Iselinn Andersen - ☮

Ny mascara fra Max Factor! Maks volum, null klumper.


 

Jeg er alltid på utkikk etter mascaraer som gir volum og ikke klumper, og denne lover deg nettopp det. Blogg.no har nå en konkurranse hvor du kan vinne en ny type Max Factor mascara. Jeg har litt lange vipper ifra før av, så når jeg skal bruke mascara som gir volum har de en tendens til å klumpe seg, tenk så deilig om denne mascaraen faktisk ikke klumper?! :)

 

 

CL88FY 

 

Jan Thomas, Ansvarlig Makeupartist for Max Factor, sier dette om Clump Defy mascara: "Volum mascara har nesten alltid vært ensbetydende med klumper. Noen bedre enn andre, men stort sett blir det noen klumper. Det å unngå klumper fullstendig har vært litt som "defying gravity", med andre ord umulig. Helt til nå! Denne nye mascaraen er unntaket. Jeg har aldri sett noe lignende og hemmeligheten ligger i kosten. Dette er magi. Volum uten klumper er mulig! Bare en ting, ikke stol blindt på meg, men finn ut for deg selv. Du kommer til å se lyset du også. Dette er verdens beste og eneste i sin sjanger!!"

 

Stikkord:

Interiør wants


 

 

BOLIA: lampe - vase - kurv - skål

 IKEA: lysestakeholder - kommode - speil - ramme 

 

KREMMERHUSET: brødboks - telysholder - pute - coctailglass

 MOBELGÅRDEN.NO: krakk, lys, pute, sofa

 

 

Noe du kunne tenkt deg?

4 drømmereiser


NEW YORK: Storbyferie med shopping og uteliv. Jeg har aldri vært i USA før og har veldig lyst på en tur dit. 

 


PERU: Åh, jeg har så lyst til Machu Picchu! Virker som et fantastisk land hvor man kan slappe av, og ut i naturen. Og for en natur!

 TANZANIA: Jeg var her for noen år siden og jeg har så lyst til å dra tilbake! Dette landet har alt: Perfekte strender, yrende dyreliv og flott natur. 

 


CUBA: Jeg vil reise dit før alt forandrer seg, er jo som å reise til en annen tidsepoke. Pluss masse fine strender og perfekte fotoforhold.

 

 

Har du vært på noen av disse stedene? Hvor vil du reise?

Stolt, lagde nesten hjemmelagd pastasaus!


Jeg er en katastrofe på kjøkkenet, så alt jeg lager er så og si ferdigpakker. Saus, pizzaer, lasagne.. Ja.. Men idag følte jeg for å lage en sterk og god pastasaus. Ble faktisk fornøyd med resultatet, synes faktisk det smakte ganske godt! Er nok ikke noe for de som ikke liker sterk mat med masse løk. Det er jo ganske mye ferdiggreier i denne også da, men som sagt: katastofe. Så dette er jo veldig greit om man har dårlig tid men vil lage en litt mer spennende saus enn bare de dolmio-greiene.

 

 

Ingredienser:

1 boks tomatpure

1 boks (burde helst hatt to kanskje) grovhakkede tomater på boks

2 chilli

1 hvitløk

2/3 løk

2 pk kjøttdeig

 

Så dere som er flinke på kjøkkenet får det sikkert til å smake ennå bedre enn meg, og iallefall se mye bedre ut. Alt jeg lager ser egentlig ut som noe et esel har tygga og spytta ut igjen.

 

Militær inpirasjon


Jeg digger militærmønster og militærgrønne klær, og skulle gjerne hatt mer enn det jeg har nå, men det er alltids morro å kikke litt på. Denne er lagd i polyvore. Liker du militærlooken?

 

 

Military inspo

Pakke i posten: Hot tools krølltang


Kjempefornøyd når jeg så denne i postkassa idag, har venta på den en stund nå. Jeg får bare ikke til å krølle håret med rettetang, og jeg er dritlei av å alltid se lik ut på håret. Har hørt masse positivt om hot tools, så blir veldig spennende å prøve den selv. Spent på om jeg klarer å gjøre det selv i det hele tatt, haha. 

 Kjøpte den for ca 190 kroner på eBay, det var den eneste jeg fant som shippa til Norge, så sinnsykt irriterende. Ellers har jeg blitt en kløpper på eBay! Har bestlt endel julegaver derfra, så jeg bare håper så inderlig at de kommer i tide.. typisk at de kommer sånn 3. juledag eller noe. Chris ble først veldig skeptisk og trodde jeg hadde bestilt en dildo på nettet, mannfolk likzooom. Selv om jeg skal innrømme at det ser faktisk sånn ut med første øyekast.

 

 

Har du en Hot Tools krølltang? 

Innkjøp den siste tiden


Har ikke fått lagt ut de siste innkjøpene mine, så jeg lager likegjerne et innlegg med alle sammen. 


Bag ifra h&m til 349,- perfekt til skolebag. Plass til laptop, kamerautstyr og gymtøy +++.

 

 

Veske ifra Bubbelgirls (bubbelgirls.blogspot.no) til 400,- som jeg kan bruke som en kameraveske siden det er så mange lommer som gjør at det er 3 store rom inni selve veska, så om jeg kjøper sånn skomgummi ting og setter oppi så har jeg plutselig en kjempekul kamerabag. Den er rett og slett perfekt i størrelsen. Anbefaler forresten bubbelgirls hvis du er på utkikk etter noe litt annerledes og tøft. De har utrolig mye fint! Og bra service. Just sayin'.

 

 

Kåpe fra Zara til 1.395,- fikk den av søteste Christopher til 1. års jubileet vårt! Kjøpte den i Lisboa og den var mye billigere der nede, ca 800 kroner om jeg ikke husker helt feil. Elsker den!

 

 

 One of a kind ring som jeg kjøpte på julemarkedet i Mandal for 150,- er den ikke bare kjempesøt! Husker desverre ikke hva hun dama som lager de heter..

 

Så her var det mye forskjellig gitt. Noe du likte?

Foto: Et magisk øyeblikk


Da jeg var på vei hjem ifra julemarkedet på lørdag kjørte vi over bankebroa og jeg så tilfeldigvis en flokk med svaner nede med stranda, og i tillegg var det tåke! Skreik til Chris at han måtte stoppe bilen, så jeg tok kameraet mitt og løp ned til sjøen. Det var helt stille, og svanene bare glei forbi meg. Det var rett og slett et magisk øyeblikk, og jeg fikk frysninger over hvor vakkert det var. Her er endel bilder i forskjellige typer redigeringer. Hvilket likte du best?


Superfornøyd med julemarked


Igår stod jeg og solgte bildene mine på julemarkedet til Drømmen Vår i Mandal - noe de som leser bloggen min helt sikkert har fått med seg til nå. Superfornøyd med salg og alting, tjente litt over 4000, og det er jeg kjempefornøyd med.


 

Det ble ingen puter (desverre!) MEN jeg fikk på metallplater istedet, og de var utrolig kule synes jeg. Jeg må også vise dere noen bilder jeg tok på vei hjem fra markedet. Har bare noen få ord: Masse svaner og tåke! Gleder meg til å redigere dem og legge ut! 

 

Hva jeg elsker med jula


'


Ï år har jeg skikkelig julestemning allerede, og den pleier jeg vanligvis ikke få før julaften og pinnekjøttet ligger planta på tallerkenen min. Jeg har allerede kjøpt gaver, jeg vil lage mine egne til/fra kort og jeg har kjøpt inn til Christopher sin pakkekalender. Åh, jeg gleder meg helt sinnsykt til 1. desember. Hva elsker du med jula? 

Connie sin ønskeliste til jul


Hunden min ville også få ting til jul, så her er det hun ønsker seg:

 

Redningsvest til hund, dentastix, ny hundeseng


bein til å tygge på, refleksvest, og en slags badekåpe

 

 

Pleier hunden din eller kjæledyrene dine å få noe ekstra til jul?

wants - plugs


Nå for tiden går jeg bare med noen kjedelige hvite, lyst på noen jeg kan bruke som er litt fine eller bare noe litt annerledes.
Nummer 4 har faktisk en propell inni seg hvis det blåser og sånn, haha. Noen du likte?FOTO: GalakseLeke meg i photoshop, jaddaaa. Lagde en først jeg syntes var bedre, men klarte å lagre den som 7 ppi og ikke 72.. Heh, harde tastaturer er pain in my æzz.

Forberedelser til julemarkedet.


På lørdag er det julemarked i Mandal, og jeg gleder meg veldig mye! Er butikken Drømmen Vår som holder den, og de har absolutt mye fint! Jeg tror det kommer til å komme endel folk også, det gjorde iallefall det på høstmessa. Jeg er en av de som skal stå og selge bildene mine der, og jeg er superspent på om jeg får solgt noe! Det er jo alltid like skummelt med markeder og utstillinger og slikt.. Men jeg skal gå til innkjøp av diverse ting før lørdagen, også må jeg printe ut "visittkortene" osv osv. Jeg har ikke fått bildene som jeg skal selge, så jeg er jo selvfølgelig spent på hvordan de også blir seende ut. Åh, jeg går virkelig rundt å gleder meg til dette! Er noen familiemedlemmer og venner som kommer og stiller litt opp for meg så jeg ikke blir stående der helt alene om ingen vil komme bort, haha. Det blir koselige tønnebål og skikkelig julestemning! Dette bildet kommer for eksempel på en svæææær pute, og jeg gleder meg sånn til å se hvordan de blir seende ut! (uten vannmerking, såklart)

 

 

Og jeg anbefaler alle som bor i nærheten om å komme, er mange andre folk som skal ha stands der og sånn, så jeg linker dere til eventen på facebook her. Skal du på julemarked i år?

Hardbanka visdomsord.


 

 

Retarded post ifra meg, men jeg så et liknende bilde på 9GAG (link) fra en serie som heter The Middle eller noe som var så sinnsykt morsom at jeg hadde nesten vanskeligheter for å puste. Derfor lagde jeg dette, og det er gøy i disse tumblr-tider.

Tips: Pakkekalender til kjæresten din.


I år har Christopher og meg (var vel helt ærlig mest meg som pusha mest) funnet ut at vi skal lage pakkekalender til hverandre. En pakkekalender vil da si en liten gave fra 1. desember til selveste julaften. Jeg merker at jeg har strevet litt med å finne ting til en gutt. Jenter kan man jo kjøpe en hårspray til noen ti-ere og de er fornøyd. Skal du kjøpe voks til en gutt må man gjerne ut med mange hundre kroner. Så derfor har jeg rett og slett bestemt meg for å dele mine ideer med dere! Jeg har fått Chris til å sværge på både ord og ære at han ikke skal kikke innom bloggen min, haha. Kom gjerne med innspill dere også!

1. Favorittølen hans.

2. Hva er interessene hans? Liker han f.eks å game kan du kjøpe dill til konsollene eller noe som ikke koster så mye. Liker han å spille gitar kan du kjøpe en pose med plektere f.eks.

3. Favorittgodteriet hans. Legg det sammen med en lapp som står at han kan velge en film dere skal se i kveld.

4. Gavekort på tjenester. Kan være en hyggelig massasje på 30 min f. eks.

5. Gavekort på en hyggelig middag hjemme hvor du skal handle inn maten, lage den og rydde opp. Han skal bare kose seg.

6. Skriv en lapp hvor du forteller hva du liker med kjæresten din. 

7. Fremkall et bilde av dere som begge to liker godt og legg det i en fin ramme.

8. Flaxkalenderen. Det er jo et must hvert år!

9. Et blad, enten det er FHM eller Donald.

10. Har kjæresten din en bil han er glad i, kan du kjøpe en bilvask, eller andre småting. Hjemmepolering på biltema koster for eksempel 70 kr.

11. Kjøp ynglingsvinen/ whiskeyen/ konjakken hans og kos dere sammen.

12. På hverdagene kan du kjøpe noe han synes er godt å spise/ drikke som han kan ta med seg på jobb. For eksempel en burn eller en sjokolade.

13. Hygieneprodukter som deodorant, parfyme eller bare dusjsåpa som han vanligvis bruker. Sniktitt på badet for å finn ut av hva han bruker hvis du ikke vet det.

14. Sokker og boksere! Rett og slett en slager. Husk 30% på Cubus idag!

15. På selveste julaften kan du jo kjøpe noe litt ekstra. Noe han kanskje trenger, men han vet det ikke selv ennå, haha. Kjenner jeg gleder meg usedvanlig mye til jul i år enn det jeg har gjort på mange år. 

Skal du ha pakkekalender med kjæresten din? Har du noen andre tips?

 

Høstvær


Er så utrolig lei av regn nå! Ser nesten frem til at det skal begynne å snø. NESTEN! Og jeg liker ikke snø engang. Også er det himla gøy å lage GIFs, haha!

 

UCeVAX on Make A Gif, Animated Gifs

 

Hva er din favorittårstid?

Spar opp til 30% hos Cubus idag!


Idag har Cubus Big Smile Day, hvor du får 30% avslag på alle klær og 20% avslag på all kosmetikk. Jeg skal iallefall innom senere å kjøpe noen julegaver, og kanskje noe til meg selv? Synes det er veldig greit å slå til når man først kan spare noen kroner og man allikevel skal ha noe derfra. Her er noe jeg vil kikke på i morgen iallefall:

 

 
makeup inspo


Jeg hadde egentlig ca 15824 ting å gjøre idag, men kroppen min hadde andre planer og gav meg vondt i leddene istedet. Så jeg sitter på sofaen med varmeovnen på full guffe og kikker på inspirasjonsting på nettet. Det er to typer makeup jeg elsker, dramatisk med ekstremt røde lepper og sotede øyne og skikkelig sukkersøte looks med pudderrosa lepper. 

////


 

 

Hva liker du best?

Idag tok jeg min første tatovering!


Jeg er superfornøyd! Tok den hos Cherry Flavour Custom Tattoo i Mandal, og den ble ennå finere enn jeg hadde innbilt meg! 

 

 

Den er en æretatovering til mamma og pappa.. Pappa er ankeret, en barsk (tidligere) sjømann, og mamma er en vakker og elegant rose. Sammen utgjør de en perfekt kombinasjon <3

 

Se på de flotte detaljene hun har klart å få med, som at tauet er litt slitt. Elsker sånne små, søte ting! Ting jeg absolutt ikke hadde tenkt på i det hele tatt. Hva synes du? :-) Har du tatovering?

want to wear - hverdag


Er sliten, ligger og kikker på inspirasjon. Lagde noe jeg kunne tenke meg å gå med. Hva synes du?

 

 

want to wear 2

 

 

 

Want to wear 1

 

 

 

London 2011


Idag har jeg vært opptatt så og si hele dagen, nå har jeg endelig levert tekstprosjektet mitt, så er bare og fremføre i morra og refleksjonsnotat på torsdag. Var på skolen idag for første gang jeg ble sjuk, så jeg føler ikke at noe jeg har gjort idag har vært helt 100%. På denne tiden i fjor var jeg en uke i London, goori som jeg savner det! Ble forelska i den byen og drømmer om å reise tilbake SNART. 

 

 

Har du vært i London før?

Voyage


Jeg ligger fortsatt syk - godt og vel ei uke etter jeg først begynte å føle meg dårlig. Jeg hoster mye og da finner jeg min trøst i te! Kom over en flott "qoute" om te her om dagen, og da jeg kom på at det passet perfekt med den teen jeg drikker så det nesten ut som en reklame, haha. Ellers har jeg tidligere takket dere som stikker innom bloggen selv om jeg ikke har kommet med noen nye innlegg, men ser nå at det begynner å minske ekstremt med folk her inne - og det er jo såklart bare min skyld! Så nå kjenner jeg blogglysten min blomstrer litt mer, og jeg er veldig klar for å komme meg opp av senga, trene, ta bilder, forberede meg til julemarkedet og gjøre ting jeg har utsatt den siste uka. Imens drukner jeg mine sorger i sweet, sweet tea. Med melk i, såklart. Jeg takler ikke te uten melk. 

 


foto//privat.

 

Min personlige favoritt-te er African Tea, noe jeg sålangt kun har funnet i Tanzania og Kenya. Litt dyrt å reise så langt bare for litt te, så nå som jeg er tom drikker jeg Voyage! Forhåpentligvis kjøper farfar litt te til meg når han er nede i Afrika i vinter. Liker du te? Hva er din favoritt?

15 ønsker til jul


Alt ifra dyrt til billig. Her er noe jeg ønsker meg til jul. Det er jo alltid noen som spør hva man ønsker seg, og det er alltid like vanskelig å svare på(!!) så i år må jeg faktisk forberede meg litt tror jeg, hehe.

 

 

 


 

1. Nirvana tskjorte fra Pull&Bear.

2. Retro skrinnveske fra Bubbelgirls.

3. Ullgenser fra H&M.

4. Støvletter fra Bubbleroom.

5. Canon digitalkamera 

6. Imitert saueskinn fra Ikea.

7. Treningstights fra x-life.

8. Toastjern. 

9. Canon macroobjektiv.

10. Kopp som ser ut som et objektiv.

11. Paljettkjole fra Nelly.

12. Cardigan fra Topshop.

13. Bluse ifra Bubbelroom.

14. Neglelakker i gøye farger.

15. Whiskeyglass fra Ikea.

 

 

Hva ønsker du deg til jul?

Syk & lite motivert


Huff, er det mulig å ikke oppdatere bloggen sin på flere dager? Jeg har rett og slett ligget langflat ut siden søndag kveld, hostet og nyst. Hatt hundreoghelvete i feber, og synes så innmari (litt for mye) synd på meg selv. Gafla i meg pizza, pasta, kebab og mcdonalds.. Gjerne litt av alt på en dag, haha! Nå er jeg endelig på bedringens vei selv om jeg føler meg klein ennå. Tok endelig den berømte og elskede dusjen-etter-man-har-vært-syk! Følte meg nærmest frelst etterpå. Nå til helga får jeg besøk av to søte nieser som visstnok gleder seg sånn til å sove hos tanta si at de teller timer! Så her skal det ikke spares på noe, det blir galskap! Håper bare jeg er i litt bedre form da så jeg faktisk orker å gjøre noe.

 

Er disse skjønne kidza som kommer på besøk! Vi skal nok kose oss, har kobla opp Wii-en allerede :-)

 

Johnny Cash


Er god å ha! På en kjip mandag som dette er det deilig å koble ut verden og bare lytte til god, gammel Cash. 

 

 

 

 

Liker du Johnny Cash?

Fototips: Hva de forskjellige funksjonene betyr og gjør


Jeg har fått endel spørsmål ang. funksjoner og knapper på kameraene som man kan stille på, og hva de betyr. Tenkte jeg skulle lage dette innlegget så dere får en liten innføring i dette. Det finnes mange slike artikler på nettet, men jeg synes selv mange av de har vært vanskelige når jeg selv har lurt på noe. Jeg skal prøve å forklare så godt jeg bare kan! Hvis det er noe dere ikke skjønner helt, gi meg gjerne beskjed! Jeg er ikke sikker på hva funksjonen på et nikon kamera er, så hvis det er noen som vet det, hyl gjerne ut! Jeg bruker CANON som eksempler her.

 

1. Blenderåpningen. Denne forstår jeg kan være utrolig forvirrende. Jo LAVERE tallet er, jo STØRRE er blenderåpningen. Altså motsatt av hverandre, så jo STØRRE tallet er, desto MINDRE er blenderåpningen. Om du tenker på blenderen som en slags dør - åpner du den mye, får du jo inn mye lys. Det vil da si SMÅ tall = MYE LYS. Blenderen velger du også hvor mye du vil at bakgrunnen din skal "forsvinne", jo mindre tall og mere lys - jo mer forsvinner bakgrunnen! Et eksempel på lavt blendertall hvor bare det er et bitte lite fokusområde:Tips: Hvis du bare vil fokusere på blenderåpningen kan du på canon kameraer trykke på AV på hjulet, og ta blenderen på det minste tallet - da følger lukkertiden med, så du får et bra eksponert bilde.

 

 

2. Lukkertiden. Denne er med på å bestemme hvor lenge du vil at lyset skal slippes inn. Hvis du tenker på døra igjen og hvor stor døra står oppe, så er lukkertiden den som bestemmer hvor lenge døra er oppe. Skal du ta bilder av noe som beveger seg, må du ha en rask lukkertid. 125 og oppover er bra da. Men hvis du vil ha de typiske bildene av biler som kjører på kvelden, må du ha laaaang lukkertid. Det meste jeg kan få på mitt kamera er 30 sekunder. Vil du altså ha noe skarpt må du ha kort lukkertid for å få det skarpt. Min erfaring er av hvis du har mindre enn 1/20 sek, må du bruke stativ for å få noe skarpt. Her er et eksempel på lang lukkertid hvor kameraet står på stativ:Tips: Hvis du bare vil fokusere på lukkertiden kan du på canon kameraer trykke på TV og velge lukkertiden. Da vil blenderåpningen følge med, så du får et bra eksponert bilde.

 

3. ISO. Dette er et fantastisk verktøy man må bruke med omhu. Dette legger et slags "lysfilter" over bildene dine om du har så lav blenderåpning du kan, så lang lukkertid du kan og det blir fortsatt for mørkt. Dette er jo genialt - men minuset er at du får fort prikker eller "støv" på bildene. ISO 100 er det laveste og gir ingen støy, men på mitt kamera (Canon EOS 7D) så er det høyeste 6400, noe som gir endel støy. Her er et eksempel på et bilde med høy ISO:Tips: Noen kameraer er bedre på ISO støy enn andre, finn ut av hvor bra ditt kamera er på ISO og finn "grensa" di, på hvor mye ISO du kan bruke.

 

Håper dere fikk noe ut av tipsene! Husk at fotografering er mye gøyere når du ikke bare setter på Auto :-)

Beautiful & Studded


Beautiful & studded

 

Følte meg i det inspirasjonstrengende hjørnet, så jeg lagde denne kollasjen på polyvore.com. Og det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker klær, sko og tilbehør med nagler egentlig. Hva synes du?

Utrolig gøy halloween-fering!


I går hadde russen halloween-fering, seriøst en av de gøyeste kveldene jeg har hatt på lenge. Når jeg endelig fikk lagt meg hadde jeg helt vondt i magemusklene etter å le for mye haha. Kjempeklar over at jeg har vært utrolig dårlig til å blogge de siste dagene, men har rett og slett ikke hatt noe spennende å skrive om, men setter veldig pris på at dere klikker dere innom selv om jeg ikke har gitt lyd fra meg de siste dagene <3 Jeg fikk ikke tatt så veldig mange bilder i går, men fant et bilde som egentlig summerte opp hele kvelden:

Jeg ser ut som verdens barnsligste 24-åring som hadde mista pirathatten sin, Benedicte var bare en sau (ikke farlig) og vi fant en pedobear på 7 eleven. Veldig fine klokka 4 om morgenen etter masse regn ja, haha.

Har du feriet halloween ennå? 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits