Iselinn Andersen - ☮

GoldenHei dere! Jeg hadde egentlig planer om å blogge da jeg var i Oslo, men tiden bare fløy fra meg! Jeg har fått gjort så utrolig masse koselig og gøy denne helgen, at det har ikke vært tid til annet. Et eksempel på dette er at jeg fikk tatt 3 bilder med kameraet igjennom hele turen, haha! På torsdagen løp jeg og søsteren min, Cecilie rett til hotellet for å kaste fra oss alt av bagasje og redd ned til Karl Johan for å spise på Hard Rock. Tidenes turistfelle, ja, men jeg cravet så sykt den utrolig gode burgeren de har! Derretter gikk turen til søteste Line og plutselig ble det en spontan bytur. Fredagen gikk med på shopping, kusinetreff og konsert med In Flames! Utrolig morro. Fredagen er bare en svær tåke, for da var jeg så sliten at jeg gikk bare rundt som en zombie, haha. Har rett og slett vært en fantastisk Oslotur og jeg gleder meg allerede til neste gang.

Hva gjorde du i helgen?

Tips: Pakkekalender til henne.


Åhhh, nå kan jeg nærmest smake juleforventningene allerede! Jeg gleder meg helt vil til 1. desember. I år - som alltid, skal Christopher og jeg gi hverandre pakkekalender, men i år skal vi bare ha annenhver dag siden vi ikke vil bruke altfor mye penger nå fremover. Pakkekalender er så utrolig koselig synes jeg, og jeg elsker virkelig å pusle med det. Men jeg vet jo at det ikke er sånn for alle! Derfor tenkte jeg å tipse om noe genialt fra Makeup Mekka, nemlig ferdiglagde pakkekalendere! Så dette passer virkelig perfekt enten du vil gi det til ei venninne, dama, søstera di eller mamma! Tingene er forresten ikke pakket inn når de kommer i posten slik at man kan bestemme rekkefølge selv.

Jenta som får denne herlige pakkekalenderen er jammen heldig! Her får du ekstremt mye for penga, og sparer en hel haug med tid! Du kan trykke her for å se alt som følger med i denne pakken.

Denne kalenderen er også et supert alternativ hvis budsjettet er litt trangere eller om man vil spare litt penger på andre ting. Her får man også utrolig mye for pengene, og absolutt ting de fleste jenter som liker sminke ønsker seg! Her kan du lese hva som følger med i denne pakken.

Hvis du har bestemt deg for å kun gi gaver annenhver dag (men begge to må såklart få på julaften) så er denne pakken med 13 perfekt for deg. Veldig basice saker som garantert faller i smak. Her kan du lese hva denne pakken inneholder.

Nå er det også tilbud på en fuktighetsgivende maske som du kan legge oppi handlekurven for et slikk og ingenting! Perfekt som sokkegave, rett og slett. Denne finner du her.

//Inneholder affiliateslenker

Jeg har prøvd mange av produktene til Makeup Mekka før og jeg er storfornyød! Hadde jeg ikke vært det så ville jeg absolutt ikke anbefalt det videre. Men siden produktene er utrolig gode til gunstige priser og produktene er både miljø, dyre- og allergivennlig kan jeg virkelig stå innenfor disse produktene og anbefale dem på det sterkeste. Hadde jeg ikke hatt så mye fra Makeup Mekka før så hadde jeg uten tvil ønsket meg en av disse selv. Hadde egentlig litt lyst til å skrive "god jul" på slutten av denne posten, men det er kanskje hakket for tidlig? Haha!

 

 

Favoritter i oktober.


 

Wæ, tenk det! Nå er vi allerede i november.. En måned jeg har ventet på i en halv evighet, hehe. Vi overtok nemlig huset den 1. så nå er vi huseiere. Kjempegøy! Har ikke vist meg på bloggen i det siste pga alt for mye som skal gjøres. I morgen reiser jeg til Oslo og blir til lørdag, så tenkte jeg måtte innom og vise meg litt før jeg drar, hehe. Nå har det jo nærmest blitt tradisjon her med månedens favoritt, så kan jo ikke akkurat være noe dårligere nå. 

Makeup Mekka Smooth & Creamy Lipstick - wild at heart.(affiliate) Denne leppestiftfargen er bare så ufattelig fin! Den ser litt mørk ut, men den gir bare tidenes fineste burgunderfarge og er utrolig fin nå på høsten. Jeg fikk den sammen med den 15 pk med leppestifter jeg kjøpte fra Makeup Mekka (de er forresten på tilbud tiden, du kan finne de her)


Makeup Mekka Nailpolish - nude.(affiliate) Denne neglelakken får man kun kjøpt i 5 pakning, noe som er litt dumt. Men synes denne har en veldig fin nude farge som jeg har brukt endel i det siste! Holder lenge også.

Billion Dollar Brows - Universal brow pencil. Denne er fantastisk! Jeg har nemlig et arr som går igjennom øyebrynet mitt som øyebrynspudder ikke dekker helt, og da er denne virkelig helt topp! Veldig fin til å sette siste "finish" på brynene også.

NYX - Dusk 'til Dawn palette - Åh, verdens fiiiinese palett! Er veldig glad i å bruke denne når jeg skal noe spesielt, siden de har for mye skimmer i til dagbruk etter min mening. Men den er så utrooolig fin!

Makeup Mekka - eye shadow brush set(affiliate) Jeg kan virkelig ikke få for mange børster, siden jeg hater å rengjøre de, haha! Disse fra Makeup Mekka er helt sinnssykt gode synes jeg! Mister ikke hårene sine og "sluker" ikke øyeskyggen slik jeg ofte opplever at andre børster gjør. Nå fant jeg ikke den siste, men kjøpte disse altså i en 4-pack.

 


Hadde forresten vært utrolig hyggelig om dere ville stemt på den flotte svigerinna mi Christine i Loreal sin Trendsetters Search konkurranse! Synes virkelig hun er kjempedyktig og fortjener denne sjansen :-) Trykk HER for å stemme! Du må logge inn med facebook, men det er bare for å forhindre juks, så Loreal kommer ikke til å spamme noe. Dette tar maks 10 sekunder, så hadde blitt utrolig glad om du ville gjort dette :-) For å se bidraget hennes kan du trykke her.


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits