Iselinn Andersen - ☮

Between bridges


Hei alle! I dag har vært vår aller siste dag i New York. Litt vemodig, men samtidig litt godt også. I de siste døgnene har jeg nemlig følt meg veldig syk, og er i tillegg stukket/bitt av noe, så hele ansiktet mitt og hele kroppen er full av klumper. I tillegg virker det som om jeg har en allergisk reaksjon. Hehe, dette skjer faktisk med meg HVER gang jeg er på ferie. Tror bare jeg må bli hjemme haha. I dag er det forresten Thanksgiving, noe vi ikke tenkte på, så vi fikk oss bare et måltid i dag haha! Så nå har vi fått prøvd å ta noen bilder før vi reiste hjem, så kom oss ut av Manhattan og bort til Brooklyn for å ta bilde av broene. FOR en utsikt dere! Må virkelig oppleves om dere noen gang er i NY.

 

Skulle egentlig ta bilde av New York skyline fra Staten Island ferja i dag, men jeg sovna på metroen på vei hjem for å hente batteriet, og sovna i 5 timer på senga på vei ut. Haha hvordan er det mulig! I morgen er det Black Friday, og vi skal ta igjen litt julegavehandling. Spent på å se om vi klarer å få handlet noe i det hele tatt! 

A New York minute
Gå opp i høyden.

Ta turistbilde og lat som om du ikke er nervøs i det hele tatt.

Derretter må du roe nervene med cupcakes fra Magnolia Bakery,

imens du ser på de fine julelysene...

Gå så opp igjen ved solnedgang. Si "ooh" og "wooow" høyt, gjerne opptil flere ganger. Skrem bort alle andre ved å være ekstremt overentusiastisk.

Innrøm at du har fortjent skikkelig god sushi,

og en dessert som har absolutt ingenting med asia å gjøre..

'

Før du til slutt knekker opp lykkekaken din, nikk til visdomsordet den gir deg og gå hjem.Top of the rock: sun & stars


Hallo alle! Lenge siden jeg har fått blogget noe nå... I går hadde vi nemlig en hviledag, noe jeg trengte sårt! Så i dag våknet jeg med ny energi, og vi bega oss opp til toppen av Rockefeller hele to ganger i dag. Jeg ville jo såklart ha bilde både på dagen og i solnedgangen. Jeg har mange,mange, maaaange flere bilder herifra i dag, gleder meg til å redigere! Se så fint da! Ble helt målløs når jeg kom opp dit og så sola gikk ned. Håper dere likte bildene! :-)

Forresten: De som lurer på konkurransen jeg egentlig skulle ha trukket en vinner til før jeg reiste til New York så er den faktik ennå oppe og går. Jeg hadde nemlig ikke råd til å sende pakken avgårde, og ville ikke trekke en vinner sånn 2 uker før pakken faktisk ble sendt. Håper det er forståelse for dette! Pakken blir såklart sendt ut til vinneren slik at den kommer før jul! Takk for tålmodigheten alle!

Shop until you drop


*phuh* Hei! Nå har vi kommet hjem etter tidenes shoppingrunde. Vi har vært på Victorias Secret, Macy's og H&M på Times Square, så vi er helt utslitte! Og det er nok kortet mitt også, hehe. Skal ikke engang nevne hvor mange tusen jeg brukte inne på VS. Men var virkelig utrolig morro! Alle jenter burde virkelig unne seg en tur inn til Victorias Secret, har aldri sett maken til service.


^ Prøvde meg på noe nytt på starbucks i dag. Om du liker sjokolade så MÅ du bare smake double chocolate chip frappuccino!
Forty cups of coffee


God dag der heime! I dag fant vi en skikkelig koselig plass å ha frokost på. Scrambled eggs, bacon og noe potetgreier, juice og kaffe. Beste måten å starte en lang dag på med andre ord. Her spilte de forresten koselig musikk slikt som The Beatles og Bill Haley. Så om dere bor i østsiden av Chinatown vil jeg anbefale dere å ta turen innom Randy's bar & coffee. Veldig hyggelig service her også! Senere tok vi turen til Century 21 som er et outletsenter med mange kjente merkevarer til sterkt reduserte priser. Kjøpte meg blant annet en vakseekte veske fra Calvin Klein og mange julegaver fra Tommy Hilfiger.


Nå begynner det lille bøttekottet vårt å bli så stappfullt av klær, gaver, sko og dill at vi ikke helt hvor vi skal gjøre av oss selv, haha! Kjøpte meg faktis en ekstra koffert i går, og ekstra koffertplass på flyet. Er man i New York rundt juletider skal det jammen med handles!

These vagabond shoes, they are longing to stray


Hallo hallo! I dag har vi tuslet rundt på shoppingrunde, kjøpt oss noen fiifige ting , drukket kaffe og varm sjokolade i Trump Tower og møtt en Youtube-kjendis! Hehe. Jeg ante ikke hvem det var, trodde det var bare en fyr som spilte el-fiolin på gata jeg, helt til Christopher fikk pusteproblemer og begynte å filme han. Hehe, dere kan tro min kjære ble gira når han fikk tatt bilde med selveste Bryson Andres.


En ganske rolig dag i storbyen, men herlighed så sliten man blir av å traske rundt i evigheter. Nå skal vi slappe av et par timer før det blir middag og mest sannsynligvis litt mere shopping. Snakkes, dere!

You are just as New York as the strip steak


Himmel så trøtte vi var i går! Hehe, men vi tvang oss ut igjen for å spise middag sammen. Christoppher hadde lovt meg brownie with Ben & Jerrys vanilla icecream og fudge, og kunne jo ikke la det tilbudet passere akkurat. Og til middag hadde vi New Yorks stolthet, nemlig strip steak. Smakte nydelig!
Nå er vi nydusja og klare for å ut og shoppe! Vi har nettopp bestilt en ekstra koffert på vei hjem, så det kan bli ville tilstander.


One is born, one dies; the land increases


I dag har vi trossa alle våre grenser og vært superturister. Først frokost på Hard Rock Cafe. Måtte jo ha hamburger og øl til frokost når man er på ferie liksom. Etterfuglt av en skikkelig kul tur på Natural Museum of History. Loved it! Bare se på de sinnsykt kule innstallasjonene som det er bilde av lengre nede da! Ble helt amazed. Også en tur i Central Park etterpå. Etter dette var vi så trette og slitne i bena at vi måtte bare ta oss en tur tilbake til hotellrommet vårt for å slappe litt av før kvelden igjen. Tar på å feriere i storbyen dere! Men koser vi oss masse også da.

I kveld har vi store planer om å innta en heftig fudge dessert! Hvis vi klarer å komme oss ut igjen da, haha. 

The feeling of NYC


God kveld alle! Eller hjemme er det vel stengt talt midt på natta nå. Vi er iallefall godt stasjonert her på Manhattan, vi kom hit i går klokken 10 på kvelden, og da hadde vi vært på reisefot i 23 timer så vi var mere enn klare for å legge oss inn i bøttekottet vårt. Hehe, for hotellrommet vårt er virkelig et bøttekott! 4 km2 uten vinduer og med felles bad. But you get what you pay for! Vi ville heller bruke så lite som mulig på hotell og mer på opplevelser (og shopping.. heh) så lenge det er sånn semi-rent og i et decent nabolag er jeg egentlig fornyød. Men det er ikke en plass å henge for lenge før man begynner å kravle på veggene, så vi gikk ut temmelig tidlig for å utforske byen litt. Det er virkelig en ting jeg liker med Christopher - vi vil det samme når vi er ute og reiser. Ingen stress, bare ta det med ro og utforske pulsen på det stedet vi befinner oss. Så vi har det utrolig koselig sammen! I dag har vi bare spist frokost på en skikkelig ekkel deli, drukket starbuckskaffe i Bryant Park, vært innom NY public library og Time Square, spist burritos på en kul plass, shoppa og ruslet rundt. Herlig! Alle innkjøp må jeg desverre vise senere, siden det ikke er noe naturlig lys her inne, haha! 

Så nå har vi kjøpt med oss cheeseburgere fra Mc'ern og er klare for å slappe av de siste timene av dagen. 'MURICA!  Med andre ord har første dag vært kjempefin. Gleder oss til 11 til!

My fake plant died because I forgot to pretend to water it.


Ha en flott morgen alle sammen 

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER.

Havsyn


God kveld(?) alle sammen! I dag har Connie, mamma og jeg vært på en herlig tur til Havsyn. Åh, det er så vakkert der! Vi stod der i en halvtime og bare stirret ut. Drømte om å bygge hus der jeg, haha. Eller, jeg er faktisk dødsredd for sånne tyskerplasser med kanoner og bunkerser og alt det der så hadde vel neppe trivdes alene, haha! Åh, men det er lov og drømme. Blir helt hypnotisert av slik utsikt! Også var det helt stille, ikke et eneste vindkast. Nydelig!Er virkelig stolt av å være herfra 

Smelt


Åh, har blitt verdens dårligste blogger igjen. Så legger igjen et bilde av en kjempesøt katt.

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER. Vinneren blir trukket i løpet av neste uke.
*smelt*

 

Mitt første par Jeffrey Campbell


God daaaaaag alle! Åjåj, i går fikk jeg henta en veldig etterlengtet pakke i posten.. Nemlig mitt første skopar med JC sko! Det ble ingen høyhælte på meg, siden jeg bruker jo først og fremst hverdagslige sko mest, så det var absolutt mest praktisk. Dessuten ble jeg skikkelig forelska når jeg så disse! Elsker sko i "creeper" typen.

Har du noen Jeffrey Campbells sko?

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER.

Koselørdag


God dag alle! I dag har vært en temmelig sløv lørdag, med egg og bacon til frokost og hele pakka. Herlig! Senere tok meg, Christopher og Connie oss en tur til Njervesanden. Det er så utrolig vakkert der! Også blir jeg så ufattelig glad av å se Connie løpe rundt i vannet og kose seg halvt ihjel. Det er så utrolig fint å se når hun koser seg synes jeg.

Fineste Connie og fineste Spangereid ♥ I kveld skal meg og Christopher ha tidenes kjærestekveld, vi skal nemlig ut å spise og se den nye Thor filmen på kino. Har troa på at dette kan bli en skikkelig koselig lørdag. Ha en flott helg alle sammen!

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER.

Welcome November


Åååh! Endelig er det første november, dere! Jeg har gleda meg til denne måneden så ufattelig lenge. Det er nemlig så mye bra som skjer! For det første skal jeg til Oslo og se Avenged Sevenfold live, og det medfører også et veldig etterlengtet besøk til gollebolla Line! Deretter vender jeg nesa mot andre siden av dammen, og tar med en 12 dagers ferie til New York! Jeg som aldri har vært i USA før engang, og nå bli det juleshopping der sammen med Christopher. Nei, dette blir litt av en måned. Sitter og spreller med bena allerede jeg!Er november en måned du har gledet deg til?

Forresten har jeg en konkurranse hvor du kan vinne sminke her på bloggen! Meld deg på HER.

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits