Iselinn Andersen - ☮

Tilbakeblikk på 2012


JANUAR:V: En meget liten nyttårsfeiring som kommer alltid til å bli huska - både på godt og vondt! Haha, et hint: raketter inne.

H: Meg og Connie flytta ned til Lund.

 

FEBRUAR:


V: Bente ble 18 år og lagde for mange jellyshots.

H: Februar var en særdeles stille måned, og vi brukte den til å mimre tilbake til hvor rare vi var i 1. klasse.

 

MARS:

V: Christopher ble 22 år og hadde langt hår.

H: Vi var veldig flinke til å gå tur i Baneheia og ta masse bilder.

 

APRIL:

V: Var på verdens mest latterfremkallende hyttetur. Noen var fullere enn andre midt på lyse dagen, så vi unngår flere bilder fra den dagen. Haha!

H: Benedicte ble ENDELIG 18 år, hurra!

 

MAI:

V: Rareste 1. mai feiringa noensinne, vi ble stående på stranda til 6 tiden på morgenen siden sjåføren vår aldri kom.. Følte oss veldig Bear Grylls.

H: Var på We Love The 90's i Oslo med Cecilie, Anne og Asbjørn. Vi var VIP og det var kult! (på bildet står de faktisk på scenen, woho!)

 

JUNI:

V: Koste oss frivillig på Hovefestivalen! RIP Camilla (orange koppen jeg holder forsvant sporløst.. Mobilladermann fra Trondheim er mistenkt)

H: Og der traff vi en fyr ifra Sirkus Elliasen og tok bilder med han.

 

JULI:

V: Var på Odderøya live og så Kaizers Orchestra, Honningbarna og Jarle Bernhoft.

H: Begynte for alvor å blogge på denne bloggadressen.

 

AUGUST:H: Krabber og fine dager på hytta.

V: Nøt dagene jeg hadde fri, jeg følte ikke det var så altfor ofte desverre.

 

SEPTEMBER: V: Jeg ble 19 år, og vi feira med skittles shot og piratkostymer. ARRRH!

H: 3. året på Media & Kommunikasjon. Russetida begynte, jeg ble russefotograf og alle gikk i blazer, shorts, nylonstrømper og converse..

 

OKTOBER:

V: Line feira 18 års dagen sin ved å dele ut giraffrørepinner. Jippi!

H: Reiste til Lisboa med Christopher sin familie. Fantastisk tur, vil tilbake.

 

NOVEMBER:

V: Fikk min første tatovering til ære for mamma og pappa.

H: Stilte ut bildene mine på Drømmen Vår sitt julemarked og tjente godt og vel 4000,- Kjempegøy!

 

DESEMBER:V: Mamma og pappa giftet seg <3 jeg var forlover, fotograf og grinebøtte. 

H: Mer russemorro! Her er nissene på polferd, klar for kveldens galskap.

 

 

Kort og godt har jeg hatt et flott år, med mange minner jeg aldri kommer til å glemme. Nå ser jeg frem til 2013 og gleder meg til å se hva året har å by på! Jeg blir 20, russefeiringa starter for alvor, fylletur til Gran Canaria, Hovefestivalen og mange andre ting jeg har stor tro på blir fantastisk og minneverdig! Takk for et fint år, og takk til alle som har gitt meg en grunn til å mimre tilbake <3 (de fleste av bildene har jeg stjelt fra facebook. ikkje dreb mæ)

Hvordan ta bra bilder på nyttårsaften.


I morgen er det på tide å feire et nytt år. Men hvordan man får man fine rakettbilder er det mange som har spurt meg om, så jeg tenkte jeg skulle lage en aldri så liten guide til dere slik at dere kan være forberedt til den eneste dagen i året vi nordmenn har mulighet til å ta slike bilder her hjemme. 

 

 


(Kilde: http://www.northofnormal.com/2010/01/07/blue-fireworks-new-years-eve-2009-boston-common/)

 

Det kommer endel an på hva slags utsikt det er hvor du står, og om du vil ha hele byen sammen med rakettene, eller bare selve eksplosjonen. Det du burde ha er et stativ, eller i det minste noe å støtte deg og kameraet inn til. Objektivmessig ville jeg gått for vidvinkel (18mm og nedover) slik at du får med deg så mye som mulig og ikke risikerer å "kutte" en rakett i to. Dessuten får raketten frem den fine runde formen også.

 

 

(kilde: http://www.mrwallpaper.com/new-year-fireworks-wallpaper/)

 

Hvis du vil ha det slik som bildet over må du ha stativ eller sette kameraet et sted som er helt stabilt. Jeg ville satt lukkertiden på 30 sekunder, også må man nesten se ann på blenderen hvor lyst det er der du tar bilde, men mest sannsynligvis må du ha blenderen på det høyeste mulige tallet for å få fargene i rakettene. 

 

(kilde: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:New_Years_Eve_fireworks_Oulu_20111231k.JPG)

 

Hvis du ikke har en like spektakulær utsikt som bildene over og bare vil ha bilde av selve eksplosjonen så hadde jeg prøvd å fått kameraet så stabilt som mulig, og satt på rundt 5 sekunders lukkertid, og ikke så fryktelig høyt blendertall, kanskje rundt 11. 

 

Håper dere fikk noe ut av den lille forklaringen min, og bare spør om du lurer på noe :-)

Løfter til det nye året


Egentlig hater jeg nyttårsforsett, hvis du vet at noe skrurrer i livet ditt er det kanskje på tide å endre det nå og ikke vente til et nytt år.. Dessuten sprekker alltid disse forsettene - men i år skal jeg virkelig gjøre et ærlig forsøk. Det meste handler jo om trening og kosthold og alle vet at det ikke er mulig å slanke seg i jula.

 

1. Begynne å trene skikkelig(standard)

2. Bli mer bevisst i matveien, kjøpe økologisk/passe på hva jeg spiser/ planlegge måltider bedre/ spise mindre og oftere/ tenke økonomisk.

3. Spare penger til Gran Canaria turen.

4. Bli flinkere til å gå lange turer med Connie.

5. Bruke mer tid på venner.

6. Bli flinkere til å blogge.

7. Gjøre en bedre innsats på skolen det siste halve året.

 

Måtte ha et julete bilde siden det tross alt fortsatt er jul og jeg kan spise som en gris. + Benny fortjente en plass på bloggen min fordi hun er søt. 

 

Haha, jeg skal visst bli et helt nytt menneske. Men jeg håper jo faktisk på at jeg kan få det til. Har du nyttårsforsett? Isåfall, hva?

Det må skje noen store forandringer nå.


Først vil jeg si: God jul til alle der ute! Og takk for alle gaver meg og Christopher fikk i går :-)

 

Det går rett og slett dagesvis imellom hver gang jeg blogger nå, og det må jeg bare beklage. Er hjemme hos familien min og jeg velger å fokusere på dem når jeg først er her. Planen min er å fornye bloggen min, forhåpentligvis til det bedre. Akkurat nå er det himla mye rot, og ingen nisje idet hele tatt. Tror jeg ønsker at dette skal være en litt mer kreativ blogg, og heller ha litt hverdags for å krydre litt. For akkurat nå er det bare surr egentlig. Kanskje litt tema-konkurranser for å gi litt tilbake til leserne mine. Man kan kanskje kalle det et nyttårsforsett. 

Håper dere ønsker å følge meg inn i det nye året. Jeg savner å blogge, men nå vil jeg gjøre det skikkelig, er jo over et halvt år siden jeg begynte å blogge. 

 


 

Hva synes du om forandringene? Høres det bra ut? 

Julegavehandling, og litt til meg!


Var ute og løp rundt i butikkene for å få så mange julegaver unnagjort som mulig, men vi har fortsatt endel igjen. Vi begynte sånn ca. i dag, så du kan jo tenke deg at vi stressa rundt? Feil, vi tok det så aldeles med ro. Noenganger tror jeg at vi er allergisk mot stress :p Men uansett hvor mye vi enn skulle få unnagjort fikk jeg faktisk kjøpt meg et par sko, og sett og prøvd et par nye utrolige Jeffrey Campbells! Er faktisk ikke sånn superfan av JC-skoene, men akkurat de synes jeg var merkbart fine.

 

//Bildet er tatt ifra HM.NO sin hjemmeside, orka ikke å slenge de på meg og ta bilder. Er seriøst helt utslitt! Flott med nissekro med russen igår også skolen idag. Neida, var ikke så ille - men jeg kjenner trøttheten kommer snikende på meg nå. Her er skoene jeg siklet på idag:

 

 

Håper dere har en fin fredagsnatt! Jeg skal iallefall krype til sengs om ikke lenge..

New in: smykker med dyremotiv!


Christopher har iallefall skjønt smaken min når det gjelder smykker, og i de siste dagene har jeg fått disse i pakkekalenderen vi har til hverandre. Er de ikke nydelige? Mine nye smykkefavoritter iallefall :-)

 

Et søtt revearmbånd.

Ear cuff

 

Armbånd med hjort

 

Smykke med hjort.

 

Alle skal visstnok være ifra glitter. Beklager den crappy kvaliteten på bildene, av en eller annen grunn så har nesten alle lyspærene i leiligheten gått på samme tid (ja, helt sikkert et poltergeist!!! :o) så det eneste lyset jeg hadde er sånn juletre-pynteting. Liker du smykker med dyremotiv?

 

Heineken sponser hundekamper?


Skal man tro facebookbildet som florerer i disse dager. Jeg vet at jeg iallefall skal boikotte Heineken helt til de eventuelt kan avslå påstandene. (Jeg fant faktisk DENNE avkreftelsen på hjemmesiden dems. obs: denne delen av innlegget er endret) Så det er vel opp til hver enkelt hva de velger å tro på.

 

 

Hundekamper er altså arrangerte slåsskamper imellom to hunder som ofte er imellom liv og død. Noen mennesker ser det som ren underholdning, når det det egentlig handler om er to uskyldige dyr som har blitt tvangsplassert inni et bur og blir tvunget til å drepe hverandre for å overleve. Umoralsk, galt og sinnsykt? JA! 

Det viktigste fotoutstyret


Fotografering er kjempe morro å drive med, og mange bloggere har sansen for foto og har sitt eget speilreflekskamera. I dette innlegget tenkte jeg å fortelle noe jeg synes er viktig å ha for å få mest ut av kameraet sitt. Husk at dette ikke er noen fasit, men heller en slags retningsguide. Får ofte stilt disse spørsmålene, så håper det kan være til hjelp for noen :-)

 

Kameraet: Velg det kameraet som passer for ditt behov. Mitt første var Canon 450D, et enkelt og billig kamera. Senere da fotointeressen min ble større, og jeg skulle på fotosafari i Sør-Afrika kjøpte jeg Canon 7D, et mye mer profesjonelt kamera som passet mine behov. 

 

Objektivet: Dette gjelder det samme som på kameraet, men ofte følger det med et standardobjektiv. Mange spør meg hvilke objektiv de burde kjøpe - og det kommer såklart ann på hva du vil bruke det til! Jeg vil råde folk til å styre unna "all-around" objektiver som lover bra resultat på all slags bruk, noe som ofte bare blir til at de ikke funker bra nok til noe. Men 18-55 mm eller noen med litt zoom som 70 - 200mm er noe jeg ville anbefalt. Hvis du har mulighet - sleng inn et par ekstra lapper hvis du har mulighet, og få et objektiv med mye lavere blendertall. Det kan ikke beskrives hvor mye finere bildene blir.

 

Minnekort: Såklart trenger man minnekort, men en fin ting er å ha mange minnekort med mindre lagringskapasitet enn et med mye lagringsplass. Hvis du skulle være så uheldig å miste et eller at et kræsjer har du muligheten til å bruke et annet. Skal du filme sammenhengende må du såklart ha et stort minnekort. Ekstra batteri er også greit å ha!

 

Stativ: Dette er utrolig greit å ha! Det er ikke et must, men hvis du evt ikke skulle ha noe å sette kameraet oppå hvis du skal ta bilde av deg selv eller noe med lang lukkertid så finnes det mange billige - men bra kamerastativer der ute. Husk å ikke drass på dette hele tiden, da det hindrer deg i å være fleksibel.
Trådløs fjernkontroll: Dette var noe jeg fikk meg nokså nylig, og jeg elsker den allerede. Perfekt til å ta bilder av deg selv, eller om du ikke kan ta i kameraet fordi det skal stå helt i ro. Dette koster så og si ingenting om du bestiller det på internett, jeg kjøpte den for 26,-

 

Backup: JEGKANIKKEBESKRIVEHVORVIKTIGDETTEER! Haha, jeg har brent meg på dette altfor mange ganger. Ikke bare ha bildene på PCen din, men på en ekstern harddisk eller CD eller begge! Viktigviktig.

 

Redigeringsprogram: Forbedre bildene dine og dine fotoretusjeringsskills. Det finnes mange okei gratisprogrammer der ute (jeg har aldri brukt noen, så jeg vet desverre ikke om så mange) selv sverger jeg til Adobe Photoshop CS5 og Camera Raw.

 

Fotobag: Generelt veldig grei å ha når du skal ha med deg kameraet ditt. Men husk å definer hvor mye utstyr du skal kjøpe i fremtiden eller hvor mye du har.

 

Husk at dette absolutt ikke er noe fasit, og kjøp kameraet først og se hva du har behov for. Dette er de tingene jeg sverger til og aldri kunne klart meg uten! Ikke kjøp alt det mannen eller dama i butikken forteller deg at du må ha, det er viktig å se til eget behov og heller kjøp det du trenger senere. Trist å sitte igjen med utstyr man ikke bruker. Fikk du noe ut av dette innlegget og burde jeg ha slik otere?

Ønskeantrekk - hverdag


foxy but casual

 

everyday look

 

Jeg har så lyst på masse nytt til skapet mitt! Føler at det jeg går i er kjedelig og grusomt egentlig. Sist jeg var veldig glad i å kle meg og handle (og hadde penger til det) var i 14-års alderen. Begynner kanskje å bli på tide å friske opp litt nå ja, men det er vanskelig å få til en helt ny 'look', når man aldri vet hvor man skal begynne. NOK KLAGING haha, her er iallefall to plagg jeg kunne tenkt meg å gå med til hverdags. Dr Martens og Converse kommer jeg nok aldri til å bytte ut, før jeg er 90 år gammel og blir tviunget inn i crocks av pleierne på gamlehjemmet, haha! Noe du kunne tenkt deg?

Clump Defy mascara fra Max Factor - vurdering.


Jeg var en av de heldige som fikk lov til å teste ut denne mascaraen før mange andre, og det synes jeg var kjempegøy! Nå har jeg fått prøvd den ut i et par dager og jeg må si at jeg er veldig fornøyd. Denne mascaraen er lagd for deg som liker volum, men skal nå slippe å få klumper med på kjøpet. Clump Defy inneholder ingredienser som voks og leire og det er det som gir deg tykkelsen, kombinert med børsten som har hårene tett plassert, og de er små og korte slik at det ikke kommer et hav av mascara på vippene dine på en gang. I tillegg er børsten litt buet for å gi deg en fin form, slik som du kan se på bildet under. 

 

 

Mascaraen føles veldig lett og gir meg ikke kjempetunge vipper, og best av alt: DEN DRYSSER IKKE! Så himmlefallende glad for å endelig ha på meg en mascara hele dagen som ikke gjør meg helt svart under øynene. Du kan også legge på flere lag utover dagen siden den er så lett og ikke klumper. 

 

 

uten sminke til venstre og med clump defy mascara + øyesminke til høyre.

 

Jeg synes resultatet ble veldig naturlig. Den gir meg et mer våkent blikk og den separerer vippene mine fint. Det eneste negative er at jeg synes ikke den gir meg fullt så mye volum om andre mascaraer jeg har, men denne er jo perfekt til hverdagsbruk da jeg ikke synes det er noe fint med for lange vipper i en hverdagslook. Jeg er veldig fornøyd med Max Factor sine mascaraer, men denne kommer jeg definitivt til å bruke videre. Den blir lanser over hele Norge i februar, men du kan nå kjøpe den kun hos H&M for 179,-

 

cl88ut

Stikkord:

Den perfekte nyttårskjolen.. Hjelp meg å velge?


the perfect new years eve dress
Jeg ville gjerne ha en fargerik paljettkjole og valget står imellom disse 4.. Tilbehøret kommer mest sannsynligvis til å være svarte strømpebukser og svarte, glossy pumps og alt ettersom hvilken kjole det blir. Men jeg er veldig usikker! Alle er ifra Nelly og til under 500 kr. Hvilken ville du valgt? 

 

New in: kameratilbehør


Jeg bestilte en trådløs fjernkontroll til kameraet mitt fra eBay, som jeg fikk idag! Har tidligere bare hatt med en kort ledning, og det kommer man jo ikke så himla langt med..
 

Betalte ca 26 NOK for den, og det er jo ingenting. Jeg anbefaler denne til alle med kamera! Den er så ufattelig genial.

Jeg har et monster under senga! 

Hun nekta å sove inne på rommet sitt i natt, og det har vært sånn ei god stund. Så ho løp inn og la seg halvveis under på min side av senga, haha. Det ser så fantastisk teit ut.

 

Her var jeg usedvanlig pen(!!!!) men det får gå, haha. Hun er faktisk kjent for å gå så langt under senga at hun setter seg fast, så jeg hadde ho oppi senga litt. Men alle med hunder på 30+ kg vet at å kose med en hund i senga er en myte. Det ser veldig idyllisk ut her.. Men det er det altså ikke. 2 minutter så får du en labb midt i trynet (og det er hvis man er heldig)

 

 

Jeg tror ikke det kan forklares hvor hardt dette bildet slår spikeren på hodet. Har du dyr som sover i senga di?

 

12.12.12 klokka 12:12 - foreldrene mine giftet seg!


I går den 12.12.12 klokken 12:12 sa mamma og pappa "Ja" til hverandre i kirka på Spangereid, etter snart 22 år som kjærester og samboere. Bryllupet var fullstendig hemmelig, og de overrasket alle. Jeg var så heldig å få være forloveren til mamma og bryllupets fotograf. Ingrid og Frank - for alltid ♥

 

Det kommer nok flere bilder etterhvert, kjempespent på å se ordentlig etter hvordan de ble selv. Hva gjorde du den 12.12.12?

Ukens blogg + 2 anbefalinger


Dette er første gang jeg har ukens blogg, og kommer mest sannsynligvis til å fortsette med dette om folk melder seg på. Vil du melde deg på til neste uke? Trykk her. Her har jeg også lagt ut to anbefalinger av de som meldte seg på.

Nydelig jente med en blogg med mange inspirerende outfitsbilder. Hun har et fint og enkelt design som passer godt med det hun blogger om. Hun er også ukens blogg og får stå i sidebaren min i en uke. //BILDENE ER TATT FRA HENNES BLOGG. Av en eller annen grunn funket det ikke å linke dette bilde, så trykk her.

 

Nå til to anbefalinger:

 Kjempesøt jente med en utrolig kul stil. Digger designet på bloggen hennes, føles ut som om jeg åpner en eventyrbok. //BILDENE ER TATT FRA HENNES BLOGG.

 

'

En herlig hverdagsblogg, skrevet av Janne. Hun tar virkelig vare på leserne sine, og har ofte konkurranser med flotte premier. Hun er også veldig flink med negledesign, og det er alltid morro å besøke bloggen hennes. //BILDENE ER TATT FRA HENNES BLOGG.

 

Har du besøkt noen av disse bloggene før?

Vinterbilder 10. desember


Etter heldagsen idag gikk jeg ut en tur med kameraet, har nemlig planer om å bruke dem til til/fra kort til julegavene. Hadde bare lyst til å gjøre noe litt annerledes enn der stygge lappene som av en eller annen grunn alltid faller av. Hva synes du om bildene?


 

 

 

 


 

 

 


 


 


 


 


 
 

 

Ikke glem å meld deg på ukens blogg!
Gi meg bloggtips? Den beste bloggen blir stående i sidebaren min i 1 uke.


Jeg tenkte jeg ville begynne å ha 'ukens blogg', en grunn fordi det er alltid morsomt å bli trukket ut som best i noe og få en liten belønning for det, og en grunn fordi jeg gjerne vil lese spennende blogger. Meld på deg selv eller en blogg du synes er interessant og inspirerende. Jeg linker 3 stk i et eget innlegg, og en av de får også stå i sidemenyen min i en uke. 

Jeg liker best blogger som:

Blogger aktivt.

Har ryddig design.

Hander om foto, mote, interiør og diverse hobbyer.

Bruker store, fine og klare bilder.

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Meld gjerne på noen som ikke har så veldig mange lesere, det er nesten de jeg synes er gøyest å lese. Hvis folk synes dette er gøy så fortsetter jeg med det videre :-) 

 

Hvem vil du melde på som ukens blogg?

 

Min søndag


 

Heldags matte i morgen, så endel øving må til :(

 Men P3 hjelper alltids på humøret <3

 

En bitteliten oppdatering fra meg idag, og blir nok ikke noen flere med det første. Skal i familieselskap til Chris sin familie, så jeg får meg et koselig avbrekk fra tallhelvete. Ha en gosselig søndag alle sammen! Hva gjør du i dag?

Utrolig fine premier i blogg.no og 1881 sin julekalender


Det finnes utallige julekalendere der ute, men en av de få jeg svarer på hver dag er blogg.no og 1881 sin julekalender, de har så utrolig mange kule og forskjellige premier! Trykk på bildet for å komme til kalenderen.

 

BL1881JUL.

 

Du kan også vinne premer om du blogger om kalenderen, og det måtte jeg bare gjøre da jeg så den fantastiske stolen fra Thomas Hill interior som man kunne vinne, ble helt forelska med en gang (finn stolen her) og mange andre flotte premier, bl.a et gavekort på hele 2500,- fra illusion.no, goodiebag fra brun og blid og en Nixon Automatic SR klokke fra Klokkedilla.no til en verdi av kr 9.000.

 

Er du med i blogg.no og 1881 sin julekalender?

Stikkord:

EEEEH MACARENA
Tiden er en illusjon


Sitter nå og forbanner meg selv over at jeg sovna på sofaen tidligere idag - ganske mange timer også - og nå står jeg med skjegget i postkassa og får ikke sove. Det er nynorsk heldags i morgen så kunne jo vært en ide å ta seg en liten lur. Hvorfor skal det være så forbanna deilig å sove på sofaen etter skolen? Århhh. Men som en søt liten mann sa, tiden er bare en illusjon. Er såpass våken at jeg faktisk lagde et bilde av min nattlige frustrasjon, haha. Beklager for dårlig blogging idag også, men som sagt.. Sov endel heheee.

  

Kryper inn til senga igjen, godnatt fintfolk!

FOTO: Bøker


Jeg føler meg dødla klein om dagen, hele kroppen bare NEJ og jeg er stort sett sliten 24 timer i døgnet, søvn er en mangelvare. Men nå er jeg faktisk ferdig med å klage, haha! Jeg er veldig glad i å lese, og hodet mitt bare flyr til et annet sted om jeg leser noe spennende. Utrolig dårlig til å lese for tiden, men jeg har fått mange nye bøker i det siste så jeg har ingen unnskyldninger egentlig. Men på dager som dette føles det godt å kunne lese litt, drikke litt te og bare tenke på noe annet et lite øyeblikk.

 

 

Typisk klisje bilde, men det er litt morsomt å ta slike også en gang iblant. 

 

 

Se de utrolig søte koppene jeg har fått av mamma da! Jeg fikk to, så meg og Christopher kan sitte å drikke av en søt kopp hver, hihi.

 

 

Jeg må også nevne at jeg elsker objektivet jeg fikk til bursdagen, Canon 50mm f. 1.8, man får den fineste duse effekten som jeg elsker. Den er ikke dyr heller, så alle som er fotointeresserte så anbefales den å ønske seg i julegave. 

 


Liker du å lese bøker? Hvordan blir formen din på denne tiden av året?


En ny dag i kulda


Jeg er virkelig ikke skapt for den nordiske vinteren, og innbiller meg at jeg egentlig er adoptert bort ifra en eksotisk sydhavsøy hvor alle sløver under en palme og drikker eksotiske drinker hver dag.

 
Julelys


Åh, jeg elsker å ha små kladder med lys rundt forbi, inni et hjørne, i vinduet. Ja, det er nok noe jeg synes er mest stemningsfullt med jula. Lysene gjør den kalde, mørke og generelt jævlige årstiden litt bedre. 

 

Jeg må ærlig innrømme at jeg mistrives litt i leiligheten vår, mest fordi vi bor i en kjeller og befinner oss altså under bakken. Dagslyset kommer liksom ikke inn, og da kjenner jeg at smålys hjelper skikkelig på humøret. 

 

 

Liker du å pynte med lys? 

30 dagers fotoutfordring


For å få litt mer variasjon på bloggen min har jeg bestemt meg for å ha en utfordring hvor jeg tar visse bilder hver dag og legger ut på bloggen. Det har blitt veldig lite foto her inne og det vil jeg gjøre noe med. Jeg kan ikke love at det blir 30 dager i strekk, men det blir 30 dager. Slik kommer dagene til å se ut:

 

.

 

Håper dere vil følge meg i det lille prosjektet mitt :)

Pynte til jul!


Jeg hadde egentlig ikke planlagt å pynte til jul i det hele tatt, kun ha et juletre. Men så var jeg hjemme hos mamma og fikk sett hvor koselig hun hadde det, så jeg tok med meg pyntetingene mine med meg hjem, og nå skal jeg vaske ned og pynte så hardt jeg bare kan, hihi. Vi skal også sende ut julekort, så dette blir en skikkelig koselig desember merker jeg.

 

 

Haha, random bilde fra jula i fjor. Chris hadde vanskeligheter med å være julenisse!

Superglad for første pakke i kalenderen!


Jeg og Chris gir pakkekalendergaver til hverandre i år, og jeg fikk helt sjokk da jeg så min gave! Han fikk sokker av meg, og jeg fikk konsertbilletter til The Darkness. Det værste er at jeg hadde tenkt å kjøpe det til han til jul, så bra jeg ikke hadde kjøpt allerede, haha. 

 

 

Har sånn ca verdens snilleste kjæreste! Har du fått pakkekalendergave idag?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei! Mitt navn er Iselinn Andersen, jeg er enogtyve år gammel og bor i den lille kommunen i havgapet - Lindesnes. Her bor jeg i et hus langt ute på landet men samboeren min, hunden vår og kattene våre. Min største lidenskap er fotografi, og det er hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge i 2012. Her kan du lese om alt fra fototips, min interesse for mote og skjønnhet, interiør og matoppskrifter. Legg meg gjerne til som venn :-)

KONTAKT:
iselinnandersen@hotmail.nohits