Legg igjen en kommentar med e-mail adressen din og facebooknavnet slik at jeg ser at du har likt siden.Litt mer om produktene:

Denne har jeg blitt veldig glad i! Jeg er ikke akkurat verdensmester i øyeskyggepåføring, men liker at jeg kan variere mellom casual bruntoner og feststemt ekstreme sorte øyne, eller lage spill mellom mange farger. Synes også fargene holder lenge, og man får ikke de "stripene" på øyelokket 2 minutter etter man har gått ut døra.

 

Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg gjorde før jeg fikk denne i mitt liv, haha! Denne får sminka til å holde seg på plass, og den er spesielt uvurdelig når jeg skal ut på byen o.l. Vi vet jo alle at det er varmt og klamt på utesteder, og denne gjør i det minste at du ikke svetter bort både mascara, concealer og pudderet. Jeg husker i fjortisalderen når vi brukte hårspray for å holde sminka på plass. Denne gjør samme nytten, men du kan faktisk bevege ansiktet uten at det føles som om det skal sprekke.

Jeg har blitt avhengig av Cherry Culture sine egne lip balms. De lukter så godt - og heldigvis for meg smaker de ingenting. Det kan iallefall jeg nemlig ikke fordra. Jeg har disse i 6 lukter, strategisk plassert rundt i vesker, med senga, på badet osv osv.

 

JEG. ELSKER. DISSE! Matte leppestifter er det jeg liker best, og disse fargene bruker jeg både til å sprite opp et dødskjedelig antrekk, eller når jeg skal pynte meg. Shocking pink ser kanskje litt ekstrem ut, men jeg synes den er nyyydelig! Og perfect red er nettopp det - perfekt rød.

 

Flotte øyevipper! Disse kan du bruke opp til 10 ganger om du behandler dem bra. Lim følger med!

Jeg slår på stortromma og gir bort to forskjellige vipper. Disse kan også brukes opp til 10 ganger, og lim følger med her også.

 

Håper dette er en konkurranse som falt i smak! Så, er du med?

Vinneren av ukens blogg


Wow, fantastiske blogger som hadde meldt seg på ukens blogg denne gangen! Ble helt satt ut jeg, og hadde virkelig trøbbel med å velge bare en. Til slutt falt valget på en blogg som har nydelige bilder, pent og oversiktelig design og en bra skrivemåte. Med andre ord - alt jeg selv leter etter i en blogg. Gratulerer til http://ceeelina.blogg.no/

 

Denne jenta fortjener virkelig ekstra oppmerksomhet på bloggen sin, for den er virkelig nydelig! 

A day without sunshine is like, you know.. Night


 

God mandag! Senere i dag blir både ukens blogg trukket og en konkurranse kommer. Hurra!

Stikkord:

Those mornings


God søndags kveld alle sammen! Håper alle har hatt en flott helg? Jeg koste meg iallefall kjempemye i går, da hadde jeg nemlig min første bytur siden jeg fylte 20. Noe som resulterte i at meg og kjæresten lå og sløvte i senga til klokka var sånn alt for mye, haha. Utrolig herlig!Føler meg utrolig heldig som har han  Håper dere får en flott søndagskveld videre! Jeg skal iallefall bare sløve og se på serier og bevege meg minst mulig, haha. 

Forresten blir ukens blogg trukket i morgen,noe som vil si at du fortsatt kan melde deg på HER.

Stikkord:

Rosa sløyfe spinning og vinnerlykke


God morgen alle sammen! Jeg har faktisk vært oppe siden klokka 9 i dag tidlig for å dra på spinningtime hos Friberg Fysikalske. Det var frukt, basar og loddtrekning på syklene, og jeg vant! Wuhu! Jeg føler virkelig jeg har fått tilbake vinnerlykken som jeg mistet et par år, haha. Men har med andre ord ikke vært noen late morgentimer her i gården, var faktisk min aller første spinningtime. Må si jeg synes det var et flott rosa-arrangement!

 

Åh! Neglelakk, leppestift og eyeliner fra Nilens Jord som jeg har hørt så mye bra om. Blir morro å teste dette! Nå skal jeg lage meg en god omelettfrokost og bare kose meg videre denne lørdagen. God helg til alle!

10 ting du ikke visste om meg.


God morgen alle sammen! Jeg har sett at det er veldig poulært med slike "10 ting du ikke visste om meg" innlegg, og noe jeg faktisk er veldig glad i å lese selv. Så jeg tenkte jeg skulle lage et aldri så lite til dere, kanskje dere blir litt bedre kjent med meg? 

 

1. Jeg griner når jeg hører "Gateways" av Dimmu Borgir. Haha, ja. Det er helt sant faktisk. Det finnes sikkert tusen sanger jeg griner av fordi det er vakkert, men denne bare sprenger tårekanalene mine. Det er rett og slett ute av kontroll når jeg kommer til den delen med kvinnevokalen og de synger "Be the broken or the breaker, be the giver or the undertaker. Unlock and open the door. Be the healer or the faker." Jeg kan rett og slett ikke høre på den om jeg sitter på bussen eller slikt. Det er rett og slett bare alt for vakkert. Haha!

 

2. Jeg lider av konstant wanderlüst. Dette er kanskje ikke en så veldig unik greie, men jeg føler jeg kaster bort livet mitt ved å sitte hjemme i sofaen. Jeg vil se alle deler av verden! Har jeg nettopp vært på en reise kan jeg bare ikke vente til neste gang. Da suger det jo litt å være under utredning for ME? Haha, blir liksom ikke så mye ville eventyr da.3. Jeg er et festivalmenneske. Jeg er kanskje ikke den som skriker høyest og får venner når jeg står i matkø (bare i dokøa), men jeg digger å gå på konserten, drikke meg drita (kids, say no to alcohol) og sovne som en sten inni et telt som er alt for lite og jævla kaldt. Man føler på en måte at man er del av et lite samfunn eller noe? Vet ikke, klarer ikke beskrive følelsen.

 

4. Jeg er egentlig veldig selvstendig, og flyttet hjemmefra som 15 åring. Men etter jeg ble syk føler jeg at jeg mister veldig den "jeg trenger ikke hjelp, jeg klarer meg selv!" greia. Kanskje like greit, å være sta når man egentlig trenger hjelp er jo bare teit uansett. Haha.5. Før var jeg skikkelig hissig av meg, og kunne bli forbanna og kaste ting for den minste lille filleting. Nå er jeg egentlig ganske avlsappet, og er ikke så veldig til å krangle lengre(Bare med kjæresten min, heh love you) Jeg er egentlig veldig chill når det gjelder drama og jenter som bare "ååå du anår ikkø å såm sjæddø på lørda!" Jeg tror egentlig det er fordi jeg ikke gidder? Haha, sløv.

 

6. Jeg er skikkelig sær når det gjelder mat. Har du sagt vi skal ha taco og glemt å kjøpe rødløk? You're dead to me. Har du invitert meg på fiskeboller også blir det bare plutselig lasagne istedet? Hva faen er galt med deg?! For andre virker det skikkelig rart at jeg må vite nøyaktig hva jeg skal spise før jeg setter meg til bordet, for meg er det den mest naturlige ting i verden. Tror mamma blir litt lei av spørsmålet "Hva skal vi ha å spise?".

 

7. Når jeg var mindre så hatet jeg navnet mitt. Jeg skulle bytte når jeg ble gammel nok. Synes det var et skikkelig nerdete navn, og det var jo ingen som het det? Ville heller hete Charlotte eller Malene, for det het jo alle. Nå er jeg skikkelig glad for at jeg har et unikt navn! Jeg elsker det faktisk. Det eneste jeg ikke liker med det er at jeg alltid på påpeke at det er en eksta 'n' på slutten, men den prisen betaler jeg gladelig! 8. Jeg synes unger med snørr rundt nesa er skikkelig forstyrrende. Hahah, dette er litt flaut å si faktisk. For jeg har jo 11 tantebarn, og unger snørrer jo, men jeg synes bare det er noe av det ekleste i verden. Tror ikke jeg har sagt dette til søsknene mine engang, så nå vet dere det! En unge med grønt snørr i trynet som nærmer seg meg er skikkelig, skikkelig skummelt. Da skifter jeg heller en bleie liksom.

 

9. Jeg hadde et unik vennskap med bestemoren min da hun levde. Hun bodde hos oss, og hun var så og si det snilleste mennesket på hele jord. Jeg kunne se på henne og hun visste nøyaktig hva jeg tenkte. En gang når katten vår hadde fått kattunger hadde jeg så veldig lyst til å ha en igjen her hos oss, slik at katten min ikke skulle bli lei seg for at hun mistet alle ungene sine. Bestemor spurte hva jeg gråt for og jeg fortalte henne at jeg synes den helt svarte katten var så fin. Det var alt jeg sa. Uten at jeg visste noe hadde hun overtalt mammaen min til å la meg beholde katten, selv om en familie var på vei til å hente den. Hvis det finnes engler på jord, så var hun definitivt en av dem, og jeg savner henne hver dag 10. Jeg er veldig interessert i politikk, religion, samfunn og dyrevelferd. Jeg har egentlig en mening om det meste. Som oftest klarer jeg å holde det inni meg, fordi jeg vet å diskutere temaer som dette er jo helt på jordet, men noen ganger fyker bare ordene ut av munnen min. Heldigvis har jeg en kjæreste som bare smiler og rister på hodet når utbruddene mine kommer. Tror det hadde blitt kaos om han var like ille som meg på det punktet. 

 

Nå føler jeg at vi er mer close altså! Haha, legg gjerne igjen en kommentar om du likte innlegget! Nå skal jeg ut til Kristiansand og se på det nye senteret som har blitt åpna. Shoppelysten stiger!

 PS: Du kan fortsatt melde deg på til ukens blogg, helt frem til mandag 

Du skinner som silver


God dag alle sammen! Her fortsatte regnet igjennom hele kvelden i går og utover dagen i dag, men så stoppet det plutselig. Det var så fantastisk at Connie fikk ikke tid til å glede seg til tur engang før vi var langt ute i skogen. Tok med meg kameraet i dag, håpte på å finne noe fint, og jeg synes faktisk sånne regndråper minner meg litt om sølv? Haha, synes iallefall det er utrolig pent å se på. Hva har dere gjort i dag?

 

PS: Du kan melde deg på Ukens Blogg helt frem til mandag!

Vil du bli ukens blogg?


 

Årh, i dag regner det skikkelig her nede i sør, og i tillegg har jeg fått så vondt i halsen at jeg bare kan hviske. Haha, vi har vel alle vært der? Farfar er helt forvirra fordi han ikke forstår ikke at jeg prøver å si at jeg har vondt i halsen så jeg ikke kan snakke, haha! Så hva er vel mer passelig enn å kikke igjennom noen blogger? Legg igjen bloggadressen din, og fortell meg om du er med :-) Vinneren blir trukket på mandags morgen. (Forresten må dere gjerne trykker 'liker' på facebooksiden for bloggen min om dere vil. Har egentlig ingen relevanse med ukens blogg, men det er jo veldig koselig!)

Leather up


Jeg digger skinnbukser som er veldig populært denne sesongen. Og ikke minst burgunder som er en favorittfarge (konstant). Tror nesten alt jeg eier er svart eller burgunder. Whups. Hva er ditt favorittplagg denne sesongen? Og funfact: i dag er det en måned siden jeg ble ferdig med tenårene. Sykt!

Kosemandag
God mandag alle sammen! Håper alle har hatt en fin helg? Det har iallefall jeg! Familiebesøk, familiebursdag og søndagssløving med kjæresten. I dag bestemte jeg meg for å spise frokost litt tidligere og slå litt ekstra på stortromma. Det trengtes virkelig på en dag som denne. Her regner og blåser det ganske kraftig, så deilig å ha en sløv morgen og bare stirre på de dårlige talkshowene på tv3, haha. Håper alle får en fortsatt fin mandag! 

Bryllupsfotografering i Søgne


God kveld dere! Nå har jeg vært nede i kjelleren og tatt et basketak i ting som burde blitt gjort, nemlig å lage og beise noen hyller til rommet mitt! Utrolig herlig å få det unnagjort, så kan jeg kose meg resten av kvelden med verdens beste samvittighet. Ellers regner jeg med at brudeparet jeg fotograferte i Søgne har fått bildene sine i posten nå, og da er det jo bare å fyre løs med noen utvalgte bilder her på bloggen. For et utrolig nydelig brudepar, virkelig! Dette var forresten det første "ordentlige" bryllupsshooten jeg har hatt, da det aller første var av mine foreldre da de giftet seg i desember i fjor. 
Utrolig takknemlig for at jeg fikk lov til å være med på denne store dagen i livet dems, og gleder meg til forhåpentligvis flere bryllupsfotograferinger i fremtiden.

Hva holder deg tilbake?Tror jeg har funnet en ny favoritt-font ^

 

Har dere noengang tenkt på at dere kan dra hvor som helst i hele verden, bare slippe alt og dra avsted? Det er så mange av oss som drømmer om nettopp det, men som aldri gjør det. Hva holder deg tilbake?

I prefer my coffee the way I prefer my metal


 

God dag alle sammen! I dag er en sløv dag, og den utnyttes til det fulle for å si det slik! Har drukket x antall liter med kaffe idag, for å holde varmen på innsiden av kroppen, pluss at jeg føler halsen samarbeider litt mer når den får i seg noe varmt. Og i tillegg har jeg hørt på digg musikk og lest gamle blader for å kompensere med mangel på lesestoff, haha. Boktips anyone? Nettopp blitt ferdig med Ingrid Betancourt sin Selv Tausheten Tar Slutt. Utrolig gripende bok! Ellers er det jo fint å kunne lese blader på nytt, man glemmer jo egentlig litt hva som står? Jeg gjør iallefall, men har mine tanker om at jeg har litt gullfiskhukommelse også da. Jeg har iallefall kost meg så langt idag, til tross for forkjølelsen. 

Hvordan har dere det i dag?

Stikkord:

Sliten


Takk til alle som er innom bloggen min og takk til alle som kommenterer, selv de dagene, ukene eller til og med månedene jeg er fraværende.

Ready for fall?


Hei alle sammen! Blogging blir litt i sånn basketak merker jeg, men nå har jeg i det minste fått kameraene tilbake og jeg begynner å komme meg igjen etter influensaen. Har lagt merke til at det er så sinnsykt mange bloggere som legger ut høstbilder og bare "ååh, elsker høsten✿". Vel, nå skal jeg gjøre det motsatte, bortsett fra at jeg hater høsten. Haha, for meg er det bare inngang til noe jeg hater ennå mer, nemlig vinteren. Jeg er nemlig ikke glad i å gå på ski eller noe sånt. Liker ikke å fryse for den sags skyld heller. Og "krølle meg inn i et pledd imens jeg leser en god bok" gjør jeg stort sett hele året uansett. Ettersom jeg ser det er det disse få tingene som er bra med høsten:

✿ Bursdagen min

✿ Eplene ifra hagen


✿ Jula nærmer seg

✿ Høstmoten

✿ Du trenger ikke barbere leggene dine fordi du skal gå i shorts.

✿ Det er ekstra deilig å reise til syden.

 

Synes du egentlig at høsten er digg?

Stikkord:

Hva er din instagram?


Hei alle! Wow, nå er det lenge siden jeg har fått vært akiv her. Unnskyldningen min? Jeg har faktisk ingen. Anyways, tenkte å spør dere om hva dere heter på instagram? Eller vet du kanskje om noen som har en inspirerende profil? Jeg eeeelsker instagram, og vil gjerne ha noen flere å følge. Så jeg titter innom profilen din, liker kanskje litt bilder og sånn og følger deg kanskje? 

 Jeg er forresten @fiskepinne på instagram :-)

Stikkord:
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits